Magih Welas

Ciptaan: Koming
Vokal: Diva Rosa
Produksi: Aneka Safari

Wis sing tahan rasane ati iki,
Terus terusan isun riko apusi..
Omong riko sing keneng digugu,
Pait koyo peru..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..
Isun pasrah paran jare urip iki..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: wohzikcc]
[ar: Diva Rosa]
[ti: Magih Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.07]Magih Welas
[00:30.07]Versi: Diva Rosa
[00:33.07][01:35.21][01:58.63][03:14.51][03:37.74][05:13.00]
[00:36.07][02:01.63][03:40.74]>>>
[00:37.07][02:02.63][03:41.74]>>
[00:38.07][02:03.63][03:42.74]>
[00:39.07]Wis sing tahan rasane ati iki,
[00:46.07]Terus terusan isun riko apusi..
[00:53.10]Omong riko sing keneng digugu,
[01:00.44]Pait koyo peru..
[01:06.98][02:46.83]Perandane masiyo tah wis ngerti,
[01:14.57][02:54.55]Sabendino isun riko larani..
[01:21.66][03:01.58]Keneng paran isun magih bain,
[01:29.05][03:08.79]Welas ambi riko..
[01:38.01][03:17.75]==diva rosa, magih welas==
[02:04.63][03:43.74][04:24.60]Pengen isun..,
[02:11.55][03:49.43][04:30.58]Ucul ambi ayang ayangane riko..
[02:18.71][03:56.64][04:38.53]Tapi paran..,
[02:25.31][04:03.11][04:45.13]Soyo isun lalekaken awak riko..
[02:32.53][04:10.21][04:52.35]Soyo enget bain, soyo welas bain
[02:39.00][04:16.55][04:58.81][05:06.16]Isun pasrah paran jare urip iki..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2ylGra4-SCQ

Nyigar Ati

Ciptaan : Zaini,S.Ag
Vokal : suliyana
Produksi : KTW Record

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: kazliucc]
[ar: Suliyana]
[ti: Nyigar Ati]
[al: Janger Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:01.00]Nyigar Ati
[00:01.00]Versi: Suliyana
[00:49.00][02:14.00][03:11.00][04:27.00][05:24.00][06:48.00]
[00:52.00][03:14.00][05:27.00]>>>
[00:53.00][03:15.00][05:28.00]>>
[00:54.00][03:16.00][05:29.00]>
[00:55.00][03:54.00]Nalikane sun lan riko urip bareng,
[01:06.00][04:03.00]Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
[01:17.00][04:11.00]Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
[01:27.00][04:20.00]Susah seneng yo podo disonggo bareng..
[01:36.00][06:10.00]Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
[01:47.00][06:20.00]Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
[01:57.00][06:30.00]Jare bengen abot enteng dilakoni,
[02:06.00][06:38.00]Mungkur sedot saiki riko ngelali..
[02:17.00][04:30.00]==suliyana, nyigar ati==
[03:17.00][05:30.00]Sing nyono saiki kang,
[03:27.00][05:41.00]Riko nyigar ati..
[03:36.00][05:50.00]Perandane bengen riko kang,
[03:45.00][06:00.00]Duwe janji sampek mati..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GWTL8G1lgi0

Kesuwun 2

Ciptaan : Nasuri/Angga
Vokal : Angga
Produksi : ??

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko ning ati..
Sing ono maning wong hang isun iling,
Mung riko nong njero batin..
Ho…

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

reff:
Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko ning ati..
——————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: piciuncc]
[ar: Angga]
[ti: Kesuwun 2]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.41]Kesuwun 2 – Angga
[00:17.41][02:03.02][02:33.24][05:11.00]
[00:20.41][02:36.24]>>>
[00:21.41][02:37.24]>>
[00:22.41][02:38.24]>
[00:23.41][04:55.14]Mulo riko hang sun pilih,
[00:27.40][04:58.99]Temetes teko ning ati..
[00:35.44]Sing ono maning wong hang isun iling,
[00:42.08]Mung riko nong njero batin..
[00:55.30]Ho…
[00:58.74][03:14.93]Niat kelawan tekat,
[01:03.16][03:18.79]Sing kiro keneng dialangi..
[01:10.39][03:26.69]Rawe rawe rantas,
[01:14.93][03:30.93]Malang malang putung,
[01:18.47][03:34.25]Tetep wutuh welas isun..
[01:27.42][02:39.24][03:42.99][04:19.83]Suwun kesuwun,
[01:30.66][02:43.07][03:46.72][04:23.46]Awak kulo gusti..
[01:34.82][02:47.12][03:50.70][04:27.32]Wong hang sun welasi,
[01:38.39][02:50.92][03:54.19][04:30.55]Magih tetep ngimbangi..
[01:42.86][02:55.34][03:58.79][04:35.22]Gedhine roso,
[01:46.85][02:58.50][04:02.58][04:38.70]Welas asih riko..
[01:50.88][03:03.05][04:07.06][04:43.32]Sun genggem sun rangkul,
[01:57.86][03:10.02][04:13.35][04:49.60]Lan sun jogo..
[02:06.69]==angga, kesuwun 2==
——————————————————————————————————-

Podo Senenge

Ciptaan : ??
Vokal : Ruli Andini
Produksi : KTW Record

Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..

reff:
Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..

