Lawang Ati

Ciptaan : Raden Husin Albana
Vokal : Deviana Safara
Produksi : Aini Record

Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

reff:
Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zzhuivcc]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Lawang Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.27]Lawang Ati
[00:20.27]Versi : Deviana Safara
[00:23.27][01:15.12][02:03.89][02:28.71][03:20.74][04:51.46]
[00:26.27][02:31.71]>>>
[00:27.27][02:32.71]>>
[00:28.27][02:33.71]>
[00:29.27][02:34.71]Ngamboro ning angenku,
[00:33.20][02:38.95]Tansah eling marang sliramu..
[00:36.94][02:43.18]Senadyan wis tak coba,
[00:40.92][02:46.53]Nglalekake jenengmu..
[00:47.05][02:52.95]Sing tansah tak tembangke,
[00:50.47][02:55.80]Laras kangen njero atiku..
[00:54.09][03:00.10]Sing tansah tak sworo’ke,
[00:58.01][03:03.71]Gending tresno ning dodoku..
[01:03.17][03:09.31]Opo pancen kudu tak lilo,
[01:07.09][03:12.79]Mergo ra biso nduweni,
[01:10.89][03:16.70]Tresno sliramu..
[01:23.69][01:44.53][03:31.24][03:52.23][04:11.40][04:32.12]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[01:29.36][01:49.39][03:36.55][03:57.45][04:16.61][04:37.09]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[01:35.08][03:42.77][04:22.33]Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
[01:40.13][03:47.82][04:27.70]Marang sliramu..
[01:56.05][04:03.48][04:43.37]Nanging sliramu,
[01:58.18][04:05.97][04:45.67]Soyo kepatri ning njero atiku..
[02:06.75]==deviana safara, lawang ati==
————————————————————————————————————————————————————————————————————

Pati Bumi Mina Tani

Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Mimin
Produksi : ??

Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
Pawetune sumber panguripan yekti..

Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
Sepuhangen pepak sandang jangkep pangan,
Warogo tan pinenggih kang kekurangan..

Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
Eko kapti memayuh hayuning projo..
Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
Ngendi papan asri endah tumapane..

Kabupaten pati bumi mina tani,
Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
Makmur ideal normatif sarto adil,
Tertib aman nyaman indah milangoni..

reff:
Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
Pawetune sumber panguripan yekti..

Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
Sepuhangen pepak sandang jangkep pangan,
Warogo tan pinenggih kang kekurangan..

Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
Eko kapti memayuh hayuning projo..
Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
Ngendi papan asri endah tumapane..

Kabupaten pati bumi mina tani,
Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
Makmur ideal normatif sarto adil,
Tertib aman nyaman indah milangoni..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ikzaiscc]
[ar: Mimin]
[ti: Pati Bumi Mina Tani]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.05]Pati Bumi Mina Tani
[00:01.05]Versi : Mimin
[00:29.05][01:21.57][02:13.69][03:23.25][04:18.19]
[00:32.05][02:34.00]>>>
[00:33.05][02:35.00]>>
[00:34.05][02:36.00]>
[00:35.40][02:37.00]Subur makmur gemah ripah loh jinawi,
[00:41.57][02:42.81]Bumi wewengkon ing kabupaten pati..
[00:46.91][02:48.42]Pager dalan sawah tambak nyang jalatri,
[00:52.70][02:54.01]Pawetune sumber panguripan yekti..
[00:58.73][03:00.05]Bumi mina tani wis mungguh nggo slogan,
[01:04.46][03:05.17]Kabeh wargo mituhu marang pranatan..
[01:10.18][03:11.50]Sepuhangen pepak sandhang jangkep pangan,
[01:15.67][03:17.09]Warogo tan pinenggih kang kekurangan..
[01:27.54][03:28.92]Pro pangarso sumrambah poro kawulo,
[01:33.38][03:34.39]Eko kapti memayuh hayuning projo..
[01:38.87][03:40.17]Selat berlian tuhu den ngesto’ake,
[01:44.70][03:46.15]Ngendi papan asri endah tumapane..
[01:50.99][03:52.12]Kabupaten pati bumi mina tani,
[01:56.34][03:57.66]Mugi tansah antuk nugroho hyang widi..
[02:02.13][04:03.44]Makmur ideal normatif sarto adil,
[02:07.84][04:09.03]Tertib aman nyaman indah milangoni..

