Suk Kapan


Suk Kapan
Ciptaan : ??
Vokal : MUs Mulyadi
Produksi : ??

Suk kapan aku ora ngerti
Entek ing sengsaraning uripku
Kepiye ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo

Nelongso, ing sabendinane
Nelongso, nganti tekan seprene
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene

reff :
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni
Cobaning uripku, nganti teko sunar
Nerangi dalan atiku

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, aku sabendinane
Nenyuwun supoyo, kanggo wektu mengko
Tentrem ayem saklawase

Tentrem ayem saklawase

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2HD78B8Ykmo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s