Kembang Alum

Gita Selviana
Ciptaan: Memed MJ
Vokal: Gita Selviana
Produksi: Talenta Record

Tekan seprene mung tansah tak tangisi,
Wis ilang ajine wanito kang suci..
Sakwise aku mbok pekso nuruti karepmu
Ngaldeni nafsumu, tegane atimu..

Tresno suci sing banget tak gadhang gadhang,
Wis dadi aib sing ora biso ilang..
Prasasat koyok kembang kang wis ilang madune
Wis entek sarine, alum selawase..

reff:
Wirang sing saiki tak rasakne..
Mrono mrene tansah dadi kembang lambe..

reff:
Ora ngiro yen ngene dadine..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..

reff:
Tresno suci sing banget tak gadhang gadhang,
Wis dadi aib sing ora biso ilang..
Prasasat koyok kembang kang wis ilang madune
Wis entek sarine, alum selawase..

reff:
Wirang sing saiki tak rasakne..
Mrono mrene tansah dadi kembang lambe..

reff:
Ora ngiro yen ngene dadine..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..
———
[ver: lyrics]
[id: hvvpzhcc]
[ar: Gita Selviana]
[ti: Kembang Alum]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.02]Kembang Alum
[00:12.55]Versi: Gita Selviana
[00:15.55][00:43.12][01:06.23][02:11.97][02:53.23][03:28.16][04:33.36]
[00:18.55][01:48.57][02:31.24][03:03.71][04:09.90][04:51.45]>>>
[00:19.55][01:49.57][02:32.24][03:04.71][04:10.90][04:52.45]>>
[00:20.55][01:50.57][02:33.24][03:05.71][04:11.90][04:53.45]>
[00:21.55]Tekan seprene
[00:23.48]mung tansah tak tangisi,
[00:27.21]Wis ilang ajine
[00:29.20]wanito kang suci..
[00:32.43]Sakwise aku mbok pekso
[00:35.17]nuruti karepmu ngaldeni nafsumu,
[00:38.77]tegane atimu..
[00:45.26][03:06.71]Tresno suci sing banget
[00:48.43][03:09.81]tak gadhang gadhang,
[00:50.92][03:12.74]Wis dadi aib
[00:52.54][03:14.22]sing ora biso ilang..
[00:56.21][03:17.77]Prasasat koyok kembang
[00:58.32][03:19.69]kang wis ilang madune
[01:00.50][03:21.88]wis entek sarine,
[01:02.68][03:24.12]alum selawase..
[01:51.57][04:12.90]Wirang sing saiki
[01:55.80][04:16.82]tak rasakne..
[02:00.59][04:22.10]Mrono mrene
[02:03.45][04:25.22]tansah dadi kembang lambe..
[02:34.24][04:54.45]Ora ngiro yen ngene dadine..
[02:43.65][05:03.55][05:14.92]Tresno tulus
[02:46.57][05:07.52][05:18.47]dadi aib pungkasane..
———
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TkmAoXTFStc

Bojo Biduan

Cindy Marenta
Ciptaan: Memed MJ
Vokal: Cindy Marenta
Produksi: Talenta Record

Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan,
Kudu biso sabar ora cemburuan..
Yen tansah sujanan lan kerep uring uringan,
Ora mokal bubar anggone bebrayan..

Pancen gaweane dadi artis panggungan,
Ning kono ning kene nyanyi karo bergoyang..
Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan,
Pengen langsung sare wegah dijak dolanan..

Sing marai kuatir atine wong lanang,
Manggung mrono mrene cari perhatian..
Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang,
Genit mripate goyangane merangsang..

Mbegagahe ombo pinggul digoyang goyang,
Sajak disengojo mancing mancing saweran..
Yen sing melu njoget wis mendem banyu setan,
Kadang colak colek mencari kesempatan..

reff:
Mulane wong lanang sing uripe sing legan,
Kudu siap mental yen ngrabi biduan..
Mergane wis akeh banget sing kedadean,
Pegatan jalarane mung cemburuan..