catatan: Mohon maaf lirik ini belum sempurna, terutama yang bertulis miring.
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-tWYk3cLqto

Pituture Simbah

Ciptaan : Wiwik HS
Vokal: Yulia Candy
Produksi: ??

IKI JAMAN, JAMANE JAMAN MODERN
SAMUBARANG DISAWANG KOK KATON EKSEN..
KENDARAAN SAREHNE LEH TUR BISA PESAN,
KENO KANGGGO NGLENCER KARO MESAM MESEM..

KAHANAN KANG GAWE MENUNGSO DHO OWAH,
ATI SUSAH NYAWANG BARANG SARWO ENDAH..
YEN EMANE ORA KUATIR TINELAKNAT,
BISO BISO URIPE MALAH KESRAKAT..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..

reff:
IKI JAMAN, JAMANE JAMAN MODERN
SAMUBARANG DISAWANG KOK KATON EKSEN..
KENDARAAN SAREHNE LEH TUR BISA PESAN,
KENO KANGGGO NGLENCER KARO MESAM MESEM..

KAHANAN KANG GAWE MENUNGSO DHO OWAH,
ATI SUSAH NYAWANG BARANG SARWO ENDAH..
YEN EMANE ORA KUATIR TINELAKNAT,
BISO BISO URIPE MALAH KESRAKAT..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ulbviscc]
[ar: Yulia Candy]
[ti: Pituture Simbah]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.02]Pituture Simbah
[00:27.02]Versi: Yulia Candy
[00:30.02][02:18.75][02:40.64][05:09.65]
[00:33.02][02:43.64]>>>
[00:34.02][02:44.64]>>
[00:35.02][02:45.64]>
[00:36.02][02:46.64]Iki jaman, jamane jaman modern
[00:42.57][02:53.75]Samubarang disawang kok katon eksen..
[00:49.18][03:01.03]Kendaraan sarehne leh tur bisa pesan,
[00:58.46][03:08.66]Keno kangggo nglencer karo mesam mesem..
[01:05.70][03:16.55]Kahanan kang gawe menungso dho owah,
[01:13.22][03:23.08]Ati susah nyawang barang sarwo endah..
[01:19.28][03:30.16]Yen emane ora kuatir tinelaknat,
[01:26.25]Biso biso uripe malah kesrakat..
[01:35.71][03:46.57][04:28.14]Mulane urip sing ati ati,
[01:40.70][03:51.67][04:34.19]Mumpung durung ketututan tekaning pati..
[01:48.08][03:58.82][04:41.65]Gage podho eling marang gusti,
[01:55.43][04:05.98][04:48.62]Supoyo urip biso tentrem lan mukti..
[02:02.19][04:13.38][04:56.09]Eling eling, pituture simbah di eling eling
[02:10.15][04:20.81][05:02.87]Ojo nganti koming, ben ora gonjang ganjing..
[02:21.44]==yulia candy, pituture simbah==
[03:37.53]Biso biso uripe dadi kesrakat..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=04kIUIW5lUE

Manuk Glatik

Ciptaan : ??
Vokal : Unknown Artist
Produksi : ??

