Ojo Sujono


Ojo Sujono
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Pusaka

Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane
Soko ati ra mung ono lambe
Geni sing neng ati enggal disirami
Yo ben adem koyo dek wingi

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesti ono godho
Mowo sing nang dodo
Enggal dileremno
Yo ben tentrem koyo dek semono

reff :

Ronce ronce melati benange nglawe
Pupus klopo sing ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=e6fVevMH8Bw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s