Tresno Sejati


TRESNO SEJATI
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Wiwid
Produksi : Sodo Lanang

Koyo srengenge sing madangi ndunyo
Tanpo duwe roso nggresulo
Tresno romo ibu mung kanggo sliramu
Tansah mayungi ing lakune wektu

Pangundanganmu ngukir jiwo rogoku
Tansah gawe tentrem atiku
Kabeh pituturmu sing tansah tak gugu
Kanggo nglakoni urip kang satuhu

reff :

Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

kembali ke reff : oh romo oh ibu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-vbWer7-Dbg

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s