Tembang Kangen


Ciptaan : ??
Vokal : John Pasta
Produksi : ??

Wis ono pirang taun, suwene ora ketemu
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

reff :
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tsR3N8Menmg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s