Lamis

Ciptaan : Manthous
Vokal : Tokek SM
Produksi : Aini Record

Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..

reff :
Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: asawnwcs]
[ar: Tokek SM]
[ti: Lamis]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.09]Lamis
[00:22.09]Versi Tokek SM
[00:25.09][02:31.54][05:35.04]
[00:28.09][03:07.00]>>>
[00:29.09][03:08.00]>>
[00:30.09][03:09.00]>
[00:31.09][03:10.00]Sopo wonge ra kuciwo,
[00:38.89][03:18.40]Cinidro marang janji..
[00:45.20][03:27.02]Tanpo guno sumpah prasetyo,
[00:53.28][03:35.85]Bumi langit nyekseni..
[01:01.06][03:45.49]Manis manis ngendikanmu,
[01:08.28][03:53.89]Nanging ugo lamis atimu..
[01:16.05][04:03.41]Nora ngiro tego sliramu,
[01:23.58][04:12.60]Ninggal janji lan prasetyo..
[01:31.60][04:22.13]Nora keno tak belani,
[01:38.53][04:30.78]Opo maneh nggondheli..
[01:45.55][04:40.29]Becik andum basuki,
[01:51.59][04:46.20]Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..
[02:01.56][04:57.90]Pungkasaning mung welingku,
[02:08.14][05:06.73]Ing sak mangke ojo nganti..
[02:16.48][05:16.25]Gawe gelaning ati,
[02:21.47][05:22.11]Gawe cuwaning ati, tumrap priyo liyane..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=itInWT-ceIA

Nglali

Ciptaan : Jujuk Eksa
Vokal : NUrhana
Produksi : ??

Jan-jane karepe piye,
Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
Anane mung munthak manthuk,
Koyo plathuk muni ing wayah esuk..

Janji esuk janji sore,
Sak yahene ditunggu ra no kabare..
Anane mung mangkelake,
Bul janjine esuk tempe sore dhele..

Dieman ora keno,
Ra rumongso anane kok malah duko..
Penjaluk’e werno werno,
Dituruti kok saiki banjur nglali..

Bumi langit kang nyekseni,
Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
Nora keno dibelani,
Pungkasane mung gawe loro ati..

reff:
kembali ke atas..jan-jane karepe piye…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: oowvlacs]
[ar: Nurhana]
[ti: Nglali]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:01.05]Nglali
[00:28.05]Versi: Nurhana
[00:31.05][02:58.62][03:22.46][06:13.99]
[00:34.05][03:25.46]>>>
[00:35.05][03:26.46]>>
[00:36.05][03:27.46]>
[00:37.05][03:28.46]Jan-jane karepe piye,
[00:42.95][03:34.46]Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
[00:51.59][03:47.34]Anane mung munthak manthuk,
[00:57.22][03:55.15]Koyo plathuk muni ing wayah esuk..
[01:06.12][04:12.14]Janji esuk janji sore,
[01:11.78][04:20.42]Sak yahene ditunggu ra no kabare..
[01:20.97][04:31.67]Anane mung mangkelake,
[01:26.51][04:39.20]Bul janjine esuk tempe sore dhele..
[01:38.71][04:50.28]Dieman ora keno,
[01:45.36][04:57.18]Ra rumongso anane kok malah duko..
[01:57.62][05:09.19]Penjaluk’e werno werno,
[02:04.77][05:15.60]Dituruti kok saiki banjur nglali..
[02:22.08][05:33.05]Bumi langit kang nyekseni,
[02:29.88][05:40.42]Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
[02:41.52][05:52.98]Nora keno dibelani,
[02:49.11][06:00.55]Pungkasane mung gawe loro ati..
[03:01.61]==nurhana, nglali==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KVUgfRVS0oQ

Ajuring Atiku

Ciptaan : ??
Vokal : Siti cs.Singo Lawu
Produksi : Argosedayu Video Production

Laraning atiku,
Bareng krungu ngendikamu..
Koyo koyo ri marong,
Sing tumancep sak jroning atiku..

Nanging ra tak roso,
Mung eluhku kang tumetes..
Ketes nelesi pipi,
Nganti tembus sak jroning atiku..

Ajur mumur atiku,
Kejot sumingkir rasaning pikir..
Timbang mikir ketir ketir,aduh..
Becik aluwung sumingkir..

Ajuring atiku,
Nora keno ditambani..
Yo mung donga-dinonga,
Mugo mugo slamet sak laminyo..

reff:
Laraning atiku,
Bareng krungu ngendikamu..
Koyo koyo ri marong,
Sing tumancep sak jroning atiku..

Nanging ra tak roso,
Mung eluhku kang tumetes..
Ketes nelesi pipi,
Nganti tembus sak jroning atiku..

Ajur mumur atiku,
Kejot sumingkir rasaning pikir..
Timbang mikir ketir ketir,aduh..
Becik aluwung sumingkir..

