Kota Bawang

Ciptaan : Jimi Suhaemi
Vokal : Rasim Pramanto
Produksi : ??

Kota bawang, brebes berhias
Sing terkenal bawang abange..
Ning alun alun kota ketemu perawan desa,
Cinta janji setia, ceritane cinta..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes kenangan..
—————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Kota Bawang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[id: lazikkcc]
[00:01.12]Kota Bawang
[00:25.12]Versi : Rasim Pramanto
[00:28.12][01:06.21][01:48.08][02:30.93][03:13.13][03:57.41]
[00:31.12][01:29.71][02:55.26]>>>
[00:32.12][01:30.71][02:56.26]>>
[00:33.12][01:31.71][02:57.26]>
[00:34.12]Kota bawang, brebes berhias
[00:39.33]Sing terkenal bawang abange..
[00:45.06]Ning alun alun kota,
[00:48.28]Ketemu perawan desa,
[00:51.15]Cinta janji setia,
[00:53.89]Ceritane cinta..
[01:00.17][02:24.22]Kota bawang, brebes berhias..
[01:32.71][02:58.26]Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
[01:38.82][03:02.11]Ning waduk malahayu
[01:41.92][03:05.54]Karo nonton metikan
[01:45.22][03:09.71]Ning jati barang ..
[02:01.45][03:26.87]Kota bawang brebes berhias
[02:04.63][03:30.72]Dadi kenangan..
[02:07.11][03:33.09]Kanggo dongeng ning anak putu
[02:10.16][03:35.89]Mbesuk yen tua..
[02:12.78][03:38.81]Kota bawang alun alun kota,
[02:17.69][03:43.73]Ceritane asmara..
[03:50.88]Kota bawang, brebes kenangan..
——————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HhcEVWgZksQ

Wong Cilik (rasim pramanto)

Ciptaan : Rasim Pramanto
Vokal : Rasim Pramanto
Produksi : ??

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..
——————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: hsokkhcc]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Wong Cilik]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.46]Wong Cilik
[00:01.46]Versi : Rasim Pramanto
[00:32.46][01:27.54][02:10.11][03:04.54][03:46.77][05:08.99]
[00:35.46][01:51.05][03:28.54]>>>
[00:36.46][01:52.05][03:29.54]>>
[00:37.46][01:53.05][03:30.54]>
[00:38.46][04:18.72]Memang serba rekasa,
[00:41.88][04:22.77]Uripe dadi wong cilik..
[00:49.65][04:29.79]Esuk mangkat kerja,
[00:52.45][04:33.03]Sore ditunggu keluarga,
[00:56.07][04:36.76]Yen olih rejeki,
[00:59.43][04:40.06]Nggo sing nang umah..
[01:03.66][02:41.51][04:44.29]Sing penting gawe seneng,
[01:07.51][02:45.25][04:48.15]Aja gawe pikiran sing ora ora..
[01:16.02][02:53.34][04:56.30]Kudu ngerti nyong wong sing susah,
[01:23.18][03:00.92][05:03.63]Aja gawe lara..
[01:54.05][03:31.54]Awak ora karuan,
[01:56.35][03:34.14]Mbuka lawang rasane bungah..
[02:01.52][03:39.19]Ngileng nang kolam,
[02:04.32][03:42.05]Banyu langka kentokan..
[02:15.26][03:53.08]Sabun langka odol langka,
[02:19.00][03:56.32]Aliase ya kentokan..
[02:24.92][04:02.16]Anduk siji nggo wong akeh,
[02:28.71][04:06.21]Wis lumrahe teles bae..
[02:33.69][04:10.94]Dadi kaya kiye,
[02:36.79][04:13.85]Urip wong beli duwe..
—————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Kwdm22ao26k

Pilkada vs Pil KB

Ciptaan : Nanang YZ/Dhani Gumintang
Vokal : Sodiq
Produksi : Sandi Record

Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Mesti dadi bayi, isih dadi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..

reff:
Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Masi dadi bayi, isih bathi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: colsihcc]
[ar: Sodiq]
[ti: Pilkada vs Pil KB]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.87]Pilkada Vs Pil KB
[00:29.87]Versi: Sodiq
[00:32.87][01:39.10][03:09.54]
[00:35.87][02:04.33]>>>
[00:36.87][02:05.33]>>
[00:37.87][02:06.33]>
[00:38.87][02:07.33]Saiki sing ati ati..,
[00:43.48][02:11.81]Kudu pinter mbeda’no,
[00:46.15][02:15.16]Pil kb karo pilkada,
[00:48.77][02:18.21]Pil kb kuwi yen wis lali..,
[00:52.74][02:21.82]Mengko mundhak dadi bayi..
[00:55.43][02:24.43]Tapi yen pilkada,
[00:57.47][02:26.68]Yen dadi mesti lali..
[01:01.94][02:31.09]Aku ra butuh janji..,
[01:05.18][02:34.19]Ning aku butuh bukti,
[01:09.01][02:37.99]Ayo gek ndang dituruti,
[01:11.43][02:40.41]Janjimu kuwi mesti lebay..
[01:15.42][02:44.59]Gur gawe atiku galau kacau..
[01:20.08][02:49.64]Angur pil kb timbang pilkada,
[01:25.38][02:54.37]Mesti dadi bayi,
[01:27.27]Isih dadi momongan..
[01:30.66][02:59.71]Timbang pilkada,
[01:32.19][03:01.34]Mengko sing dadi,
[01:34.36][03:03.51]Sembarang mundhak larang,
[01:36.42][03:05.76]Bathi weteng kroncongan..
[02:54.37]Masi dadi bayi,
[02:56.10]Isih bathi momongan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dg47kF1xZEw

