Singgang

Suliyana4
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang YZ
Vokal : Suliyana
Produksi : Aneka Safari

Isun iki, terimo singgang
Hang merujuk, koyo buritan..
Kancanisun, terimo walang
Hang plencatan, ring galengan..

Isun mulo, singgang buwangan
Pecakane, kembang rumatan..
Dicamaho, sing paran paran
Tapi magih biso dadi jalang..

reff:
Singgang oh singgang, wong barang pecakan
Dituliho paling terimo dinggo pangonan..
Singgang oh singgang, dudu kekarepan
Ngelilire sarono mergo pecahe lintang..

reff:
kembali keatas..isun iki terimo…
——-
[ver: lyrics]
[id: zzbawicc]
[ar: Suliyana]
[ti: Singgang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:01.54]Singgang
[00:20.01]Versi : Suliyana
[00:23.01][01:36.82][02:50.86][04:28.32][05:42.78]
[00:26.01][02:10.21][03:17.09][05:01.89]>>>
[00:27.01][02:11.21][03:18.09][05:02.89]>>
[00:28.01][02:12.21][03:19.09][05:03.89]>
[00:29.01][03:20.09]Isun iki, terimo singgang
[00:36.51][03:27.89]Hang merujuk, koyo buritan..
[00:45.56][03:36.80]Kancanisun, terimo walang
[00:54.40][03:45.13]Hang plencatan, ring galengan..
[01:03.41][03:54.28]Isun mulo, singgang buwangan
[01:11.38][04:03.00]Pecakane, kembang rumatan..
[01:19.96][04:11.90]Dicamaho, sing paran paran
[01:28.24][04:19.85]Tapi magih biso dadi jalang..
[02:13.21][02:32.20][05:04.89][05:23.36]Singgang oh singgang,
[02:18.13][05:09.62]wong barang pecakan..
[02:22.60][05:13.97]Dituliho paling terimo
[02:26.08][05:18.58]dinggo pangonan..
[02:37.42][05:28.83]dudu kekarepan..
[02:42.03][05:33.63]Ngelilire sarono mergo
[02:46.75][05:38.18]pecahe lintang..
———-
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=CU2qCFD2g18

Riko Lan Isun

Sigit Alvaro
Ciptaan : ?
Vokal : Sigit Alvaro
Produksi : ?

Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

reff:
Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..
——
[ver: lyrics]
[id: kiihzzcc]
[ar: Sigit Alvaro]
[ti: Riko Lan Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.15]Riko Lan Isun
[00:11.67]Versi : Sigit Alvaro
[00:14.67][01:41.36][03:42.98]
[00:17.67][02:05.86]>>>
[00:18.67][02:06.86]>>
[00:19.67][02:07.86]>
[00:20.67][02:08.86]Bengen riko sing kenal isun,
[00:26.40][02:14.96]Semono ugo isun nong riko..
[00:33.05][02:21.12]Dawane dalan hang sun liwati,
[00:39.20][02:27.15]Gawe sun lan riko dadi siji..
[00:46.10][02:34.61]Saiki riko wis nyanding dunyo,
[00:53.42][02:41.14]Sing kurang kurang paran karep riko..
[01:00.09][02:47.92]Sing ono hang ketahan,
[01:02.83][02:50.60]Sing ono hang sing ono..
[01:06.06][02:53.96]Kabeh keturutan sing kurang paran..
[01:12.65][03:00.86]Saiki wis sing podo
[01:16.10][03:04.57]riko wis urip mulyo,
[01:19.94][03:07.83]Isun mung ngarep ngarep
[01:22.92][03:10.60]mugo riko ilingo..
[01:27.09][03:14.00][03:28.99]Ring jaman riko lan isun,
[01:31.11][03:18.48][03:32.60]Susah seneng disonggo bareng,
[01:34.16][03:21.58][03:35.71]Myakne biso keturutan,
[01:36.97][03:23.32][03:37.89]hang dadi angenan..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1TgJ9sjj3kw

Sing Nyongko

Mita Maharani
Ciptaan : Arif Citenx
Vokal : Mita Maharani
Produksi : Ahoja Production

Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..

