Kere Munggah Mbale


Vokal : Didi Kempot
Ciptaan : Teguh R
Produksi : IMC Duta Record

Nok Sri Mulyani,
Sak iki urepmu soyo mukti..
Nyandang nganggo ora ngucewani,
Mergo saiki wis dadi penyanyi..

Nok Sri Mulyani,
Gayamu jan koyo selebriti..
Mulo saiki kowe wis lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

*)
Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kering..
Bareng saiki dadi wong kondang,
Kowe njur lali karo kahanan..

Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kucing..
Bareng saiki dadi wong gede,
Kowe koyo kere munggah bale..

Nok Sri Mulyani,
Senadyan saiki kowe wis lali..
Nanging tetep tak dongak ake,
Mugo mugo ra bali dadi kere..

reff :
Nok Sri Mulyani,
Biyen omahmu ora mbejaji..
Setan wae mlebu ora wani,
Ning saiki wis apik koyo loji..

Nok Sri Mulyani,
Kowe saiki cidro ing janji..
Janjimu biyen ra bakal lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

kembali ke*)..eling eling,kowe…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kere Munggah Mbale]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.00]KERE MUNGGAH MBALE
[00:26.00]Versi : Didi Kempot
[00:29.00][01:55.78][02:26.55][03:52.96]
[00:32.00][02:29.55]>>>
[00:33.00][02:30.55]>>
[00:34.00][02:31.55]>
[00:35.00][00:50.93][01:40.05][02:32.55][02:47.46][03:38.42]Nok Sri Mulyani,
[00:39.18]Sak iki urepmu soyo mukti..
[00:43.18]Nyandang nganggo ora ngucewani,
[00:46.65]Mergo saiki wis dadi penyanyi..
[00:54.48]Gayamu jan koyo selebriti..
[00:58.45]Mulo saiki kowe wis lali,
[01:02.01][02:58.69]Karo aku sing dadekke penyanyi..
[01:06.09][01:23.41][03:04.79][03:20.70]Eling-eling,
[01:11.57][03:08.77]Kowe biyen dodol sego kering..
[01:15.88][03:12.99]Bareng saiki dadi wong kondang,
[01:19.41][03:16.50]Kowe njur lali karo kahanan..
[01:27.12][03:24.16]Kowe biyen dodol sego kucing..
[01:30.86][03:28.22]Bareng saiki dadi wong gede,
[01:34.78][03:31.72]Kowe koyo kere munggah bale..
[01:44.48][03:41.68]Senadyan saiki kowe wis lali..
[01:48.38][03:45.29]Nanging tetep tak dongak ake,
[01:52.01][03:49.23]Mugo mugo ra bali dadi kere..
[01:58.55]==didi kempot, kere munggah mbale==
[02:36.03]Biyen omahmu ora mbejaji..
[02:39.91]Setan wae mlebu ora wani,
[02:43.45]Ning saiki wis apik koyo loji..
[02:51.29]Kowe saiki cidro ing janji..
[02:55.11]Janjimu biyen ra bakal lali,
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BjEoep_DXIE

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s