TKW (dangdut-yulie nuk’e)


Ciptaan : Paijo Londo
Vokal : Yulie Nuk’e
Produksi : ??

Wis suwe, nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku,
Kanggo golek sarono, bebrayan..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Nggesingno njero pikiranmu,
Ayemno njero ning batinmu,
Aku ning kene tansah setyo..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..

reff :
Wis suwe, nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku,
Kanggo golek sarono, bebrayan..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bhM0Rx-v5AA

[ver: lyric]
[ar: Yulie Nuk'e]
[ti: TKW]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.33]TKW
[00:14.33]Versi : Yulie Nuk’e
[00:17.33][02:18.25][02:32.05][03:54.38]
[00:20.33][02:35.05]***
[00:21.33][02:36.05]**
[00:22.33][02:37.05]*
[00:23.78][02:38.05]Wis suwe, nggonku lungo
[00:29.40][02:43.67]Ninggalke priyo sisihanku,
[00:34.34][02:48.25]Kanggo golek sarono, bebrayan..
[00:42.72][02:57.87]Wis mesti, aku enggal bali
[00:53.03][03:07.25]Kanggo ngobati, roso kangen iki..
[01:01.00]Nggesingno njero pikiranmu,
[01:07.74]Ayemno njero ning batinmu,
[01:12.55]Aku ning kene tansah setyo..
[01:21.00]Wis mesti, aku enggal bali
[01:31.49]Kanggo ngobati, roso kangen iki..
[01:40.43][02:00.01][03:16.75][03:34.38]Baliyo, muliyo isi njero layangmu
[01:50.68][02:09.75][03:26.13][03:45.44]Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
[02:21.05]==yulie nuk’e, tkw==

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s