Ajuring atiku,
Nora keno ditambani..
Yo mung donga-dinonga,
Mugo mugo slamet sak laminyo..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: khlbnucq]
[ar: Siti cs.Singo Lawu]
[ti: Ajuring Atiku]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:01.00]Ajuring Atiku
[00:20.00]Vokal : Siti cs.Singo Lawu
[00:23.00][02:50.93][03:15.00][06:00.83]
[00:26.00][03:18.00]>>>
[00:27.00][03:19.00]>>
[00:28.00][03:20.00]>
[00:29.00][03:21.00]Laraning atiku,
[00:34.79][03:27.00]Bareng krungu ngendikamu..
[00:43.74][03:38.35]Koyo koyo ri marong,
[00:48.59][03:46.17]Sing tumancep sak jroning atiku..
[00:58.48][03:57.82]Nanging ra tak roso,
[01:04.04][04:04.71]Mung eluhku kang tumetes..
[01:13.21][04:17.19]Ketes nelesi pipi,
[01:18.46][04:23.53]Nganti tembus sak jroning atiku..
[01:28.17][04:36.34]Ajur mumur atiku,
[01:35.07][04:44.18]Kejot sumingkir rasaning pikir..
[01:46.63][04:55.44]Timbang mikir ketir ketir,aduh..
[01:56.72][05:05.40]Becik aluwung sumingkir..
[02:10.49][05:20.91]Ajuring atiku,
[02:21.07][05:29.44]Nora keno ditambani..
[02:32.90][05:40.96]Yo mung donga-dinonga,
[02:39.79][05:48.03]Mugo mugo slamet sak laminyo..
[02:53.00]==siti cs.singo lawu, ajuring atiku==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=QoIAwhDnOMQ

Lencir Kuning

Ciptaan : S. Harsono
Vokal : Pujiatun
Produksi : Dasa Studio

Pring gading dinggo sulingan,
Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..

Lambene sinegar jambe,
Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
Aduh lae atiku lamuk nang kene,
Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..

Godhong suruh ketemu rose,
Yen dipikir punya rasane, yo mas yo paribasane..
Yen ra weruh karo dewek’e,
Senajan sedino wae, atiku banget kangene..

Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
Manuk manyar banter mabure,yo mas yo banter mabure..
Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
Aku samar piye dadine, dewek’e wis ono sing nduwe..

reff:
kembali ke atas..pring gading dinggo…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: iwzzuwcq]
[ar: Pujiatun]
[ti: Lencir Kuning]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.01]Lencir Kuning
[00:28.01]Versi: Pujiatun
[00:31.01][01:31.83][02:26.56][03:47.15][04:42.26]
[00:34.01][02:51.03]>>>
[00:35.01][02:52.03]>>
[00:36.01][02:53.03]>
[00:37.01][02:54.03]Pring gading dinggo sulingan,
[00:42.84][02:59.03]Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
[00:49.67][03:05.93]Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
[00:56.07][03:12.16]Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..
[01:05.76][03:21.25]Lambene sinegar jambe,
[01:10.38][03:25.87]Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
[01:18.00][03:33.62]Aduh lae atiku lamuk nang kene,
[01:24.44][03:40.32]Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..
[01:43.78][03:59.78]Godhong suruh ketemu rose,
[01:46.32][04:02.42]Yen dipikir punya rasane,
[01:49.23][04:05.30]yo mas yo paribasane..
[01:54.44][04:10.62]Yen ra weruh karo dewek’e,
[01:57.00][04:13.37]Senajan sedino wae, atiku banget kangene..
[02:05.52][04:21.07]Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
[02:08.01][04:23.70]Manuk manyar banter mabure,
[02:10.81][04:26.48]yo mas yo banter mabure..
[02:15.86][04:31.75]Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
[02:18.98][04:34.35]Aku samar piye dadine,
[02:21.46][04:36.96]dewek’e wis ono sing nduwe..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3NOZU4rCsT4

Samudro Nampu

Ciptaan : RM Supriyono
Vokal : Prapto
Produksi : Mata Video Multimedia & CSBK Audio Record

Lali lali tak elingno,
Pendhak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling esukmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo?,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..

reff:
Lali lali tak elingno,
Pendhak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling esukmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo?,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[ar: Prapto]
[ti: Samudro Nampu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[id: obcpuqcq]
[00:01.00]Samudro Nampu
[00:21.00]Versi : Prapto
[00:24.00][02:08.54][02:52.90][03:27.00][05:26.27][06:12.75]
[00:27.00][03:30.00]>>>
[00:28.00][03:31.00]>>
[00:29.00][03:32.00]>
[00:30.00][03:33.00]Lali lali tak elingno,
[00:35.87][03:39.69]Pendhak bareng sepining swasono..
[00:43.66][03:51.20]Ora ilang malah gawang gawang,
[00:52.08][04:01.59]Kelingan solah bawane..
[00:58.48][04:10.02]Naliko pisan ketemu,
[01:04.47][04:17.85]Ati iki datan biso nglali..
[01:13.13][04:29.63]Tansah nggudo rino klawan wengi,
[01:20.40][04:39.25]Eling esukmu wong ayu..
[01:29.24][04:48.43]Pancen pantes polatane,
[01:36.72][04:55.99]Ugo becik lahir lan batine..
[01:48.80][05:07.76]Dasare pinter ngelewo?,
[01:56.08][05:15.22]Pasuryanmu tansah katon neng netro..
[02:15.47][05:33.14]Mugo biso tak ugemi,
[02:23.92][05:42.77]Sumpah setyo naliko semono..
[02:34.58][05:53.72]Sineksen ombak samudro nampu,
[02:44.85][06:04.08]Sak wetan parang gupito..
[02:55.90]==samudro nampu, prapto==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2wnU1JpzKqg

