Bojo Simpenan


Bojo Simpenan
Ciptaan : Mbah Jenggot
Vokal : Cak Rul
Produksi : Aini Record

Tresnaku marang sliramu,
Paribasan, sundhul langit pitu
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu, mung bojo simpenan

Tak rewangi cing-kucingan
Karo bojo, aku wedi konangan
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan

reff :
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti, nduwe loro ati
Senajan, ora dadi bojo resmi
Percoyo-o, tresnaku tandus ning ati

Yen aku jeng, wis kadhung kepranan
Wong kasmaran, ora nggagas kahanan
Amergo aku iki wis bebrayan
Tak pekso, sliramu dadi simpenan

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu, dudu’ bojo resmi

reff :
kembali ke atas..tresnaku marang sliramu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VlvcPGE2ln0

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s