Nonong (bosas jawa)

Ciptaan : Anjarani
Vokal : Dian Kusuma
Produksi : IMC Record

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
Nononge nambahi ayu, ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane..
Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge..
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..

reff:
kembali keatas..nonong sing nonong…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: onhkascs]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Nonong]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:33.05]Nonong
[00:33.05]Versi: Dian Kusuma
[00:33.05][01:29.05][02:27.08][03:09.05][04:09.94][05:09.83]
[00:33.05][03:12.05]>>>
[00:33.05][03:13.05]>>
[00:33.05][03:14.05]>
[00:33.05][03:15.05]Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
[00:39.25][03:20.88]Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
[00:44.34][03:27.27]Nononge nambahi ayu, ayu dewe
[00:51.86][03:34.16]Nononge nambahi manis, manis dewe..
[00:59.84][03:43.45]Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
[01:06.89][03:49.58]Nonong sing nonong, larang regane..
[01:12.69][03:55.52]Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
[01:19.66][04:02.35]Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..
[01:32.28][04:14.92]Dasar ayu tetep ayu,
[01:38.19][04:20.31]Nadyan nonong tambah ayu..
[01:45.43][04:28.35]Dasar manis tetep manis,
[01:51.97][04:34.91]Nadyan nonong tambah tambah manis..
[01:59.54][04:42.64]Nonong sing nonong, ngendi omahe
[02:06.52][04:49.49]Nonong sing nonong, angel tandhinge..
[02:12.33][04:55.32]Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
[02:19.32][05:01.57]Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..
[02:30.27]==dian kusuma, nonong==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zE5YDB9silo

Dondong Opo Salak (bosas jawa)

Ciptaan : Kris Biantoro
Vokal : ??
Produksi : ??

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo pundhak, mlaku thimik-thimik..
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik..

Adhik nderek ibu, tindak menyang pasar
Ora pareng rewel, ora pareng nakal..
Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
Kacang karo roti, adhik diparingi..

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo pundhak, mlaku thimik-thimik..
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik..

Adhik nderek ibu, tindak menyang pasar
Ora pareng rewel, ora pareng nakal..
Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
Kacang karo roti, adhik diparingi..

reff :
Adhik nderek ibu, tindak menyang pasar
Ora pareng rewel, ora pareng nakal..
Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
Kacang karo roti, adhik diparingi..
Kacang karo roti, adhik diparingi..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: klhssucq]
[ar: Bosas Jawa]
[ti: Dondong Opo Salak]
[al: Bossanova Jawa]
[by: Yanilipatro]
[00:01.46]Dondong Opo Salak
[00:25.46]Vokal : ??
[00:28.46][02:48.25][04:06.25]
[00:31.46][03:20.46]>>>
[00:32.46][03:21.46]>>
[00:33.46][03:22.46]>
[00:34.46][01:41.51]Dondong opo salak, duku cilik-cilik
[00:42.92][01:49.22]Gendhong opo pundhak, mlaku thimik-thimik..
[00:51.14][01:57.65]Dondong opo salak, duku cilik-cilik
[00:59.26][02:05.84]Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik..
[01:08.21][02:14.65][03:23.46]Adhik nderek ibu, tindak menyang pasar
[01:16.29][02:22.79][03:31.98]Ora pareng rewel, ora pareng nakal..
[01:24.73][02:31.01][03:40.14]Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
[01:32.77][02:39.41][03:48.71][03:57.20]Kacang karo roti, adhik diparingi..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=X7gknXtmrdk

Cidro (bosas jawa)

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Dian Kusuma
Produksi : IMC Duta Records

Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji..
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo..

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..

reff :
Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro, saikine cidro..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..
Ora ngiro, saikine cidro..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: nslqqwcq]
[ar: Dian kusuma]
[ti: Cidro ]
[al: Bosas jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.39]Cidro
[00:23.39]Versi : Dian Kusuma
[00:26.39][02:32.45][02:54.01][04:34.54]
[00:29.39][02:57.01]>>>
[00:30.39][02:58.01]>>
[00:31.39][02:59.01]>
[00:32.39]Wis sak mestine, ati iki nelongso
[00:41.09]Wong sing tak tresnani, mblenjani janji..
[00:49.07]Opo ora eling, naliko semono
[00:58.56]Kebak kembang wangi jroning dhodo..
[01:07.48][03:00.01]Kepiye maneh, iki pancen nasibku
[01:15.59][03:08.47]Kudu nandang loro, koyo mengkene..
[01:24.03][03:17.22]Remuk ati iki, yen eling janjine
[01:32.30]Ora ngiro jebul lamis wae..
[01:42.09][03:35.53]Gek opo salah, awakku iki
[01:49.43][03:42.34]Kowe nganti, tego mblenjani janji..
[01:58.22][03:50.99]Opo mergo, kahanan uripku iki
[02:07.23][03:59.95]Mlarat bondho seje karo uripmu..
[02:15.67][04:09.72]Aku nelongso, mergo kebacut tresno
[02:24.78][03:25.60][04:17.86][04:26.02]Ora ngiro, saikine cidro..
[02:35.45]==dian kusuma, cidro==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FIdK9IsEWAA

