Miss Mar Endun (Mati AIDS)

AG Dares
Ciptaan : Syam F.A
Vokal : AG Dares
Produksi : ??

Isun getun enget engetan,
Waktu magih eling sir siran..
Semono ugo riko demen,
Masiyo asale bedo negoro eman..

Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

reff:
Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

Miss mar endun is and aids problem,
Which exist every where around us oh no dear..
——–
[ver: lyrics]
[id: hhvazzcc]
[ar: AG Dares]
[ti: Miss Mar Endun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Miss Mar Endun (mati AIDS)
[00:54.04]Vokal : AG Dares
[00:57.04][01:48.18][04:05.60][04:48.50][07:05.74][07:43.83]
[01:00.04][02:22.06][04:20.75][05:23.38]>>>
[01:01.04][02:23.06][04:21.75][05:24.38]>>
[01:02.04][02:24.06][04:22.75][05:25.38]>
[01:03.04]Isun getun enget engetan,
[01:07.84]Waktu magih eling sir siran..
[01:12.18]Semono ugo riko demen,
[01:16.76]Masiyo asale bedo negoro eman..
[01:23.17][04:23.75]Riko turis mantebe ati,
[01:28.15][04:29.31]Naliko ring gunung ijen..
[01:33.25][04:33.32]Ngucap janji urip bareng,
[01:36.98][04:37.61]Duh alame asri nyenengaken,
[01:41.71][04:42.04]Rasane koyo ono ring surgo..
[02:25.06][05:26.38]Oh my heart miss mar endun,
[02:34.16][05:34.29]I love you and you love me too.. hm..
[02:42.88][05:43.31]Oh my heart miss mar endun,
[02:52.21][05:52.77]I love you and you love me too..
[03:00.84][06:01.30]This story of the love..,
[03:05.59][06:05.83]In kawah ijen..
[03:10.38][06:10.69]I’ve got my true love..,
[03:14.18][06:14.43]Just once from you only..
[03:19.66][06:20.39]That was my sweet memory,
[03:25.49][06:26.49]What happened to my baby..
[03:29.28][06:30.23]Unfortunatelly you have passed away,
[03:34.94][06:34.89]Oh my god it’s a tragedy yeah..
[03:40.11][06:40.98]Sakat riko pamit mulih,
[03:45.62][06:45.34]Janji balik sun anteni..
[03:50.54][06:50.19]Krungu kabar riko mati,
[03:54.52][06:54.23]Mergo penyakit aids jahannam,
[03:59.00][06:58.84]Isun kelangan kembange ati..
[07:24.03]Miss mar endun is and aids problem,
[07:33.32]Which exist every where around us oh no dear..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YBrX_wKxPs0

Nono Coretan

Kurnia Dewi
Ciptaan : Atang Arthuro
Vokal : Kurnia Dewi
Produksi : Aneka Safari

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
———–
[ver: lyrics]
[id: vbapzzcc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Nono Coretan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.64]Nono Coretan
[00:07.64]Versi : Kurnia Dewi
[00:09.64][00:29.76][01:20.90][03:41.83][05:02.76][05:15.09]
[00:11.64][02:05.70][04:25.43]>>>
[00:12.64][02:06.70][04:26.43]>>
[00:13.64][02:07.70][04:27.43]>
[00:14.64][00:18.74][00:22.42][00:25.90][02:43.64][02:46.93][02:50.42][05:09.85]Sya lela lela lela..
[00:35.08][02:54.91]Munggone riko biso meruhi,
[00:42.08][03:03.07]Gemeretepe welas iki..
[00:49.79][03:11.46]Munggone dodo disigar sing mati,
[00:57.69][03:18.93]Sun kongkon riko ngiling ngilingi..
[01:06.35][03:27.33]Kelire paran wernane piro,
[01:13.55][03:34.80]Putih tah abang opo tah belang..
[02:08.70][04:28.43]Putihe welas iki nyang riko,
[02:15.77][04:36.39]Tinulis mangsi mung aran riko..
[02:23.36][04:44.28]Nono garetan nono coretan,
[02:31.25][04:52.11]Entek entek wis yo mung,
[02:35.61][04:56.80]yo mung kanggo riko..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WPrSqa91uJM

