Keblubuk

Ciptaan : Rony Jhembuk
Vokal : sodiq f. suliyana
Produksi : ??

PR:
SETAUN LUWIH DADI BOJOMU,
AKU JARANG MBOK KELONI..
SABTU MULIH TENGAH WENGI,
KOYO MALING WEDI KONANGAN..

LK:
AKU WIS KONDO BIYEN MAMULO,
AWAKKU WIS DUWE BOJO..
ORA BISO SABEN DINO,
MENGKO MUNDHAK DADI PERKORO..

reff:
PR:
WIS KADHUNG KADHUNG NYEMPLUNG JUGLANGAN,
BLETHOK KABEH DIGIRAH ORA BISO ILANG..
KEBLUBUK RABI KARO KOWE,
TAK KIRO BUJANG JEBULE GADHANE TIYANG..

LK:
OJO OJO GETUN DHIK,
BARANG WIS KADHUNG..
AKU TRESNO AKU CINTA KEPADAMU..
SUNGGUH AKU CINTA PADAMU..

kembali keatas..setaun luwih dadi..
—————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lpcshucc]
[ar: Sodiq f. Suliyana]
[ti: Keblubuk]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.08]Keblubuk
[00:08.08]Versi : sodiq f. suliyana
[00:11.08][00:33.39][00:55.71][01:52.89][02:17.55][02:40.04][03:36.10][04:02.51][04:58.90]
[00:14.08][01:06.02][02:49.22][04:13.06]>>>
[00:15.08][01:07.02][02:50.22][04:14.06]>>
[00:16.08][01:08.02][02:51.22][04:15.06]>
[00:17.08][02:00.61]Pr: Setaun luwih dadi bojomu,
[00:20.57][02:04.57]Pr: Aku jarang mbok keloni..
[00:25.12][02:09.00]Pr: Sabtu mulih tengah wengi,
[00:30.34][02:14.34]Pr: Koyo maling wedi konangan..
[00:38.56][02:22.04][03:44.94]Lk: Aku wis kondo biyen mamulo,
[00:41.66][02:25.72][03:48.51]Lk: Awakku wis duwe bojo..
[00:46.06][02:30.08][03:53.36]Lk: Ora biso saben dino,
[00:51.04][02:35.06][03:58.28]Lk: Mengko mundhak dadi perkoro..
[01:09.02][02:52.22][04:16.06]Pr: Wis kadhung kadhung
[01:11.50][02:55.40][04:18.56]Pr: nyemplung juglangan..
[01:14.50][02:58.58][04:21.83]Pr: Blethok kabeh digirah
[01:17.97][03:02.13][04:25.12]Pr: ora biso ilang..
[01:21.34][03:05.36][04:28.74]Pr: Keblubuk rabi karo kowe,
[01:27.12][03:11.28][04:34.46]Pr: Tak kiro bujang
[01:29.11][03:12.83][04:36.20]Pr: jebule gadhane tiyang..
[01:33.59][03:17.44][04:40.55]Lk: Ojo ojo getun dhik,
[01:37.00][03:21.11][04:44.28]Lk: Barang wis kadhung..
[01:40.31][03:24.16][04:47.58]Lk: Aku tresno aku cinta kepadamu..
[01:46.65][03:30.70][04:53.68]Lk: Sungguh aku cinta padamu..
—————————————————————————————————————————————————

Ireng Meles

Ciptaan : Rony Jembhuk
Vokal : Suliyana
Produksi :

Aduh cak cek dowone,
Gothekmu cak cek dowone..
Dowo dewe timbang liyane,
Aku sing weruh saben dinane..

Aduh cak cek gedhine,
Barangmu cak cek gedhine..
Gowo rene tak cobone,
Aku kepengen weruh rasane..

Aduh cak cek irenge,
Kelire cak cek irenge..
Ireng meles enak mlebune,
Mlebu sepisan nyaponi latar..

reff:
Masio koblo cak cek kabacute,
Tuku clono kudu dijajal iku mestine..
Masio koblo cak kok kopek dewe,
Tuku clono dowo kegedhen kok meneng wae..

