Grimis Grimis

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : Elang Emas Ananta Istamitra Kudus

Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

reff:
Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

Grimis grimis..
Grimis grimis..
Grimis grimis..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kslunkcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Grimis Grimis]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.33]Grimis Grimis
[00:20.33]Versi : Arie Koesmiran
[00:23.33][01:31.98][02:59.65][03:06.22][03:28.73][03:50.96]
[00:26.33][01:55.06]>>>
[00:27.33][01:56.06]>>
[00:28.33][01:57.06]>
[00:29.33][01:58.06]Grimis grimis malem kemis,
[00:35.00][02:03.40]Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
[00:41.22][02:09.56]Musime rendeng,
[00:45.32][02:12.86]Roto roto kabeh dho kadhemen..
[00:52.05][02:20.27]Ati lamis ulat manis,
[00:58.08][02:25.92]Yen adhep adhepan..
[01:02.81][02:31.27]Mesam mesem katon ayem,
[01:08.59][02:37.05]Ora nduwe dhendhem..
[01:13.99][02:42.35]Yen satrio terus terang,
[01:19.98][02:48.01]Ojo seneng nyacad uwong,
[01:27.94][02:56.27]Yen soko mburine..
[03:01.89][03:23.68][03:45.18]Grimis grimis..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A1x34rbf7m4

Lali Dalane

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Bubrah.., saiki bubrah
Ajur mumur wutuh dadi pecah..
Rusak.., saiki wis ora nggenah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

reff:
Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..
Bubrah.., saikine bubrah
Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lipanscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lali Dalane]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.06]Lali Dalane
[00:27.06]Versi: Didi Kempot
[00:30.06][01:04.81][01:37.55][02:35.56][03:35.29][04:47.94]
[00:33.06][01:51.02][03:03.15][03:48.27]>>>
[00:34.06][01:52.02][03:04.15][03:49.27]>>
[00:35.06][01:53.02][03:05.15][03:50.27]>
[00:36.06]Bubrah.., saiki bubrah
[00:42.46]Ajur mumur wutuh dadi pecah..
[00:49.96]Rusak.., saiki wis ora nggenah
[00:57.23][02:28.78][04:26.23]Kowe lali janjimu naliko nikah..
[01:08.09][03:06.15]Pisah.., saiki pisah
[01:15.72][03:13.06]Aku karo kowe uwis pisah..
[01:23.37][03:20.84]Kembang sing tandur ono ngomah,
[01:30.46][03:28.05]Mati alum koyo atiku sing susah..
[01:54.02][03:51.27]Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
[02:00.72][03:57.99]Koyo wong mlaku wis lali dalane..
[02:07.93][04:05.76]Aku dewe, saiki paribasane
[02:14.83][04:12.29]Koyo langit ora ono bumine..
[02:21.87][04:19.45][04:34.26]Bubrah.., saikine bubrah
[04:41.23]Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FnWy-Ggkaj0

Bapak

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Rambut wis ra ireng uwis malih rupane,
Ireng dadi putih saikine..
Dino tambah dino, umur tambah tuwo
Nanging, koyo-koyo ora diroso..

Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

reff:
Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
Bapak bapak, kowe koyo senopati..
Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..

reff:
Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

reff:
Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
Bapak bapak, kowe koyo senopati..
Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nlzipwcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bapak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.02]Bapak
[00:27.02]Versi : Didi Kempot
[00:30.02][01:08.95][01:44.58][02:01.08][02:54.92][03:50.06][04:07.08][05:00.57]
[00:33.02][02:04.08][03:18.02][04:10.08]>>>
[00:34.02][02:05.08][03:19.02][04:11.08]>>
[00:35.02][02:06.08][03:20.02][04:12.08]>
[00:36.02]Rambut wis ra ireng uwis malih rupane,
[00:42.62]Ireng dadi putih saikine..
[00:50.03]Dino tambah dino, umur tambah tuwo
[00:57.55]Nanging, koyo-koyo ora diroso..
[01:16.33][03:21.02]Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
[01:23.50][03:29.02]Mempeng kerjo ora mikir rogo..
[01:30.65][03:36.07]Paribasan umur uwis akeh cacahe,
[01:38.00][03:43.40]Nganti bingung anggonku ngitunge..
[01:47.19][03:53.60]==didi kempot, bapak==
[02:07.08][04:13.08]Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
[02:15.08][04:20.78]Bapak bapak, kowe koyo senopati..
[02:22.50][04:28.34]Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
[02:29.91][04:35.44]Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
[02:37.43][04:42.97]Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
[02:44.65][04:50.24]Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pf92JlAScLI

