Sing Sabar Lan Nrimo


Sing Sabar Lan Nrimo
Ciptaan : ??
Vokal : A. Amatsalatoen
Produksi : ??

Kenek opo kok sajake sedih
Iku jalarane opo
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

Senajan kowe digunem konco
Tapi ojo dirungokno
Jalarane gunem ono
Iku marakake howo

Mulo pituturku iki dirungokake
Ojo ngrungokke marang perkoro
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

reff :

Kenek opo kok sajake sedih
Iku jalarane opo
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

Senajan kowe digunem konco
Tapi ojo dirungokno
Jalarane gunem ono
Iku marakake howo

Mulo pituturku iki dirungokake
Ojo ngrungokke marang perkoro
Wong urip ning dunyo iki
Kudu sabar lang sing nrimo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FmkYot4uJLc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s