Juragan Tempe

Juragan Tempe
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Ferra Lopezz
Produksi : ??

Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :

Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

reff :
kembali ke atas..nyedak rene nduk,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RUtg8iEb1yM

Sri Kawin

Sri Kawin
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny JOsz
Produksi : Tri Josz Production

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, nyolong-nyolong soko aku
Sak umpomone kowe, kowe sing dadi aku
Ora kuat sri, ora kuat

reff :

Durung pegatan kowe sri, karo aku
Kowe wis wani kawin, karo wong liyo
Durung pegatan kowe sri, karo aku
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci
Surat kawin sik ono, tak simpen ning laci

Sri wis kawin, karo wong liyo
Sri wis kawin, ora ngomong aku
Pantesan kowe mekso, mekso njaluk pegatan
Njaluk pegatan sri, njaluk pegatan

reff :
kembali ke atas..sri wis kawin,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bJBLy836o0o

Rindu Menanti

Rindu Menanti
Ciptaan : Maryono / Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Iis Mawanti
Produksi : IMC Duta Record

Lk :
BANYUWANGI, KENANGAN DI MASA LALU
AWAN BENGI, RASANE HATIKU RINDU
TANSAH KELINGAN, RASANE JADI PIKIRAN
WIS TELUNG SASI, HATIKU TERASA RINDU

Pr :
NENG PINGGIR LAUT, AWAN WENGI OMBAKE GEDE
KANGEN ATIKU, KETEMU KARO SLIRANE
TAK TUNGGU-TUNGGU MAS, KAPAN BALIMU
WIS TELUNG SASI, AKU RINDU-RINDU MENANTI

reff :

Pr : YEN WAYAH WENGI MAS, HATIKU RINDU
Lk : AKU JUGA RINDU DIK, JUMPA DENGANMU
Pr : AKU ORA SABAR MAS, AKU KANGEN TENAN
Lk : AKU PASTI DATANG DIK, WALAU DALAM IMPIAN

Duet :
BANYUWANGI, PINGGIR SEGORO
AWAN WENGI OMBAKE GEDE
YEN PANCENE WIS PODO TRESNO
BEBRAYAN NGGO SELAWASE

reff :
kembali ke atas..banyuwangi,kenangan dimasa…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G6lpEKMcqIQ

Dudo Anyar

Dudo Anyar
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Antika
Produksi : ??

Pr :
Ati iki rasane kok teratapan
Krungu kabar sliramu dudo anyaran
Rino wengi rasane pingin ketemu
Dudo anyar baguse uleng-ulengan

Lk :
Ora kleru yo dik bener kandamu
Aku dudo sugih bondo sugih dunyo
Sapi wolu kebo wolu wedhus wolu
Manuk siji sayange wis ora muni

Pr :
Aku emoh mas, aku ora sudi
Duwe manuk, manuke wis ora muni
Aku njaluk manuk sing biso nyanyi
Ora ngiro bareng manggung kok medeni

Lk :
Rasah wedi dik, rasah cilik ati
Manuk manggung tondo njaluk dipakani
Ndang cekelen manuk sing ning njero iki
Pakanono sego jagung sambel trasi

reff :
kembali ke atas..ati iki rasane…

Duet :
Pakanono sego jagung sambel trasi
Pakanono sego jagung sambel trasi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gbvQx7XQfTs

Nikah Siri

Nikah Siri
Ciptaan : Haryo Seno
Vokal : Soimah & Tedjo
Produksi : AS Record

Pr :
Dingaren tindak mriki mas,
Nopo mboten salah margi
Kabare sing tak tampi
Sampeyan nggandeng putri
Jare rondho anak siji
Ndiko nikah siri…

Lk :
Sing sabar yen ngendiko dik
Ojo mung waton sujono
Kabare sing tok tompo
Iku kabar ngoyoworo
Durung-durung ojo duko
Iku ra prayogo…

Yen ora percoyo dik
Aturku marang keng sliro
Aku bakal prasopo
Mugo enggal nemahi praloyo

Pr :
Yen sumpah, mandhi mas
Akeh wong kang podo mati
Pancen wis tak akoni
Yen aku iki kurang gemati

reff :
kembali ke atas..dingaren tindhak mriki…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UGKBIyHzSKU