Janji Suci


Janji Suci
Ciptaan : ??
Vokal : Nurhana
Produksi : ??

Ngelingono…, jaman semono
Aku tansah tresno
Setyo ngenteni sliramu
Rino wengi, tansah katon awakmu

Ora ngiro, yen keno godha
Amargo weruh wong liyo
Dasar ayu lan putri kenyo
Banjur lali marang janji suci

reff :

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

reff :

Aku bingung, ngumbar tratasan
Lamud lan ora karuan
Sedih atiku, sido lali janji
Ndadekake gelo ati iki

Ora ngiro, yen keno godha
Amargo weruh wong liyo
Dasar ayu lan putri kenyo
Banjur lali marang janji suci

reff :

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Duh gusti, sak dermo kulo nglampahi
Gusti piyambak kang paring idi lan pesti
Mugi-mugi kawulo tahan uji
Kang nembe susah lan loro ati

Aku bingung, ngumbar tratasan
Lamud lan ora karuan
Sedih atiku, sido lali janji
Ndadekake gelo ati iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6w0GcKuTAF4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s