kembali keata..aduh cak cek dowone…
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vcnohvcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Ireng Meles]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:34]
[00:01.00]Ireng Meles
[00:22.00]Versi: Suliyana
[00:25.00][01:10.22][02:26.90][03:23.74]
[00:28.00][01:19.02][02:36.02]>>>
[00:29.00][01:20.02][02:37.02]>>
[00:30.00][01:21.02][02:38.02]>
[00:31.00][01:47.17]Aduh cak cek dowone,
[00:34.16][01:50.93]Gothekmu cak cek dowone..
[00:37.97][01:54.54]Dowo dewe timbang liyane,
[00:40.48][01:57.34]Aku sing weruh saben dinane..
[00:44.96][02:01.38]Aduh cak cek gedhine,
[00:47.51][02:03.87]Barangmu cak cek gedhine..
[00:50.74][02:07.30]Gowo rene tak cobone,
[00:53.55][02:10.16]Aku kepengen weruh rasane..
[00:57.53][02:14.21][03:04.85]Aduh cak cek irenge,
[00:59.95][02:16.83][03:07.82]Kelire cak cek irenge..
[01:03.43][02:20.19][03:11.55][03:18.02]Ireng meles enak mlebune,
[01:06.18][02:22.91][03:14.16][03:20.51]Mlebu sepisan nyaponi latar..
[01:22.02][02:39.16]Masio koblo cak cek kebacute,
[01:27.76][02:44.32]Tuku clono kudu dijajal iku mestine..
[01:34.48][02:51.35]Masio koblo cak kok kopek dewe,
[01:40.51][02:57.07]Tuku clono dowo kegedhen kok meneng wae..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=T1SbU6uzmRw

Nggantung Tresno

Ciptaan : NC Azid
Vokal : suliyana
Produksi : KTW Record

Kawitane kowe lungo,
Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
Sayang kowe pamit ninggal aku,
Suwene mung cukup sewindu..

Tapi opo sebabe,
Ono opo ning kono..
Kabarmu ora ono, janjimu ora teko..
Nganti aku meh kegudho cidro..

Ndang balio ndang balio,
Aku wis kangen setengah mati..
Mung janjimu sing tak enteni,
Mung tresnamu ora keno diganti..

Ndang balio ndang balio,
Mung tresnamu yo sing tak enteni..
Kangen iki ra ono watese,
Mung sliramu sing dadi tombone..

Purnomo pungkasan,
Wis ambal ping telu..
Tresnamu janjimu ora ono teko,
Opo lali tenan wis ono liyane..

Nganti lali aku,
Sing tak jaluk gage muliho..
Sing tak purih elingo aku,
Elingo aku eling janjimu..

reff:
kembali keatas..kawitane kowe lungo…
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: bchwvwcc]
[ar: Suliyana]
[ti: Nggantung Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[00:01.04]Nggantung Tresno
[00:20.04]Versi : suliyana
[00:23.04][01:52.50][03:19.48][05:09.36][06:35.74]
[00:26.04][03:43.01]>>>
[00:27.04][03:44.01]>>
[00:28.04][01:57.50][03:45.01][05:14.08]>
[00:29.04][03:46.01]Kawitane kowe lungo,
[00:34.64][03:51.61]Rikolo wayahe purnomo pungkasan..
[00:41.55][03:58.24]Sayang kowe pamit ninggal aku,
[00:48.51][04:05.69]Suwene mung cukup sewindu..
[00:57.35][04:14.28]Tapi opo sebabe,
[01:03.62][04:20.88]Ono opo ning kono..
[01:09.97][04:27.22]Kabarmu ora ono,
[01:13.38][04:30.71]Janjimu ora teko..
[01:17.43][04:34.25]Nganti aku meh kegudho cidro..
[01:26.19][04:43.01]Ndang balio ndang balio,
[01:33.16][04:49.15]Aku wis kangen setengah mati..
[01:38.19][04:55.81]Mung janjimu sing tak enteni,
[01:44.92][05:01.96]Mung tresnomu ora keno diganti..
[01:58.50][05:15.08]Ndang balio ndang balio,
[02:05.50][05:22.19]Mung tresnamu yo sing tak enteni..
[02:11.15][05:27.93]Kangen iki ra ono watese,
[02:17.99][05:35.07]Mung sliramu sing dadi tombone..
[02:28.83][05:43.79]Purnomo pungkasan,
[02:32.86][05:50.19]Wis ambal ping telu..
[02:36.63][05:53.37]Tresnamu janjimu ora ono teko,
[02:43.96][06:00.03]Opo lali tenan wis ono liyane..
[02:51.31][06:06.86]Nganti lali aku,
[02:56.65][06:12.34]Sing tak jaluk gage muliho..
[03:03.87][06:19.93]Sing tak purih elingo aku,
[03:11.58][06:27.15]Elingo aku eling janjimu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VLmz32Zw8Mo