reff:
Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
——-
[ver: lyrics]
[id: iwubzzcc]
[ar: Mita Maharani]
[ti: Sing Nyongko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.01]Sing Nyongko
[00:28.51]Versi : Mita Maharani
[00:31.51][01:09.73][02:28.22][03:35.75][04:54.75]
[00:34.51][01:42.44][03:00.58][04:08.02]>>>
[00:35.51][01:43.44][03:01.58][04:09.02]>>
[00:36.51][01:44.44][03:02.58][04:10.02]>
[00:37.51][03:03.58]Sing biso maning isun baleni,
[00:46.11][03:11.29]Ngumbar demene roso welas sun iki..
[00:54.36][03:20.68]Kari sing nyongko sun sing percoyo,
[01:02.26][03:28.34]Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..
[01:45.44][04:11.02]Mage kelingan sakat riko pamitan,
[01:52.77][04:18.73]Janjine bengen jejodoan teko menyang..
[02:03.28][04:29.37]Tapi nyatane riko bali keloronan,
[02:11.93][04:37.89]Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
[02:19.90][04:45.98]Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ok_O6qHZ3Yo

Miss Mar Endun (Mati AIDS)

AG Dares
Ciptaan : Syam F.A
Vokal : AG Dares
Produksi : ??

Isun getun enget engetan,
Waktu magih eling sir siran..
Semono ugo riko demen,
Masiyo asale bedo negoro eman..

Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

reff:
Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

Miss mar endun is and aids problem,
Which exist every where around us oh no dear..
——–
[ver: lyrics]
[id: hhvazzcc]
[ar: AG Dares]
[ti: Miss Mar Endun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Miss Mar Endun (mati AIDS)
[00:54.04]Vokal : AG Dares
[00:57.04][01:48.18][04:05.60][04:48.50][07:05.74][07:43.83]
[01:00.04][02:22.06][04:20.75][05:23.38]>>>
[01:01.04][02:23.06][04:21.75][05:24.38]>>
[01:02.04][02:24.06][04:22.75][05:25.38]>
[01:03.04]Isun getun enget engetan,
[01:07.84]Waktu magih eling sir siran..
[01:12.18]Semono ugo riko demen,
[01:16.76]Masiyo asale bedo negoro eman..
[01:23.17][04:23.75]Riko turis mantebe ati,
[01:28.15][04:29.31]Naliko ring gunung ijen..
[01:33.25][04:33.32]Ngucap janji urip bareng,
[01:36.98][04:37.61]Duh alame asri nyenengaken,
[01:41.71][04:42.04]Rasane koyo ono ring surgo..
[02:25.06][05:26.38]Oh my heart miss mar endun,
[02:34.16][05:34.29]I love you and you love me too.. hm..
[02:42.88][05:43.31]Oh my heart miss mar endun,
[02:52.21][05:52.77]I love you and you love me too..
[03:00.84][06:01.30]This story of the love..,
[03:05.59][06:05.83]In kawah ijen..
[03:10.38][06:10.69]I’ve got my true love..,
[03:14.18][06:14.43]Just once from you only..
[03:19.66][06:20.39]That was my sweet memory,
[03:25.49][06:26.49]What happened to my baby..
[03:29.28][06:30.23]Unfortunatelly you have passed away,
[03:34.94][06:34.89]Oh my god it’s a tragedy yeah..
[03:40.11][06:40.98]Sakat riko pamit mulih,
[03:45.62][06:45.34]Janji balik sun anteni..
[03:50.54][06:50.19]Krungu kabar riko mati,
[03:54.52][06:54.23]Mergo penyakit aids jahannam,
[03:59.00][06:58.84]Isun kelangan kembange ati..
[07:24.03]Miss mar endun is and aids problem,
[07:33.32]Which exist every where around us oh no dear..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YBrX_wKxPs0

