Tresno Ginowo Mati


Tresno Ginowo Mati
Ciptaan : Whawin L / H. Golbond
Vokal : Lusiana Safara & Seger
Produksi : CHGB Record

Pr :
Yang…, kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku, ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang…, percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu, siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

reff ;
Duet : Nadyan gunung api sing bakal mageri
Lk : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Duet : Nganti mati nyowo ilang tak belani
Lk : Semono gede roso tresnaku iki
Duet : Tresnoku ginowo mati

reff :
kembali ke atas..yang kepiye karepmu…

Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fuIzPkaClL0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s