Tragedi Tali Kotang


Tragedi Tali Kotang
Vokal : Cak Diqin & Wiwid
Produksi : Dasa Studio

Pria :
Dek biyen wis tak tuko’ke, wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane..
Lungo menyang endi, tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo, aku iki..

Nadyan regane nem ewu, kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku, lha kok mlayu..
Opo kurang larang, pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki, tali kutang..

Wanita :
Iki mas taline, tak kondurake
Mergo bapak ra ngeparengake,
Aku dijodohke, malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki, aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Pria :
Tali kotang iki, tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

kembali ke atas..dek biyen wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ez2SdWeN_ps

[ver: lyric]
[id: vawzcisn]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Tragedi Tali Kotang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:22]
[00:01.17]Tragedi Tali Kutang
[00:25.17]Versi : Cak Diqin & Wiwid
[00:28.17]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:31.17][01:32.51][02:36.62][03:00.62][04:01.95][05:14.88]
[00:34.12][03:03.82]***
[00:35.12][03:04.82]**
[00:36.12][03:05.82]*
[00:37.12][03:06.82]DEK BIYEN WIS TAK TUKO’KE
[00:40.54][03:09.84]WUJUD TALI SAK KOTANGE,
[00:44.23][03:13.27]SAIKINE LHA KOK ILANG SAK SLIRANE,
[00:50.98][03:20.40]LUNGO MENYANG ENDI,
[00:54.44][03:23.26]TANPO PAMIT RA NGABARI,
[00:58.01][03:27.03]OPO LALI KOWE KARO, AKU IKI..
[01:04.97][03:34.09]NADYAN REGANE ‘NEM EWU,
[01:08.28][03:37.22]KUWI WUJUD KATRESNANKU,
[01:11.78][03:40.72]JARE KOWE MELU AKU,
[01:15.16][03:43.86]LHA KOK MLAYU..
[01:18.00][03:47.98]OPO KURANG LARANG,
[01:21.60][03:50.80]PUNGKASANE KOWE ILANG,
[01:25.55][03:54.55]NENG ENDI AKU NGGOLEKI, TALI KUTANG…
[01:39.28][04:09.01]iki mas taline, tak kondurake
[01:46.90][04:15.15]mergo bapak ra ngeparengake,
[01:52.79][04:22.06]aku dijodoke, malah karo priyo seje
[02:00.30][04:29.00]wis cukup, mung semene wae..
[02:09.61][04:39.00]duh kangmas andum basuki,
[02:13.53][04:42.44]aku ora bakal lali,
[02:16.86][04:45.94]yen gusti ngeparengake, mesti bali..
[02:23.80][04:53.13]TALI KUTANG IKI,
[02:27.11][04:56.21]TAK SIMPEN TEKANE PATI,
[02:30.61][04:59.58][05:06.71]TALI KOTANG SAKSI TRESNAKU KANG SUCI..
[02:39.62]==tragedi tali kotang,cak dikin-wiwid==

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s