Sewu Loro (ojo lungo)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..
————————————————————————————————————————————————–
[id: vzbshlcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sewu Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.65]Sewu Loro
[00:06.65]Versi: Didi Kempot
[00:08.65][00:55.80][01:30.50][02:14.21][02:48.44][03:48.26]
[00:10.65][01:01.96][02:20.20]>>>
[00:11.65][01:02.96][02:21.20]>>
[00:12.65][01:03.96][02:22.20]>
[00:13.65]Durung lego, roso jroning dodo
[00:20.58]Durung mari, rasane kangenku
[00:27.19]Lagi pethu’, sak kethipan moto
[00:34.12]Isih durung, biso kanggo tombo..
[00:40.13][01:58.68][03:16.67]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[00:48.58][02:07.00][03:24.93][03:34.85]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[01:04.96][02:23.20]Ra biso, aku ora biso
[01:11.46][02:29.62]Ngapusi, rasane ati..
[01:17.71][02:35.98]Bola bali wis tak lalekke,
[01:24.73][02:42.93]Malah tansah eling wae..
[01:32.26][02:50.53]Sak umpomo, kowe mangerteni
[01:39.10][02:56.81]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[01:45.49][03:03.64]Pirang taun, nggonku nutup ati
[01:52.20][03:10.28]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
—————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E_Cn-BrCdpE

Perjoko Ting Ting

Ciptaan : Popu S.
Vokal : Kendro WR f. Syifa
Produksi : ??

Pr:
Nyuwun sewu mas, aku nyuwun ngapuro
Kangmas iki saestune ajengopo..
Sabendino krintar krinter ing driyo,
Lirak lirik koyo wong age kelangan..

Lk:
Aduh adik opo kowe ra ngeroso,
Sejatine aku lagi golek bojo..
Opo adik gelem karo aku,
Yen setuju ayo mangkat ning penghulu..

reff:
Pr:
Aduh kangmas aduh kangmas,
Opo kangmas ora iso ngilo..
Kangmas iki wis abg tuwo,
Wis meh podo karo kanjeng romoku..

Lk:
Pancen aku iki abg tuwo dik,
Sak tenane aku perjoko ting ting..
Aku nduwe sapi pitu,
Aku nduwe kebo wolu,
Aku nduwe omah gedhong,
Aku nduwe kebon terong,
Asal adik gelem karo aku..
Kabeh mau tak wenehke sliramu..

reff:
kembali keatas..nyuwun sewu mas,…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: wbplcqcc]
[ar: Kendro WR f. Syifa]
[ti: Perjoko Ting Ting]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.09]Perjoko Ting Ting
[00:20.09]Versi : Kendro WR f. Syifa
[00:23.09][01:17.48][02:32.99][03:47.97][05:02.46]
[00:26.09][01:39.87][02:56.09][04:09.08]>>>
[00:27.09][01:40.87][02:57.09][04:10.08]>>
[00:28.09][01:41.87][02:58.09][04:11.08]>
[00:29.09][02:59.09]Nyuwun sewu mas, aku nyuwun ngapuro
[00:35.09][03:05.03]Kangmas iki saestune ajengopo..
[00:41.46][03:11.08]Sabendino krintar krinter ing driyo,
[00:47.24][03:17.12]Lirak lirik koyo wong age kelangan..
[00:53.85][03:23.52]Aduh adik opo kowe ra ngeroso,
[00:59.50][03:29.25]Sejatine aku lagi golek bojo..
[01:05.85][03:35.72]Opo adik gelem karo aku,
[01:11.95][03:41.81]Yen setuju ayo mangkat ning penghulu..
[01:42.87][04:12.08]Aduh kangmas aduh kangmas,
[01:45.87][04:15.78]Opo kangmas ora iso ngilo..
[01:49.56][04:18.78]Kangmas iki wis abg tuwo,
[01:52.42][04:21.57]Wis meh podo karo kanjeng romoku..
[01:56.59][04:25.50]Pancen aku iki abg tuwo dik,
[02:01.87][04:31.16]Sak tenane aku perjoko ting ting..
[02:07.85][04:37.39]Aku nduwe sapi pitu,
[02:11.78][04:40.86]Aku nduwe kebo wolu,
[02:14.76][04:44.10]Aku nduwe omah gedhong,
[02:17.93][04:47.40]Aku nduwe kebon terong,
[02:21.48][04:51.01]Asal adik gelem karo aku..
[02:26.65][04:56.24]Kabeh mau tak wenehke sliramu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=s9w9R_IqGNk

Tresno Lungo

Ciptaan : ??
Vokal : Titis Tamara
Produksi : ??

Mataun taun anggonku ngenteni,
Nganti saiki sliramu ra bali..
Tak anti anti kabarmu ning endi,
Biyen janjimu sehidup semati..

Opo sliramu ra kroso tak tunggu,
Roso tresnaku ra biso dimaru..
Nanging sliramu blenjani janjimu,
Lungo tresnamu kuciwo atiku..

Tresno lungo amargo bondho dunyo,
Tresno lungo amargo kalah rupo..
Tresno lungo amargo aku wong nisto,
Tresno lungo ati roso kasikso..

(Tresno lungo) amargo bondho dunyo,
(Tresno lungo) amargo kalah rupo..
(Tresno lungo) amargo aku wong sudro,
(Tresno lungo) ati roso kasikso..

reff:
Opo sliramu ra kroso tak tunggu,
Roso tresnaku ra biso dimaru..
Nanging sliramu blenjani janjimu,
Lungo tresnamu kuciwo atiku..