reff:
kembali keatas..abote wong lanang…
——-
ver: lyrics
[id: vvapzhcc]
[ar: Cindy Marenta]
[ti: Bojo Biduan]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:01.60]Bojo Biduan
[00:17.60]Versi: Cindy Marenta
[00:20.60][01:11.75][01:58.38][03:06.27][04:07.45][05:19.31]
[00:23.60][02:41.17][03:19.19]>>>
[00:24.60][02:42.17][03:20.19]>>
[00:25.60][02:43.17][03:21.19]>
[00:26.60][03:22.19]Abote wong lanang
[00:28.60][03:24.19]yen nduwe bojo biduan,
[00:32.15][03:28.06]Kudu biso sabar
[00:34.51][03:30.62]ora cemburuan..
[00:37.50][03:33.22]Yen tansah sujanan
[00:39.31][03:35.22]lan kerep uring uringan,
[00:42.66][03:38.52]Ora mokal bubar
[00:44.72][03:40.95]anggone bebrayan..
[00:48.26][03:44.55]Pancen gaweane
[00:50.67][03:46.73]dadi artis panggungan,
[00:54.16][03:49.84]Ning kono ning kene
[00:55.97][03:51.90]nyanyi karo bergoyang..
[00:59.33][03:55.07]Mulo biasane
[01:01.68][03:57.62]bengi yen kundur tanggapan,
[01:04.49][04:00.17]Pengen langsung sare
[01:07.79][04:03.72]wegah dijak dolanan..
[01:13.29][04:09.51]Sing marai kuatir
[01:16.48][04:11.55]atine wong lanang,
[01:18.94][04:14.54]Manggung mrono mrene
[01:21.31][04:17.03]cari perhatian..
[01:24.17][04:19.76]Opo maneh yen nganggo
[01:26.16][04:21.76]klambi sing cingkrang cingkrang,
[01:29.34][04:24.68]Genit mripate
[01:31.08][04:26.93]goyangane merangsang..
[01:35.25][04:30.84]Mbegagahe ombo
[01:37.73][04:33.46]pinggul digoyang goyang,
[01:40.65][04:36.32]Sajak disengojo
[01:42.83][04:38.49]mancing mancing saweran..
[01:45.94][04:41.48]Yen sing melu njoget
[01:48.12][04:43.59]wis mendem banyu setan,
[01:50.99][04:46.52]Kadang colak colek
[01:54.65][04:50.18]mencari kesempatan..
[02:44.17][04:54.92]Mulane wong lanang
[02:46.17][04:58.66]sing uripe sing legan,
[02:49.41][05:02.20]Kudu siap mental
[02:51.84][05:04.64]yen ngrabi biduan..
[02:54.71][05:07.43]Mergane wis akeh
[02:56.63][05:09.24]banget sing kedadean,
[02:59.54][05:12.41]Pegatan jalarane
[03:02.22][05:15.46]mung cemburuan..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bgu3_axt0to

Do Re Mi

Nur Bayan1
Ciptaan : Nur Bayan
Vokal: Nur Bayan
Produksi: Mahar Records

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

JAMAN BIYEN KAE MA’E WIS NATE NGELENGNE,
JUDINE MBOK OJO DITERUSNE..
MBOK DIPIKIR TUWEK’E, TIMBANG SORO URIPE
ORA SUGIH SING ONO MALAH KERE..

reff:
POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

reff:
AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
—————-
[ver: lyrics]
[id: slskbbcc]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Do Re Mi]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.17]Do Re Mi
[00:33.17]Versi: Nur Bayan
[00:36.17][01:09.39][01:14.86][01:43.06][02:47.02][03:15.79][03:21.20][04:35.35]
[00:39.17][03:08.54]>>>
[00:40.17][03:09.54]>>
[00:41.17][03:10.54]>
[00:42.17][02:08.20][02:27.48][03:50.32][04:09.85]DO RE MI, DADU KARO REMI
[00:46.42][02:12.12][02:32.02][03:54.36][04:13.52]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[00:51.78][02:37.26][04:19.49]MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
[00:56.64][02:41.98][04:24.40][04:29.38]LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
[01:03.11][01:07.22][03:11.54][03:13.21]AUWOO.. AUWOO..
[01:12.25][03:19.52]RAJA JA JA JA HEY HEY..
[01:23.22]JAMAN BIYEN KAE MA’E WIS NATE NGELENGNE,
[01:28.70]JUDINE MBOK OJO DITERUSNE..
[01:33.43]MBOK DIPIKIR TUWEK’E, TIMBANG SORO URIPE
[01:38.33]ORA SUGIH SING ONO MALAH KERE..
[01:47.84][03:30.10]POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
[01:53.08][03:35.32]RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
[01:57.81][03:40.17]BONDO LAN nDUNYO, KABEH ILANG MUSNO
[02:02.73][03:44.85]SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
[02:06.46][03:48.45]WOW WOW WOW WOW..
[02:17.47][03:59.71]DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
[02:22.20][04:04.51]BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..
——————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yd36C-SJSS0

Ra Ono Judule

Ciptaan: Angga Samudra
Versi : Sodiq
Produksi: Samudra Record

Le.. yale yale..
Lagu ngawur.., nono judule..