Cicire Welas

Suliyana1
Vokal : Suliyana
Produksi : KTW Record

Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

reff:
Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..
——–
[ver: lyrics]
[id: wszqzbcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Cicire Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:01.10]Cicire Welas
[00:12.10]Versi : Suliyana
[00:15.10][01:11.31][02:09.25][03:17.06][04:12.25][05:42.80]
[00:18.10][01:36.12][03:19.06][04:37.15]>>>
[00:19.10][01:37.12][03:20.06][04:38.15]>>
[00:20.10][01:38.12][03:21.06][04:39.15]>
[00:21.10][03:22.06]Percoyo nong janjine,
[00:27.65][03:28.44]Urip bareng selawase..
[00:34.79][03:35.13]Omong riko koyo ombak segoro,
[00:41.47][03:42.13]Mumbul muluk sing kiro kiro..
[00:47.60][03:48.82]Sun ugemi paran omonge,
[00:54.92][03:55.81]E nyatane endi nyatane..
[01:04.48][04:05.38]Nong endi nyatane..
[01:39.12][04:40.15][05:11.79]Seru seru ngarepaken,
[01:45.57][04:46.15][05:18.36]Cicire welas semayane..
[01:53.43][04:55.45][05:27.18]Kari sing duwe sekaken,
[02:01.00][05:01.48][05:33.99]Sing weruho nono nyatane..
[02:11.68]==suliyana, cicire welas==
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TArQeYbWIns

Sing Kathik Cerito

Catur Arum1
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang Yz
Vokal : Catur Arum
Produksi : Aneka Safari

Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

reff:
Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

reff:
Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..
——–
[ver: lyrics]
[id: kaiuzlcc]
[ar: Catur Arum]
[ti: Sing Kathik Cerito]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.03]Sing Kathik Cerito
[00:22.09]Versi : Catur Arum
[00:25.09][00:59.71][01:31.13][02:33.84][03:23.62][03:56.11][06:01.03]
[00:28.09][02:52.69][04:26.07]>>>
[00:29.09][02:53.69][04:27.07]>>
[00:30.09][02:54.69][04:28.07]>
[00:31.09][02:55.69]Gawane wong mendem gadhung,
[00:39.06][03:01.71]Dunyo runyam katon suwung..
[00:46.71][03:11.17]Langit padhang koyo mendhung,
[00:52.30][03:16.46]Kegowo ati hang bingung,
[00:55.41][03:19.70]Sing lenah kelayung layung..
[01:03.19][03:26.42]Kari mentolo yo riko,
[01:10.79][03:33.13]Ninggal sing kathik cerito..
[01:17.94][03:42.09]Sun anteni nono teko,
[01:25.23][03:50.64]Welas katut riko gowo..
[01:34.38][04:29.07]Nyang endi riko nyang endi,
[01:41.39][04:35.35]Kari kesel sun goleti..
[01:49.17][04:44.18]Ngraino wengi sun ambati,
[01:56.76][04:51.03]Sun celuk ring njero ati..
[02:04.66][04:59.72][05:31.17]Ketemu turu tangekno,
[02:09.51][05:05.12][05:37.33]Ketemu lungguh lakokno,
[02:13.75][05:09.23][05:40.80]Ongkep ongkep pengen moro..
[02:19.50][05:14.65][05:45.66]Ojo renah atin riko,
[02:24.74][05:21.39][05:49.57]Ojo lerem batin riko,
[02:29.09][05:25.32][05:55.86]Dhung sing sun hang dadi tombo..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PjCAb480PJ0

Salah Songko

Melinda
Ciptaan : Dharma
Vokal : Melinda
Produksi : Sandi Record

Kaget rasane ati,
Krungu omongan riko..
Ngiro isun ngeliyo,
Pindah ati nong wong liyo..

Sing percoyo dadi gedigi,
Dadi cupar lan pisahan..
Riko panas rungu fitnahan,
Sing percoyo nong awak isun..

reff:
Sumpah mati isun
Sing rumongso ngeliyo..
Welas isun nong riko,
Selawase..

