Suk Kapan (keroncong-arie koesmiran)

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : Elang Emas Vision

Suk kapan aku ora ngerti,
Entek ing sengsaraning uripku..
Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kulunbcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Suk Kapan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.08]Suk Kapan
[00:16.08]Versi : Arie Koesmiran
[00:19.08][01:50.83][02:54.26][04:34.10]
[00:22.08][02:09.04][03:13.05]>>>
[00:23.08][02:10.04][03:14.05]>>
[00:24.08][02:11.04][03:15.05]>
[00:25.08]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:32.28]Entek ing sengsaraning uripku..
[00:39.26]Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
[00:46.16]Adoh beko lan beboyo..
[00:53.10][03:59.08]Nelongso ing sabendinane,
[01:00.63][04:05.92]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:07.71][02:12.04][03:16.05][04:12.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:15.06][02:19.44][03:23.55][04:20.54][04:27.51]Teko lungo koyo ngene..
[01:22.27][02:26.33][03:30.28]Panyuwunku, aku biso
[01:30.54][02:34.23][03:37.81]Tabah nggonku nglakoni..
[01:36.53][02:40.88][03:45.39]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[01:43.48][02:47.79][03:51.99]Ngadhangi dalan uripku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=y_tu1p8crh8

Kangenku

Ciptaan : Mas Ipung
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : ??

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..
Mung marang sliramu sawiji..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iklsnvcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Kangenku]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.07]Kangenku
[00:19.07]Versi : Arie Koesmiran
[00:22.07][01:31.97][02:00.02][03:41.00][04:08.66][04:53.67]
[00:25.07][02:03.02][04:11.66]>>>
[00:26.07][02:04.02][04:12.66]>>
[00:27.07][02:05.02][04:13.66]>
[00:28.07][02:36.25]Wis suwe anggonku ngenteni,
[00:35.27][02:44.59]Wis suwe nelongsoning ati..
[00:43.70][02:53.23]Ngenteni rino klawan wengi,
[00:50.86][03:00.81]Sliramu sing tak impi impi..
[00:58.89][03:08.41]Kangenku mung marang sliramu,
[01:07.04][03:16.56]Kangenku ndang biso ketemu..
[01:15.62][03:24.83]Seminggu rasane sewindu,
[01:23.33][03:32.22]Sliramu pancen katresnanku..
[01:34.96]==arie koesmiran, kangenku==
[03:44.55]==kangenku, arie koesmiran==
[02:06.02][04:14.66]Sabendinane, aku tansah kangen
[02:13.16][04:22.70]Esemu sing gawe marak ati..
[02:21.02][04:30.84]Katresnanku tansah, ora biso luntur
[02:28.83][04:38.61][04:46.08]Mung marang sliramu sawiji..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WEzCrqAMm2U

Ninggal Lungo

Ciptaan : ??
Vokal : Unknown Artist
Produksi : Aini Record

Tak rewangi wira wiri,
Soyo suwe malah ora ngerti..
Paribasan lali wanci,
Mung tresnamu kang tansah tak anti..

Sabendino ora lali,
Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
Nganti yo tekan seprene,
Katresnanku tetep ora seje..

Po ra kroso pendhak ndino,
Aku mesti crito..
Ora nyono ora ngiro,
Soyo soyo malah ninggal lungo..

Opo mung tekan semene,
Antarane aku karo kowe..
Paribasan durung nate,
Biso seneng koyo sak lumrahe..

reff:
kembali keatas..tak rewangi wira…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: unpulacs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Ninggal Lungo]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:01.01]Ninggal Lungo
[00:30.01]Vers : Unknown Artist
[00:35.01][02:50.35][06:28.28]
[00:36.01][03:32.58]>>>
[00:37.01][03:33.58]>>
[00:38.01][03:34.58]>
[00:39.01][03:35.58]Tak rewangi wira wiri,
[00:46.10][03:43.98]Soyo suwe malah ora ngerti..
[00:55.01][03:56.73]Paribasan lali wanci,
[01:01.73][04:05.50]Mung tresnamu kang tansah tak anti..
[01:11.25][04:18.44]Sabendino ora lali,
[01:17.59][04:27.09]Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
[01:27.67][04:40.16]Nganti yo tekan seprene,
[01:34.27][04:49.36]Katresnanku tetep ora seje..
[01:44.03][05:02.82]Po ra kroso pendhak ndino,
[01:53.99][05:14.93]Aku mesti crito..
[02:00.89][05:23.73]Ora nyono ora ngiro,
[02:06.81][05:33.22]Soyo soyo malah ninggal lungo..
[02:17.01][05:46.66]Opo mung tekan semene,
[02:23.98][05:54.87]Antarane aku karo kowe..
[02:33.55][06:06.94]Paribasan durung nate,
[02:40.02][06:16.71]Biso seneng koyo sak lumrahe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q0jbLYyiGaI