Nono Coretan

Kurnia Dewi
Ciptaan : Atang Arthuro
Vokal : Kurnia Dewi
Produksi : Aneka Safari

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
———–
[ver: lyrics]
[id: vbapzzcc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Nono Coretan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.64]Nono Coretan
[00:07.64]Versi : Kurnia Dewi
[00:09.64][00:29.76][01:20.90][03:41.83][05:02.76][05:15.09]
[00:11.64][02:05.70][04:25.43]>>>
[00:12.64][02:06.70][04:26.43]>>
[00:13.64][02:07.70][04:27.43]>
[00:14.64][00:18.74][00:22.42][00:25.90][02:43.64][02:46.93][02:50.42][05:09.85]Sya lela lela lela..
[00:35.08][02:54.91]Munggone riko biso meruhi,
[00:42.08][03:03.07]Gemeretepe welas iki..
[00:49.79][03:11.46]Munggone dodo disigar sing mati,
[00:57.69][03:18.93]Sun kongkon riko ngiling ngilingi..
[01:06.35][03:27.33]Kelire paran wernane piro,
[01:13.55][03:34.80]Putih tah abang opo tah belang..
[02:08.70][04:28.43]Putihe welas iki nyang riko,
[02:15.77][04:36.39]Tinulis mangsi mung aran riko..
[02:23.36][04:44.28]Nono garetan nono coretan,
[02:31.25][04:52.11]Entek entek wis yo mung,
[02:35.61][04:56.80]yo mung kanggo riko..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WPrSqa91uJM

Cicire Welas

Suliyana1
Vokal : Suliyana
Produksi : KTW Record

Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

reff:
Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..
——–
[ver: lyrics]
[id: wszqzbcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Cicire Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:01.10]Cicire Welas
[00:12.10]Versi : Suliyana
[00:15.10][01:11.31][02:09.25][03:17.06][04:12.25][05:42.80]
[00:18.10][01:36.12][03:19.06][04:37.15]>>>
[00:19.10][01:37.12][03:20.06][04:38.15]>>
[00:20.10][01:38.12][03:21.06][04:39.15]>
[00:21.10][03:22.06]Percoyo nong janjine,
[00:27.65][03:28.44]Urip bareng selawase..
[00:34.79][03:35.13]Omong riko koyo ombak segoro,
[00:41.47][03:42.13]Mumbul muluk sing kiro kiro..
[00:47.60][03:48.82]Sun ugemi paran omonge,
[00:54.92][03:55.81]E nyatane endi nyatane..
[01:04.48][04:05.38]Nong endi nyatane..
[01:39.12][04:40.15][05:11.79]Seru seru ngarepaken,
[01:45.57][04:46.15][05:18.36]Cicire welas semayane..
[01:53.43][04:55.45][05:27.18]Kari sing duwe sekaken,
[02:01.00][05:01.48][05:33.99]Sing weruho nono nyatane..
[02:11.68]==suliyana, cicire welas==
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TArQeYbWIns

Sing Kathik Cerito

Catur Arum1
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang Yz
Vokal : Catur Arum
Produksi : Aneka Safari

Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

reff:
Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

reff:
Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..
——–
[ver: lyrics]
[id: kaiuzlcc]
[ar: Catur Arum]
[ti: Sing Kathik Cerito]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.03]Sing Kathik Cerito
[00:22.09]Versi : Catur Arum
[00:25.09][00:59.71][01:31.13][02:33.84][03:23.62][03:56.11][06:01.03]
[00:28.09][02:52.69][04:26.07]>>>
[00:29.09][02:53.69][04:27.07]>>
[00:30.09][02:54.69][04:28.07]>
[00:31.09][02:55.69]Gawane wong mendem gadhung,
[00:39.06][03:01.71]Dunyo runyam katon suwung..
[00:46.71][03:11.17]Langit padhang koyo mendhung,
[00:52.30][03:16.46]Kegowo ati hang bingung,
[00:55.41][03:19.70]Sing lenah kelayung layung..
[01:03.19][03:26.42]Kari mentolo yo riko,
[01:10.79][03:33.13]Ninggal sing kathik cerito..
[01:17.94][03:42.09]Sun anteni nono teko,
[01:25.23][03:50.64]Welas katut riko gowo..
[01:34.38][04:29.07]Nyang endi riko nyang endi,
[01:41.39][04:35.35]Kari kesel sun goleti..
[01:49.17][04:44.18]Ngraino wengi sun ambati,
[01:56.76][04:51.03]Sun celuk ring njero ati..
[02:04.66][04:59.72][05:31.17]Ketemu turu tangekno,
[02:09.51][05:05.12][05:37.33]Ketemu lungguh lakokno,
[02:13.75][05:09.23][05:40.80]Ongkep ongkep pengen moro..
[02:19.50][05:14.65][05:45.66]Ojo renah atin riko,
[02:24.74][05:21.39][05:49.57]Ojo lerem batin riko,
[02:29.09][05:25.32][05:55.86]Dhung sing sun hang dadi tombo..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PjCAb480PJ0