Ra Ono Judule

Ciptaan: Angga Samudra
Versi : Sodiq
Produksi: Samudra Record

Le.. yale yale..
Lagu ngawur.., nono judule..

Wong meduro dul mu’i,
Suroboyo darmaji..
Wong kediri sutaji,
Banyuwangi samsuri..

Tukang joget bang jali,
Tukang sulap mas dedi..
Caprese jokowi,
Prabowo rhoma dan bakri..

Bojo siji mboseni,
Bojo loro kurang siji..
Bojo telu sik nambai,
Bojo papat mateni..

reff:
Bli ketut omahe bali,
Megawe dodolan emi..
Saben bengi gawene ngopi,
Nang warunge mbok darmi..

Isuk isuk sego pecel,
Awan awan gado gado..
Rodok sore rujak soto,
Bengi bengi mangan bakso..

Tom and jerry amerika,
Upin ipin malaysia..
Sun go kong dari china,
Wiro sableng indonesia..

reff:
Ronaldo pemain bola,
Shahrukhan aktor india..
Bob marley sukanya ganja,
Malin kundang anak durhaka..

reff:
kembali keatas..wong meduro dul…
——————————-
[ver: lyrics]
[id: skabpicc]
[ar: Sodiq]
[ti: Ra Ono Judule]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:04.03]Le.. yale yale..
[00:09.11]Lagu ngawur.., nono judule..
[00:17.87][01:00.87][01:17.69][02:13.13][02:41.12][03:23.55][03:39.97][04:35.72][05:04.03]
[00:31.31][01:30.07][02:25.53][02:52.73][03:52.64][04:47.29]>>>
[00:32.31][01:31.07][02:26.53][02:53.73][03:53.64][04:48.29]>>
[00:33.31][01:32.07][02:27.53][02:54.73][03:54.64][04:49.29]>
[00:34.31][02:55.73]Wong meduro dul mu’i,
[00:37.35][02:59.84]Suroboyo darmaji..
[00:40.41][03:03.13]Wong kediri sutaji,
[00:43.44][03:06.00]Banyuwangi samsuri..
[00:48.12][03:10.66]Tukang joget bang jali,
[00:50.73][03:13.16]Tukang sulap mas dedi..
[00:53.77][03:16.33]Caprese jokowi,
[00:57.13][03:19.44]Prabowo rhoma dan bakri..
[01:04.30][03:26.02]Bojo siji mboseni,
[01:07.08][03:29.51]Bojo loro kurang siji..
[01:10.22][03:32.87]Bojo telu sik nambai,
[01:13.58][03:35.80]Bojo papat mateni..
[01:33.07][03:55.64]Bli ketut omahe bali,
[01:35.66][03:58.30]Megawe dodolan emi..
[01:38.85][04:01.26]Saben bengi gawene ngopi,
[01:41.84][04:04.48]Nang warunge mbok darmi..
[01:46.62][04:09.40]Isuk isuk sego pecel,
[01:49.06][04:11.83]Awan awan gado gado..
[01:52.54][04:15.07]Rodok sore rujak soto,
[01:55.53][04:18.00]Bengi bengi mangan bakso..
[01:59.57][04:22.42]Tom and jerry amerika,
[02:02.49][04:25.52]Upin ipin malaysia..
[02:05.85][04:28.64]Sun go kong dari china,
[02:09.08][04:31.44]Wiro sableng indonesia..
[02:28.53][04:50.29]Ronaldo pemain bola,
[02:31.35][04:53.57]Shahrukhan aktor india..
[02:34.41][04:56.94]Bob marley sukanya ganja,
[02:37.20][04:59.93]Malin kundang anak durhaka..
—————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bStPgLc-p6g

Gak Koplo Gak Enak

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Demy
Produksi : Aneka Safari

Biyen kowe tak kandani,
Kuwi ngono ojok mbok terusne..
Kuwi barang nyandoni pingine ra mari mari,
Saiki kowe bingung yen ngelereni..

