Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop, Tarling, Gending dan Tayuban yang kami dapatkan dari video YouTube. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk versi yang lain. Jika ada lirik yang didapat, silakan dicopy. Semoga ada manfaatnya.
Penulisan lirik lagu jawa ini, kami dasarkan pada olah vokalnya dengan mengesampingkan cara penulisan bahasa jawa yang (semestinya harus) benar, dengan pertimbangan karena bahasa jawa memiliki banyak varian mulai dari daerah banyuwangi hingga cirebon, yang sudah tentu akan berpengaruh pada pengucapan vokalnya,jadi harap dimaklumi.
Adalah suatu kepuasan tersendiri bagi kami pribadi yang dapat memposting ribuan lirik lagu berbahasa jawa ini, karena tidak satupun dari postingan kami hasil dari copy paste. Terima kasih.

Song Lyrics Collection is (contains) the Java language, we collect from Cirebon area to Banyuwangi, then grouped into categories Banyumasan song, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop, Tarling, Gending and Tayuban that we get from video YouTube. We post them in the form of the original version of the song fit the grip, but if not then we had to post them in the form of the other versions. If there are lyrics that come, please copy. Hopefully there are benefits.
Java writing this song, we based on the exclusion of his vocal writing Java language means that (should have) correctly, with due consideration to the Java language has many variants ranging from Banyuwangi to Cirebon area, which is certainly going to affect the pronunciation of the vowel, so please understandable.
Is a personal satisfaction for us to post the lyrics to thousands of songs in java is, since none of us posting the results of copy and paste. Thank you.
Yani Lipatro

Manten Anyar

Ciptaan : Kuncoro
Vokal : Mundiah f. Wiwik
Produksi : ??

Kalo kae kalo kae,
(Ono opo.., ono opo..)
Coba waspadakno dewe,
(Pancen tenan.., pancen tenan..)
Gawe merine kancane,
(Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
Dasar pantes nyenengake..
(Mesti wae wong ayu lan bagus)

Kadyo mimi lan mintuno..
(Tuntunan poro bebrayan..)
Ngalor ngidul reruntungan,
(Yo biasa wong temanten anyar)
Tansah rukun pengertian..
(mesti wae kang podo disuwun)
Nganti tekan kelanggengan..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

reff:
kembali ke atas..kalo kawe, kalo…
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: nbvbhncc]
[ar: Mundiah f. Wiwik]
[ti: Manten Anyar]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.51]Manten Anyar
[00:39.51]Versi : Mundiah f. Wiwik
[00:42.51][02:46.21][05:20.16]
[00:45.51][03:18.15]>>>
[00:46.51][03:19.15]>>
[00:47.51][03:20.15]>
[00:48.51][03:21.15]Kalo kae kalo kae,
[00:53.79][03:26.37](Ono opo.., ono opo..)
[00:59.01][03:31.79]Coba waspadakno dewe,
[01:04.49][03:36.76](Pancen tenan.., pancen tenan..)
[01:09.28][03:41.73]Gawe merine kancane,
[01:14.69][03:46.84](Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
[01:19.17][03:51.51]Dasar pantes nyenengake..
[01:24.64][03:57.18](Mesti wae wong ayu lan bagus)
[01:29.43][04:01.59]Kadyo mimi lan mintuno..
[01:34.72][04:06.75](Tuntunan poro bebrayan..)
[01:39.52][04:11.61]Ngalor ngidul reruntungan,
[01:44.35][04:16.58](Yo biasa wong temanten anyar)
[01:49.15][04:21.24]Tansah rukun pengertian..
[01:54.38][04:26.47](mesti wae kang podo disuwun)
[01:58.85][04:30.96]Nganti tekan kelanggengan..
[02:04.52][04:36.05]Ayo konco podo dungo,
[02:08.62][04:40.66]Nyuwun marang kang kuoso..
[02:14.16][04:46.25]Supoyo penganten anyar,
[02:18.33][04:50.56]Tansah manggihyo raharjo..
[02:23.57][04:56.08]Ayo konco podo dungo,
[02:28.23][05:00.38]Nyuwun marang kang kuoso..
[02:33.70][05:05.42]Supoyo penganten anyar,
[02:38.18][05:10.13]Tansah manggihyo raharjo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CLiob2odinc

Papat Sipate Menusa

Ciptaan: Suka Wijaya
Vokal : Hj. Iwi S
Produksi : JN Record

Papat sipate menusa,
Sing blesak ning alam dunya..
Watek digawa uret,
Ciri digawa mati
Sing bisa ngaca diri..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..

reff:
Wong mlarat omonge duwur,
Bakal ora due batur..
Wong sugih wateke medit,
Tangga batur pada sengit,
Pikirane..mung cuma duit..