Wong meduro dul mu’i,
Suroboyo darmaji..
Wong kediri sutaji,
Banyuwangi samsuri..

Tukang joget bang jali,
Tukang sulap mas dedi..
Caprese jokowi,
Prabowo rhoma dan bakri..

Bojo siji mboseni,
Bojo loro kurang siji..
Bojo telu sik nambai,
Bojo papat mateni..

reff:
Bli ketut omahe bali,
Megawe dodolan emi..
Saben bengi gawene ngopi,
Nang warunge mbok darmi..

Isuk isuk sego pecel,
Awan awan gado gado..
Rodok sore rujak soto,
Bengi bengi mangan bakso..

Tom and jerry amerika,
Upin ipin malaysia..
Sun go kong dari china,
Wiro sableng indonesia..

reff:
Ronaldo pemain bola,
Shahrukhan aktor india..
Bob marley sukanya ganja,
Malin kundang anak durhaka..

reff:
kembali keatas..wong meduro dul…
——————————-
[ver: lyrics]
[id: skabpicc]
[ar: Sodiq]
[ti: Ra Ono Judule]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:04.03]Le.. yale yale..
[00:09.11]Lagu ngawur.., nono judule..
[00:17.87][01:00.87][01:17.69][02:13.13][02:41.12][03:23.55][03:39.97][04:35.72][05:04.03]
[00:31.31][01:30.07][02:25.53][02:52.73][03:52.64][04:47.29]>>>
[00:32.31][01:31.07][02:26.53][02:53.73][03:53.64][04:48.29]>>
[00:33.31][01:32.07][02:27.53][02:54.73][03:54.64][04:49.29]>
[00:34.31][02:55.73]Wong meduro dul mu’i,
[00:37.35][02:59.84]Suroboyo darmaji..
[00:40.41][03:03.13]Wong kediri sutaji,
[00:43.44][03:06.00]Banyuwangi samsuri..
[00:48.12][03:10.66]Tukang joget bang jali,
[00:50.73][03:13.16]Tukang sulap mas dedi..
[00:53.77][03:16.33]Caprese jokowi,
[00:57.13][03:19.44]Prabowo rhoma dan bakri..
[01:04.30][03:26.02]Bojo siji mboseni,
[01:07.08][03:29.51]Bojo loro kurang siji..
[01:10.22][03:32.87]Bojo telu sik nambai,
[01:13.58][03:35.80]Bojo papat mateni..
[01:33.07][03:55.64]Bli ketut omahe bali,
[01:35.66][03:58.30]Megawe dodolan emi..
[01:38.85][04:01.26]Saben bengi gawene ngopi,
[01:41.84][04:04.48]Nang warunge mbok darmi..
[01:46.62][04:09.40]Isuk isuk sego pecel,
[01:49.06][04:11.83]Awan awan gado gado..
[01:52.54][04:15.07]Rodok sore rujak soto,
[01:55.53][04:18.00]Bengi bengi mangan bakso..
[01:59.57][04:22.42]Tom and jerry amerika,
[02:02.49][04:25.52]Upin ipin malaysia..
[02:05.85][04:28.64]Sun go kong dari china,
[02:09.08][04:31.44]Wiro sableng indonesia..
[02:28.53][04:50.29]Ronaldo pemain bola,
[02:31.35][04:53.57]Shahrukhan aktor india..
[02:34.41][04:56.94]Bob marley sukanya ganja,
[02:37.20][04:59.93]Malin kundang anak durhaka..
—————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bStPgLc-p6g

Gak Koplo Gak Enak

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Demy
Produksi : Aneka Safari

Biyen kowe tak kandani,
Kuwi ngono ojok mbok terusne..
Kuwi barang nyandoni pingine ra mari mari,
Saiki kowe bingung yen ngelereni..

Koplo kok yo mbok turuti,
Duwit ludes nganti mbok belani..
Ngenteni sopo ngandani ngenteni kapan nglereni,
Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
Aeya eya eyo..

Yen pengen koplo, musike wae..
Yen pengen ngoplo, jogetane wae..

Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..