Koplo kok yo mbok turuti,
Duwit ludes nganti mbok belani..
Ngenteni sopo ngandani ngenteni kapan nglereni,
Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
Aeya eya eyo..

Yen pengen koplo, musike wae..
Yen pengen ngoplo, jogetane wae..

Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..

Rungokno gendange..
Rungokno sulinge..
Ayo bareng bareng..
Kita ngoplo rame rame..

reff:
kembali keatas..biyen kowe tak…
——————————————
[ver: lyrics]
[id: vlivpscc]
[ar: Demy]
[ti: Gak Koplo Gak Enak]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.00]Gak Koplo Gak Enak
[00:37.00]Versi : Demy
[00:40.00][01:06.31][01:53.89][02:42.20][03:42.50][04:28.79][05:17.38]
[00:43.00][03:19.15]>>>
[00:44.00][03:20.15]>>
[00:45.00][03:21.15]>
[00:46.00][03:22.15]Biyen kowe tak kandani,
[00:50.19][03:26.12]Kuwi ngono ojok mbok terusne..
[00:55.03][03:31.35]Kuwi barang nyandoni
[00:57.83][03:33.78]pingine ra mari mari,
[01:02.35][03:37.93]Saiki kowe bingung yen ngelereni..
[01:10.10][03:46.17]Koplo kok yo mbok turuti,
[01:14.41][03:50.53]Duwit ludes nganti mbok belani..
[01:19.56][03:55.26]Ngenteni sopo ngandani
[01:21.61][03:57.76]ngenteni kapan nglereni,
[01:26.66][04:02.54]Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
[01:30.58]Aeya eya eyo..
[01:33.50][04:10.88]Yen pengen koplo, musike wae..
[01:43.56][04:19.90]Yen pengen ngoplo, jogetane wae..
[01:59.60][04:35.44][04:56.54]Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
[02:03.90][04:39.86][05:01.52]Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
[02:08.69][04:44.64][05:06.12]Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
[02:13.86][04:49.76][05:11.22]Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..
[02:20.14]Rungokno gendange..
[02:26.92]Rungokno sulinge..
[02:33.49]Ayo bareng bareng..
[02:37.55]Kita ngoplo rame rame..
[04:06.22]Olaela ela elo..
————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VEvoVnP3UBs

Kahanan

Ciptaan: Ki Sun Gondrong
Vokal: Wawa Afriesca
Produksi: Aini Record

KAHANANKU IKI, YEN TAK UMPAMAKKE
KOYO CAHYANING BULAN KANG KALINGAN MEGO..
PETENG KOYO ANENG LUWUNG,
SUWUNG SEPI TAN ONO KANG BISO
ANGLUWARI PANANDANGING ATI..

JERIT TANGIS ATIKU, TETES LUH ING PIPIKU
ROSO NELONGSO SLIRAMU MEGATKE TRESNO..
IBARAT KEMBANG KANG LAYU TANPO KUMBANG ASMORO,
AKU KANG KEBACUT TRESNO KOK TINGGAL LUNGO..

reff:
NGLANGUT ING WANCI WENGI,
YEN RINO ATIKU NELONGSO..
PUTUS TALINING JANJI,
KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..

LORO LARANING ATI,
NADYAN LORO AKU NERIMO..
SLIRAMU CIDRO JANJI,
TEGO NINGGAL AKU LUNGO..

TAK LILAKKE LUNGAMU,
NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
PEPES WOTING ATIKU,
KESAYAT WELAT TRESNAMU..

NADYAN ADOH DUNUNGMU,
OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
KENANGAN LAN SLIRAMU,
DADI MEMANIK ING KALBU..

UMPAMANE..KOWE BALI..
NAMBANI LARANING ATI DEK SEMONO..
TAK ENTENI..KOWE BALI..
BEBARENGAN NYAMBUNG TRESNO DEK SEMONO..

JERIT TANGIS ATIKU, TETES LUH ING PIPIKU
ROSO NELONGSO SLIRAMU MEGATKE TRESNO..
IBARAT KEMBANG KANG LAYU TANPO KUMBANG ASMORO,
AKU KANG KEBACUT TRESNO KOK TINGGAL LUNGO..

reff:
NGLANGUT ING WANCI WENGI,
YEN RINO ATIKU NELONGSO..
PUTUS TALINING JANJI,
KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..

