Sri Bocah Jalanan (budi viana)


Ciptaan : ??
Vokal : Budi Viana
Produksi : ??

Sri..nelongsoku silih ringkih,
Opo ra kroso ing jroning penggalih,
Tak coba mutus taun, eri lan krikil
Cumo paring dalan rupeh..

Sri..sungapaning ati iki,
Tak isi klawan ombak katresnamu..
Supoyo nuwuhake roso gapangku,
Kang semono nate ilang..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Sri..lagi iki tak ngerteni,
Agunge, tresno kang sejati iki..
Supoyo nuwuhake roso gapangku,
Kang semono nate ilang..

reff:
Sri..opo kowe ora ngerti,
Nggregese, tresno kang sejati iki..
Kok tego ninggalake,
Aku sing olo, nelongso lan sengsoro..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..

Bantalku bumi, kemulku langit biru
Panasing suryo, ra ngalangi laguku
Golek sandang lan pangan,
Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..
Oh sri..dalanan, oh sri dalanan..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ubkinhsw]
[ar: Budi Viana]
[ti: Sri Bocah Dalanan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:01.17]Sri Bocah Dalanan
[00:21.17]Versi : Budi Viana
[00:24.17][02:31.55][02:58.00][04:38.31]
[00:27.17][03:01.00]>>>
[00:28.17][03:02.00]>>
[00:29.17][03:03.00]>
[00:30.17]Sri..nelongsoku silih ringkih,
[00:36.56]Opo ra kroso ing jroning penggalih,
[00:43.56]Tak coba mutus taun, eri lan krikil
[00:54.40]Cumo paring dalan rupeh..
[01:02.04]Sri..sungapaning ati iki,
[01:07.51]Tak isi klawan ombak katresnamu..
[01:15.36]Supoyo nuwuhake roso gapangku,
[01:25.41]Kang semono nate ilang..
[01:31.48][03:33.25][03:57.02]Bantalku bumi, kemulku langit biru
[01:37.50][03:39.24][04:04.46]Panasing suryo, ra ngalangi laguku
[01:44.50][03:46.32][04:10.81]Golek sandang lan pangan,
[01:48.45][03:50.00][04:13.70]Nasibku kebeneran, nadyan bocah dalanan..
[02:02.68]Sri..lagi iki tak ngerteni,
[02:09.45]Agunge, tresno kang sejati iki..
[02:16.24]Supoyo nuwuhake roso gapangku,
[02:26.00]Kang semono nate ilang..
[02:34.00]==sri bocah jalanan, budi viana==
[03:04.00]Sri..opo kowe ora ngerti,
[03:10.28]Nggregese, tresno kang sejati iki..
[03:17.18]Kok tego ninggalake,
[03:23.62]Aku sing olo, nelongso lan sengsoro..
[04:24.17]Oh sri..dalanan, oh sri dalanan..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ta2N9Y8s2FM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s