Kembang Kerisan

Kembang Kerisan
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Hj. Rina Iriani & Didi Kempot
Produksi : ??

Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :

Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

reff :

Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :

Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_DEIk2e4xjo

Munthak Manthuk

Munthak Manthuk
Ciptaan : ??
Vokal : Cakung21 (celoteh anak kampung abad 21)
Produksi : DCU Record

Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa….., hiyo hiyo wae
Hiyo wa, ojo yo hiyo wae

Sing tak jaluk ngomongo opo anane
Mergo kowe dikandhani meneng wae
Aku ngene [hiyo wae], aku ngunu [hiyo wae]
Suwe suwe aku ra kepenak dewe

Sak jujure aku ngomong karo kowe
Mumpung durung dipikir elek apike
Kowe seneng [ngomong wae], yen ra seneng [ngomong wae]
Mergo tresno iku kanggo selawase

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen pancen salah, ngomongo salah
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Inggah inggih nanging ora kepanggih

[Ojo munthak manthuk, ojo munthak manthuk]
Yen mung kanggo nyenengno ati
[Ojo inggah inggih, ojo inggah inggih]
Aku wedi, mengko jebul mbendhol mburi

Luwih becik, ngomong elek’e disik
Ra enak sethithik, nanging mburine apik

reff :
kembali ke atas..hiyo wa, hiyo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3Bt6WawNJrY

Kuwi Opo Kuwi

Kuwi Opo Kuwi
Ciptaan : ??
Vokal : CSFB Group
Produksi : ??

Kuwi opo kuwi, e kembange melati
Sing tak pujo puji, jo podo korupsi
Mengko yen korupsi, negarane rugi

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Kae opo kae, e kembange pace
Mung pujiku wae, ojo ‘do katumple
Nggone nyambut gawe, mikirne rakyate

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Niku nopo niku, e kembange waru
Tan kendhat pujiku, sing jujur ing laku
Mrih enggal tinemu, mulyaning bangsaku

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

Mulyane bangsaku, cukup lan pametu
Murah kang tinuku, tentrem siang ndalu
Tur sregep memengku, pangeran tumuju

Piye to piye,
[pancen ngono..]
[Ngono ngono kuwi]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4vYEUl9ajU8

Jamu Nguter

Jamu Nguter
Ciptaan : ??
Vokal : Bajang Koplak
Produksi : ??

Endang loro tompe
Bakul jamu nguter tonggoku dewe
Manis tenan eseme, klemak klemek solahe
Pengen ndemek, gek ono sing nduwe

Endang loro tompe
Bakul jamu gendong aduh ayune
Lirak lirik mripate, mesem pamer gingsule
Wonge blater, akeh langganane

reff :

Njamu gendong, enake dicampur endog
Pitik kampung lanangane pitik kalkun
Nyawang bakule dasare rodok monthok
[Pancen monthok mas, sing penting jamune]

Njamu gendong, enake dicampur endog
Pitik kampung lanangane pitik kalkun
Nyawang bakule dasare rodok monthok
Monthok, monthok monthok dewe

reff :
kembali ke atas..endang loro tompe,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3obmLhjMAsQ

Adem Panas

Adem Panas
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny Josz
Produksi : ??

Adem panas awakku iki
Yen ora kepethukan kowe
Sedino rasane seminggu
Seminggu rasane rong minggu

Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

reff :

Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fZKvtoTUYgc