Kasep Rabi

Kasep Rabi
Ciptaan : Atang Arthuro
Vokal : Atang Arthuro
Produksi : ??

Dhung…, ono hang dikarepaken
Dhung…, wedi lan riko mang-mangen
Omongeno, sun rungokno wis ngomongo
Sopo weruh isun biso nulung riko
Golet jodone riko

Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

reff :

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko

reff :
Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

reff :
Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko
Golet jodone riko

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=B-7hbnLpdU0

Cerito Welas

Cerito Welas
Ciptaan : Atang Arthuro
Vokal : Atang Arthuro & ??
Produksi : Harmoni Record

Lk :
Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Pr :
Masiyo kepokso didadi impi,
Cemese nyoto tetep ngepusi
Welas welas welas iki

Lk :
Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Lakon iki mung ngampiri,
Mung ngeliri terimo ngimpi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WOYiL0gXmkU

Hang Ngudang Gending

Hang Ngudang Gending
Ciptaan : Edis Hartono & Catur Arum
Vokal : Candra Banyu
Produksi : Aneka Safari

Mesti baen riko katon isun
Wong raino bengi diangen
Sampek kegowo, nong njero impen
Kangene keliwat sangking

Mergo paran riko ninggal isun
Sing luput saiki getun
Iki lelakon sing bakal ilang
Wong isun hang ngudang gending

reff :

Ilang ilangno, sing kiro ilang
Aran isun sing gampang biso ilang
Aran isun bakal dadi cerito, nong atin riko
Aran isun bakal terus gemantung, selawase nggowo iling

reff :
kembali ke atas..mesti baen riko…

La la la la la la la la la
La la la la la la la la la
La la la la la la la la la

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tain1iPkHC4

Benthet Cingkire

Benthet Cingkire
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang Yz
Vokal : Catur Arum
Produksi : Sandi Record

Ngangen ngangen, yo mung biso ngangen
Ngarep ngarep, yo mung biso ngarep
Setuhune, welas iki
Magih kecantol noring ati

Opo tah podo, welas riko nyang isun
Magih deg-degan, nulih celingukan
Kepingin nyawang, aduh eseman
Tapi isun yo wedi kejiglang

Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Riko loro…, isun yo loro
Podo-podo yo mendem roso
Timbangono ati hang loro
Myakne wis, myakne wis welas dililakeno

reff :
Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Riko loro…, isun yo loro
Podo-podo yo mendem roso
Timbangono ati hang loro
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Lilo sing lilo, riko kudu lilo
Pastine jodo sing keneng dipekso
Abote abot demen ring ati, sing selawase….
Yo sing selawase, welas dadi siji

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ndiRJcYFFqA

Kenyal Kenyol

Kenyal Kenyol
Ciptaan : Nasuri
Vokal : Catur Arum
Produksi : Aneka Safari

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

ALAH EMAK…, NJALUK TULUNG TAKOKENO
LARE AYU…, YO ANAKE SOPO
NYAWANG RUPANE, NGINCENG ESEME
ADUH…, ATI TAMBAH KEDETE

WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

reff :
WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK, KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

ALAH EMAK…, NJALUK TULUNG TAKOKENO
LARE AYU…, YO ANAKE SOPO
NYAWANG RUPANE, NGINCENG ESEME
ADUH…, ATI TAMBAH KEDETE

WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

reff :
WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xWReU9Cc404

Pudot Sabrang

Pudot Sabrang
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang Yz
Vokal : Catur Arum
Produksi : Harmoni Record

Nyang sragi ring endi lurunge,
Ulo luwuk, loreng-loreng abang
Sun nak golet rabi hang gede warunge
Myakne tuwuk mangan gedang goreng sabrang

Emong emak, emong apak
Ojo nyurung-nyurung rabi
Emong emak, emong apak
Mosok tah riko sing ngerti

Emak apak-apak emak,
Riko wis ojo kuwatir
Masiyo pudot, masiyo pudot
Mosok tah sing payu maning

Sulung tah mak, sulung tah pak
Ojo yo ngabrag-ngabragi
Sulung tah mak, sulung tah pak
Isun magih tatu ati

Emak apak-apak emak,
Riko wis ojo kuwatir
Masiyo pudot, masiyo pudot
Mosok tah sing payu maning
Mosok tah sing payu maning

Nyang sragi ring endi lurunge,
Ulo luwuk, loreng-loreng abang
Sun nak golet rabi hang gede warunge
Myakne tuwuk mangan gedang goreng sabrang

reff :
Sulung tah mak, sulung tah pak
Ojo yo ngabrag-ngabragi
Sulung tah mak, sulung tah pak
Isun magih tatu ati

Emak apak-apak emak,
Riko wis ojo kuwatir
Masiyo pudot, masiyo pudot
Mosok tah sing payu maning
Mosok tah sing payu maning

Nyang sragi ring endi lurunge,
Ulo luwuk, loreng-loreng abang
Sun nak golet rabi hang gede warunge
Myakne tuwuk mangan gedang goreng sabrang

Cawis ragi endohen tuwunge,
Endog netes noring petarangan
Golet rabi ojo pilih ayune
Pokok pantes dicangking kundangan

Ojo wedi emak isun arep salah dalan
Rusak umah-umah arep neraki pageran
Mosok kiro bencel terimo dienggo wadanan
Pudot-pudot sabrang

Pudot-pudot sabrang
Pudot-pudot sabrang
Pudot-pudot sabrang
Pudot-pudot sabrang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RyhlfeWYwZo

Blimbing Bumi

Blimbing Bumi
Ciptaan : Imam Rosyidi
Vokal : Catur Arum
Produksi : Aneka Safari

Semendal rasane ati,
Nompo surat iki
Isun koyo sing percoyo,
Iki tulisan riko

Sing nyongko lan sing ngiro,
Isine kok gedigi rupo
Uneke surat riko,
Nyendal punjere roso

Mestine riko ngerteni,
Kadung isun nganteni
Sun anteni pungkasane,
Riko luput janjine

Riko tandur blimbing bumi,
Ngerompol ring njerine ati
Bisane ngukir ukoro,
Medot taline roso

reff :

Tego tegane, riko ngejur batin isun
Duh mentalane nggawe bingung atinisun
Keloyong-loyong,
Koyo wader ring kedung lengkong

Mestine riko ngerteni,
Kadung isun nganteni
Sun anteni pungkasane,
Riko luput janjine

Riko tandur blimbing bumi,
Ngerompol ring njerine ati
Bisane ngukir ukoro,
Medot taline roso

reff :
Tego tegane, riko ngejur batin isun
Duh mentalane nggawe bingung atinisun
Keloyong-loyong,
Koyo wader ring kedung lengkong

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W7SE4qHxqsY