Kasmaran (keroncong)


Keroncong – Kasmaran
Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Dasa Studio

YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO

reff :
YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Xm43AkDwXTQ

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s