Prahu Layar (bosas jawa)


Ciptaan : Ki Nartosabdo
Vokal : Dian Kusuma
Produksi : IMC Record

Yo konco ning nggisik gembiro,
Alerap lerap banyuning segoro,
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebule wis sore
Witing kelopo katon ngawe awe
Prayogane becik bali wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..

reff :
Yo konco ning nggisik gembiro,
Alerap lerap banyuning segoro,
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebule wis sore
Witing kelopo katon ngawe awe,
Prayogane becik bali wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Prahu Layar]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.18]Prahu Layar
[00:28.18]Versi: Dian Kusuma
[00:31.18][01:54.51][03:47.05]
[00:34.18][02:26.77]>>>
[00:35.18][02:27.77]>>
[00:36.18][02:28.77]>
[00:37.18][02:29.77]Yo konco ning nggisik gembiro,
[00:41.24][02:34.04]Alerap lerap banyuning segoro,
[00:49.25][02:41.82]Angliyak numpak prahu layar,
[00:54.90][02:48.02]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[01:02.47][02:55.11]Alon prahune wis nengah,
[01:07.80][03:00.67]Byak byuk byak, banyu binelah
[01:14.28][03:06.95]Ora jemu jemu, karo mesem ngguyu
[01:21.80][03:14.12]Ngilangake roso lungkrah lesu..
[01:27.61][03:20.22]Lagek njawil mas, jebule wis sore
[01:34.51][03:26.81]Witing kelopo katon ngawe awe
[01:41.40][03:33.86]Prayogane becik bali wae,
[01:47.36][03:39.97]Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7PghngmQ5Jg