Tresno lungo amargo bondho dunyo,
Tresno lungo amargo kalah rupo..
Tresno lungo amargo aku wong nisto,
Tresno lungo ati roso kasikso..

(Tresno lungo) amargo bondho dunyo,
(Tresno lungo) amargo kalah rupo..
(Tresno lungo) amargo aku wong sudro,
(Tresno lungo) ati roso kasikso..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: auwnsucc]
[ar: Titis Tamara]
[ti: Tresno Lungo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:01.05]Tresno Lungo
[00:19.05]Versi : Titis Tamara
[00:22.05][01:38.91][02:52.51][03:30.11][04:24.31]
[00:25.05][03:04.03]>>>
[00:26.05][03:05.03]>>
[00:27.05][03:06.03]>
[00:28.05]Mataun taun anggonku ngenteni,
[00:35.70]Nganti saiki sliramu ra bali..
[00:43.30]Tak anti anti kabarmu ning endi,
[00:51.20]Biyen janjimu sehidup semati..
[01:01.89][03:07.03]Opo sliramu ra kroso tak tunggu,
[01:12.53][03:12.73]Roso tresnaku ra biso dimaru..
[01:20.93][03:18.24]Nanging sliramu blenjani janjimu,
[01:28.82][03:24.41]Lungo tresnamu kuciwo atiku..
[01:45.25][03:37.09]Tresno lungo amargo bondho dunyo,
[01:53.91][03:43.11]Tresno lungo amargo kalah rupo..
[02:02.55][03:49.28]Tresno lungo amargo aku wong nistho,
[02:11.14][03:55.38]Tresno lungo ati roso kasikso..
[02:19.36][04:00.73](Tresno lungo) amargo bondho dunyo,
[02:27.20][04:06.69](Tresno lungo) amargo kalah rupo..
[02:36.58][04:13.42](Tresno lungo) amargo aku wong sudro,
[02:44.68][04:19.07](Tresno lungo) ati roso kasikso..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ojo Nelongso

Ciptaan : Yon Koeswoyo
Vokal : Nurhana
Produksi : Dasa Studio

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

reff:
kembali ke atas..jo podho nelongso…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hkcqsvcc]
[ar: Nurhana]
[ti: Ojo Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.66]Ojo Nelongso
[00:24.66]Versi: Nurhana
[00:27.66][01:49.35][02:10.92][03:32.81]
[00:30.66][02:13.92]>>>
[00:31.66][02:14.92]>>
[00:32.66][02:15.92]>
[00:33.66][01:24.14][02:16.92][03:07.60]Jo podho nelongso,
[00:36.66][01:26.87][02:19.92][03:10.47]Jamane jaman rekoso..
[00:39.96][01:30.66][02:22.98][03:13.95]Urip pancen angel,
[00:42.52][01:33.22][02:25.79][03:16.50]Kudune ra usah ngomel..
[00:46.31][01:37.01][02:29.40][03:20.24]Ati kudu tentrem,
[00:48.68][01:39.50][02:31.76][03:22.85]Nyambut gawe karo seneng..
[00:52.29][01:43.12][02:35.44][03:26.46]Ulat ojo peteng,
[00:54.64][01:45.60][02:37.98][03:28.94]Nek dikongkon yo sing temen..
[00:59.43][02:42.52]Lah opo toh konco, ati kerep loro
[01:05.11][02:48.37]Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
[01:11.51][02:54.74]Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
[01:17.49][03:00.70]Wiwitan rekoso, pancen nyoto..
[01:52.01]==nurhana, ojo nelongso==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LYZjk3TWL3I

Kimcil

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot f. rini epeledut
Produksi : ??

Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

reff:
Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bpnvwvcs]
[ar: Didi kempot f. Rini epeledut]
[ti: Kimcil]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.08]Kimcil
[00:12.08]Versi : Didi Kempot f. rini epeledut
[00:15.08][00:48.09][01:38.00][02:32.43][03:22.36]
[00:18.08][02:03.17]>>>
[00:19.08][02:04.17]>>
[00:20.08][02:05.17]>
[00:21.08][02:06.17]Kimcil kowe pancen centil,
[00:24.08][02:08.54]Mesam mesem nglarani pikir..
[00:27.94][02:12.27]Rambute abang dikliwir-kliwir,
[00:31.18][02:15.38]Nganggo clono kok suwek pinggir..
[00:34.97][01:24.43][02:19.12][03:08.80]Kimcil emoh patah hati,
[00:37.77][01:27.72][02:22.22][03:12.29]Jarene ora kenal frustasi..
[00:41.44][01:31.33][02:25.84][03:15.64]Ra perduli pacare lari,
[00:44.55][01:34.45][02:28.93][03:18.89]Patah tumbuh hilang berganti..
[00:55.56][02:39.82]Klambi utuh disuwek-suwek,
[00:58.55][02:43.10]Mikir butuh yo golek-golek..
[01:02.22][02:46.72]Saputangan dinggo gelangan,
[01:05.66][02:50.26]Wis kulino ditinggal wong lanang..
[01:09.20][02:53.74]Ojo adus banyune udan mas,
[01:12.80][02:57.17]Banyu alus golek jalaran..
[01:15.91][03:00.46]Wedhak pupur regane larang,
[01:19.77][03:04.32]Yen terlanjur yo katut tenan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_QM5YE0kDLE