Jambu Alas


Jambu Alas
Vokal : Didi Kempot & Nunung Alvi

Lk :   * Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo
Nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasa neng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni
Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondo ojo di rebut

Pr :    Sumpah neng batin
          Yen kulo tidak di kawin
           Tekating ati ora bakal luru ganti
           Sumpah wes janji arep sehidup semati
           Seneng lan sedih
           Bareng bareng di lakoni

Lk :  Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Kembali ke- *…….

[ver: lyrics]
[id: lohoccsn]
[ar: Didi Kempot f. Nunung Alvi]
[ti: Jambu Alas]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:19]
[00:01.14]Jambu Alas
[00:08.14]Versi : Didi Kempot f. Nunung Alvi
[00:11.14]Pria berteks KAPITAL, Wanita berteks kecil
[00:14.14][00:44.52][01:16.43][01:58.01][03:00.07][03:17.75]
[00:17.14][01:25.11]***
[00:18.14][01:26.11][02:04.58][03:09.37]**
[00:19.14][01:27.11][02:05.58][03:10.37]*
[00:20.00][02:34.29]KELINGAN MANIS ESEME,
[00:24.97][02:39.19]TRUS KELINGAN, RAMAH GEMUYUNE
[00:31.58][02:45.54]TRESNO LAN KASIH, KASIH SAYANGE
[00:37.16][02:51.45]KAREP ATIKU KLAKON DADI BOJONE..
[00:51.91]SAYANGE WIS NDUWE BOJO,
[00:56.85]NANGING AKU, AKU WIS KADHUNG TRESNO
[01:03.13]NELONGSO, RASA NING ATI
[01:09.65]YEN AKU RA KLAKON MELU NDUWENI..
[01:28.11][03:11.37]JAMBU ALAS KULITE IJO,
[01:31.10][03:13.48]SING DI GAGAS WIS DUWE BOJO,
[01:35.16]ADA GULA ADA SEMUT,
[01:38.20]DURUNG RONDO OJO DI REBUT..
[01:43.45]sumpah ning batin,
[01:46.62]yen kula, tidak di kawin
[01:51.23]tekade ati, ora bakal luru ganti..
[02:06.58]sumpah wis janji, arep sehidup semati
[02:14.50]Seneng lan sedih, bareng bareng dilakoni
[02:21.30]JAMBU ALAS NDOK, MANIS RASANE
[02:27.54]SNAJAN TILAS, TAK ENTENI RONDONE..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lJT0hr13G-o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s