LORO LARANING ATI,
NADYAN LORO AKU NERIMO..
SLIRAMU CIDRO JANJI,
TEGO NINGGAL AKU LUNGO..

TAK LILAKKE LUNGAMU,
NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
PEPES WOTING ATIKU,
KESAYAT WELAT TRESNAMU..

NADYAN ADOH DUNUNGMU,
OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
KENANGAN LAN SLIRAMU,
DADI MEMANIK ING KALBU..

UMPAMANE..KOWE BALI..
NAMBANI LARANING ATI DEK SEMONO..
TAK ENTENI..KOWE BALI..
BEBARENGAN NYAMBUNG TRESNO DEK SEMONO..
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: wwacolcc]
[ar: Wawa Afriesca]
[ti: Kahanan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.59]Kahanan
[00:18.59]Versi: Wawa Afriesca
[00:21.59][00:59.40][01:36.72][02:14.88][02:49.60][03:50.35][04:27.46][05:05.46][05:39.38][06:41.19]
[00:24.59][02:17.49][05:08.38]>>>
[00:25.59][02:18.49][05:09.38]>>
[00:26.59][02:19.49][05:10.38]>
[00:27.59]KAHANANKU IKI,
[00:31.59]YEN TAK UMPAMAKKE..
[00:34.93]KOYO CAHYANING BULAN
[00:38.35]KANG KALINGAN MEGO..
[00:43.95]PETENG KOYO ANENG LUWUNG,
[00:47.05]SUWUNG SEPI TAN ONO
[00:50.92]KANG BISO ANGLUWARI
[00:54.43]PANANDANGING ATI..
[01:05.90][03:56.72]JERIT TANGIS ATIKU,
[01:08.76][03:59.77]TETES LUH ING PIPIKU..
[01:12.64][04:03.63]ROSO NELONGSO SLIRAMU
[01:16.18][04:07.24]MEGATKE TRESNO..
[01:21.54][04:11.96]IBARAT KEMBANG KANG LAYU
[01:24.64][04:15.33]TANPO KUMBANG ASMORO..
[01:28.43][04:19.07]AKU KANG KEBACUT TRESNO
[01:32.36][04:22.92]KOK TINGGAL LUNGO..
[01:39.78][04:30.46]==wawa afriesca, kahanan==
[02:20.49][05:11.38]NGLANGUT ING WANCI WENGI,
[02:24.04][05:14.56]YEN RINO ATIKU NELONGSO..
[02:28.08][05:18.53]PUTUS TALINING JANJI,
[02:31.07][05:21.60]KOWE NINGGAL KEMBANG TRESNO..
[02:35.29][05:25.44]LORO LARANING ATI,
[02:37.85][05:28.18]NADYAN LORO AKU NERIMO..
[02:41.46][05:31.85]SLIRAMU CIDRO JANJI,
[02:44.56][05:35.02]TEGO NINGGAL AKU LUNGO..
[02:54.94][05:45.45]TAK LILAKKE LUNGAMU,
[02:58.00][05:49.00]NADYAN ABOT JRONING RASAKU..
[03:02.04][05:52.99]PEPES WOTING ATIKU,
[03:04.97][05:55.91]KESAYAT WELAT TRESNAMU..
[03:08.58][05:59.64]NADYAN ADOH DUNUNGMU,
[03:11.64][06:02.64]OJO NGANTI NGLALEKKE AKU..
[03:15.49][06:06.55]KENANGAN LAN SLIRAMU,
[03:18.60][06:09.34]DADI MEMANIK ING KALBU..
[03:22.77][06:13.39]UMPAMANE..KOWE BALI..
[03:28.86][06:19.85]NAMBANI LARANING
[03:31.69][06:22.00]ATI DEK SEMONO..
[03:35.77][06:26.64]TAK ENTENI..KOWE BALI..
[03:42.43][06:33.36]BEBARENGAN NYAMBUNG
[03:46.21][06:37.03]TRESNO DEK SEMONO..
—————————————————————————————————————————————————————-

Kota Bawang

Ciptaan : Jimi Suhaemi
Vokal : Rasim Pramanto
Produksi : ??

