Esemu


Esemu
Vokal : Manthous
Ciptaan : Manthous
Produksi : Dasa Studio

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Tak suwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiho rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Tak anti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

*)
Nadyan mung krungu swarane
Opo maneh yen nyawang eseme
Bebasan segoro madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu

reff :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ODQdsPx3U_w

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s