Sunan Kalijogo


Sunan Kalijogo
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Fia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
…………………
…………………

Pr :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti koyo ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

reff :
Lk :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti biso ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh
Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1t9PDyRFg3c

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s