Adem Panas

Adem Panas
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny Josz
Produksi : ??

Adem panas awakku iki
Yen ora kepethukan kowe
Sedino rasane seminggu
Seminggu rasane rong minggu

Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

reff :

Adem panas awakku iki
Yen aku adoh soko kowe
Pingine cedhak karo kowe
Yo mung kowe sing tak tresnani

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

OPo salah…, opo salah…
Aku tresno karo kowe
Opo kleru…, opo kleru…
Aku kedanan karo kowe

[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak tresnani
[Yo mung kowe..., yo mung kowe]
[Yo mung kowe] sing tak sayangi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fZKvtoTUYgc

Nggembol Duit

Lirik Lagu ke-700 Nggembol Duit
Ciptaan : ??
Vokal : Bajang koplak & Nana Monica
Produksi :

lk :
NGGEMBOL DUWIT NDUK, NYLEMPIT NING SARUNG
SARUNG SUWEK, KECANTHOL GARANE PAYUNG
pr :
UDAN UDAN MAS, LANGITE MENDHUNG
MONGGO MAMPIR, KAMARE SUWUNG

lk :
KLOSO MENDONG ADUH DIK, OPO NING KASUR
NIKU TENAN, NOPO SAMPEANE NGLINDUR
pr :
MENTAL MENTUL, KAPUK E RANDU
YEN TO KASUR, KULO NYUWUN SATUS EWU

reff :

lk :
JANGKRIK NGERIK, SING GEDE ARANE GANGSIR
WAYAH WENGI, MUNG GAWE RUWETING PIKIR
pr :
LIRAK LIRIK MAS, ORA WANI MAMPIR
TAK KERIKE, ANGINE BEN NYINGKIR

reff :

lk :
KAPUR BARUS ADUH DIK, NYLEMPIT NING CLONO
BUBAR ADUS, PENAKE PENAKE NGOPO
pr :
UWONG BAGUS, KOK TAKONE NEKO-NEKO
WANI KENAL, OPO YO MUNG GUR SEMBRONO

reff :

lk :
KECETHIT ADUH DIK, NIKI KEPRIPUN
ADUH BIYUNG, NJALUK TOMBO BEN NDANG MANTUN
pr :
OJO KUATIR MAS, KULO NIKI DUKUN
PIJET KOMPLIT, NGANTI SAK RAMPUNGIPUN

duet :
PIJET KOMPLIT, KAGEM TIANG KETEDUN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q9A1Yqf516M

Nasib Lagi Mujur

Nasib Lagi Mujur
Ciptaan : Manyul RB
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

BUL MOBAL-MABUL, MANUK SAWAH JENENGE KUNTUL
MODALE MUNG DENGKUL, MESAM MESEM URIPE MAKMUR

BUL MOBAL-MABUL, BATUK NONONG ARANE MANYUL
ROKOK KEBAL-KEBUL, TURU ANGLER MLUNGKER NING KASUR

MLAKU OPO MANDEG, LUNGGUH OPO NGADEG
ORA TAU JUDEG, DUWITE TEKO SAK AMBREG

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

reff :

NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

DONENG DIPAIDO KENENG, IKI CRITO DUDU DONGENG
ANAK KUCING JENENGE CEMENG, BOCAH NAGIS JENENGE GEMBENG

BUL MOBAL-MABUL, MANUK SAWAH JENENGE KUNTUL
MODALE MUNG DENGKUL, MESAM MESEM URIPE MAKMUR

BUL MOBAL-MABUL, BATUK NONONG ARANE MANYUL
ROKOK KEBAL-KEBUL, TURU ANGLER MLUNGKER NING KASUR

MLAKU OPO MANDEG, LUNGGUH OPO NGADEG
ORA TAU JUDEG, DUWITE TEKO SAK AMBREG

NASIB YEN LAGI MUJUR, KABEH KOYO DIATUR
ORA BAKAL AJUR MUMUR, MAJU TERUS PANTANG MUNDUR

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BHw16efkkig

Sumarni

Sumarni
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny JOsz & Sisca Dewi
Produksi : ??

Lk :
Terus terang wae, aku naksir kowe
Ora peduli, kowe wis ono sing duwe
Arep turu kelingan, tangi turu kelingan
Rasane atiku, pengen ketemu

Terus terang wae, aku seneng kowe
Yen tak sawang-sawang, ora mboseni
Arep mangan kelingan, mari mangan kelingan
Ora kuat rasane, pengen ketemu

[Oo sumarni, oo sumarni]
Sumpah mati, aku tresno karo kowe
[Oo sumarni, oo sumarni]
Opo kowe gelem, dadi bojoku

Pr :
Opo iyo mas, kowe seneng aku
Aku ragu, aku wedi gawe dolanan
Yen pancene kangmas, seneng karo aku
Tak enteni kangmas, teko ning omahku

reff :

Lk :
Terus terang wae, aku seneng kowe
Yen tak sawang-sawang, ora mboseni
Arep mangan kelingan, mari mangan kelingan
Ora kuat rasane, pengen ketemu

[Oo sumarni, oo sumarni]
Sumpah mati, aku tresno karo kowe
[Oo sumarni, oo sumarni]
Opo kowe gelem, dadi bojoku

Pr :
Opo iyo mas, kowe seneng aku
Aku ragu, aku wedi gawe dolanan
Yen pancene kangmas, seneng karo aku
Tak enteni kangmas, teko ning omahku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5_so4TTDcIs

Markentut

Markentut
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMC Records

Siti endang sri markentut
Kinyis-kinyis ayu imut-imut
Siti endang sri markentut
Ayu tenan kamu memang yahut

Koyo manuk kepulut
Aduh dik atiku nyangkut
Atiku iki kepencut
Nggonku mikir, nganti kente’an rambut

Siti endang sri markentut
Kinyis-kinyis ayu imut-imut

reff :
Saben aku nyisir, jungkatku katutan rambut
Saben ndino mbrodol, sirahku nyut-nyut

Saben mapan turu, jenengmu tansah tak sebut
Siti endang sri markentut, aduh aduh aduh dik aku kepencut

Siti endang sri markentut
Kinyis-kinyis ayu imut-imut
Siti endang sri markentut
Ayu tenan kamu memang yahut

reff :
Saben aku nyisir, jungkatku katutan rambut
Saben ndino mbrodol, sirahku nyut-nyut

Saben mapan turu, jenengmu tansah tak sebut
Siti endang sri markentut, aduh aduh aduh dik aku kepencut

Siti endang sri markentut
Kinyis-kinyis ayu imut-imut
Siti endang sri markentut
Ayu tenan kamu memang yahut

Koyo manuk kepulut
Aduh dik atiku nyangkut
Atiku iki kepencut
Nggonku mikir, nganti kente’an rambut

Siti endang sri markentut
Kinyis-kinyis ayu imut-imut

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ol60CHMNWXY