Manuk glatik manuke sopo,
Manuk glatik ngisor wuwungan..
Wiwit cilik tak domo domo,
Bareng gedhe mung trimo trimo nyawang..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik ra biso mabur,
Manuk wlingi kandel wulune..
Janji wiwin? adoh sing duwur,
Mung slirane ra ngrasak’ake..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik menclok ning waru,
Arang mudhun mudhun ning kali..
Molak malik ora biso turu,
Kelingan sing lagi nyanyi..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

reff:
Manuk glatik dowo buntute,
Mabur duwur ngetan parane..
Nglirak nglirik yo pandeng wae,
Mundhak kleru nglirik pipine..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik cucuk’e abang,
Mibur pacluk menclok ning njalin..
Yen keparing rondo sing terang,
Sopo ngerti podo podo karepe..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: bzvoiqcc]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Manuk Glatik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.06]Manuk Glatik
[00:15.06]Versi : Unknown Artist
[00:18.06][02:37.56][04:26.48]
[00:21.06][02:57.08]>>>
[00:22.06][02:58.08]>>
[00:23.06][02:59.08]>
[00:24.06]Manuk glatik manuk’e sopo,
[00:29.84]Manuk glatik ngisor wuwungan..
[00:35.31]Wiwit cilik tak domo domo,
[00:40.47]Bareng gedhe mung trimo trimo nyawang..
[00:45.64][01:30.49][02:15.79][03:22.79][04:07.39][00:57.66][01:42.13][02:27.36][03:34.43][04:18.85]E..ya o..ya e..,
[00:50.51][01:35.16][02:20.33][03:27.15][04:11.75][01:02.58][01:46.74][02:31.59][03:38.10][04:22.83]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[01:08.93]Manuk glatik ra biso mabur,
[01:13.75]Manuk wlingi kandel wulune..
[01:19.48]Janji wiwin? adoh sing duwur,
[01:24.84]Mung slirane ra ngrasak’ake..
[01:53.58]Manuk glatik menclok ning waru,
[01:58.24]Arang mudhun mudhun ning kali..
[02:04.27]Molak malik ora biso turu,
[02:09.31]Kelingan sing lagi nyanyi..
[03:00.08]Manuk glatik dowo buntute,
[03:05.76]Mabur duwur ngetan parane..
[03:11.61]Nglirak nglirik yo pandeng wae,
[03:17.01]Mundhak kleru nglirik pipine..
[03:45.81]Manuk glatik cucuk’e abang,
[03:50.23]Mibur pacluk menclok ning njalin..
[03:56.33]Yen keparing rondo sing terang,
[04:01.49]Sopo ngerti podo podo karepe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0829vUklCFQ

Diwayuh

Ciptaan : Jhony Sayekti
Vokal: Titin Jayanti

Wetengku luwih ora nafsu mangan,
Mripatku ngantuk ora biso turu..
Naliko kowe njaluk restuku,
Rabi meneh karo wadon liyo..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: lasqhwcc]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Diwayuh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.27]Diwayuh
[00:36.27]Versi: Titin Jayanti
[00:39.27][01:44.54][02:30.33][03:37.58][04:23.22][05:00.62]
[00:42.27][02:12.04][04:05.04]>>>
[00:43.27][02:13.04][04:06.04]>>
[00:44.27][02:14.04][04:07.04]>
[00:45.27]Wetengku luwih ora nafsu mangan,
[00:52.06]Mripatku ngantuk ora biso turu..
[00:59.45]Naliko kowe njaluk restuku,
[01:07.07]Rabi meneh karo wadon liyo..
[01:14.54][03:08.02]Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
[01:22.60][03:16.13]Sedino awor sedino ora..
[01:30.14][03:23.21]Coba bayangke, coba rasakke
[01:35.71][03:30.07]Blonjo kurang lahir lan batin..
[02:15.04][04:08.02]Aduh kangmas, aku ra kuat..
[02:22.24][04:15.58]Nglakoni urip, sing koyo ngene..
[02:37.27][04:30.76]Aduh kangmas, aku ra tahan..
[02:45.03][04:38.03]Ngrasakke loro, ning njero dodo..
[02:52.56][04:45.81]Luwih becik mas, aku urip ijen
[03:00.26][04:53.52]Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Fs2ttWan96w