Kota bawang, brebes berhias
Sing terkenal bawang abange..
Ning alun alun kota ketemu perawan desa,
Cinta janji setia, ceritane cinta..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes kenangan..
—————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Kota Bawang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[id: lazikkcc]
[00:01.12]Kota Bawang
[00:25.12]Versi : Rasim Pramanto
[00:28.12][01:06.21][01:48.08][02:30.93][03:13.13][03:57.41]
[00:31.12][01:29.71][02:55.26]>>>
[00:32.12][01:30.71][02:56.26]>>
[00:33.12][01:31.71][02:57.26]>
[00:34.12]Kota bawang, brebes berhias
[00:39.33]Sing terkenal bawang abange..
[00:45.06]Ning alun alun kota,
[00:48.28]Ketemu perawan desa,
[00:51.15]Cinta janji setia,
[00:53.89]Ceritane cinta..
[01:00.17][02:24.22]Kota bawang, brebes berhias..
[01:32.71][02:58.26]Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
[01:38.82][03:02.11]Ning waduk malahayu
[01:41.92][03:05.54]Karo nonton metikan
[01:45.22][03:09.71]Ning jati barang ..
[02:01.45][03:26.87]Kota bawang brebes berhias
[02:04.63][03:30.72]Dadi kenangan..
[02:07.11][03:33.09]Kanggo dongeng ning anak putu
[02:10.16][03:35.89]Mbesuk yen tua..
[02:12.78][03:38.81]Kota bawang alun alun kota,
[02:17.69][03:43.73]Ceritane asmara..
[03:50.88]Kota bawang, brebes kenangan..
——————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HhcEVWgZksQ

Wong Cilik (rasim pramanto)

Ciptaan : Rasim Pramanto
Vokal : Rasim Pramanto
Produksi : ??

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..
——————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: hsokkhcc]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Wong Cilik]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.46]Wong Cilik
[00:01.46]Versi : Rasim Pramanto
[00:32.46][01:27.54][02:10.11][03:04.54][03:46.77][05:08.99]
[00:35.46][01:51.05][03:28.54]>>>
[00:36.46][01:52.05][03:29.54]>>
[00:37.46][01:53.05][03:30.54]>
[00:38.46][04:18.72]Memang serba rekasa,
[00:41.88][04:22.77]Uripe dadi wong cilik..
[00:49.65][04:29.79]Esuk mangkat kerja,
[00:52.45][04:33.03]Sore ditunggu keluarga,
[00:56.07][04:36.76]Yen olih rejeki,
[00:59.43][04:40.06]Nggo sing nang umah..
[01:03.66][02:41.51][04:44.29]Sing penting gawe seneng,
[01:07.51][02:45.25][04:48.15]Aja gawe pikiran sing ora ora..
[01:16.02][02:53.34][04:56.30]Kudu ngerti nyong wong sing susah,
[01:23.18][03:00.92][05:03.63]Aja gawe lara..
[01:54.05][03:31.54]Awak ora karuan,
[01:56.35][03:34.14]Mbuka lawang rasane bungah..
[02:01.52][03:39.19]Ngileng nang kolam,
[02:04.32][03:42.05]Banyu langka kentokan..
[02:15.26][03:53.08]Sabun langka odol langka,
[02:19.00][03:56.32]Aliase ya kentokan..
[02:24.92][04:02.16]Anduk siji nggo wong akeh,
[02:28.71][04:06.21]Wis lumrahe teles bae..
[02:33.69][04:10.94]Dadi kaya kiye,
[02:36.79][04:13.85]Urip wong beli duwe..
—————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Kwdm22ao26k

Pilkada vs Pil KB

Ciptaan : Nanang YZ/Dhani Gumintang
Vokal : Sodiq
Produksi : Sandi Record

Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Mesti dadi bayi, isih dadi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..

