Kurang Ajar


Kurang Ajar
Ciptaan : Rony Jembuk
Vokal : Ratna Antika & Sodiqin
Produksi : CHGB Record

Pr :
Eling elingono mbiyen mlarat,
Mangan telat, sesekmu kumat
Dodol barang, kurang utang
Wayah nyaur mesti gegeran

Eling elingono mbiyen mbambung,
Nggendak rondo, kemulan sarung
Pecah duren, mangan durung
Dikeler rame wong sak kampung

Lk :
A…., (sensor), bicaramu
Klemben-klemben, roti-roti
Biyen-biyen saiki-saiki
Klemben-klemben dik, roti-roti
Pokok’e aku mau kawin lagi

Pr :
Sak karemu kawinno,
Ojo loro, wolu pisan ben cepet modar
Dasar wong lanang nek wis mapan dadi juragan kurang ajar
Tambah edan…, dasar wong edan

Lk :
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndoweh lambemu
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndomble aku gak ngreken
Tak anggep ea, awakmu wong gendeng

reff :
Pr :
Eling elingono mbiyen mbambung,
Nggendak rondo, kemulan sarung
Pecah duren, mangan durung
Dikeler rame wong sak kampung

Lk :
A…., (sensor), bicaramu
Klemben-klemben, roti-roti
Biyen-biyen saiki-saiki
Klemben-klemben dik, roti-roti
Pokok’e aku mau kawin lagi

Pr :
Sak karemu kawinno,
Ojo loro, wolu pisan ben cepet modar
Dasar wong lanang nek wis mapan dadi juragan kurang ajar
Tambah edan…, dasar wong eda
n

Lk :
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndoweh lambemu
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndomble aku gak ngreken
Tak anggep ea, awakmu wong gendeng

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KdVE45E0rYE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s