Rungokno gendange..
Rungokno sulinge..
Ayo bareng bareng..
Kita ngoplo rame rame..

reff:
kembali keatas..biyen kowe tak…
——————————————
[ver: lyrics]
[id: vlivpscc]
[ar: Demy]
[ti: Gak Koplo Gak Enak]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.00]Gak Koplo Gak Enak
[00:37.00]Versi : Demy
[00:40.00][01:06.31][01:53.89][02:42.20][03:42.50][04:28.79][05:17.38]
[00:43.00][03:19.15]>>>
[00:44.00][03:20.15]>>
[00:45.00][03:21.15]>
[00:46.00][03:22.15]Biyen kowe tak kandani,
[00:50.19][03:26.12]Kuwi ngono ojok mbok terusne..
[00:55.03][03:31.35]Kuwi barang nyandoni
[00:57.83][03:33.78]pingine ra mari mari,
[01:02.35][03:37.93]Saiki kowe bingung yen ngelereni..
[01:10.10][03:46.17]Koplo kok yo mbok turuti,
[01:14.41][03:50.53]Duwit ludes nganti mbok belani..
[01:19.56][03:55.26]Ngenteni sopo ngandani
[01:21.61][03:57.76]ngenteni kapan nglereni,
[01:26.66][04:02.54]Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
[01:30.58]Aeya eya eyo..
[01:33.50][04:10.88]Yen pengen koplo, musike wae..
[01:43.56][04:19.90]Yen pengen ngoplo, jogetane wae..
[01:59.60][04:35.44][04:56.54]Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
[02:03.90][04:39.86][05:01.52]Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
[02:08.69][04:44.64][05:06.12]Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
[02:13.86][04:49.76][05:11.22]Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..
[02:20.14]Rungokno gendange..
[02:26.92]Rungokno sulinge..
[02:33.49]Ayo bareng bareng..
[02:37.55]Kita ngoplo rame rame..
[04:06.22]Olaela ela elo..
————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VEvoVnP3UBs

Kahanan

Ciptaan: Ki Sun Gondrong
Vokal: Wawa Afriesca
Produksi: Aini Record

KAHANANKU IKI, YEN TAK UMPAMAKKE
KOYO CAHYANING BULAN KANG KALINGAN MEGO..
PETENG KOYO ANENG LUWUNG,
SUWUNG SEPI TAN ONO KANG BISO
ANGLUWARI PANANDANGING ATI..

JERIT TANGIS ATIKU, TETES LUH ING PIPIKU
ROSO NELONGSO SLIRAMU MEGATKE TRESNO..
IBARAT KEMBANG KANG LAYU TANPO KUMBANG ASMORO,
AKU KANG KEBACUT TRESNO KOK TINGGAL LUNGO..

reff:
NGLANGUT ING WANCI WENGI,
YEN RINO ATIKU NELONGSO..
PUTUS TALINING JANJI,
KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..

LORO LARANING ATI,
NADYAN LORO AKU NERIMO..
SLIRAMU CIDRO JANJI,
TEGO NINGGAL AKU LUNGO..

TAK LILAKKE LUNGAMU,
NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
PEPES WOTING ATIKU,
KESAYAT WELAT TRESNAMU..

NADYAN ADOH DUNUNGMU,
OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
KENANGAN LAN SLIRAMU,
DADI MEMANIK ING KALBU..

UMPAMANE..KOWE BALI..
NAMBANI LARANING ATI DEK SEMONO..
TAK ENTENI..KOWE BALI..
BEBARENGAN NYAMBUNG TRESNO DEK SEMONO..

JERIT TANGIS ATIKU, TETES LUH ING PIPIKU
ROSO NELONGSO SLIRAMU MEGATKE TRESNO..
IBARAT KEMBANG KANG LAYU TANPO KUMBANG ASMORO,
AKU KANG KEBACUT TRESNO KOK TINGGAL LUNGO..

reff:
NGLANGUT ING WANCI WENGI,
YEN RINO ATIKU NELONGSO..
PUTUS TALINING JANJI,
KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..

LORO LARANING ATI,
NADYAN LORO AKU NERIMO..
SLIRAMU CIDRO JANJI,
TEGO NINGGAL AKU LUNGO..

TAK LILAKKE LUNGAMU,
NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
PEPES WOTING ATIKU,
KESAYAT WELAT TRESNAMU..

NADYAN ADOH DUNUNGMU,
OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
KENANGAN LAN SLIRAMU,
DADI MEMANIK ING KALBU..