Bengen wis janji,
Urip dadi siji..
Riko percoyo,
Nong omonge wong liyo..

reff:
Sing percoyo dadi gedigi,
Dadi cupar lan pisahan..
Riko panas rungu fitnahan,
Sing percoyo nong awak isun..

reff:
Sumpah mati isun
Sing rumongso ngeliyo..
Welas isun nong riko,
Selawase..

Bengen wis janji,
Urip dadi siji..
Riko percoyo,
Nong omonge wong liyo..

Pisah riko lan isun
Sebab riko ning wong liyo..
Sun jaluk nong batin riko
Yo ilingo..

Riko sing kuat,
Nahan panase ati..
Iki wis mulo,
Gudhon isun lan riko..
———
[ver: lyrics]
[id: ssqkzhcc]
[ar: Melinda]
[ti: Salah Songko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.06]Salah Songko
[00:39.06]Versi : Melinda
[00:42.06][01:30.35][02:29.51][03:34.20][05:13.17]
[00:45.06][01:49.80][03:10.12][03:54.04]>>>
[00:46.06][01:50.80][03:11.12][03:55.04]>>
[00:47.06][01:51.80][03:12.12][03:56.04]>
[00:48.06]Kaget rasane ati,
[00:52.87]Rungu omongan riko..
[00:58.11]Ngiro isun ngeliyo,
[01:02.21]Pindah ati nong wong liyo..
[01:08.06][03:13.12]Sing percoyo dadi gedigi,
[01:14.29][03:18.48]Dadi cupar lan pisahan..
[01:19.83][03:23.62]Riko panas rungu fitnahan,
[01:23.87][03:27.98]Sing percoyo nong awak isun..
[01:52.80][03:57.04]Sumpah mati isun
[01:56.61][04:01.09]Sing rumongso ngeliyo..
[02:01.96][04:06.18]Welas isun nong riko,
[02:06.37][04:10.48]Selawase..
[02:11.17][04:15.40]Bengen wis janji,
[02:15.14][04:19.38]Urip dadi siji..
[02:19.93][04:24.42]Riko percoyo,
[02:23.04][04:27.09]Nong omonge wong liyo..
[04:34.56]Pisah riko lan isun
[04:39.16]Sebab tekone wong liyo..
[04:45.36]Sun jaluk nong batin riko
[04:49.97]Yo ilingo..
[04:55.01]Riko sing kuat,
[04:58.87]Nahan panase ati..
[05:04.14]Iki wis mulo,
[05:06.70]Gudhon isun lan riko..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aVuvQRkDZgw

Sing Biso Ngalingi

Demy
Ciptaan : Nanang Yz/Dhani Gumintang
Vokal : Demy
Produksi : Aneka Safari

Hey..hoo..ho oo..
Saikine buru kroso ati iki,
Roso welas teko tapi sing sun rumangsani..
Edeng edeng moro,
Aju jangget ring ati..

Roso iki sing tau sun ngarteni,
Asih iki gawe sun seru lali..
Kadhung saktemene,
Isun wis ono hang nduweni..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Mesti bain madak taker,
Ono hang tatu ati..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Madak ono cicire,
Banyu moto ngepusi pipi..

Naliko hang aran roso welas,
Moro lan manggon ono ring ati..
Isun sing biso mungkir ugo ngalingi,
Ambekno isun wis ono hang nduweni,
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..

reff:
Roso iki sing tau sun ngarteni,
Asih iki gawe sun seru lali..
Kadhung saktemene,
Isun wis ono hang nduweni..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Mesti bain madak taker,
Ono hang tatu ati..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Madak ono cicire,
Banyu moto ngepusi pipi..

