Gatotkoco Edan

Ciptaan: ??
Vokal: Mus Mulyadi
Produksi: ??

Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus manggis, 2x
Pupuse wong manis..
Wis lambene tipis,
Lan bathuke klimis,
Emang seneng dhidhis..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus terong, 2x
Pupuse wong moblong..
Cahyane mencorong,
Ayu dhenok deblong,
Seneng ngrogo kantong..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: buaaiwcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gatotkoco Edan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:01.90]Gatotkoco Edan
[00:22.90]Versi: Mus Mulyadi
[00:25.90][01:12.28][02:03.61][03:11.73][04:03.07][05:11.12][06:04.27]
[00:28.90][01:19.35][02:27.85][03:19.50][04:27.55][05:18.57]>>>
[00:29.90][01:20.35][02:28.85][03:20.50][04:28.55][05:19.57]>>
[00:30.90][01:21.35][02:29.85][03:21.50][04:29.55][05:20.57]>
[00:31.90][04:30.55]Pupus pupus gadung, 2x
[00:37.88][04:36.72]Pupuse wong wuyung..
[00:41.61][04:40.44]Eneng ngomah bingung,
[00:44.66][04:43.69]Dijak dolan mutung,
[00:48.33][04:47.29]Wis memper wong gemblung..
[00:52.26][01:43.14][02:51.33][03:42.41][04:51.15][05:42.04]Gatotkoco edan, 2x
[00:58.16][01:49.37][02:57.36][03:48.99][04:56.98][05:50.09]Omahe emplek-emplekan..
[01:02.02][01:53.22][03:01.53][03:52.80][05:00.92][05:53.76]Kidul kidul gunung, 2x
[01:08.36][01:59.57][03:07.87][03:59.21][05:07.38][06:00.35]Ono lintang mbar-umbaran..
[01:22.35][05:21.57]Pupus pupus nongko, 2x
[01:28.77][05:27.73]Pupuse wong tresno..
[01:33.00][05:31.65]Nadyan ora mengslo,
[01:36.23][05:35.20]Yen wis kadhung tresno,
[01:39.40][05:38.55]Mung katon neng moto..
[02:30.85]Pupus pupus manggis, 2x
[02:37.45]Pupuse wong manis..
[02:41.06]Wis lambene tipis,
[02:44.30]Lan bathuke klimis,
[02:47.72]Emang seneng dhidhis..
[03:22.50]Pupus pupus terong, 2x
[03:28.60]Pupuse wong moblong..
[03:32.26]Cahyane mencorong,
[03:35.50]Ayu dhenok deblong,
[03:38.99]Seneng ngrogo kantong..
—————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=V9oej3e7wBU

Sayang (freddo marto)

Ciptaan : ??
Vokal : Freddo Marto
Produksi : ??

Ningopo cah ayu,
Ningopo kok nesu..
Ku nyuwun sedilu,
Ojo lehmu nesu..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Ku ra bakal lali,
Sliramu sayangku..
Ora meneh meneh,
Ninggal kowe manisku..

Entenono aku sayang,
Aku nyambut gawe sayang..
Kanggone nyandang pangan,
Kang noto panguripan..

Sayang aku,
Nyengkakke sak mestine..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen mring kowe..

reff:
Sayang aku,
Aku kangen kowe..
Dan tak bali mulih,
Dan tak cegat sliramu sayang..

