Ngenteni Ngamen

Ciptaan : ??
Vokal : Dewi Marcella
Produksi : Perdana Record

Mak anakmu bagus tenan,
Pitung taun karo aku pacaran..
Direwangi kerjo neng kalimantan,
Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..

Aku muji neng pengeran,
Mugo mugo aku biso keturutan..
Wong bagus sing tak arep arep tenan,
Karo aku biso urip bebrayan..

Aku eling sliramu nate janji,
Yen wis sugih sliramu bakal bali,
Netepi janji sehidup semati..
Tekan seprene kowe ora bali,
Opo kowe saiki entuk ganti,
Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
Nanging aku ora bakal lali..

Jroning ati tansah ono sliramu,
Jroning ati tansah ono tresnamu,
Jroning ati ngenteni tekamu,
Nanging kapan kowe eling aku..

reff:
Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
Elingo biyen karo aku koyo opo,
Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
Nyatane janji janjimu kabeh cidro..

Aku sayang dirimu,
Tapi kamu khianati cintaku,
Cintamu yang dulu,
Ternyata semuanya palsu..
Jane opo salahku,
Sampai kau lupakan diriku..

Tapi aku berdoa,
Semoga kau selalu bahagia,
Dilindungi yang kuasa,
Untuk selama lamanya..

reff:
kembali ketas..mak anakmu bagus…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: upipnbcs]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Ngenteni Ngamen]
[al: Jan-dut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:25]
[00:01.07]Ngenteni Ngamen
[00:48.07]Versi : Dewi Marcella
[00:51.07][02:03.01][03:20.47][05:01.44][06:19.38]
[00:54.07][03:52.15]>>>
[00:55.07][03:53.15]>>
[00:56.07][03:54.15]>
[00:57.07][03:55.15]Mak anakmu bagus tenan,
[00:59.49][03:57.70]Pitung taun karo aku pacaran..
[01:02.91][04:01.12]Direwangi kerjo neng kalimantan,
[01:06.08][04:04.28]Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..
[01:11.89][04:09.21]Aku muji neng pengeran,
[01:14.42][04:12.62]Mugo mugo aku biso keturutan..
[01:17.72][04:15.86]Wong bagus sing tak arep arep tenan,
[01:20.96][04:19.59]Karo aku biso urip bebrayan..
[01:24.57][04:23.51]Aku eling sliramu nate janji,
[01:27.48][04:26.50]Yen wis sugih sliramu bakal bali,
[01:30.97][04:29.85]Netepi janji sehidup semati..
[01:34.09][04:33.35]Tekan seprene kowe ora bali,
[01:39.49][04:37.83]Opo kowe saiki entuk ganti,
[01:42.53][04:41.37]Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
[01:45.78][04:44.61]Nanging aku ora bakal lali..
[01:49.44][04:48.09]Jroning ati tansah ono sliramu,
[01:52.58][04:51.11]Jroning ati tansah ono tresnamu,
[01:55.89][04:54.71]Jroning ati ngenteni tekamu,
[01:59.79][04:58.02]Nanging kapan kowe eling aku..
[02:17.76][05:16.37]Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
[02:24.04][05:22.64]Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
[02:30.51][05:29.12]Elingo biyen karo aku koyo opo,
[02:34.07][05:32.80]Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
[02:37.49][05:36.15]Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
[02:40.60][05:39.57]Nyatane janji janjimu kabeh cidro..
[02:46.81][05:45.92]Aku sayang dirimu,
[02:50.49][05:49.22]Tapi kamu khianati cintaku,
[02:53.78][05:52.52]Cintamu yang dulu,
[02:56.77][05:55.50]Ternyata semuanya palsu..
[03:00.18][05:59.04]Jane opo salahku,
[03:03.56][06:02.22]Sampai kau lupakan diriku..
[03:07.09][06:05.51]Tapi aku berdoa,
[03:10.21][06:08.61]Semoga kau selalu bahagia,
[03:13.31][06:11.61]Dilindungi yang kuasa,
[03:16.37][06:14.85]Untuk selama lamanya..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9hrAlvnhkIU

Mung Fotomu

Ciptaan : R. Husin Albana
Vokal : Suliyana
Produksi : ??

Nggugah tresno, lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu..
Sing tak simpen, neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku..

Najan adoh, jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
Nanging abot nahan pengen ketemu,
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

reff:
Nggugah tresno, lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu..
Sing tak simpen, neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku..