Tembang Sesekaran

Ciptaan : ??
Vokal : Unknown Artist
Produksi : ??

Pr:
Seneng seneng.., jo seneng amikir..
Yen ra betah loro..,
Loro laraning ati..
Yen wus nandang lorobronto..,

Mbang kembang duren, dlongap dlongop ora leren..
Mbang kembang pohong, ingklak ingklik jare bingung..
Sekali bingung, mergo ati lagi gandrung..
Gandheng kebacut, ati loro tulung tulung..

Lk:
Janji sabar, jo waton kesusu..
Pancene kudu sabar,
Yen arep ngerah wong ayu..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang blimbing, tiwas kene ngoyo oyo..
Tiwas rekoso, jebul dewe’e ra tresno..
Atine judheg, anane mung dhelag dheleg..
Kakean mikir, neng dhodho rasane anteb..

Lk:
Sego lawuh, lawuh iwak asin..
Soko kepengen weruh,
Yen weruh jane isin..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang mlati, dironce dinggo sesaji..
Yen bengi ngimpi, ketemu sing nggudho ati..
Amung sliramu, kang tansah tak impi-impi..
Ngantio kapan, mung kowe sing tak tresnani..

reff:
Pr:
Mbang kembang duren, dlongap dlongop ora leren..
Mbang kembang pohong, ingklak ingklik jare bingung..
Sekali bingung, mergo ati lagi gandrung..
Gandheng kebacut, ati loro tulung tulung..

Lk:
Janji sabar, jo waton kesusu..
Pancene kudu sabar,
Yen arep ngerah wong ayu..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang blimbing, tiwas kene ngoyo oyo..
Tiwas rekoso, jebul dewe’e ra tresno..
Atine judheg, anane mung dhelag dheleg..
Kakean mikir, neng dhodho rasane anteb..