Tembang Sewu

Ciptaan : Miswan Samudra
Vokal : Dian Marshanda
Produksi : Samudra Record

Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
Ning atiku ora ono wong liyo..
Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
Ngrekoso atiku ngrekoso..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: hwwsvocc]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Tembang Sewu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.41]Tembang Sewu
[00:14.41]Versi : Dian Marshanda
[00:17.41][01:18.96][01:57.49][03:33.04][05:04.56]
[00:20.41][02:23.34][03:59.35]>>>
[00:21.41][02:24.34][04:00.35]>>
[00:22.41][02:25.34][04:01.35]>
[00:23.41][02:26.34]Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
[00:30.70][02:33.19]Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
[00:37.73][02:40.09]Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
[00:45.19][02:47.99]Tembang sewu nyanding ning ati..
[00:51.15]Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
[00:57.81]Ning atiku ora ono wong liyo..
[01:05.03]Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
[01:12.56]Ngrekoso atiku ngrekoso..
[01:21.27][02:55.95][04:02.35][04:29.52]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[01:28.05][03:01.31][04:08.69][04:36.11]Selagi aku eling karo sliramu..
[01:35.46][03:10.51][04:15.59][04:42.96]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[01:42.11][03:17.73][04:22.32][04:49.82]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[01:49.96][03:24.59][04:56.97]Kangen marang sliramu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Gang Dolly-Sodiq

Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Sodiq
Produksi : Global Record

Kabeh pancen luputku,
Ninggalake sliramu..
Nganti nekat tanpo aku,
Njegur nang lokalisasi..

Getunku kepati pati,
Ngrumangsani njalari..
Nandi wae tak golek’i,
Kowe mbalon nang endi..

reff:
Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Guyangan semampir tangkis porong,
Kabeh wis tak lacak’i..
Lha mbok yo kirimo layang,
Kowe ngekost nang endi..

reff:
Kabeh pancen luputku,
Ninggalake sliramu..
Nganti nekat tanpo aku,
Njegur nang lokalisasi..

Getunku kepati pati,
Ngrumangsani njalari..
Nandi wae tak golek’i,
Kowe mbalon nang endi..

reff:
Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Tak parani nang magersari,
(magersari)..
Jarene wis pindah dolly,
(pindah dolly)..
Age age tak tututi,
(tututi)..
Jarene wis nang kalisari..

Ndang bali..(ho hoo hoo),
Ndang bali..(ndang bali)
(Ndang bali..)
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: qvllvicc]
[ar: Sodiq]
[ti: Gang Dolly]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.23]Gang Dolly
[00:44.23]Versi : Sodiq
[00:47.23][01:47.34][03:00.28][04:02.18][05:34.76]
[00:50.23][02:01.03][03:06.03][04:18.10]>>>
[00:51.23][02:02.03][03:07.03][04:19.10]>>
[00:52.23][02:03.03][03:08.03][04:20.10]>
[00:53.23][03:09.03]Kabeh pancen luputku,
[00:59.63][03:13.93]Ninggalake sliramu..
[01:06.02][03:20.80]Nganti nekat tanpo aku,
[01:13.37][03:28.53]Njegur nang lokalisasi..
[01:20.39][03:35.92]Getunku kepati pati,
[01:27.25][03:42.02]Ngrumangsani njalari..
[01:34.16][03:48.93]Nandi wae tak golek’i,
[01:41.13][03:56.58]Kowe mbalon nang endi..
[02:04.03][04:21.10][04:48.65]Tak parani nang magersari,
[02:10.43][04:25.52][04:52.55](magersari)..
[02:12.29][04:28.24][04:55.78]Jarene wis pindah dolly,
[02:16.22][04:31.55][04:59.57](pindah dolly)..
[02:19.77][04:34.72][05:02.99]Age age tak tututi,
[02:24.26][04:40.23][05:07.60](tututi)..
[02:27.42][04:40.75][05:10.28]Jarene wis nang kalisari..
[02:32.53]Guyangan semampir tangkis porong,
[02:39.24]Kabeh wis tak lacak’i..
[02:46.34]Lha mbok yo kirimo layang,
[02:54.24]Kowe ngekost nang endi..
[05:14.67]Ndang bali..(ho hoo hoo),
[05:21.08]Ndang bali..(ndang bali)
[05:28.17](Ndang bali..)
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=tDdIrqbJ1-o