UMPAMANE..KOWE BALI..
NAMBANI LARANING ATI DEK SEMONO..
TAK ENTENI..KOWE BALI..
BEBARENGAN NYAMBUNG TRESNO DEK SEMONO..
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: wwacolcc]
[ar: Wawa Afriesca]
[ti: Kahanan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.59]Kahanan
[00:18.59]Versi: Wawa Afriesca
[00:21.59][00:59.40][01:36.72][02:14.88][02:49.60][03:50.35][04:27.46][05:05.46][05:39.38][06:41.19]
[00:24.59][02:17.49][05:08.38]>>>
[00:25.59][02:18.49][05:09.38]>>
[00:26.59][02:19.49][05:10.38]>
[00:27.59]KAHANANKU IKI,
[00:31.59]YEN TAK UMPAMAKKE..
[00:34.93]KOYO CAHYANING BULAN
[00:38.35]KANG KALINGAN MEGO..
[00:43.95]PETENG KOYO ANENG LUWUNG,
[00:47.05]SUWUNG SEPI TAN ONO
[00:50.92]KANG BISO ANGLUWARI
[00:54.43]PANANDANGING ATI..
[01:05.90][03:56.72]JERIT TANGIS ATIKU,
[01:08.76][03:59.77]TETES LUH ING PIPIKU..
[01:12.64][04:03.63]ROSO NELONGSO SLIRAMU
[01:16.18][04:07.24]MEGATKE TRESNO..
[01:21.54][04:11.96]IBARAT KEMBANG KANG LAYU
[01:24.64][04:15.33]TANPO KUMBANG ASMORO..
[01:28.43][04:19.07]AKU KANG KEBACUT TRESNO
[01:32.36][04:22.92]KOK TINGGAL LUNGO..
[01:39.78][04:30.46]==wawa afriesca, kahanan==
[02:20.49][05:11.38]NGLANGUT ING WANCI WENGI,
[02:24.04][05:14.56]YEN RINO ATIKU NELONGSO..
[02:28.08][05:18.53]PUTUS TALINING JANJI,
[02:31.07][05:21.60]KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..
[02:35.29][05:25.44]LORO LARANING ATI,
[02:37.85][05:28.18]NADYAN LORO AKU NERIMO..
[02:41.46][05:31.85]SLIRAMU CIDRO JANJI,
[02:44.56][05:35.02]TEGO NINGGAL AKU LUNGO..
[02:54.94][05:45.45]TAK LILAKKE LUNGAMU,
[02:58.00][05:49.00]NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
[03:02.04][05:52.99]PEPES WOTING ATIKU,
[03:04.97][05:55.91]KESAYAT WELAT TRESNAMU..
[03:08.58][05:59.64]NADYAN ADOH DUNUNGMU,
[03:11.64][06:02.64]OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
[03:15.49][06:06.55]KENANGAN LAN SLIRAMU,
[03:18.60][06:09.34]DADI MEMANIK ING KALBU..
[03:22.77][06:13.39]UMPAMANE..KOWE BALI..
[03:28.86][06:19.85]NAMBANI LARANING
[03:31.69][06:22.00]ATI DEK SEMONO..
[03:35.77][06:26.64]TAK ENTENI..KOWE BALI..
[03:42.43][06:33.36]BEBARENGAN NYAMBUNG
[03:46.21][06:37.03]TRESNO DEK SEMONO..
—————————————————————————————————————————————————————-

Kota Bawang

Ciptaan : Jimi Suhaemi
Vokal : Rasim Pramanto
Produksi : ??

Kota bawang, brebes berhias
Sing terkenal bawang abange..
Ning alun alun kota ketemu perawan desa,
Cinta janji setia, ceritane cinta..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes kenangan..
—————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Kota Bawang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[id: lazikkcc]
[00:01.12]Kota Bawang
[00:25.12]Versi : Rasim Pramanto
[00:28.12][01:06.21][01:48.08][02:30.93][03:13.13][03:57.41]
[00:31.12][01:29.71][02:55.26]>>>
[00:32.12][01:30.71][02:56.26]>>
[00:33.12][01:31.71][02:57.26]>
[00:34.12]Kota bawang, brebes berhias
[00:39.33]Sing terkenal bawang abange..
[00:45.06]Ning alun alun kota,
[00:48.28]Ketemu perawan desa,
[00:51.15]Cinta janji setia,
[00:53.89]Ceritane cinta..
[01:00.17][02:24.22]Kota bawang, brebes berhias..
[01:32.71][02:58.26]Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
[01:38.82][03:02.11]Ning waduk malahayu
[01:41.92][03:05.54]Karo nonton metikan
[01:45.22][03:09.71]Ning jati barang ..
[02:01.45][03:26.87]Kota bawang brebes berhias
[02:04.63][03:30.72]Dadi kenangan..
[02:07.11][03:33.09]Kanggo dongeng ning anak putu
[02:10.16][03:35.89]Mbesuk yen tua..
[02:12.78][03:38.81]Kota bawang alun alun kota,
[02:17.69][03:43.73]Ceritane asmara..
[03:50.88]Kota bawang, brebes kenangan..
——————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HhcEVWgZksQ