Keloas

Vokal: Magdalena
Produksi: Aglies Record

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

kembali keatas..keloas ati sun kaya…
———————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: lnqluwcc]
[ar: Magdalena]
[ti: Keloas]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.54]Keloas
[00:01.54]Versi: Magdalena
[00:42.54][01:23.93][01:56.07][02:09.85][03:10.25][03:43.58][03:57.79][04:58.63]
[00:45.54][01:59.07][03:46.58]>>>
[00:46.54][02:00.07][03:47.58]>>
[00:47.54][02:01.07][03:48.58]>
[00:48.54][02:34.54][04:22.53]Keloas ati sun kaya keloas,
[00:51.96][02:38.71][04:26.46]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
[00:56.00][02:42.64][04:30.50]Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
[00:59.74][02:46.25][04:34.00]Krungu sampean mbalekne rabi bengen..
[01:03.40][02:49.84][04:38.07]Layang layang murage ning pekarangan,
[01:06.77][02:53.15][04:41.37]Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
[01:10.94][02:57.44][04:45.32]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:14.16][03:00.48][04:48.56]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[01:18.20][03:04.53][04:52.54]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:26.60][03:13.58]==magdalena, keloas==
[02:02.07][03:49.58]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:05.49][03:53.19]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[02:18.50][04:06.25]Kula sumpah ora arep alad eled,
[02:22.16][04:10.30]Kula rela cintane ditugel boled..
[02:26.14][04:13.77]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:29.64][04:17.21]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
———————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TIcFL7u7JEE

Keblubuk

Ciptaan : Rony Jhembuk
Vokal : sodiq f. suliyana
Produksi : ??

PR:
SETAUN LUWIH DADI BOJOMU,
AKU JARANG MBOK KELONI..
SABTU MULIH TENGAH WENGI,
KOYO MALING WEDI KONANGAN..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

kembali keatas..setaun luwih dadi..
—————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lpcshucc]
[ar: Sodiq f. Suliyana]
[ti: Keblubuk]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.08]Keblubuk
[00:08.08]Versi : sodiq f. suliyana
[00:11.08][00:33.39][00:55.71][01:52.89][02:17.55][02:40.04][03:36.10][04:02.51][04:58.90]
[00:14.08][01:06.02][02:49.22][04:13.06]>>>
[00:15.08][01:07.02][02:50.22][04:14.06]>>
[00:16.08][01:08.02][02:51.22][04:15.06]>
[00:17.08][02:00.61]Pr: Setaun luwih dadi bojomu,
[00:20.57][02:04.57]Pr: Aku jarang mbok keloni..
[00:25.12][02:09.00]Pr: Sabtu mulih tengah wengi,
[00:30.34][02:14.34]Pr: Koyo maling wedi konangan..
[00:38.56][02:22.04][03:44.94]Lk: Aku wis kondo biyen mamulo,
[00:41.66][02:25.72][03:48.51]Lk: Awakku wis duwe bojo..
[00:46.06][02:30.08][03:53.36]Lk: Ora biso saben dino,
[00:51.04][02:35.06][03:58.28]Lk: Mengko mundhak dadi perkoro..
[01:09.02][02:52.22][04:16.06]Pr: Wis kadhung kadhung
[01:11.50][02:55.40][04:18.56]Pr: nyemplung juglangan..
[01:14.50][02:58.58][04:21.83]Pr: Blethok kabeh digirah
[01:17.97][03:02.13][04:25.12]Pr: ora biso ilang..
[01:21.34][03:05.36][04:28.74]Pr: Keblubuk rabi karo kowe,
[01:27.12][03:11.28][04:34.46]Pr: Tak kiro bujang
[01:29.11][03:12.83][04:36.20]Pr: jebule gadhane tiyang..
[01:33.59][03:17.44][04:40.55]Lk: Ojo ojo getun dhik,
[01:37.00][03:21.11][04:44.28]Lk: Barang wis kadhung..
[01:40.31][03:24.16][04:47.58]Lk: Aku tresno aku cinta kepadamu..
[01:46.65][03:30.70][04:53.68]Lk: Sungguh aku cinta padamu..
—————————————————————————————————————————————————

Ireng Meles

Ciptaan : Rony Jembhuk
Vokal : Suliyana
Produksi :

Aduh cak cek dowone,
Gothekmu cak cek dowone..
Dowo dewe timbang liyane,
Aku sing weruh saben dinane..

Aduh cak cek gedhine,
Barangmu cak cek gedhine..
Gowo rene tak cobone,
Aku kepengen weruh rasane..

