Slendang Sutro Kuning


Ciptaan : ??
Vokal : Sriasih
Oleh : Group Campursari Cak Bowo CS

SLENDHANG SUTRO KUNING,
TONDHO MOTO KANG DI WENEHAKE..
NALIKO PERPISAHAN,
KOWE JANJI ORA NGELALEKAKE..

UWIS MEH SETAUN,
AKU TANSAH MIKIRAKE KOWE..
ATIKU SUMELANG,
NING KONO KOWE PIYE KABARE..

YEN ELING KOWE,
AKU NYANDHING SLENDHANG SUTRO KUNING..
MUNG SIK TAK PUJI,
MUGO SLIRAMU ENGGALLO BALI..

YEN RINO LAN WENGI,
KOWE MUNG TAK SING IMPI IMPI..
YEN TOH AKU LORO,
SLENDHANG SUTRO KUNING DADI TOMBO..

reff:
Kembali ke atas….slendhang sutro kuning..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ar: Sriasih]
[ti: Slendang Sutro Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.09]SLENDANG SUTRO KUNING
[00:24.09]Versi: Sriasih
[00:27.09][02:19.43][03:01.46][05:04.13]
[00:30.09][03:22.09]>>>
[00:31.09][03:23.09]>>
[00:32.09][03:24.09]>
[00:33.09][03:25.09]SLENDHANG SUTRO KUNING,
[00:39.69][03:31.92]TONDHO MOTO KANG DI WENEHAKE..
[00:48.53][03:38.19]NALIKO PERPISAHAN,
[00:58.77][03:46.31]KOWE JANJI ORA NGELALEKAKE..
[01:04.28][03:50.04]UWIS MEH SETAUN,
[01:10.67][03:55.40]AKU TANSAH MIKIRAKE KOWE..
[01:19.94][04:02.69]ATIKU SUMELANG,
[01:27.16][04:08.29]NING KONO KOWE PIYE KABARE..
[01:36.74][04:16.01]YEN ELING KOWE, AKU NYANDHING
[01:49.40][04:22.75]SLENDHANG SUTRO KUNING..
[01:58.22][04:27.31]MUNG SIK TAK PUJI,
[02:05.90][04:32.74]MUGO SLIRAMU ENGGALLO BALI..
[02:23.83][04:41.75]YEN RINO LAN WENGI,
[02:31.13][04:45.11]KOWE MUNG TAK SING IMPI IMPI..
[02:42.19][04:52.00]YEN TOH AKU LORO,
[02:50.76][04:57.81]SLENDHANG SUTRO KUNING DADI TOMBO..
—————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=B7-0CFYByD4

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s