Becik Ketitik

Ciptaan : Biting Asmoro Pg
Vokal : Sulies St
Produksi : ??

Wanci bengi katon sepi,
Udan grimis, sajak riwis-riwis..
Kahanan kang ngronto ati..,
Ngelingake, lelakon kang uwis..

Nalikane jaman smono,
Yen slirane, ora nate cidro..
Gawe tan ngrempulo wargo,
Satemah ari sing sambikolo..

Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro, medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo ning jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..

reff :
Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro, medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo ning jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Sulies St]
[ti: Becik Ketitik]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[id: uwonocsw]
[00:01.31]Becik Ketitik
[00:22.31]Versi : Sulies St
[00:25.31][02:32.37][02:57.35][04:31.95]
[00:28.31][03:00.35]>>>
[00:29.31][03:01.35]>>
[00:30.31][03:02.35]>
[00:31.31]Wanci bengi katon sepi,
[00:37.75]Udan grimis, sajak riwis-riwis..
[00:46.55]Kahanan kang ngronto ati..,
[00:52.70]Ngelingake, lelakon kang uwis..
[01:01.71]Nalikane jaman smono,
[01:08.21]Yen slirane, ora nate cidro..
[01:17.27]Gawe tan ngrempulo wargo,
[01:23.00]Satemah ari sing sambikolo..
[01:32.55][03:03.35]Nanging elok ing kahanan,
[01:38.46][03:11.08]Ora ngiro, medhotke katresnan..
[01:47.96][03:23.68]Yektine amung kepranan,
[01:53.62][03:31.58]Marang barang, kang durung kanyatan..
[02:01.74][03:50.56]Elingo ning jagad royo,
[02:08.80][03:58.92]Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
[02:18.11][04:10.27]Sing eling lan waspodo,
[02:23.69][04:19.54]Becik ketitik olo ketoro..
[02:35.76]==sulies, becik ketitik==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YywQ54M0Tuw

Ngugemi Janji (langgam)

Ciptaan : Yono Torong
Vokal : Uut Salsabilla
Produksi : AC Record

Rahino tukule ratri,
Yen rinoso sansoyo sepi,
Dienteni ora bali bali,
Golek’i njur arep ning endi..

Jo lali lan ojo lali,
Duh wong bagus, elingo mring janji
Diselak’i kabeh wus dumadi,
Mesakno mring awak mami?..

Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi, janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus, rungokno tangise ati..

Wus kadiyan mring ati,
Yen sliramu, tak antuk ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..

reff :
Opo salah awakku iki,
Yen ngugemi, janjimu wingi..
Opo salah awakku iki,
Duh wong bagus, rungokno tangise ati..

Wus kadiyan mring ati,
Yen sliramu, tak antuk ing urip iki..
Rino wengi mung tansah memuji,
Sliramu ndang enggal bali..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Uut Salsabilla]
[ti: Ngugemi Janji]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.42]Ngugemi Janji
[00:27.42]Versi : Uut Salsabilla
[00:30.42][03:13.27][03:36.61][05:09.58]
[00:33.42][03:39.61]>>>
[00:34.42][03:40.61]>>
[00:35.42][03:41.61]>
[00:36.42]Rahino tukule ratri,
[00:42.16]Yen rinoso sansoyo sepi,
[00:50.98]Dienteni ora bali bali,
[00:58.12]Golek’i njur arep ning endi..
[01:05.65]Jo lali lan ojo lali,
[01:12.87]Duh wong bagus, elingo mring janji
[01:24.84]Diselak’i kabeh wus dumadi,
[01:34.13]Mesakno mring awak mami..
[01:44.90][03:42.61]Opo salah awakku iki,
[01:52.14][03:50.26]Yen ngugemi, janjimu wingi..
[02:03.83][04:02.25]Opo salah awakku iki,
[02:11.08][04:09.55]Duh wong bagus, rungokno tangise ati..
[02:32.73][04:28.32]Wus kadiyan mring ati,
[02:41.15][04:38.06]Yen sliramu, tak antuk ing urip iki..
[02:53.25][04:50.16]Rino wengi mung tansah memuji,
[03:03.49][04:59.79]Sliramu ndang enggal bali..
[03:16.74]==uut salsabilla, ngugemi janji==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nJtNbKyNLo0