Kemana

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Atlanta Record

Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..

reff:
Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hbuabics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kemana]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.04]Kemana
[00:11.04]Versi : Didi Kempot
[00:14.04][01:11.10][01:41.95][02:04.05][03:01.37][03:32.59]
[00:17.04][02:07.05]>>>
[00:18.04][02:08.05]>>
[00:19.04][02:09.05]>
[00:20.04][02:10.05]Kemana.. oh dimana,
[00:26.34][02:16.65]Siang malam atiku iki merana..
[00:33.06][02:22.99]Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
[00:38.93][02:29.34]Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..
[00:46.16][02:35.81]Neng endi dimana, kowe neng endi
[00:51.64][02:41.96]Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
[00:58.60][02:48.49]Godong kates mentelung alum gagange,
[01:04.32][02:54.15]Mbok sing bares kepripun biyen janjine..
[01:16.96][03:07.53]Paling asyik katanya cinta pertama,
[01:22.98][03:13.37]Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
[01:30.08][03:20.03]Neng nyatane saiki aku merana,
[01:36.30][03:26.25]Nduwe bojo turu dewe koyo duda..
[01:44.62]==didi kempot, kemana==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MOUiSJMzMfI

Ngopo Cah Ayu

Ciptaan : ??
Vokal : Arie Koesmiran f. Artanto Raden
Produksi : Elang Mas Vision

Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
Pr: Aku slawase duwekmu..

Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
Duet: Sak lawase neng cedhakmu..

reff:
Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
Lk: Tak turuti nganti mati..

Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
Lk: Ayo podo bareng anjogo,
Duet: Katentreman sing sejati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iuizbhcs]
[ar: Arie koesmiran f. Artanto Raden]
[ti: Ngopo Cah Ayu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.08]Ngopo Cah Ayu
[00:23.08]Versi : Arie Koesmiran f. Artanto Raden
[00:26.08][01:41.94][03:31.31]
[00:29.08][02:20.22]>>>
[00:32.08][02:21.22]>>
[00:33.08][02:22.22]>
[00:34.08]Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
[00:42.58]Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
[00:51.69]Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
[00:59.65]Pr: Aku slawase duwekmu..
[01:08.23]Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
[01:17.26]Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
[01:25.72]Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
[01:34.43]Duet: Sak lawase neng cedhakmu..
[02:23.02]Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
[02:31.22]Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
[02:39.80]Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
[02:48.14]Lk: Tak turuti nganti mati..
[02:56.97]Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
[03:05.87]Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
[03:14.52]Lk: Ayo podo bareng anjogo,
[03:23.17]Duet: Katentreman sing sejati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HcYM3rPdZmc

Sing Empun Nggih Sampun

Ciptaan : Manthous
Vokal : Mery Marsini f. Jaka Wirya
Produksi : Dasa Studio

Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

reff:
kembali keatas..mbok eling jaman…

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bozvbacs]
[ar: Mery Marsini f. Jaka Wirya]
[ti: Sing Empun Nggih Sampun]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.08]Sing Empun Nggih Sampun
[00:23.08]Versi : Mery Marsini f. Jaka Wirya
[00:26.08][01:20.37][02:02.49][03:17.18][04:36.57]
[00:29.08][02:26.07]>>>
[00:30.08][02:27.07]>>
[00:31.08][02:28.07]>
[00:32.08][02:29.07]Pr: Mbok eling jaman semono,
[00:36.94][02:32.97]Pr: Nalikane sepisan ketemu..
[00:44.09][02:40.38]Pr: Wira wiri sabendino,
[00:49.07][02:45.29]Pr: Nora bosen mben menit telpon..
[00:56.24][02:53.04]Lk: Sing empun empun nggih sampun,
[01:01.02][02:58.28]Lk: Pun kedangon wus ganti lelakon..
[01:08.05][03:04.81]Lk: Ngusik usik macan turu,
[01:13.28][03:10.46]Lk: Yen diguwak dhik jo nyalahke aku..
[01:26.22][03:22.84][03:59.24]Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
[01:32.00][03:28.82][04:05.03]Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
[01:37.79][03:34.66][04:11.20]Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
[01:44.01][03:41.02][04:16.47]Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
[01:49.97][03:47.30][04:23.32]Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
[01:56.13][03:53.03][04:29.04]Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oS_NplwQpFw

Goro Goro Perawan (wedhus)

Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny Josz
Produksi : ??

Pancen jempolan, manteb temenan
Prawan gunung ayune ra karuan..
Najan ra dandan enak disawang,
Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: houibqcs]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Goro Goro Perawan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:01.04]Goro Goro Perawan (wedhus)
[00:14.04]Versi : Sonny Josz
[00:17.04][01:02.98][01:23.88][01:59.76][02:20.73][02:46.97][03:13.35][03:29.21]
[00:20.04][01:10.49][02:07.30]>>>
[00:21.04][01:11.49][02:08.30]>>
[00:22.04][01:12.49][02:09.30]>
[00:23.04][00:43.07][01:39.65]Pancen jempolan, manteb temenan
[00:27.84]Prawan gunung ayune ra karuan..
[00:32.99]Najan ra dandan enak disawang,
[00:37.72]Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..
[00:47.69][01:44.38]Tego temen kowe kok kebangetan..
[00:53.03][01:49.68]Nganti tak rewangi, utang kreditan
[00:57.75][01:54.41]Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..
[01:13.49][01:29.14][02:10.30][02:25.69][02:35.73][02:52.07][03:02.72][03:18.14](Goro goro kedanan karo perawan),
[01:18.66][02:15.12][02:41.50][03:08.07]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[01:33.94][02:30.24][02:56.68][03:23.12]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Xug86r65eQ0

Grimis Grimis

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : Elang Emas Ananta Istamitra Kudus

Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

reff:
Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

Grimis grimis..
Grimis grimis..
Grimis grimis..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kslunkcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Grimis Grimis]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.33]Grimis Grimis
[00:20.33]Versi : Arie Koesmiran
[00:23.33][01:31.98][02:59.65][03:06.22][03:28.73][03:50.96]
[00:26.33][01:55.06]>>>
[00:27.33][01:56.06]>>
[00:28.33][01:57.06]>
[00:29.33][01:58.06]Grimis grimis malem kemis,
[00:35.00][02:03.40]Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
[00:41.22][02:09.56]Musime rendeng,
[00:45.32][02:12.86]Roto roto kabeh dho kadhemen..
[00:52.05][02:20.27]Ati lamis ulat manis,
[00:58.08][02:25.92]Yen adhep adhepan..
[01:02.81][02:31.27]Mesam mesem katon ayem,
[01:08.59][02:37.05]Ora nduwe dhendhem..
[01:13.99][02:42.35]Yen satrio terus terang,
[01:19.98][02:48.01]Ojo seneng nyacad uwong,
[01:27.94][02:56.27]Yen soko mburine..
[03:01.89][03:23.68][03:45.18]Grimis grimis..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A1x34rbf7m4