Naliko hang aran roso welas,
Moro lan manggon ono ring ati..
Isun sing biso mungkir ugo ngalingi,
Ambekno isun wis ono hang nduweni,
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..
——————
[ver: lyrics]
[id: kvkubocc]
[ar: Demy]
[ti: Sing Biso Ngalingi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:01.69]Sing Biso Ngalingi
[00:08.69]Vokal : Demy
[00:11.69][01:02.74][01:39.87][02:34.38][03:21.74][03:57.88][04:51.94][05:50.56]
[00:14.69]>>>
[00:15.69]>>
[00:16.69]>
[00:17.69]Hey..hoo..ho oo..
[00:33.07]Saikine buru kroso ati iki,
[00:40.66]Roso welas teko
[00:44.51]tapi sing sun rumangsani..
[00:50.06]Edeng edeng moro,
[00:55.46]Aju jangget ring ati..
[01:06.60][03:24.24]Roso iki sing tau sun ngarteni,
[01:14.87][03:32.14]Asih iki gawe sun seru lali..
[01:23.20][03:40.53]Kadhung saktemene,
[01:29.49][03:47.37]Isun wis ono hang nduweni..
[01:43.68][02:09.54][04:01.50][04:27.35]Umpomo bain roso welas asih iki,
[01:52.88][02:17.44][04:10.64][04:34.90]Bengen bengene
[01:54.78][02:19.66][04:12.70][04:36.53]sing kathik sun turuti..
[02:01.09][04:18.98]Mesti bain madak taker,
[02:05.13][04:22.58]Ono hang tatu ati..
[02:26.17][04:43.61]Madak ono cicire,
[02:29.16][04:47.16]Banyu moto ngepusi pipi..
[02:39.39][04:55.32]Naliko hang aran roso welas,
[02:46.91][05:04.59]Moro lan manggon ono ring ati..
[02:54.64][05:12.93]Isun sing biso
[02:57.68][05:16.22]mungkir ugo ngalingi,
[03:03.34][05:20.70]Ambekno isun
[03:05.42][05:22.71]wis ono hang nduweni,
[03:11.85][05:30.15][05:37.82]Taping sun sing biso
[03:15.02][05:32.07][05:41.48]nyengidakaken roso iki..
——————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dadW8flGiWI

Kegowo Angen Angen

Kurnia Dewi
Ciptaan : Diduk
Vokal : Kurnia Dewi
Produksi : ??

Sing biso sing biso sun lalekno,
Rupan riko kok terus nggudo..
Opo kegowo angen angen,
Opo mergo jeru roso demen..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

reff:
Sing biso sing biso sun lalekno,
Rupan riko kok terus nggudo..
Opo kegowo angen angen,
Opo mergo jeru roso demen..

Sing biso sing biso sun lalekno,
Kolo riko nyampekno roso demen..
Lawas hang kependem,
Nyanding riko biso nggawe ati mesem..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..

Gancang gancango dino sun temokno,
Ambi wong hang teroso angen angen..
Arep sun bales welas hang riko lungno,
Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
—————————
[ver: lyrics]
[id: qnssbicc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Kegowo Angen Angen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.04]Kegowo Angen Angen
[00:16.04]Vokal : Kurnia Dewi
[00:19.04][01:19.51][02:16.89][03:56.40][04:56.30]
[00:22.04][02:58.56]>>>
[00:23.04][02:59.56]>>
[00:24.04][03:00.56]>
[00:25.04][03:01.56]Sing biso sing biso sun lalekno,
[00:30.59][03:07.97]Rupan riko kok terus nggudo..
[00:38.22][03:17.25]Opo kegowo angen angen,
[00:45.88][03:22.79]Opo mergo jeru roso demen..
[00:52.16][01:50.23][03:30.01]Sing biso sing biso sun lalekno,
[00:57.93][01:56.73][03:35.86]Kolo riko nyampekno roso demen..
[01:07.51][02:05.56][03:44.89]Lawas hang kependem,
[01:11.38][02:10.35][03:49.36]Nyanding riko biso nggawe ati mesem..
[01:23.07][04:00.25][04:27.56]Gancang gancango dino sun temokno,
[01:29.67][04:07.22][04:34.47]Ambi wong hang teroso angen angen..
[01:36.58][04:14.13][04:41.31]Arep sun bales welas hang riko lungno,
[01:43.41][04:20.85][04:48.09]Myakne hing mung ngipi hang nyarukeno..
—————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hystGOIBGbQ