Kusumaning Ati


Kusumaning Ati
Vokal : Nurhana
Ciptaan : Jujuk Eksa
Produksi : Dasa Studio

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahe ing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo rak ono ru bedho
Sak pungkure
Nggonmu lungo ora kondo-kondo

REFF :
kembali ke atas………

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iQBCv5Izg6Q

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s