Ojo Lamis


Ojo Lamis
Vokal : Manthous
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Produksi : Dasa Studio

Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo amung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

reff :

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo amung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SMWAw6okNxA

2 responses to “Ojo Lamis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s