Tansah Kaimpi

Tansah Kaimpi
Ciptaan : NN
Vokal : NN
Produksi : NN

Mung sliramu siji sing tak tresnani
Mung sliramu siji sing tak sayangi
Ora biso luntur tresnaku marang sliramu
Jo sumelang yen mandeg samene

Nyenengi, o..sliramu
Lilakno katresnan kito
Tuwuh ngremboko selawase

Pasuryanmu tansah kaimpi
Yen sedino ora ketemu
Kayungyun atiku iki teko ngreridu

Aku tansah kepingin nyanding
Gandeng karo sliramu, kasih
Aku ora kuat adoh marang sliramu

reff :
kembali ke atas..mung sliramu siji…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5L1wHHdOtC8

Kepranan

Kepranan
Ciptaan : Kang Sarno
Vokal : Klewer & YUni
Produksi : FAT studio

Lk :
Atiku kepranan, nalikane gek dadi ndayaan
Daya’an borobuduran
Atiku kesandung, kenal karo perawan

Pr :
Opo kandamu, aduh kangmas ojo mbedo aku
Mengko mampir, ning ngomahku
Tak kenalake romo lan ibuku

Lk :
Ojo kesusu, percoyo o adik marang aku
Kandaku keno digugu
Amung sliramu sing ono atiku

Duet :
Amung pamuji,mugi gusti paring ngijabahi
Tresno ingkang tulus suci
Biso ngremboko, ngantos selami-lami

reff :

Pr :
Opo kandamu, aduh kangmas ojo mbedo aku
Mengko mampir, ning ngomahku
Tak kenalake romo lan ibuku

Lk :
Ojo kesusu, percoyo o adik marang aku
Kandaku keno digugu
Amung sliramu sing ono atiku

Duet :
Amung pamuji,mugi gusti paring ngijabahi
Tresno ingkang tulus suci
Biso ngremboko, ngantos selami-lami

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mFYXfDCEAjg

Suroboyo

Suroboyo
Ciptaan : Benysworo
Vokal : Benysworo
Produksi : NN

Suroboyo, kuthone metropolitan
Duwe sejarah dadi kutho pahlawan
Suroboyo slogane resik lan ijo
Ono karep nggawe rakyat dadi mulyo

Jembatan merah, riwayate sejarah
Suromadu, perkorone nggawe susah
Surodadu, basis pengaman segoro
Rakyat soro, mahasiswa nggawe demo

reff :

Suroboyo, reno-reno kahanane
Akeh wong gawe polah benere dewe
Embong macet, jare ruwet aturane
Gremet-gremet, sing sabar teko enggone

Kakilimo, dodolan penguripane
Nggawe rame, plaza dadi saingane
Ceritone ono gang dodolan oli
Terkenale disambangi saben wengi

Sumuk sumpek, urip neng suroboyo
Mepet numpuk omah, koyo omah doro
Ceker-ceker, rekosone golek upo
Enak ra penak, uripku neng suroboyo

Iki ngono, kahanan dadi cerito
Ngrungokno crito, sak crit dadi roto
Sopo gelem, urip neng suroboyo
Siap mentale, mergo ono cerito

kembali ke reff : suroboyo, reno-reno…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OFN7isMn2Wk

Suminten & Sumanto

SUMINTEN dan SUMANTO
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk : Dik, sampeyan namine sinten?
Pr : Kulo naminipun suminten, Lha sampeyan namine sinten?
Lk : Kulo mesti sanes suminten

Lk : Dik, sampeyan yuswane pinten?
Pr : Pitulas langkung tigang ndinten, Mas, sampeyan yuswane pinten?
Lk : Sajake le njenengan benten

Pr : Mas, kulo nyuwun pangapuro, yuswane panjenengan piro?
Lk : Sakniki kulo papat limo, niku jarene bapak kulo

Pr : Mas, sakjane namine sopo?
Lk : Biasa, disopo sumanto

Pr : Mas, kersane njenengan nopo?
Lk : Pingine bade pados garwo
Pr : Modale panjenengan nopo, kok sampun pingin pados garwo
Lk : Modalku nduwe becak limo, mbangane dadi joko tuwo

Pr : Ngono wae tokan-takon, tokan-takon koyo wong bloon
Lk : Ngono wae tudang-tuding, tudang-tuding koyo wong gething
Pr : Ngono wae plirak-plirik, plirak-plirik koyo wong serik
Lk : Ngono wae prengat-prengut, prengat-prengut malah ngejak ribut

reff :
kembali ke atas..dik,sampean namine sinten…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zsMIjDlpp50

Kangmas vs Diajeng

Kangmas vs Diajeng
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

reff :

Lk :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pr :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras

reff :
kembali ke atas..jeng jeng jeng…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5mAC5cCVbL0

BBM (Bener Bener Mantenan)

BBM (Bener Bener Mantenan)
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Pancen enak temanten anyar
Lungguh kursi lampu gemebyar
Poro tamu ngrahabi dahar
Pestane gelar katon kencar-kencar

Pr :
Pancen enak temanten anyar
Lagi nunggu tamune bubar
Roso ati selak ra sabar
Pingin cepet ndang mlebu kamar

Lk :
Pancen enak temanten anyar
Masuk kamar hati berdebar
Remat remet nggoleki saklar
Bareng ketemu langsung do nglekar

reff :

Pr :
Istri satu namanya wajar
Istri dua itu kurang ajar
Istri tiga perlu dihajar
Nggak punya istri harus dikejar

Lk : Satu ronde rasanya wajar
Pr : Kalau dua
Lk : Dua ronde sampai kelenjar
Pr : Tiga
Lk : Tiga ronde kaya dihajar
Pr : Empat
Lk : Empat ronde bisa sampai fajar
Pr : Kalau lima
Lk : Lima ronde burung kurang ajar
Pr : Enam, enam
Lk : Enam ronde aku iso ambyar
Pr : Tujuh, tujuh
Lk : Tujuh ronde aku iso modar

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ItJMa6t-ma0

ORASI (Ora Isin)

ORASI (Ora Isin)
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara
Produksi : Dasa Studio

Kepada yang terhormat,
Hadirin dan hadirat
Pak lurah dan pak camat,
Pak amin dan pak ahmad

Baik yang sudah kawin,
Atau yang belum sunat
Sekarang hari senin,
Bukannya hari jum’at

Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

reff :
Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

Burung cendrawasih dari irian
Terima kasih cukup sekian
Burung cendrawasih terbang ke solo
Terima kasih, gitu loooh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TYc1Jytvb50