reff:
Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Masi dadi bayi, isih bathi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: colsihcc]
[ar: Sodiq]
[ti: Pilkada vs Pil KB]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.87]Pilkada Vs Pil KB
[00:29.87]Versi: Sodiq
[00:32.87][01:39.10][03:09.54]
[00:35.87][02:04.33]>>>
[00:36.87][02:05.33]>>
[00:37.87][02:06.33]>
[00:38.87][02:07.33]Saiki sing ati ati..,
[00:43.48][02:11.81]Kudu pinter mbeda’no,
[00:46.15][02:15.16]Pil kb karo pilkada,
[00:48.77][02:18.21]Pil kb kuwi yen wis lali..,
[00:52.74][02:21.82]Mengko mundhak dadi bayi..
[00:55.43][02:24.43]Tapi yen pilkada,
[00:57.47][02:26.68]Yen dadi mesti lali..
[01:01.94][02:31.09]Aku ra butuh janji..,
[01:05.18][02:34.19]Ning aku butuh bukti,
[01:09.01][02:37.99]Ayo gek ndang dituruti,
[01:11.43][02:40.41]Janjimu kuwi mesti lebay..
[01:15.42][02:44.59]Gur gawe atiku galau kacau..
[01:20.08][02:49.64]Angur pil kb timbang pilkada,
[01:25.38][02:54.37]Mesti dadi bayi,
[01:27.27]Isih dadi momongan..
[01:30.66][02:59.71]Timbang pilkada,
[01:32.19][03:01.34]Mengko sing dadi,
[01:34.36][03:03.51]Sembarang mundhak larang,
[01:36.42][03:05.76]Bathi weteng kroncongan..
[02:54.37]Masi dadi bayi,
[02:56.10]Isih bathi momongan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dg47kF1xZEw

Keloas

Vokal: Magdalena
Produksi: Aglies Record

Keloas ati sun kaya keloas,
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
Krungu sampean mbalekne rabi bengen..

Layang layang murage ning pekarangan,
Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
Keloas ati sun kaya keloas..
Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
Keloas ati sun kaya keloas..

reff
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

Kula sumpah ora arep alad eled,
Kula rela cintane ditugel boled..
Dari pada saya lawas tambah lara,
Mending pisah bagen kula dadi rangda..

kembali keatas..keloas ati sun kaya…
———————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: lnqluwcc]
[ar: Magdalena]
[ti: Keloas]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.54]Keloas
[00:01.54]Versi: Magdalena
[00:42.54][01:23.93][01:56.07][02:09.85][03:10.25][03:43.58][03:57.79][04:58.63]
[00:45.54][01:59.07][03:46.58]>>>
[00:46.54][02:00.07][03:47.58]>>
[00:47.54][02:01.07][03:48.58]>
[00:48.54][02:34.54][04:22.53]Keloas ati sun kaya keloas,
[00:51.96][02:38.71][04:26.46]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas..
[00:56.00][02:42.64][04:30.50]Yen weruh mengkenen kula bli pengen,
[00:59.74][02:46.25][04:34.00]Krungu sampean mbalekne rabi bengen..
[01:03.40][02:49.84][04:38.07]Layang layang murage ning pekarangan,
[01:06.77][02:53.15][04:41.37]Ati sun melayang keduhung kenang sampean..
[01:10.94][02:57.44][04:45.32]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:14.16][03:00.48][04:48.56]Ngrungu sampean mbalekne rabi lawas,
[01:18.20][03:04.53][04:52.54]Keloas ati sun kaya keloas..
[01:26.60][03:13.58]==magdalena, keloas==
[02:02.07][03:49.58]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:05.49][03:53.19]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
[02:18.50][04:06.25]Kula sumpah ora arep alad eled,
[02:22.16][04:10.30]Kula rela cintane ditugel boled..
[02:26.14][04:13.77]Dari pada saya lawas tambah lara,
[02:29.64][04:17.21]Mending pisah bagen kula dadi rangda..
———————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TIcFL7u7JEE