Najan adoh, jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
Nanging abot nahan pengen ketemu,
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..
Tetes eluh moto iki,bukti kangenku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: waqvnncs]
[ar: Suliyana]
[ti: Mung Fotomu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.61]Mung Fotomu
[00:21.61]Versi : Suliyana
[00:24.61][02:36.88][03:04.00][05:33.21]
[00:27.61][03:07.00]>>>
[00:28.61][03:08.00]>>
[00:29.61][03:09.00]>
[00:30.61][03:10.00]Nggugah tresno, lan kangen rinduku
[00:38.01][03:18.37]Nalikane nyawang fotomu..
[00:44.85][03:24.68]Sing tak simpen, neng njero hpku
[00:51.88][03:31.78]Soyo nambah abot kangen atiku..
[01:00.84][03:40.67]Nadyan adoh, jarak sliramu
[01:09.05][03:48.95]Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
[01:15.58][03:55.35]Nanging abot nahan pengen ketemu,
[01:22.85][04:02.88]Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..
[01:31.95][02:05.91][04:14.72][04:45.69]Jujur jeroning ati kebak kangenku,
[01:42.33][02:13.50][04:22.49][04:53.39]Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
[01:50.10][02:21.35][04:30.13][05:00.98]Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
[01:58.08][02:28.93][04:37.84][05:08.65][05:24.25]Nanging aku mung biso nyawang fotomu..
[02:39.88]==suliyana, mung fotomu==
[05:16.79]Tetes eluh moto iki, bukti kangenku
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=P3MZLy3uyd0

Tresnamu Tresnaku

Ciptaan : Tawie Sasmita
Vokal : Tawie Sasmita
Produksi : ??

Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
Tak eman eman pacarku tak eman eman..
Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
Tak elus elus rambutmu tak elus elus..

Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..

reff:
Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver : lyrics]
[id: asvvnocs]
[ar: Tawie Sasmita]
[ti: Tresnamu Tresnaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.40]Tresnaku Tresnaku
[00:21.40]Versi : Tawie Sasmita
[00:24.40][02:51.04][05:03.57]
[00:27.40][03:11.04]>>>
[00:28.40][03:12.04]>>
[00:29.40][03:13.04]>
[00:30.40]Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
[00:38.68]Tak eman eman pacarku tak eman eman..
[00:46.02]Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
[00:53.43]Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
[00:57.47]Tak elus elus rambutmu tak elus elus..
[01:03.09][03:14.04]Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
[01:10.30][03:21.54]Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
[01:17.96][03:28.72]Nanging setyamu luluhke sanubariku,
[01:25.41][03:35.94]Abot abote dadi wong kang ora duwe,
[01:29.27][03:39.92]Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..
[01:34.07][01:41.35][03:44.71][03:52.05]Pacarku sing tak tresnani,
[01:37.68][01:45.14][03:48.38][03:55.72]Pacarku sing tak sayangi..
[01:51.05][02:06.06][04:01.50][04:17.09]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[01:57.33][02:13.02][04:09.03][04:24.06]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[02:20.81][02:35.67][04:31.96][04:47.27]Tresnamu tresno sejati,
[02:24.60][02:39.60][04:36.19][04:51.06]Setyamu setyo mituhu,
[02:28.03][02:43.26][04:39.92][04:54.74]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NyrZocAwOF4

Pokok’e Joget

Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan
Produksi : ??

Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget

Krungu sworone kendang,
Tun mbokmu tun mbokmu..
Penontone, jingkrak jingkrak goyang goyang..

Krungu sworone suling,
Kepenak ono neng kuping,
Penontone, njoget nganti ora eling..

Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget..

Ono sing egol-egolan,
Ono sing punji-punjian,
Sing penting tertib lan ora tawuran..

Neng kene kabeh konco,
Ora ono sing bedo,
Sing tawuran berarti kuwi ndeso..

Ora ngerti lagune,
Ora ngerti syaire,
Sing penting aku njoget wae..

Ra kenal penyanyine,
Ra ngerti penciptane,
Sing penting hore rame rame..

Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget

reff:
Krungu sworone kendang,
Tun mbokmu tun mbokmu..
Penontone, jingkrak jingkrak goyang goyang..

Krungu sworone suling,
Kepenak ono neng kuping,
Penontone, njoget nganti ora eling..

Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget..

Ono sing egol-egolan,
Ono sing punji-punjian,
Sing penting tertib lan ora tawuran..

Neng kene kabeh konco,
Ora ono sing bedo,
Sing tawuran berarti kuwi ndeso..

Ora ngerti lagune,
Ora ngerti syaire,
Sing penting aku njoget wae..

Ra kenal penyanyine,
Ra ngerti penciptane,
Sing penting hore rame rame..

Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
Pokok’e njoget, pokok’e njoget
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bizwnhcs]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Pokok'e Joget]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:01.68]Pokok’e Joget
[00:12.68]Versi: Nur Bayan
[00:15.68][00:31.08][02:25.03][02:41.36][04:19.66]
[00:18.68][01:16.18][02:12.80][03:09.96][04:07.04][00:21.31][01:18.68][02:15.35][03:12.90][04:09.83][00:24.36][01:21.60][02:18.35][04:12.64][00:27.09][02:21.26][03:15.70][04:15.57]Pokok’e njoget, pokok’e njoget
[00:50.04][02:44.36]>>>
[00:51.04][02:45.36]>>
[00:52.04][02:46.36]>
[00:53.04][02:47.36]Krungu sworone kendang,
[00:56.04][02:50.30]Tun mbokmu tun mbokmu..
[00:58.91][02:53.21]Penontone jingkrak jingkrak goyang goyang..
[01:04.62][02:59.16]Krungu sworone suling,
[01:07.22][03:01.71]Kepenak ono neng kuping,
[01:10.22][03:04.54]Penontone njoget nganti ora eling..
[01:24.39][03:18.48]Pokok’e njoget..
[01:27.51][03:21.86]Ono sing egol-egolan,
[01:30.26][03:24.59]Ono sing punji-punjian,
[01:32.99][03:27.33]Sing penting tertib lan ora tawuran..
[01:38.73][03:32.99]Neng kene kabeh konco,
[01:41.39][03:35.73]Ora ono sing bedo,
[01:44.51][03:38.73]Sing tawuran berarti kuwi ndeso..
[01:50.28][03:44.39]Ora ngerti lagune,
[01:53.48][03:47.38]Ora ngerti syaire,
[01:56.32][03:50.55]Sing penting aku njoget wae..
[02:01.42][03:55.84]Ra kenal penyanyine,
[02:04.72][03:59.02]Ra ngerti penciptane,
[02:07.51][04:02.13]Sing penting hore rame rame..
[02:28.49]==nur bayan, pokok’e joget==
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pJ36UAkso7Y

Layang Tanpo Ukoro

Ciptaan : Hidayati Samudra
Vokal : Demy
Produksi : Samudra Record

Dino iki tak tompo layangmu,
Nelongso atiku..
Banyu moto netes ning pipiku,
Kelingan sliramu..
Kelingan sliramu..

Tak tresnani tansah tak kangeni,
Tekamu tak enteni..
Sajak’e ora rumongso,
Tresnoku mbok gadhekno..
Tresnoku mbok gadhekno..

reff:
Layangmu tanpo ukoro,
Sliramu katut wong liyo..
Salah opo duso opo,
Tego nggawe loro..
Ngeluh getih njero batinku,
Sliramu ninggalke aku..

Tak tresnani tansah tak kangeni,
Tekamu tak enteni..
Sajak’e ora rumongso,
Tresnoku mbok gadhekno..
Tresnoku mbok gadhekno..

reff:
Layangmu tanpo ukoro,
Sliramu katut wong liyo..
Salah opo duso opo,
Tego nggawe loro..
Ngeluh getih njero batinku,
Sliramu ninggalke aku..

Layangmu tanpo ukoro,
Sliramu katut wong liyo..
Salah opo duso opo,
Tego nggawe loro..
Ngeluh getih njero batinku,
Sliramu ninggalke aku..
Sliramu ninggalke aku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kqoppccs]
[ar: Demy]
[ti: Layang Tanpo Ukoro]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:16]
[00:01.73]Layang Tanpo Ukoro
[00:26.73]Versi : Demy
[00:29.73][01:18.83][02:04.95][02:47.23][04:25.98][05:05.94][07:01.33]
[00:32.73][02:50.23][05:08.94]>>>
[00:33.73][02:51.23][05:09.94]>>
[00:34.73][02:52.23][05:10.94]>
[00:35.73]Dino iki tak tompo layangmu,
[00:43.56]Nelongso atiku..
[00:54.12]Banyu moto netes ning pipiku,
[01:01.31][01:09.26]Kelingan sliramu..
[01:22.02][03:42.76]Tak tresnani tansah tak kangeni,
[01:28.70][03:51.14]Tekamu tak enteni..
[01:40.10][04:00.40]Sajak’e ora rumongso,
[01:48.55][01:56.50][04:09.71][04:17.59]Tresnoku mbok gadhekno..
[02:07.74][04:28.90]==demy, layang tanpo ukoro==
[02:53.23][05:11.94][06:02.37]Layangmu tanpo ukoro,
[03:01.23][05:20.02][06:10.76]Sliramu katut wong liyo..
[03:10.52][05:29.02][06:20.14]Salah opo duso opo,
[03:18.34][05:37.22][06:28.21]Tego nggawe loro..
[03:27.60][05:46.17][06:37.34]Ngeluh getih njero batinku,
[03:35.55][05:54.30][06:45.29][06:52.37]Sliramu ninggalke aku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=z2iCW-0qBew