reff:
Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..
———————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: pqcsupcc]
[ar: Ruli Andini]
[ti: Podo Senenge]
[al: Janger Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:51]
[00:01.71]Podo Senenge
[01:00.71]versi : Ruli Andini
[01:03.71][03:00.31][03:57.94][05:31.93][06:23.79][07:53.90]
[01:06.71][04:00.94][06:26.79]>>>
[01:07.71][04:01.94][06:27.79]>>
[01:08.71][04:02.94][06:28.79]>
[01:09.71][04:03.94][06:29.79]Riko lan isun..,
[01:17.54][04:09.94][06:35.79]Saikine podo senenge..
[01:29.61][04:19.44][06:46.10]Koyo kembang..,
[01:38.32][04:26.35][06:51.63]Buru mekar madu sarine..
[01:49.40][04:36.37][07:00.97]Isun wis lego..,
[01:57.35][04:42.15][07:06.01]Dadi siji ambi riko..
[02:08.69][04:51.35][07:15.08]Mugo mugo..,
[02:16.09][04:56.77][07:20.25]Welas isun tetep ditompo..
[02:27.36][05:06.24][07:28.46]Ulan lintang..,
[02:33.95][05:11.34][07:33.44]Hang nyekseni isun lan riko..
[02:44.84][05:20.16][07:40.72]Sun pasrahno..,
[02:50.80][05:25.28][07:45.88]Awak isun sak podo podo..
[03:03.05][05:34.55]==ruli andini, podo senenge==
——————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Iq7XmBAbSQw

Roso Welas

Ciptaan : Dhani Gumintang
Vokal : Tika Cantika
Produksi : ??

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..
Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: pscuuicc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Roso Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.49]Roso Welas
[00:25.49]Versi : Tika Cantika
[00:28.49][01:19.99][02:04.54][02:36.46][03:03.02][03:27.74][04:17.96][04:51.46][05:16.44][06:06.22][06:34.53]
[00:31.49][02:39.46][04:54.46]>>>
[00:32.49][02:40.46][04:55.46]>>
[00:33.49][02:41.46][04:56.46]>
[00:34.49][03:33.29]Kepingine ati bendinane nyanding riko,
[00:42.09][03:40.77]Masio tah jare mung sedelo..
[00:49.69][01:33.03][03:47.91]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[00:56.48][01:40.28][03:54.94]Mergo kegowo gedhene roso..
[01:04.02][01:47.62][04:02.48]Demen nyang riko welas nyang riko,
[01:11.40][01:54.91][04:09.76]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[02:07.71][04:20.71]==tika cantika, roso welas==
[02:42.46][04:57.22][05:46.06]Awak iki sing kepengen,
[02:46.46][03:10.77][05:01.45][05:24.96][05:50.23][06:15.42]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[02:55.44][05:09.41][05:58.63]Ati iki biso keroso-roso..
[03:07.06][05:21.04][06:10.94]Lan ugo isun sing kepengen,
[03:17.85][05:32.56][06:22.71]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LDj7m3pB-Fo

Taline Ati

Ciptaan : ??
Vokal : suliyana
Produksi : Aneka Safari

Masio tah riko saiki sing ono,
Sing kiro sing kiro sun ngelalekno..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..

reff:
Angin angin tulung sampekno,
Isun magih netepi janji..

Manuk manuk riko mibero,
Kabareno isun ngenteni..
Tekane.. tekane.. tekane..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..

reff:
Angin angin tulung sampekno,
Isun magih netepi janji..

Manuk manuk riko mibero,
Kabareno isun ngenteni..
Tekane.. tekane.. tekane..

Semene lawase sun ditinggal riko,
Sing kiro sing kiro ono welas liyo..

Atinisun iki wis kadhung sun patri,
Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: uwzuuhcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Taline Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.01]Taline Ati
[00:30.01]Versi : suliyana
[00:33.01][00:53.68][01:33.94][01:57.34][02:20.12][03:21.67][03:46.05][04:07.32][05:08.97]
[00:36.01][02:01.34][03:49.05]>>>
[00:37.01][02:02.34][03:50.05]>>
[00:38.01][02:03.34][03:51.05]>
[00:39.01]Masio tah riko saiki sing ono,
[00:46.71]Sing kiro sing kiro sun ngelalekno..
[01:01.84][02:48.55][04:36.12]Semene lawase sun ditinggal riko,
[01:08.93][02:56.52][04:43.58]Sing kiro sing kiro ono welas liyo..
[01:17.19][03:05.04][04:52.66]Atinisun iki wis kadhung sun patri,
[01:25.97][03:13.51][05:00.32]Atinisun iki wis kadhung sun taleni..
[01:36.34][03:24.14]==suliyana, taline ati==
[02:04.34][03:52.05]Angin angin tulung sampekno,
[02:12.34][03:59.35]Isun magih netepi janji..
[02:27.02][04:14.16]Manuk manuk riko mibero,
[02:33.68][04:21.44]Kabareno isun ngenteni..
[02:41.27][04:29.08]Tekane.. tekane.. tekane..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SGytKr85JcU

Prujuke Ati

Ciptaan : ??
Vokal : suliyana
Produksi : KTW Record

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: qkkquvcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Prujuke Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.09]Prujuke Ati
[00:14.01]Versi : suliyana
[00:17.01][01:23.49][01:47.05][02:22.23][03:33.51][03:57.05][05:01.92]
[00:20.01][01:50.05][04:00.05]>>>
[00:21.01][01:51.05][04:01.05]>>
[00:22.01][01:52.05][04:02.05]>
[00:23.01][02:33.30]Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
[00:29.81][02:39.58]Sakat ketemu riko hang kawitan..
[00:36.29][02:46.42]Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
[00:43.44][02:53.33]Duwe roso welas ugo seneng..
[00:52.78][01:07.21][03:01.98][03:16.59]Oleh tah isun titip roso,
[01:00.05][01:13.55][03:09.25][03:23.43]Roso ati milu nduweni..
[01:26.79][03:36.23]==suliyana, prujuke ati==
[01:53.05][04:03.07][04:32.06]Sangking gedhine welase ati..
[02:07.35][04:16.76][04:46.12]Sangking jerune welase ati..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vcZikAHqkMs