Edyan Lanangan

Ciptaan: Nogling S.
Vokal: Nogling S.
Produksi: JTV

Pamitmu jare menyang taiwan,
Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
Dino ganti dino, wulan ganti wulan
Ra kroso wis telung taun pisahan..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..

reff:
O o asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pagodhan..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

reff:
O.. asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: knnaohcc]
[ar: Nogling S.]
[ti: Edyan Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.24]Edyan Lanangan
[00:21.24]Versi: Nogling S.
[00:24.24][01:23.93][02:19.59][03:25.31][04:19.90][05:32.43]
[00:27.24][01:52.11][03:50.11]>>>
[00:28.24][01:52.11][03:51.11]>>
[00:29.24][01:52.11][03:52.11]>
[00:30.24]Pamitmu jare menyang taiwan,
[00:36.02]Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
[00:42.86]Dino ganti dino, wulan ganti wulan
[00:50.90]Ra kroso wis telung taun pisahan..
[00:57.04][02:59.16][04:59.41]Janjimu ra bakal medhot katresnan,
[01:03.38][03:05.00][05:06.29]Senadyan ning kono akeh pacoban..
[01:10.36][03:12.56][05:13.21]Janji amung janji, ora kasunyatan
[01:18.19][03:19.30][05:20.05][05:26.21]Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..
[01:52.11][03:53.11]O o asti janjimu amung ing lathi,
[01:58.11][03:59.21]Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
[02:05.42][04:06.54]Sing tak gadhang gadhang,
[02:08.61][04:10.35]lungamu ning negri sebrang,
[02:12.34][04:13.39]Enggal bali netepi urip bebrayan..
[02:32.18][04:33.29]O o asti opo sliramu wis lali,
[02:38.35][04:39.94]Susah seneng biyen aku sing ngancani..
[02:45.53][04:46.60]Budhal menyang monco,
[02:48.85][04:50.14]Tak tangisi mbrebes mili,
[02:52.10][04:53.44]Ndang balio anak bojomu ngenteni..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tJGNUDejEjE

Nganggur

Ciptaan: ??
Vokal: Joko Suryo f. Ida Saputri
Produksi: TVRI Jatim

Pr:
Pakne pakne sampean kok ayem wae,
Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..

Lk:
Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
Nanging opo koyo ngene kahanane,
Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..

reff:
Pr:
Pakne mbok elingo,
Wong urip kudu makaryo..
Ojo mung seneng nrimo,
Pasrah nasib ra mbudidoyo..

Lk:
Mbokne wis tak pikir,
Sliramu ojo salah tafsir..
Cancut tali wondo,
Saiki tak budhal kerjo..

Duet:
Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
Kasih rinambaran ?? anak limo,
Budidoyo ikhtiar kelawan donga..

reff:
kembali keatas..pakne pakne sampean…
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: nuwwoacc]
[ar: Joko Suryo f. Ida Saputri]
[ti: Nganggur]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.96]Nganggur
[00:19.96]Vokal: Joko Suryo f. Ida Saputri
[00:22.96][01:19.64][02:39.15][03:54.56][05:11.35]
[00:25.96][01:41.33][03:01.51][04:16.14]>>>
[00:26.96][01:42.33][03:02.51][04:17.14]>>
[00:27.96][01:43.33][03:03.51][04:18.14]>
[00:28.96][03:04.51]Pr: Pakne pakne sampean kok ayem wae,
[00:35.09][03:11.28]Pr: Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
[00:41.62][03:17.31]Pr: Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
[00:48.15][03:23.97]Pr: Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..
[00:54.50][03:30.25]Lk: Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
[01:00.36][03:35.84]Lk: Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
[01:07.31][03:42.13]Lk: Nanging opo koyo ngene kahanane,
[01:13.92][03:48.41]Lk: Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..
[01:44.33][04:19.14]Pr: Pakne mbok elingo,
[01:47.62][04:22.12]Pr: Wong urip kudu makaryo..
[01:51.66][04:26.11]Pr: Ojo mung seneng nrimo,
[01:53.78][04:28.16]Pr: Pasrah nasib ra mbudidoyo..
[01:59.07][04:32.76]Lk: Mbokne wis tak pikir,
[02:01.76][04:35.94]Lk: Sliramu ojo salah tafsir..
[02:06.17][04:39.73]Lk: Cancut tali wondo,
[02:08.28][04:42.23]Lk: Saiki tak budhal kerjo..
[02:12.82][04:46.51]Duet: Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
[02:18.74][04:52.36]Duet: Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
[02:25.21][04:58.96]Duet: Kasih rinambaran ? anak limo,
[02:31.26][05:05.00]Duet: Budidoyo ikhtiar kelawan donga..
———————————————————————————————————————————————————–
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=rfMKgjVpt4U

Kalah Dadu

Ciptaan: ??
Vokal: Didi Kempot
Produksi:

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong bingung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

reff:
Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)

(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: cpuklwcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kalah Dadu]
[al: Keroncong Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 03:34]
[00:01.71]Kalah Dadu
[00:13.71]versi: Didi Kempot
[00:15.71][00:38.96][01:44.88][03:29.45]
[00:18.71][02:02.75]>>>
[00:19.71][02:03.75]>>
[00:20.71][02:04.75]>
[00:21.71][01:27.64]Mangkat nganggo kalung,
[00:23.97][01:30.01]Mulih kalungan sarung,
[00:26.45]Mlaku ngulon koyo wong bingung..
[00:30.81][01:36.72]Disawang rodo aneh,
[00:32.68][01:38.46]Saiki rodo nyleneh,
[00:34.92][01:40.65]Ora isin digunem uwong akeh..
[00:41.13][02:05.75]Siji loro telu,
[00:43.79][02:07.93]Sajak’e kalah dadu,
[00:45.82][02:10.10]Tekan ngomah bojone nesu nesu..
[00:50.33][02:15.58]Papat limo enem,
[00:53.66][02:17.77]Sing wedok mentheleng,
[00:55.02][02:19.93]Dijak turu ora gelem..
[00:59.07][02:23.98][02:51.18](Kalah dadu meneh mas..,)
[01:02.69][02:26.96][02:55.04](Utangmu wis akeh..)
[01:07.78][02:32.37][02:59.76](Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
[01:11.33][02:36.80][03:04.32](Ora waleh waleh..)
[01:16.21][02:40.84][03:08.49](Ora kapok kapok)
[01:18.52][02:43.20][03:10.54]Urip mung nglaku ibadah..)
[01:21.19][02:45.91][03:13.20][03:17.92][03:21.99]Mbok yo eling
[01:23.11][02:47.33][03:14.69][03:18.65][03:23.49]anakmu ra nganggo kathok..
[01:32.24]Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-Z1shrc7iqc

ABG (Anake Bakule Gule)

Ciptaan : Ari Wibowo
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Dasa Studio

Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
Pacaran karo kowe, neko neko karepe..

Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..

reff:
Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
Jalarane, tuku sate kok ketut wedhuse..
—————————————————————————————————————————————————————–
[id: uvoclzcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: ABG (anake bakule gule)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.09]ABG (Anake Bakule Gule)
[00:14.09]Versi : Didi Kempot
[00:17.09][01:49.38][04:13.30]
[00:20.09][02:20.00]>>>
[00:21.09][02:21.00]>>
[00:22.09][02:22.00]>
[00:23.09][02:23.00]Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
[00:30.09][02:30.37]Pacaran karo kowe,
[00:34.09][02:35.22]yen terus koyo ngene..
[00:39.51]Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
[00:46.53]Pacaran karo kowe,
[00:50.57]neko neko karepe..
[00:54.13][02:38.95]Wis kewengen ra entuk mulih,
[00:59.13][02:42.63]iki piye..
[01:03.19][02:46.68]Yen nganti konangan pak rt,
[01:07.23][02:50.53]ngisinake..
[01:11.27][02:55.01]Pacaran karo cah abg,
[01:15.25][02:58.68]mumetake..
[01:19.29][01:27.19][03:02.73][03:10.74][03:35.41][03:43.55]A b g,
[01:22.90][03:06.40][03:38.95]anake bakule gule..
[01:30.53][03:14.29][03:46.80]aku bingung nggugu karepe..
[01:35.07][03:18.47][03:50.90]Uwis bengi,
[01:37.24][03:20.58][03:53.02]arep mulih digandhuli wae..
[01:42.90][03:58.67]Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
[03:25.61]Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..
[04:05.71]Jalarane,
[04:08.87]tuku sate kok ketut wedhuse..
————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=C-fy183maE4

Wong Cilik (massbei)

Ciptaan : Massbei
Vokal : Massbei
Produksi : ??

Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

reff:
Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ivpzlccc]
[ar: Massbei]
[ti: Wong Cilik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.03]Wong Cilik
[00:13.03]Versi : Massbei
[00:16.03][00:55.76][01:39.92][03:05.43][04:20.25]
[00:19.03][01:06.06][02:28.09][03:16.06]>>>
[00:20.03][01:07.06][02:29.09][03:17.06]>>
[00:21.03][01:08.06][02:30.09][03:18.06]>
[00:22.03][02:31.09]Yen sing nduwur wur pating ketakur,
[00:25.53][02:34.95]Njeng nopo rakyate makmur..
[00:29.55][02:39.30]Yen sing nduwur wur mung podho udur,
[00:33.22][02:43.15]Njeng nopo rakyate akur..
[00:38.59][02:49.45]Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
[00:42.80][02:52.56]Rakyate sing dadi susah..
[00:46.57][02:57.04]Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
[00:50.30][03:00.59]Negarane wis toh dijamin bubrah..
[01:09.06][03:19.73][03:49.95]Man..eman alah eman eman,
[01:13.26][03:23.03][03:53.50]Wong cilik kanggo dolanan..
[01:17.19][03:26.95][03:57.54]Man..eman alah eman eman,
[01:21.06][03:30.68][04:01.20]Wong cilik kanggo alesan..
[01:25.06][03:34.72][04:05.00]Man..eman alah eman eman,
[01:28.63][03:38.27][04:08.80]Wong cilik nggo pus apusan,
[01:31.95][03:42.31][04:12.65]Man..eman alah eman eman,
[01:35.74][03:45.91][04:16.39]Wong cilik sing dadi korban..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AsaYza-0cZA

