Megat Tresno

Megat Tresno
Ciptaan : Ki Joko Edan
Vokal : Ki Joko Edan
Produksi : Dasa Studio

Yen kelingan, marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit atiku
Jaman biyen-biyene, aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono, sliramu nate prasetyo
Bungah susah, dilakoni kanti lilo
Mulo aku ra ngiro, yen sliramu cidro
Ninggal kromo, milih karo prio liyo

*)
Jan-jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu, mung welingku mring sliramu
Ojo tego, welaso putro-putrimu
Aku wong ora guno, popo tur kuciwo
Wis tak trimo, pasrah karo kang kuwoso

reff :
kembali ke *)..jan-jane iki…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3V_3MRNOsWo

Wonogiri

Wonogiri
Ciptaan : NN
Vokal : Lilin Herlina
Produksi : M.Perdana Record

Wonogiri, hiburane mas…,
Hiburane kang…, yo campursari…

*)
Mojang cilik, kotane mbangun lestari
Kabeh rakyate podo nyawiji

Koyo kowe lan aku, wis dadi siji
Ojo pisah, nganti tekaning pati
Koyo banyune, kari kayangan
Katresnanku ora bakal ilang

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang, gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Sego tiwul, lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas, setengah mati

reff :
kembali ke *)..mojang cilik,kotane…

Sego tiwul, lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas, setengah mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=spNyAwbgEPc

Bojo Wayuh

Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Vokal : Novi & Agung
Produksi : CHGB Record

Lk :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

reff :

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

reff :
kembali ke atas..coba mrinio dik…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LBFkA67NsYM

Mendem Lanangan

Mendem Lanangan
Ciptaan : Erwin B / Agus Cokro
Vokal : Novi & Agung
Produksi : M.Perdana Record

[Dialog]
Lk : Nduukkk,
Pr : Daleemmm
Lk : Kowe reneho,ono opo to,tak delok kok gorak-garuk
Pr : Duko romo…

Pr :
Momo romo iki piye romo
Umur tuwo kok isih dewekan
Wayahe urip bebrayan
Momong anak jaran-jaranan

Momo romo iki piye romo
Aku kepingin cepet nikahan
Aku uwis ora tahan
Aku iki wis mendem lanangan

Iki piye iki piye,
Iki iki piye
Nadyan turu nganggo kemul
Ora biso ngangetke awakku

Sinten mawon,
Kulo mboten pilih-pilih wulu
Mas kondektur, tukang cukur
Syukur-syukur, yen entuk direktur

Lk :
Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Jodoh kuwi, wis ono sing ngatur
Sopo wae bapak lilo,
Mung syarate kudu uwis kerjo

Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Ojo kesusu kowe mesti payu
Nuwun wae marang gusti,
Mugo-mugo enggal diparingi

Pr :
Injih romo, kulo manut
Kulo bade nurut
Kenembah sampun kebacut
Wis ning tangan, biso-biso mrucut

Sinten mawon,
Kulo purun, kulo-kulo purun
Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

kembali ke atas..momo romo iki…

Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hzRSurjGP3E

Dudo Manis (Rondo Teles)

Dudo Manis (Rondo Teles)
Ciptaan : NN
Vokal : Erni
Produksi : M.Perdana Record

Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, tansah turu klisikan
Sing tak pikir, dudo manis etan dalan
Dadi manten sepasar, kok wis pegatan

Kutut manggung, pawukir asmoro dono
Atiku bingung, sing tak pikir ora rumongso
Udan gerimis, ing mongso ketigo
Dudo manis, katon-katon ing netro

Loro bronto, disuntik ora tumono
Loro kangen, disuntik kok malah nemen
Loro rindu, dijamoni malah ngelu
Biso mari yen biso dadi bojomu

Turu jam pitu, ketok-ketoken pipimu
Turu jam welu, ketok-ketoken janggutmu
Turu jam songo, ketok-ketoken gagahmu
Turu jam siji, lampu terus tak pateni

reff :
kembali ke atas..yen awan,aku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=e8aGAY64SMQ

Rondo Ping Limo

Rondo Ping Limo
Ciptaan : NN
Vokal : Dwi R. & Agung
Produksi : M.Perdana Record

Pr :
Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

Lk :
Dik seje cerito
Mulo aku ora kondo
Kowe ngaku yo durung kromo
Nyatane sampun dados rondo
Malah kowe rondo ping limo

Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Pr : Mas mangkel atiku
Lk : Podo yo karo atiku

Duet:
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo,

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo,

Masio karo rondo ping limo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2T6rvo_BWI0

Genduk Ayu Rupane

GENDUK AYU RUPANE
Ciptaan : Kang Sarno
Vokal : Kang Sarno
Produksi : NN

Duh gendhuk ayu rupane
Ora teges aku sengit slirane
Mung aku eling dek mbiyene
Sliramu tegel medot katresnane

*)
Sing tak jaluk mung ngapuro
Sak ikine aku ora nompo
Mbiyen ati iki loro
Mung katresnanku wis kok sio-sio

Mung saiki sliramu
Pingin mbangun tresno kang wis layu
Saya lara atiku
Tak gowo nganti diganjel gelu

Ngapuren awakku iki
Ora teges mung nglarani ati
Sing tak jaluk mung pamuji
Nggonku nyonggo tresno nganti tekaning pati

reff :
kembali ke *)..sing tak jaluk…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FF5-6oQsp94