Prapatan Sleko

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Cagar Seni Record

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene mulih wis ora purun..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

reff:
Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene tanpo kabar lan tembung..

reff:
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun yen eling, enggalo bali..
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: qzaapkcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Prapatan Sleko]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.02]Prapatan Sleko
[00:26.02]Versi : Didi Kempot
[00:29.02][01:04.71][01:38.99][02:49.22][03:46.68][05:04.71]
[00:32.02][01:50.09][03:15.00]>>>
[00:33.02][01:51.09][03:16.00]>>
[00:34.02][01:52.09][03:17.00]>
[00:35.02][02:21.55]Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
[00:42.32][02:28.32]Naliko semono, neng ati rasane bingung
[00:49.79][02:36.23]Janji sedino, lungo ra nganti setaun
[00:56.07]Nanging seprene mulih wis ora purun..
[01:10.12][03:18.00][04:28.74]Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
[01:17.54][03:25.10][04:35.58]Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
[01:25.19][03:32.63][04:43.37]Rino lan wengi, kowe tak anti anti
[01:31.72][03:39.16][04:56.74]Neng madiun tak suwun, enggalo bali..
[01:53.09][04:00.00]Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
[02:00.09][04:07.09]Mesakno aku sing isih nresnani..
[02:06.99][04:14.30]Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
[02:13.95][04:21.52]Seprene tresnaku, ra biso ngalih..
[02:42.38]Nanging seprene tanpo kabar lan tembung..
[04:49.85]Neng madiun yen eling, enggalo bali..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4rOv5H0Mwwk

Pacoban Jagad

Ciptaan : ??
Vokal : Lisning S
Produksi : M.Perdana Record

Opo wis lelakone,
Koyo koyo jaman wis diakhirke..
Kawulo ilang benere,
Pertandhane wis tuwo jagade..

Kabeh podho suloyo,
Rebut bener nanging tanpo guno..
Panguoso rumongso’o,
Kawulo alit ra bakal tumpang silo..

Eling eling iki pacobane,
Bumi gonjing segarane miring..
Lumpur panas sekitare tiwas,
Kahanane ganas..
Mulo mlakuo kang jelas..

Pacoban wis makaping,
Parandhane akeh sing durung eling..
Mugi gusti moho paring,
Sami eling trus tansah sumandhing..

reff:
kembali keatas..opo wis lelakone…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: klpnoocs]
[ar: Lisning S]
[ti: Pacoban Jagad]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:01.00]Pacoban Jagad
[00:19.00]Versi : Lisning S
[00:22.00][01:15.59][02:19.37][02:44.13][03:36.69][04:39.69][06:50.19]
[00:25.00][02:47.13][05:00.84]>>>
[00:26.00][02:48.13][05:01.84]>>
[00:27.00][02:49.13][05:02.84]>
[00:28.00][02:50.13][05:03.84]Opo wis lelakone,
[00:34.00][02:55.49][05:09.14]Koyo koyo jaman wis diakhirke..
[00:40.15][03:01.98][05:15.55]Kawulo ilang benere,
[00:45.87][03:07.53][05:21.11]Pertandhane wis tuwo jagade..
[00:52.86][03:14.46][05:27.98]Kabeh podho suloyo,
[00:57.71][03:19.00][05:33.51]Rebut bener nanging tanpo guno..
[01:03.68][03:25.05][05:40.18]Panguoso rumongso’o,
[01:09.29][03:30.47][05:45.81]Kawulo alit ra bakal tumpang silo..
[01:18.83][03:40.13][05:53.31]Eling eling iki pacobane,
[01:25.18][03:46.17][06:01.51]Bumi gonjing segarane miring..
[01:31.23][03:52.66][06:07.69]Lumpur panas sekitare tiwas,
[01:37.25][03:58.55][06:13.51]Kahanane ganas..
[01:46.17][04:06.45][06:19.42]Mulo mlakuo kang jelas..
[01:54.99][04:16.23][06:26.97]Pacoban wis makaping,
[02:00.77][04:21.69][06:31.89]Parandhane akeh kang durung eling..
[02:07.28][04:27.31][06:38.12]Mugi gusti moho paring,
[02:12.69][04:32.91][06:43.82]Sami eling trus tansah sumandhing..
[02:22.13]==lisning, pacoban jagad==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=dgVk1kPYDpQ