Lk:
Sego lawuh, lawuh iwak asin..
Soko kepengen weruh,
Yen weruh jane isin..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang mlati, dironce dinggo sesaji..
Yen bengi ngimpi, ketemu sing nggudho ati..
Amung sliramu, kang tansah tak impi-impi..
Ngantio kapan, mung kowe sing tak tresnani..
————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kkbbkkcs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Tembang Sesekaran]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:01]
[00:01.05]Tembang Sesekaran
[00:18.05]Versi : Unknown Artist
[00:21.05][01:25.94][04:08.50][04:32.04][06:59.13]
[00:24.05][01:51.05][04:35.04]>>>
[00:25.05][01:52.05][04:36.04]>>
[00:26.05][01:53.05][04:37.04]>
[00:27.05]Pr: Seneng seneng..,
[00:34.45]Pr: Jo seneng amikir..
[00:44.63]Pr: Yen ra betah loro..,
[00:54.89]Pr: Loro laraning ati..
[01:11.88]Pr: Yen wus nandang lorobronto..,
[01:54.05][04:38.04]Pr: Mbang kembang duren,
[01:56.65][04:40.64]Pr: Dlongap dlongop ora leren..
[02:01.77][04:45.21]Pr: Mbang kembang pohong,
[02:04.26][04:47.92]Pr: Ingklak ingklik jare bingung..
[02:09.30][04:53.27]Pr: Sekali bingung,
[02:11.48][04:55.51]Pr: Mergo ati lagi gandrung..
[02:15.90][05:00.36]Pr: Gandheng kebacut,
[02:18.63][05:03.04]Pr: Ati loro tulung tulung..
[02:23.46][05:08.01]Lk: Janji sabar,
[02:26.01][05:10.50]Lk: Jo waton kesusu..
[02:30.06][05:14.67]Lk: Pancene kudu sabar,
[02:33.35][05:17.97]Lk: Yen arep ngerah wong ayu..
[02:37.27][05:21.76]Lk: Yo yo yo yo.. yo..
[02:44.14][05:28.79]Pr: Mbang kembang blimbing,
[02:48.44][05:32.46]Pr: Tiwas kene ngoyo oyo..
[02:53.23][05:37.25]Pr: Tiwas rekoso,
[02:56.09][05:40.05]Pr: Jebul dewe’e ra tresno..
[03:01.00][05:45.03]Pr: Atine judheg,
[03:03.30][05:47.58]Pr: Anane mung dhelag dheleg..
[03:08.35][05:52.12]Pr: Kakean mikir,
[03:10.89][05:55.11]Pr: Neng dhodho rasane anteb..
[03:16.31][06:00.09]Lk: Sego lawuh,
[03:18.36][06:02.63]Lk: Lawuh iwak asin..
[03:22.40][06:06.80]Lk: Soko kepengen weruh,
[03:25.70][06:10.22]Lk: Yen weruh jane isin..
[03:29.74][06:15.52]Yo yo yo yo.. yo..
[03:37.15][06:22.31]Pr: Mbang kembang mlati,
[03:40.63][06:26.22]Pr: Dironce dinggo sesaji..
[03:45.42][06:31.45]Pr: Yen bengi ngimpi,
[03:48.16][06:34.00]Pr: Ketemu sing nggudho ati..
[03:53.45][06:39.13]Pr: Amung sliramu,
[03:55.88][06:41.53]Pr: Kang tansah tak impi-impi..
[04:00.23][06:46.19]Pr: Ngantio kapan,
[04:03.22][06:48.87]Pr: Mung kowe sing tak tresnani..
[04:11.04]==tembang sesekaran==
————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7hWVF8RgVmk

Lilo (arriva-keroncong)

Ciptaan : S. Harsono
Vokal : Arriva
Produksi : Dasa Studio

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung karo aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wis nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandheng kenyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah kok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Nadyan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

reff:
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung karo aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wis nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandheng kenyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah kok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Nadyan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..
————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ipbckucs]
[ar: Arriva]
[ti: Lilo]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.04]Lilo
[00:22.04]Versi : Arriva
[00:25.04][01:20.73][02:44.24][03:08.01][04:03.95][05:26.57]
[00:28.04][03:11.01]>>>
[00:29.04][03:12.01]>>
[00:30.04][03:13.01]>
[00:31.04][03:14.01]Opo wis ora kelingan,
[00:35.94][03:19.01]Sumpah janjimu mung karo aku..
[00:43.51][03:25.70]Sineksen lintang rembulan,
[00:48.61][03:31.54]Jarene tresnamu mung kanggo aku..
[00:56.82][03:40.13]Wis nganti telung ketigo,
[01:01.74][03:44.80]Nanging sliramu ora kirim warto..
[01:09.16][03:51.83]Bareng saiki wis teko,
[01:13.76][03:57.18]Kowe malah nggandheng kenyo liyo..
[01:28.05][04:10.74]Ora nyono ora ngiro,
[01:33.79][04:16.77]Kowe medhot talining asmoro..
[01:40.64][04:23.87]Tresnaku kang tulus suci,
[01:46.26][04:28.78]Ra mbok jogo malah kok blenjani..
[01:54.66][04:36.06]Opo pancen wis nasibku,
[01:59.51][04:42.28]Kudu pisahan karo sliramu..
[02:05.98][04:49.24]Nadyan abot jroning ati,
[02:11.95][04:54.66]Nanging aku ra biso ngoncati..
[02:20.04][05:02.37]Lilo atiku wis lilo,
[02:24.89][05:07.35]Nadyan batinku keloro-loro..
[02:32.23][05:14.51]Nanging aku ra kuwowo,
[02:37.33][05:19.79]Mergo atiku wis kebacut tresno..
[02:47.72]==arriva, lilo==
————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-KQQmeOu_h4