Aduh cak cek irenge,
Kelire cak cek irenge..
Ireng meles enak mlebune,
Mlebu sepisan nyaponi latar..

reff:
Masio koblo cak cek kabacute,
Tuku clono kudu dijajal iku mestine..
Masio koblo cak kok kopek dewe,
Tuku clono dowo kegedhen kok meneng wae..

kembali keata..aduh cak cek dowone…
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vcnohvcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Ireng Meles]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:34]
[00:01.00]Ireng Meles
[00:22.00]Versi: Suliyana
[00:25.00][01:10.22][02:26.90][03:23.74]
[00:28.00][01:19.02][02:36.02]>>>
[00:29.00][01:20.02][02:37.02]>>
[00:30.00][01:21.02][02:38.02]>
[00:31.00][01:47.17]Aduh cak cek dowone,
[00:34.16][01:50.93]Gothekmu cak cek dowone..
[00:37.97][01:54.54]Dowo dewe timbang liyane,
[00:40.48][01:57.34]Aku sing weruh saben dinane..
[00:44.96][02:01.38]Aduh cak cek gedhine,
[00:47.51][02:03.87]Barangmu cak cek gedhine..
[00:50.74][02:07.30]Gowo rene tak cobone,
[00:53.55][02:10.16]Aku kepengen weruh rasane..
[00:57.53][02:14.21][03:04.85]Aduh cak cek irenge,
[00:59.95][02:16.83][03:07.82]Kelire cak cek irenge..
[01:03.43][02:20.19][03:11.55][03:18.02]Ireng meles enak mlebune,
[01:06.18][02:22.91][03:14.16][03:20.51]Mlebu sepisan nyaponi latar..
[01:22.02][02:39.16]Masio koblo cak cek kebacute,
[01:27.76][02:44.32]Tuku clono kudu dijajal iku mestine..
[01:34.48][02:51.35]Masio koblo cak kok kopek dewe,
[01:40.51][02:57.07]Tuku clono dowo kegedhen kok meneng wae..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=T1SbU6uzmRw

Nggantung Tresno

Ciptaan : NC Azid
Vokal : suliyana
Produksi : KTW Record

Kawitane kowe lungo,
Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
Sayang kowe pamit ninggal aku,
Suwene mung cukup sewindu..

Tapi opo sebabe,
Ono opo ning kono..
Kabarmu ora ono, janjimu ora teko..
Nganti aku meh kegudho cidro..

Ndang balio ndang balio,
Aku wis kangen setengah mati..
Mung janjimu sing tak enteni,
Mung tresnamu ora keno diganti..

Ndang balio ndang balio,
Mung tresnamu yo sing tak enteni..
Kangen iki ra ono watese,
Mung sliramu sing dadi tombone..

Purnomo pungkasan,
Wis ambal ping telu..
Tresnamu janjimu ora ono teko,
Opo lali tenan wis ono liyane..

Nganti lali aku,
Sing tak jaluk gage muliho..
Sing tak purih elingo aku,
Elingo aku eling janjimu..

reff:
kembali keatas..kawitane kowe lungo…
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: bchwvwcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Nggantung Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[00:01.04]Nggantung Tresno
[00:20.04]Versi : suliyana
[00:23.04][01:52.50][03:19.48][05:09.36][06:35.74]
[00:26.04][03:43.01]>>>
[00:27.04][03:44.01]>>
[00:28.04][01:57.50][03:45.01][05:14.08]>
[00:29.04][03:46.01]Kawitane kowe lungo,
[00:34.64][03:51.61]Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
[00:41.55][03:58.24]Sayang kowe pamit ninggal aku,
[00:48.51][04:05.69]Suwene mung cukup sewindu..
[00:57.35][04:14.28]Tapi opo sebabe,
[01:03.62][04:20.88]Ono opo ning kono..
[01:09.97][04:27.22]Kabarmu ora ono,
[01:13.38][04:30.71]Janjimu ora teko..
[01:17.43][04:34.25]Nganti aku meh kegudho cidro..
[01:26.19][04:43.01]Ndang balio ndang balio,
[01:33.16][04:49.15]Aku wis kangen setengah mati..
[01:38.19][04:55.81]Mung janjimu sing tak enteni,
[01:44.92][05:01.96]Mung tresnomu ora keno diganti..
[01:58.50][05:15.08]Ndang balio ndang balio,
[02:05.50][05:22.19]Mung tresnamu yo sing tak enteni..
[02:11.15][05:27.93]Kangen iki ra ono watese,
[02:17.99][05:35.07]Mung sliramu sing dadi tombone..
[02:28.83][05:43.79]Purnomo pungkasan,
[02:32.86][05:50.19]Wis ambal ping telu..
[02:36.63][05:53.37]Tresnamu janjimu ora ono teko,
[02:43.96][06:00.03]Opo lali tenan wis ono liyane..
[02:51.31][06:06.86]Nganti lali aku,
[02:56.65][06:12.34]Sing tak jaluk gage muliho..
[03:03.87][06:19.93]Sing tak purih elingo aku,
[03:11.58][06:27.15]Elingo aku eling janjimu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VLmz32Zw8Mo