Lirak Lirik


Lirak Lirik
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot – Yan Vellia
Produksi : NN

Pr :
Lirak lirik mas, yo nglirik sopo [nglirik sopo]
Aku iki aku iki kanggo opo
Ampyang gulo, gulane gulo jowo
Uwis konangan kok yo nekat isih endo

*)
Mesam mesem mas, mesemi sopo [mesemi sopo]
Aku iki aku iki kanggo opo
Mangan pecel, pecele kembange turi
Aku mangkel, aku ojo dilarani

reff :

Lk :
Cemburu, cemburu kembange tresno
Sithik sithik sliramu gampang sujono
Kupet katul lawuhe krupuke urang
Wong cemburu, cemburu tandane sayang

[Siji,loro,telu] mbok yo ojo gampang nesu
[Papat,limo,enem] karo kowe uwis marem

reff :
kembali ke*)..mesam mesem…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bFgkGrgYTJ0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s