Potretmu


Lgm. Potretmu
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Manthous
Produksi : Dasa studio

Iki potretmu, kang dak tompo bareng lan layangmu
Bungahing ati, ora koyo ing naliko iku
Margo potretmu, biso gawe ayeme atiku
Tansah sumanding ora pisah soko ing tanganku

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

reff :

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FcKDtE_SocE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s