ORASI (Ora Isin)

ORASI (Ora Isin)
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur Lara
Produksi : Dasa Studio

Kepada yang terhormat,
Hadirin dan hadirat
Pak lurah dan pak camat,
Pak amin dan pak ahmad

Baik yang sudah kawin,
Atau yang belum sunat
Sekarang hari senin,
Bukannya hari jum’at

Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

reff :
Saya disini, lagi orasi,
Bicara soal korupsi
Kini korupsi, jadi tradisi,
Korban pejabat ngapusi

Saya disini, lagi teriak,
Bicara soal minyak
Bbm itu, bahan bakar minyak,
Nyatanya bolak-balik mundak

Burung cendrawasih dari irian
Terima kasih cukup sekian
Burung cendrawasih terbang ke solo
Terima kasih, gitu loooh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TYc1Jytvb50

O o o Malioboro

O o o Malioboro
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Lajuning angkutan, gawe macet dalanan
Panase srengenge, gawe sirah nyot-nyotan
Taman-tamane, katon endah lan resik tenan
Neng kono kene, warno warni sesawangan

Pr :
Pedagang kakilima, jejer-jejer dasaran
Nawakke batik, sandal jepit lan kerajinan
Pedagang asongan, rame ning perapatan
Wira wiri, towo-towo rokok eceran

reff :

Lk : O o o, malioboro
Pr : Awan wengi rame tenan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Wong ngemis pating klinteran
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kondange warung lesehan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Isih ono sing kecopetan
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kumpule poro seniman
Lk : O o o, malioboro
Pr : Kebak pengamen jalanan

reff :
Lk :
Yen wayah wengi padhange lampu merkuri
Malioboro rasane ra tau sepi

Pr : O o o, malioboro
Lk : Akeh gerobak angkringan
Pr : O o o, malioboro
Lk : Turis asing podo plesiran
Pr : O o o, malioboro
Lk : Jujugane wisatawan
Pr : O o o, malioboro
Lk : Andhong becak pating sliweran
Pr : O o o, malioboro
Lk : Akeh hotel lan penginepan
Pr : O o o, malioboro
LK : Pasar beringharjo dadi ampiran

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ireymgNip80

Pingin Rabi

Lirik Lagu ke-400 PINGIN RABI
Ciptaan : NN
Vokal : Endah Saraswati & NN
Produksi : Dasa Studio

Pr :
MAS MAS MAS,
LA LA LA..LA LA LA…
AYO MAS CEPET NDANG RABI

RIKOLO SEMONO AKU ISIH DEWE
DURUNG DUWE SOPO-SOPO
LUNGO-LUNGO RAK ONO SING NJOGO
ATIKU KELORO-LORO

KENALAN KARO SLIRAMU
JANJI DIPEK BOJO
AKU DADI SUMRINGAH
ATIKU DADI BUNGAH
AKU AREP ENTUK BOJO

Lk :[rap]
“Yo piye dik, kowe takjak rabi ra sah pacaran,
mundhak diseneni sing penting aku mengko sukses,
duwe duwek ora mung ngecet,
saiki pancen uripku rekoso,
tapi ngarepe dewe sesuk bakal mulyo,
pacaran sesuk wae lebare rabi arep piye piye,
ra usah wedi wedi”

Pr :
MAS MAS MAS,
KUSUMELANG SLIRAMU
AKU WEDI KOWE LUNGO
MAS MAS MAS,
JO MIKIR SING SUWE
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

Lk :
LA LA LA..LA LA LA…
LA LA LA..LA LA LA…
SING SABAR DIK, RODO SAKWENTORO
KOWE MESTI TAK JAK RABI

Pr :
RIKOLO SEMONO AKU ISIH DEWE
DURUNG DUWE SOPO-SOPO
LUNGO-LUNGO RAK ONO SING NJOGO
ATIKU KELORO-LORO

KENALAN KARO SLIRAMU
JANJI DIPEK BOJO
AKU DADI SUMRINGAH
ATIKU DADI BUNGAH
AKU AREP ENTUK BOJO

Lk : [rap]
“Yo aku wis ngomong wong tuomu,
Sesuk aku arep ning omahmu,
Nembung karo wong tuomu,
Kowe tak jak rabi niate ibadah,
Wis dadi siji,
Mugo mugo wong tuomu gelem nompo aku dadi mantu
Sing dedungo uripmu tak jamin bakal tak cukupi,
ra sah kuwatir, mengko tak dipikir….”

