Pacobaning Urip


PACOBANING URIP
vokal : Novita
Ciptaan : Ndaru Breng
Produksi : Java Shooting

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Reff :

Kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GZEyM-SJnGI

4 responses to “Pacobaning Urip

  1. itu penulis liriknya mnrt aku kurang teliti atau gimana ya…???, yang aku anggap salah kata KERSA seaharusnya NGARSA,krn klo kersa artinya taqdir/ketentuan,lha klo ngarsa artinya menghadap/hadapan,jadi klo di artikan kan jadi bgn artinya = siang & mlm aku slalu memuji/menyembah ke taqdirnya Tuhan.Jadi kesimpulannya taqdirnya yg di puji bukan Tuhan.Kan gitu tooo….!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s