Lawang Ati

Ciptaan : Raden Husin Albana
Vokal : Deviana Safara
Produksi : Aini Record

Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

reff:
Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zzhuivcc]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Lawang Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.27]Lawang Ati
[00:20.27]Versi : Deviana Safara
[00:23.27][01:15.12][02:03.89][02:28.71][03:20.74][04:51.46]
[00:26.27][02:31.71]>>>
[00:27.27][02:32.71]>>
[00:28.27][02:33.71]>
[00:29.27][02:34.71]Ngamboro ning angenku,
[00:33.20][02:38.95]Tansah eling marang sliramu..
[00:36.94][02:43.18]Senadyan wis tak coba,
[00:40.92][02:46.53]Nglalekake jenengmu..
[00:47.05][02:52.95]Sing tansah tak tembangke,
[00:50.47][02:55.80]Laras kangen njero atiku..
[00:54.09][03:00.10]Sing tansah tak sworo’ke,
[00:58.01][03:03.71]Gending tresno ning dodoku..
[01:03.17][03:09.31]Opo pancen kudu tak lilo,
[01:07.09][03:12.79]Mergo ra biso nduweni,
[01:10.89][03:16.70]Tresno sliramu..
[01:23.69][01:44.53][03:31.24][03:52.23][04:11.40][04:32.12]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[01:29.36][01:49.39][03:36.55][03:57.45][04:16.61][04:37.09]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[01:35.08][03:42.77][04:22.33]Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
[01:40.13][03:47.82][04:27.70]Marang sliramu..
[01:56.05][04:03.48][04:43.37]Nanging sliramu,
[01:58.18][04:05.97][04:45.67]Soyo kepatri ning njero atiku..
[02:06.75]==deviana safara, lawang ati==
————————————————————————————————————————————————————————————————————

Pati Bumi Mina Tani

Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Mimin
Produksi : ??

Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
Pawetune sumber panguripan yekti..

Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
Sepuhangen pepak sandang jangkep pangan,
Warogo tan pinenggih kang kekurangan..

Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
Eko kapti memayuh hayuning projo..
Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
Ngendi papan asri endah tumapane..

Kabupaten pati bumi mina tani,
Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
Makmur ideal normatif sarto adil,
Tertib aman nyaman indah milangoni..

reff:
Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
Pawetune sumber panguripan yekti..

Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
Sepuhangen pepak sandang jangkep pangan,
Warogo tan pinenggih kang kekurangan..

Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
Eko kapti memayuh hayuning projo..
Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
Ngendi papan asri endah tumapane..

Kabupaten pati bumi mina tani,
Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
Makmur ideal normatif sarto adil,
Tertib aman nyaman indah milangoni..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ikzaiscc]
[ar: Mimin]
[ti: Pati Bumi Mina Tani]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.05]Pati Bumi Mina Tani
[00:01.05]Versi : Mimin
[00:29.05][01:21.57][02:13.69][03:23.25][04:18.19]
[00:32.05][02:34.00]>>>
[00:33.05][02:35.00]>>
[00:34.05][02:36.00]>
[00:35.40][02:37.00]Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
[00:41.57][02:42.81]Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
[00:46.91][02:48.42]Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
[00:52.70][02:54.01]Pawetune sumber panguripan yekti..
[00:58.73][03:00.05]Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
[01:04.46][03:05.17]Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
[01:10.18][03:11.50]Sepuhangen pepak sandhang jangkep pangan,
[01:15.67][03:17.09]Warogo tan pinenggih kang kekurangan..
[01:27.54][03:28.92]Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
[01:33.38][03:34.39]Eko kapti memayuh hayuning projo..
[01:38.87][03:40.17]Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
[01:44.70][03:46.15]Ngendi papan asri endah tumapane..
[01:50.99][03:52.12]Kabupaten pati bumi mina tani,
[01:56.34][03:57.66]Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
[02:02.13][04:03.44]Makmur ideal normatif sarto adil,
[02:07.84][04:09.03]Tertib aman nyaman indah milangoni..

catatan: Mohon maaf lirik ini belum sempurna, terutama yang bertulis miring.
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-tWYk3cLqto