Sabar sayang,
Sing sabar ku sayang..
Aku mesti pulang, kangen aku
Kangen aku kangen aku kangen aku
Kangen mring kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[id: puaphicc]
[ar: Freddo Marto]
[ti: Sayang]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:14]
[00:01.64]Sayang
[00:12.64]Versi : Freddo Marto
[00:15.64][01:17.88][02:20.28][03:10.76]
[00:18.64][02:32.74]>>>
[00:19.64][02:33.74]>>
[00:20.64][02:34.74]>
[00:21.64]Ningopo cah ayu,
[00:24.88]Ningopo kok nesu..
[00:28.43]Ku nyuwun sedilu,
[00:31.54]Ojo lehmu nesu..
[00:35.15][01:36.80]Entenono aku sayang,
[00:38.07][01:39.77]Aku nyambut gawe sayang..
[00:41.49][01:43.01]Kanggone nyandang pangan,
[00:45.03][01:46.49]Kang noto panguripan..
[00:48.52][01:50.05][02:35.74]Sayang aku,
[00:50.66][01:52.05]Nyengkakke sak mestine..
[00:54.18][01:55.47][02:42.76]Dan tak bali mulih,
[00:57.85][01:59.20][02:46.20]Dan tak cegat sliramu sayang..
[01:02.21][02:03.67][02:50.30]Sabar sayang,
[01:04.23][02:05.67][02:52.30]Sing sabar ku sayang..
[01:07.86][02:09.40][02:56.20]Aku mesti pulang, kangen aku
[01:12.53][02:14.56]Kangen aku kangen mring kowe..
[01:22.24]Ku ra bakal lali,
[01:26.17]Sliramu sayangku..
[01:30.01]Ora meneh meneh,
[01:33.06]Ninggal kowe manisku..
[02:37.74]Aku kangen kowe
[03:01.07]Kangen aku kangen aku kangen aku
[03:06.53]Kangen mring kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wEUyO65re-I

Widuri

Ciptaan : Slamet Adriadi
Vokal : Ervinna
Produksi : @2012 SRP

Ing wayah sore setaun kepungkur,
Tletik’ing gerimis wektu iku..
Semedhot ati meruhi sliramu,
Remeng remeng keno sunaring mbulan..

Aku anyopo mesem, esem sing tak peksake
Sarwo bingung opo sing tak tindakke..

Jroning aku ngusap luh mripatku,
Tak critakke pacobanku..
Kanti trenyuh sakjroning atimu,
Sakwise kabeh biso kok ngerteni..

Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..

reff:
Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: kzskhccc]
[ar: Ervinna]
[ti: Widuri]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.89]Widuri
[00:25.89]Versi : Ervinna
[00:28.89][02:40.69][03:04.10][04:11.20]
[00:31.89][03:07.10]>>>
[00:32.89][03:08.10]>>
[00:33.89][03:09.10]>
[00:34.89]Ing wayah sore setaun kepungkur,
[00:41.05]Tletik’ing gerimis wektu iku..
[00:47.71]Semedhot ati meruhi sliramu,
[00:53.09]Remeng remeng keno sunaring mbulan..
[00:59.73]Aku anyopo mesem,
[01:03.08]esem sing tak peksake
[01:06.63]Sarwo bingung opo sing tak tindakke..
[01:14.54]Jroning aku ngusap luh mripatku,
[01:20.26]Tak critakke pacobanku..
[01:26.91]Kanti trenyuh sakjroning atimu,
[01:32.88]Sakwise kabeh biso kok ngerteni..
[01:38.97][03:10.10]Sepiro suwene,
[01:42.28][03:13.73]anggonku urip dewe
[01:45.83][03:16.84]Kowe arep marekke tatu iki..
[01:52.54][03:23.24]Widuri.. tok bisikke jenengku..
[02:00.56][02:13.76][03:32.14][03:44.45]Nyengsemke..
[02:05.23][03:36.18]Widuri..krungu nyegerke ati..
[02:18.30][03:48.94]Widuri..tampanen tresnoku iki..
[02:27.56][03:58.15]Tembungmu..
[02:31.43][04:01.56]Widuri..kowe janji gemati..
[02:43.99]==ervinna, widuri==
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XmWyfXdSM50

