Ayu Adhine

Ayu Adhine
Ciptaan : Mulyadi
Vokal : Didi Kempot
Produksi : GNS

Aku bingung milih endi
Bocah loro sarwo edipeni
Siji mbakyu siji adhi
Kabeh ayu yu,ayu yu, ayu…
Gawe bingung atiku

Cah loro podo kenese
Yen disawang kabeh nyenengake
Mestine ono bedane
Yen kon milih…lih, milih..lih, milih..
Aku milih adhine

reff :

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati

Tuku kayu ning sar gede
Yen ayu, ayu adhine
Yen kenes, kenes mbakyune

reff :
kembali ke atas..aku bingung milih…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0EQ0pc9-BK8

Meh Sugih

Lirik Lagu ke-650 Meh Sugih
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin
Produksi : IMC Duta Record

TANGI TURU, ESUK-ESUK MANGAN BOLU
BUBAR ADUS, SARAPANKU TONGSENG WEDHUS..
MOCO KORAN, NYAMIKANE LEMPER KETAN
LUNGGUH JEGANG, SORE-SORE NYRUPUT WEDANG..

WAYAH BENGI, AKEH CEWEK SING NGGOLEKI
‘DO NILPUNI, NGAJAK KENCAN NGANTI ANTRI..
AKU BINGUNG, KEPIYE NGGONKU NGLAKONI
RESIKO WONG, BAGUS KOYO AKU IKI..

reff :
SUGIH ORA REKOSO..
PANCENE SUWARGO NDONYA..
PENGIN OPO WATON OBO..
KABEH WIS SARWO SUMEDYO..

MOBILKU MEGAH MENGKILAT,
OMAH TINGKAT BOJO PAPAT,
SAESTU RASANE NIKMAT,
KOYO KOYO RA KIAMAT,MAT MAT MAT MAT..

NANGING WINGI, ONO CRITO NGUCIWANI
AKU GELO, GELAKU NGANTI SAIKI..
LAGI PENAK NGRASAKKE SUGIHKU IKI
JEBULANE KUWI KABEH AMUNG NGIMPI..

reff :
kembali ke atas..tangi turu esuk…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Fc_Qpwo2_4A

Penunggu Cinta

Penunggu Cinta
Ciptaan : ??
Vokal : Cak Dikin
Produksi : Perdana Record

Udokoro limang sasi,
Layangku kok ora mbok balesi
Opo kowe ra ngerteni,
Sabendino yen tak impi-impi

Opo wis ra ono dalan
Anggonku pingin gempil katresnan
Sliramu mung lelewoan
Opo suratku mbok guak ndalan

Isih sabar ati iki
Nunggu walesanmu
Nadyan paite walesan
Mbok tolak cintaku

Aduh angin kabarono
Yen aku tetep ngenteni trisno
Ora lamis samudono
Yen tresnaku tulus jiwo rogo

reff :

kembali ke atas..udokoro limang sasi,…

sumber video : http://www.youtube.com/watch?v=miAqo4b8RE0

Kutut Manggung

KUTUT MANGGUNG
Ciptaan : ??
Vokal : Wahyuni
Produksi : Harika Record

[bowo]
“Wayahe wus…lingsir…wengi…i…i…i…
Perku…tute…e…e…, roso…o…o…o…
MUni…i…i…i…, ning plang…a…a…a…
Kringa…a…a…an…,
anggung nyo ma…a…a…a..na..a..as…A…a…ti…
Hur ketekung…ku..ng…ku…ng….
Hur ketekung…ku..ng…ku..u.u…ng….
Monggo monggo monggo…,monggo monggo…
Monggo, monggo alah monggo monggo
Nggo monggo monggo, monggo..o…
Midanget eng…kang…saa.a.a.ke..e…co…
Pramito…kang mi…i…nulyo…o…o…
Sugeng rawuhipun…,”

Sore-sore…, yo lah bapak
Perkutute njaluk ngombe…
Yo bapak, bapakku de..we…

Ombe..en mben omben, omben omben omben…
Mben omben, mben omben omben omben…
Ombenono e…manuke kutut…
Atak omben, omben omben ombenono..

Satitik banyune.. to…wo…
Gones luwes sak sola…he…
Paka…a…an….no…no…
Tak pakan tak pakan pakan paka..an
Atak pakan pakan pakan, pakan pakano..no…
E..manuke kutut, atak pakan pakan pakan pakanono

Setitik berase…ce…mpo…,gones gones wicarane..
Trahing noto…, trahi..ng…no…to…
Yo bapak, bapakku de…we…
Trahing noto…risang…danang joyo
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Den prayitno sabarang hayuo se…mbrono…

Aduh..to lae wo..ng bagu…s,
Yen tan weruh…
Yo lah bapak, perkutute manas manas a…a…ti…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fQ9DhlIJjOA

Juragan Tempe

Juragan Tempe
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Ferra Lopezz
Produksi : ??

Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :

Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

reff :
kembali ke atas..nyedak rene nduk,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RUtg8iEb1yM