Tak Eling Eling (bosas jawa)

Ciptaan : Anjarani
Vokal : Dian Kusuma
produksi : IMC Record

Tak eling eling,
Opo sliramu, sing nate ketemu..
Dek naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..

reff :
Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hvanwisw]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Tak Eling Eling]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.83]Tak Eling Eling (bosas jawa)
[00:14.83]Versi : Dian Kusuma
[00:17.83][02:37.46][02:54.43][04:40.36]
[00:20.83][02:57.43]>>>
[00:21.83][02:58.43]>>
[00:22.83][02:59.43]>
[00:23.83][02:05.47][04:06.82]Tak eling eling,
[00:28.57]Opo sliramu, sing nate ketemu..
[00:38.70]Dek naliko iku,
[00:46.78]Candik ayu sumunar netramu..
[00:55.79][03:00.05]Sore kang edi,
[01:02.49][03:05.08]Amung esemu, sing ora nguwati..
[01:13.05][03:15.15]Nadyan widodari,
[01:18.88][03:21.24]Kalah endah, anyengsemke ati..
[01:30.56][03:33.15]Semar sabrang,
[01:36.40][03:38.94]Legag legog, ning omah bingung..
[01:46.78][03:48.75]Jae wono sak upomo,
[01:52.49][03:55.45]Wiwit iku, atiku poyang payingan..
[02:11.00][04:13.78]Pancen sliramu, sing mara marai..
[02:20.87][04:23.72]Mbesok kapan aku,
[02:28.51][04:30.92]Biso nyandhing, lintang panjerino..
[02:40.43]==dian kusuma, tak eling eling==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q9rhQUFQU88

Sakit Rindu (bosas jawa)

Ciptaan : Manthous
Vokal : Dian Kusuma f. Tommy
Produksi : IMC Record

Pr:
Luwih becik loro untu, daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu..
Yen wengi ora biso turu, yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..

Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk :
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..

reff :
Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..

Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk :
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: cosawusw]
[ar: Dian Kusuma f. Tommy]
[ti: Sakit Rindu]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[00:01.02]Sakit Rindu
[00:13.02]Versi : Dian Kusuma f. Tommy
[00:16.02][03:13.55][03:35.03][05:56.77]
[00:19.02][03:38.03]>>>
[00:20.02][03:39.03]>>
[00:21.02][03:40.03]>
[00:22.02]Pr: Luwih becik loro untu,
[00:26.44]Pr: daripada sirahe ngelu,
[00:30.72]Pr: Sakit cinta sakit rindu..
[00:39.05]Pr: Yen wengi ora biso turu,
[00:43.52]Pr: yen awan ra doyan mangan,
[00:48.43]Pr: Amargo tansah kelingan..
[00:56.71][03:41.03]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[01:01.28][03:45.77]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[01:05.30][03:50.48]Lk: Ora liyo mung sliramu..
[01:13.91][03:58.08]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[01:18.20][04:03.00]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[01:22.72][04:07.75]Lk: Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..
[01:31.33][04:16.12]Pr: Lali anak lali bojo..
[01:37.80][04:21.06]Lk: Lali wayah lali petung..
[01:48.63][04:32.57]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[01:53.36][04:37.77]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[01:57.21][04:42.37]Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..
[02:06.28][04:50.54]Pr : Malaria opo mala rindu,
[02:11.54][04:54.83]Pr: sedino rasane sewindu,
[02:15.23][04:59.39]Pr: Ning awak marakke kuru..
[02:23.95][05:07.18]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[02:28.18][05:12.25]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[02:32.87][05:16.47]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[02:40.41][05:23.61]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[02:45.77][05:29.38]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[02:50.45][05:34.08]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[02:56.88][05:40.62]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[03:03.07][05:46.14]Lk: kebacut alias kadhung,
[03:06.58][05:49.64]Lk: Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
[03:16.00]==dian kusuma f. tommy, sakit rindu==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PEtJTrxlLaY