Durung Durung

Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

reff”
Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vvzwascc]
[ar: favourite's group]
[ti: durung durung]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:46]
[00:01.09]Durung Durung
[00:07.09]Versi : Favourite’s Group
[00:10.09][01:16.61][02:39.74]
[00:13.09][01:28.11]>>>
[00:14.09][01:29.11]>>
[00:15.09][01:30.11]>
[00:16.09][01:31.11]Durung durung lha kok kondo seneng,
[00:19.59][01:35.11]Opo to karepe..
[00:22.44][01:38.08]Wah luwih lagi wingi,
[00:26.29][01:41.81]Kok ngono carane..
[00:30.15][01:45.86]Durung durung pengen ngene ngono,
[00:33.56][01:49.47]Kok yo ora isin..
[00:36.99][01:52.71]Ojo gedhe rumongso,
[00:40.54][01:56.19]Tumrap kabeh wanito..
[00:45.33][02:00.79]Aku wis ngerti,
[00:47.69][02:03.59]Sopo toh kowe..
[00:51.30][02:07.45]Aku yo ngerti,
[00:54.65][02:10.69]Cah lanang lan sifate..
[01:01.74][02:17.91]Yen to aku arep golek calon,
[01:06.09][02:21.82]Sing wis nyambut gawe..
[01:09.52][02:25.12][02:32.33]Sing gedhe tanggung-jawabe,
[01:13.20][02:28.72][02:36.01]Nggo urip ing tembe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qtPq_gwicLU

Embuh Ora Weruh

Ciptaan : ??
Vokal : Benyamin Sueb
Produksi : ??

Ra seneng yen kowe koyo ngono,
Biso biso aku sing nelongso..
Saben janji mesti blenjani,
Ra tau netepi janji..

Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..

reff:
Ndek biyen naliko kowe aku,
Ngandarake isin isin ning ati..
Sineksenan dening langit lan bumi,
Bapak ibu ugo nyetujoni..

Saikine kowe njur lali,
Bareng kenal priyo liyane..
Sugih bondho bagus rupane,
Bareng aku wong ra nduwe..

Mbok yo eling naliko dho sinau,
Sithik sithik nakokke aku..
Bapak ibu lan poro sedulurmu,
Wis pasrah kabeh marang aku,

Saiki aku mung ngelus dodo,
Aku iki dadi wong kang ciloko..
Puluh puluh dadine telung puluh,
Wingi piye embuh ora weruh..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: pzisclcc]
[ar: Benyamin Sueb]
[ti: Embuh Ora Weruh]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.00]Embuh Ora Weruh
[00:14.00]Versi : Benyamin Sueb
[00:17.00][01:57.00][03:35.29]
[00:20.00][02:14.00]>>>
[00:21.00][02:15.00]>>
[00:22.00][02:16.00]>
[00:23.00]Ra seneng yen kowe koyo ngono,
[00:27.00]Biso biso aku sing nelongso..
[00:31.00]Saben janji mesti blenjani,
[00:36.00]Ra tau netepi janji..
[00:40.00][02:17.00]Ndek biyen naliko kowe aku,
[00:45.00][02:22.03]Ngandarake isin isin ning ati..
[00:50.00][02:27.01]Sineksenan dening langit lan bumi,
[00:54.00][02:31.12]Bapak ibu ugo nyetujoni..
[01:01.00][02:36.91]Saikine kowe njur lali,
[01:05.00][02:42.13]Bareng kenal priyo liyane..
[01:10.00][02:46.54]Sugih bondho bagus rupane,
[01:14.00][02:51.03]Bareng aku wong ra nduwe..
[01:21.00][02:57.43]Mbok yo eling naliko dho sinau,
[01:26.00][03:02.66]Sithik sithik nakokke aku..
[01:30.00][03:06.95]Bapak ibu lan poro sedulurmu,
[01:35.00][03:11.61]Wis pasrah kabeh marang aku,
[01:38.00][03:16.07]Saiki aku mung ngelus dodo,
[01:44.00][03:20.68]Aku iki dadi wong kang ciloko..
[01:48.00][03:25.47]Puluh puluh dadine telung puluh,
[01:53.00][03:29.57]Wingi piye embuh ora weruh..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ieeLVMR6d8M