Wong pinter doyan bebodo,
Jagat kih kari separo,
Wong meneng wateke doso,
Rejeki bakale adoh,
Kader urip iki nunggoni mati..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..

reff:
Wong mlarat omonge duwur,
Bakal ora due batur..
Wong sugih wateke medit,
Tangga batur pada sengit,
Pikirane..mung cuma duit..

Wong pinter doyan bebodo,
Jagat kih kari separo,
Wong meneng wateke doso,
Rejeki bakale adoh,
Kader urip iki nunggoni mati..

Papat sipate menusa,
Sing blesak ning alam dunya..
Watek digawa uret,
Ciri digawa mati
Sing bisa ngaca diri..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ulzphocc]
[ar: Hj Iwi S.]
[ti: Papat Sipate Menusa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:01.00]Papat Sipate Menusa
[00:32.00]Versi : Hj. Iwi S
[00:35.00][01:03.18][01:35.78][01:52.77][02:16.28][03:07.77][03:25.17][03:48.16][04:39.67][05:12.52]
[00:38.00][01:55.77][03:28.17]>>>
[00:39.00][01:56.77][03:29.17]>>
[00:40.00][01:57.77][03:30.17]>
[00:41.00][04:17.83]Papat sipate menusa,
[00:45.50][04:23.25]Sing blesak ning alam dunya..
[00:52.43][04:29.16]Watek digawa uret,
[00:55.10][04:31.77]Ciri digawa mati,
[00:58.40][04:35.13]Sing bisa ngaca diri..
[01:14.03][02:45.04][04:50.87]Wong mlarat wateke mlintir,
[01:18.43][02:51.54][04:56.28]Wong sugih wateke medit..
[01:24.64][02:56.71][05:01.94]Wong pinter doyan bebodo,
[01:28.20][03:00.13][05:04.98]Wong meneng wateke doso,
[01:31.44][03:03.29][05:08.10]Bli pantes kanggo contoh..
[01:38.89][03:10.58]==hj iwi s, papat sipate menusa==
[01:58.77][03:31.17]Wong mlarat omonge duwur,
[02:00.91][03:33.60]Bakal ora due batur..
[02:04.63][03:36.39]Wong sugih wateke medit,
[02:07.49][03:39.20]Tangga batur pada sengit,
[02:10.48][03:42.37]Pikirane..mung cuma duit..
[02:27.10][03:59.29]Wong pinter doyan bebodo,
[02:30.52][04:02.17]Jagat kih kari separo,
[02:33.49][04:05.08]Wong meneng wateke doso,
[02:36.24][04:07.88]Rejeki bakale adoh,
[02:38.98][04:10.87]Kader urip iki nunggoni mati..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OoZ4jhOrmEU

Sewu Loro (ojo lungo)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..
————————————————————————————————————————————————–
[id: vzbshlcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sewu Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.65]Sewu Loro
[00:06.65]Versi: Didi Kempot
[00:08.65][00:55.80][01:30.50][02:14.21][02:48.44][03:48.26]
[00:10.65][01:01.96][02:20.20]>>>
[00:11.65][01:02.96][02:21.20]>>
[00:12.65][01:03.96][02:22.20]>
[00:13.65]Durung lego, roso jroning dodo
[00:20.58]Durung mari, rasane kangenku
[00:27.19]Lagi pethu’, sak kethipan moto
[00:34.12]Isih durung, biso kanggo tombo..
[00:40.13][01:58.68][03:16.67]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[00:48.58][02:07.00][03:24.93][03:34.85]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[01:04.96][02:23.20]Ra biso, aku ora biso
[01:11.46][02:29.62]Ngapusi, rasane ati..
[01:17.71][02:35.98]Bola bali wis tak lalekke,
[01:24.73][02:42.93]Malah tansah eling wae..
[01:32.26][02:50.53]Sak umpomo, kowe mangerteni
[01:39.10][02:56.81]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[01:45.49][03:03.64]Pirang taun, nggonku nutup ati
[01:52.20][03:10.28]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
—————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E_Cn-BrCdpE

Rondo Kembang (seno keling)

Ciptaan : Seno Keling
Vokal : Seno Keling
Produksi : ??

Seprono, seprene
Tak lakoni urip karo kowe..
Ora ono bedane..
Naliko ketemu, nganti saiki
Tingkah lakumu, ora iso didandani..

Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Mulakno, saiki
Yen bebrayan ojo pilih tebu..
Ora bakal sak lawase..
Yen dipangan, legi banyune
Yen disawang, ora iso mbedakke..

reff:
Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..
————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: aipphkcc]
[ar: Seno Keling]
[ti: Rondo Kembang]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.58]Rondo Kembang
[00:26.58]Versi : Seno Keling
[00:29.58][01:09.60][01:48.87][02:20.12][02:59.08][03:27.35][04:08.93][04:40.35][05:12.46]
[00:32.58][03:30.35]>>>
[00:33.58][03:31.35]>>
[00:34.58][03:32.35]>
[00:35.58]Seprono, seprene
[00:39.87]Tak lakoni urip karo kowe..
[00:48.21]Ora ono bedane..
[00:54.56]Naliko ketemu, nganti saiki
[01:02.02]Tingkah lakumu, ora iso didandani..
[01:13.48][03:33.35]Upomo, semono
[01:17.71][03:38.08]Aku ngerti yen kowe rondo..
[01:26.11][03:45.86]Aku ra bakal gelem..
[01:32.07][03:52.09]Kawin karo kowe,
[01:36.09][03:55.56]Opo meneh seneng,
[01:40.13][03:59.48]Yen ayuning sliramu,
[01:44.36][04:03.70]Agawe laraning ati..
[01:51.42][04:11.30][04:43.08]Kecik isi sawo,
[01:53.93][04:13.85][04:46.26]Kwaci isi semongko,
[01:58.85][04:17.58][04:50.24]Yen prawan ketitik,
[02:02.26][04:21.57][04:54.16]Yen rondo bakal ketoro..
[02:06.74][04:26.06][04:58.51]Opo meneh, randane rondo kembang
[02:14.09][04:33.14][05:05.86]Uwis rondo gayane koyo perawan..
[02:23.66]Mulakno, saiki
[02:27.89]Yen bebrayan ojo pilih tebu..
[02:36.06]Ora bakal sak lawase..
[02:42.58]Yen dipangan, legi banyune
[02:49.99]Yen disawang, ora iso mbedakke..
[03:02.33]==seno keling, rondo kembang==
—————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-EVCNjcvqfE

Gitar Bodol

Ciptaan: Alim Suka Wijaya
Vokal : Diana Sastra
Produksi : Dian Prima Record

Nangis, ning jero batin
Kelingan bae, kula ning sampean..

Kakang, kula demen
Ning sampean, rasa klabakan..
Bagen kakang, nabuh gitare bodol
Kula demen, cinta kula wis nyangkol..

reff:
Lamon sampe tekang kawinan,
Gitar bodol kanggo mas kawin..
Demi cinta kula nerima..

Kakang kula demen sampean,
Sampe tekang akhire jaman..
Cinta kula mung ning sampean..

Kakang, kula demen
Ning sampean, rasa klabakan..
Bagen kakang, nabuh gitare bodol
Kula demen, cinta kula wis nyangkol..

reff:
Lamon sampe tekang kawinan,
Gitar bodol kanggo mas kawin..
Demi cinta kula nerima..

Kakang kula demen sampean,
Sampe tekang akhire jaman..
Cinta kula mung ning sampean..

Kakang, kula demen
Ning sampean, rasa klabakan..
Bagen kakang, nabuh gitare bodol
Kula demen, cinta kula wis nyangkol..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: woizhkcc]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Gitar Bodol]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.11]Gitar Bodol
[00:19.11]Versi : Diana Sastra
[00:22.11][00:39.34][01:14.11][01:31.76][01:56.67][02:55.21][03:13.11][03:37.59][04:36.39]
[00:25.11][01:34.76][03:16.11]>>>
[00:26.11][01:35.76][03:17.11]>>
[00:27.11][01:36.76][03:18.11]>
[00:28.11]Nangis, ning jero batin
[00:32.93]Kelingan bae, kula ning sampean..
[00:47.49][02:29.02][04:09.88]Kakang, kula demen
[00:53.53][02:34.81][04:15.42]Ning sampean, rasa klabakan..
[01:00.13][02:41.84][04:22.57]Bagen kakang, nabuh gitare bodol
[01:06.53][02:47.75][04:28.43]Kula demen, cinta kula wis nyangkol..
[01:17.87]=diana sastra, gitar bodol==
[02:58.70]==gitar bodol, diana sastra==
[01:37.76][03:19.11]Lamon sampe tekang kawinan,
[01:43.22][03:24.35]Gitar bodol kanggo mas kawin..
[01:50.07][03:31.01]Demi cinta kula nerima..
[02:08.87][03:50.16]Kakang kula demen sampean,
[02:14.22][03:55.39]Sampe tekang akhire jaman..
[02:20.82][04:01.80]Cinta kula mung ning sampean..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8pSBezH8nyg

Sayang (freddo marto)

Ciptaan : ??
Vokal : Freddo Marto
Produksi : ??

