Ilange Gelang Kalung


Ilange Gelang Kalung
Ciptaan : ??
Vokal : Fia
Produksi : Perdana Record

Aku mung tansah kelingan,
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe,
Roso kangen kok koyo ngene

Ora gampang nggonku lali,
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi,
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun,
Ninggal aku babar pisan, ora nggumun
Dasare ono liyane,
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane,
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo,
Gelang kalung, diwenehne wong liyo

Pancen kowe ora getun,
Ninggal aku babar pisan, ora nggumun
Dasare ono liyane,
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane,
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo,
Gelang kalung, diwenehne wong liyo

reff :
kembali ke atas..aku mung tansah…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yVy3GPLZHnw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s