Malang Pancen Rame


Malang Pancen Rame
Ciptaan : Hendika Kurniawan
Vokal : Hendika
Produksi : ??

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

Kutho malang, kuthane pancen rame
Pasar induk, gadang panggonane
Kulon lun-alun menggok, mesjid jami’e
Ojo lali, arjosari terminale

Tahu tempe, sanan panggonane
Jalan lombok, terkenal soto ayame
Nyami’ane kripik singkong jik nyamplenge
Aremania, wis kondang sepak bolae

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

reff :

Yen ora ngandel, ceritaku iki
Bukte’ake kutho malang pancen asri
Wus kondang kaloko, kutho malang iki
Yen tindak mriko, kulo jamin pengen kari

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=msEltU5lzxE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s