Pr :
MAS MAS MAS,
KUSUMELANG SLIRAMU
AKU WEDI KOWE LUNGO
MAS MAS MAS,
JO MIKIR SING SUWE
AKU WIS PINGIN NDANG RABI
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

LA LA LA..LA LA LA…
AKU WIS PINGIN NDANG RABI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bn6l-Q0Rosg

Othok Kowouk

Othok Kowouk
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous & Lilies Diana
produksi : Dasa Studio

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Saben dino ribut, eker-ekeran
Jebul ra sumbut, ra sumbut, jaman anyaran

Enting enting, enting enting gulane jowo
Murang muring, murang muring gunane opo
Rono salah, rene luput, ra dadi karepe
Mbuh ra weruh, kepiye mengko dadine

Pr : Kembang cipir, kembang cipir dironce-ronce
Lk : Tiwas dipikir,sing kono mung sak penake
Pr : Mlaku ngetan, mlaku ngetan kok bali ngulon
Lk : Tiwas edan, wis edan ora kelakon

reff :

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ancur
Pripun kepriben, minta ampun ketiban amben

reff :

Pr : Kembang cipir, kembang cipir dironce-ronce
Lk : Tiwas dipikir,sing kono mung sak penake
Pr : Mlaku ngetan, mlaku ngetan kok bali ngulon
Lk : Tiwas edan, wis edan ora kelakon

Lk :
Othok kowouk, othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok, ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ujur
Pripun kepriben, minta ampun ketiban amben

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jqy1D2SYFB4

Janji Ning Sedudo

JANJI NING SEDUDO
Ciptaan : NN
Vokal : Erly Rahmawati
produksi : Dasa Studio

Wis semene lawase, Aku ngenteni kowe
Ning sedudo kene, Janji karo kowe
Suwene kok nganti seprene

Ora tak lalekke, Gelang sing tak gawe
Tondho tresno, Kanggo selawase

Sedudo dadi saksi, Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci, Jero dodo iki
Pepujanku, kowe ono endi

Tresnoku sejati, Ono njero ati
Pepujanku, Kowe enggalo bali

reff :
Keronto-ronto, Atiku keronto-ronto
Yen aku kelingan sedudo
Ati nelongso, Senajan kowe ra cidro
Mugo kowe enggal balio

Tak enteni ning sedudo
Sedudo sing dadi saksi

kembali ke atas..wis semene lawase,…

Sedudo dadi saksi, Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci, Jero dodo iki
Pepujanku, kowe ono endi

Tresnoku sejati, Ono njero ati
Pepujanku, Kowe enggalo bali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nvLi202b6lA

Imu Ilu Inu Iku

IMU, ILU, INU, IKU
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk : Yen lagi kangen karo kenyo,
Pr : Muni i miss you
Lk : Yen lagi seneng karo kenyo,
Pr : Muni i love you
Lk : Yen lagi mempeng karo kenyo,
Pr : Muni i need you
Lk : Yen lagi gendheng karo kenyo,
Pr : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, oh i love you

reff :

Pr : Yen lagi kangen karo priyo,
LK : Muni i miss you
Pr : Yen lagi seneng karo priyo,
Lk : Muni i love you
Pr : Yen lagi mempeng karo priyo,
LK : Muni i need you
Pr : Yen lagi gendheng karo priyo,
Lk : Muni i kiss you

Lk :
Oh cah ayu, ngguya ngguyu
Oh cah ayu, gawe klayu
Oh cah ayu, ojo mlayu
Oh cah ayu, aku cinta kepadamu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=odRMe8lJUVg

Tak Eling Eling

Lgm. Tak Eling Eling
Ciptaan : S. Dharmanto
Vokal : Manthous
produksi : Dasa Studio

Tak eling eling,
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu,
Sing ora nguwati
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

reff :

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0ow0Q2whfPE