Ningopo cah ayu,
Ningopo kok nesu..
Ku nyuwun sedilu,
Ojo lehmu nesu..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Ku ra bakal lali,
Sliramu sayangku..
Ora meneh meneh,
Ninggal kowe manisku..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Sayang aku,
Aku kangen kowe..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen aku kangen aku
Kangen mring kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[id: puaphicc]
[ar: Freddo Marto]
[ti: Sayang]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:14]
[00:01.64]Sayang
[00:12.64]Versi : Freddo Marto
[00:15.64][01:17.88][02:20.28][03:10.76]
[00:18.64][02:32.74]>>>
[00:19.64][02:33.74]>>
[00:20.64][02:34.74]>
[00:21.64]Ningopo cah ayu,
[00:24.88]Ningopo kok nesu..
[00:28.43]Ku nyuwun sedilu,
[00:31.54]Ojo lehmu nesu..
[00:35.15][01:36.80]Entenono aku sayang,
[00:38.07][01:39.77]Aku nyambut gawe sayang..
[00:41.49][01:43.01]Kanggone nyandang pangan,
[00:45.03][01:46.49]Kang noto panguripan..
[00:48.52][01:50.05][02:35.74]Sayang aku,
[00:50.66][01:52.05]Nyengkakke sak mestine..
[00:54.18][01:55.47][02:42.76]Dan tak bali mulih,
[00:57.85][01:59.20][02:46.20]Dan tak cegat sliramu sayang..
[01:02.21][02:03.67][02:50.30]Sabar sayang,
[01:04.23][02:05.67][02:52.30]Sing sabar ku sayang..
[01:07.86][02:09.40][02:56.20]Aku mesti pulang, kangen aku
[01:12.53][02:14.56]Kangen aku kangen mring kowe..
[01:22.24]Ku ra bakal lali,
[01:26.17]Sliramu sayangku..
[01:30.01]Ora meneh meneh,
[01:33.06]Ninggal kowe manisku..
[02:37.74]Aku kangen kowe
[03:01.07]Kangen aku kangen aku kangen aku
[03:06.53]Kangen mring kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wEUyO65re-I

Keblubuk

Ciptaan : Rony Jhembuk
Vokal : sodiq f. suliyana
Produksi : ??

PR:
SETAUN LUWIH DADI BOJOMU,
AKU JARANG MBOK KELONI..
SABTU MULIH TENGAH WENGI,
KOYO MALING WEDI KONANGAN..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

kembali keatas..setaun luwih dadi..
—————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lpcshucc]
[ar: Sodiq f. Suliyana]
[ti: Keblubuk]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.08]Keblubuk
[00:08.08]Versi : sodiq f. suliyana
[00:11.08][00:33.39][00:55.71][01:52.89][02:17.55][02:40.04][03:36.10][04:02.51][04:58.90]
[00:14.08][01:06.02][02:49.22][04:13.06]>>>
[00:15.08][01:07.02][02:50.22][04:14.06]>>
[00:16.08][01:08.02][02:51.22][04:15.06]>
[00:17.08][02:00.61]Pr: Setaun luwih dadi bojomu,
[00:20.57][02:04.57]Pr: Aku jarang mbok keloni..
[00:25.12][02:09.00]Pr: Sabtu mulih tengah wengi,
[00:30.34][02:14.34]Pr: Koyo maling wedi konangan..
[00:38.56][02:22.04][03:44.94]Lk: Aku wis kondo biyen mamulo,
[00:41.66][02:25.72][03:48.51]Lk: Awakku wis duwe bojo..
[00:46.06][02:30.08][03:53.36]Lk: Ora biso saben dino,
[00:51.04][02:35.06][03:58.28]Lk: Mengko mundhak dadi perkoro..
[01:09.02][02:52.22][04:16.06]Pr: Wis kadhung kadhung
[01:11.50][02:55.40][04:18.56]Pr: nyemplung juglangan..
[01:14.50][02:58.58][04:21.83]Pr: Blethok kabeh digirah
[01:17.97][03:02.13][04:25.12]Pr: ora biso ilang..
[01:21.34][03:05.36][04:28.74]Pr: Keblubuk rabi karo kowe,
[01:27.12][03:11.28][04:34.46]Pr: Tak kiro bujang
[01:29.11][03:12.83][04:36.20]Pr: jebule gadhane tiyang..
[01:33.59][03:17.44][04:40.55]Lk: Ojo ojo getun dhik,
[01:37.00][03:21.11][04:44.28]Lk: Barang wis kadhung..
[01:40.31][03:24.16][04:47.58]Lk: Aku tresno aku cinta kepadamu..
[01:46.65][03:30.70][04:53.68]Lk: Sungguh aku cinta padamu..
—————————————————————————————————————————————————