Udan Grimis

Ciptaan : ??
Vokal : Ilse Setroredjo
Produksi : Tigergoat Productions

Wancine udan grimis,
Soyo wengi kok soyo wiwis..
Grimis ora uwis uwis,
Kelingan wong ngemis..
Grimis ora uwis uwis..

Sak cingkir wedang kopi mas,
Kopi lampung niku kopi asli..
Aku cinta setengah mati,
Adoh adoh tak parani,
Kelingan ngombe kopi kopi kopi..

Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan lungamu dek wingi..
Udan deres wayahe wengi,
Njur kelingan dek wingi..
Mung wis dadi garise pesthi,
Kowe bakal cidro janji..

reff:
kembali keatas..wancine udan grimis..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ozpubhcs]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Udan Grimis]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.09]Udan Grimis
[00:07.09]Versi : Ilse Setroredjo
[00:10.09][01:32.28][03:08.89]
[00:13.09][01:40.09]>>>
[00:14.09][01:41.09]>>
[00:15.09][01:42.09]>
[00:16.09][01:43.09]Wancine udan grimis,
[00:18.79][01:46.33]Soyo wengi kok soyo wiwis..
[00:22.36][01:50.26]Grimis ora uwis uwis,
[00:26.45][01:53.87]Kelingan wong ngemis..
[00:29.76][01:57.48]Grimis ora uwis uwis..
[00:33.49][02:00.83]Sak cingkir wedang kopi mas,
[00:35.98][02:03.63]Kopi lampung niku kopi asli..
[00:39.65][02:07.23]Aku cinta setengah mati,
[00:43.63][02:11.35]Adoh adoh tak parani,
[00:47.11][02:14.58]Kelingan ngombe kopi kopi kopi..
[00:51.04][02:18.69]Udan deres wayahe wengi,
[00:57.75][02:25.30]Njur kelingan lungamu dek wingi..
[01:05.03][02:32.58]Udan deres wayahe wengi,
[01:11.50][02:39.04]Njur kelingan dek wingi..
[01:18.54][02:46.25]Mung wis dadi garise pesthi,
[01:25.93][02:53.67][03:02.25]Kowe bakal cidro janji..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tga_c2IVwks

Kadhung Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : Oesje Soekatma
Produksi : ??

ATI DEG-DEGAN WAE,
CUPET ING JRONING DODO,
YEN KELINGAN KOWE..

KOYO NGENE RASANE,
RINO WENGI NELONGSO,
YEN KANGENAN KOWE..

OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KOWE DEWE..

BINGUNG YEN NGRASAK’AKE,
MUMET YEN RUMONGSO,
ADOH KARO KOWE..

URIPKU KOYO NGENE,
TANSAH MUNG KROSO LORO,
ORA NYANDHING KOWE..

OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..

reff:
OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KOWE DEWE..
KOWE DEWE..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Oesje Soekatma]
[ti: Kadhung Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.06]Kadhung Tresno
[00:23.06]Versi : Oesje Soekatma
[00:26.06][00:42.95][00:59.39][01:53.89][02:10.80][02:27.35][03:19.82][04:33.55]
[00:29.06][03:34.09]>>>
[00:30.06][03:35.09]>>
[00:31.06][03:36.09]>
[00:32.06]ATI DEG-DEGAN WAE,
[00:35.36]CUPET ING JRONING DODO,
[00:39.02]YEN KELINGAN KOWE..
[00:48.06]KOYO NGENE RASANE,
[00:51.22]RINO WENGI NELONGSO,
[00:55.02]YEN KANGENAN KOWE..
[01:05.05][02:32.96][03:37.09]OPO PANCEN WIS JODOHNE,
[01:10.94][02:39.12][03:42.39]ROSO TRESNO SELAWASE..
[01:18.16][01:27.62][01:43.37][02:47.35][02:55.45][03:11.37][03:51.21][03:59.82][04:15.81]KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
[01:22.57][01:47.29][02:50.53][03:14.78][03:54.42][04:18.67]OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
[01:30.47][02:59.05][04:02.38]OO KADHUNG SENENG RO KOWE..
[01:35.42][03:03.16][04:07.29]ORA ONO, ORA ONO LIYO
[01:39.51][03:07.38][04:11.52]WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
[01:51.20][04:23.28][04:30.44]KOWE DEWE..
[02:00.29]BINGUNG YEN NGRASAK’AKE,
[02:03.28]MUMET YEN RUMONGSO,
[02:06.51]ADOH KARO KOWE..
[02:15.35]URIPKU KOYO NGENE,
[02:18.77]TANSAH MUNG KROSO LORO,
[02:22.51]ORA NYANDHING KOWE..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=H0i4nN5ECY8

Rinem

Ciptaan : Didi Kempot?
Vokal: Didi Kempot
Produksi: ??

“kepiye kabarmu kabeh
“sedulurku sing ono ing kene,
“iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
“mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
“utowo tombo kangenmu,
“kowe kabeh sing ono ing kene,
“halo, aku didi kempot..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe lungo nglemboro..
Tak sawang, katon pucet cahyamu
Mripatmu, tansah ngelingke aku..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Dongamu wong ayu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..

reff:
“yen tak pikir-pikir,
“aku ki soyo suwe soyo tuwo,
“kok yo biso bisone,
“sing negoro koyo ngene adohe,
“aku ono ing njowo,
“kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
“nanging kowe kabeh kuwi,
“sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Donga pamujimu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kalknkcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rinem]
[al: Bintang Jawa Vol 08]
[by: yanilipatro]
[length: 04:24]
[00:01.07]Rinem (didi kempot)
[00:03.09][01:21.10][02:13.96][02:41.01][03:12.11][04:05.17]
[00:05.09]“kepiye kabarmu kabeh
[00:07.44]“sedulurku sing ono ing kene,
[00:09.91]“iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
[00:14.10]“mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
[00:17.40]“utowo tombo kangenmu,
[00:20.40]“kowe kabeh sing ono ing kene,
[00:22.68]“halo, aku didi kempot..
[00:27.04][00:53.64][02:45.01]Sak tenane aku ora tego,
[00:33.96]Ninggalke kowe lungo nglemboro..
[00:40.83]Tak sawang, katon pucet cahyamu
[00:47.04]Mripatmu, tansah ngelingke aku..
[01:00.92][02:51.51]Ninggalke kowe mulih neng njowo..
[01:07.39][02:58.23]Nanging arep kepiye maneh,
[01:14.17][03:04.64]Kahanan iki sing misahake..
[01:24.40][03:15.71]Rinem.. ojo lali welingku..
[01:36.76][03:28.30]Rinem.. ojo lali sholatmu..
[01:47.75][03:38.42]Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
[01:55.01][03:45.83]Senadyan kowe adoh karo aku..
[02:01.07]Dongamu wong ayu,
[02:04.33][03:55.52]Sing tansah tak suwun,
[02:08.35][03:59.32]Mugo gusti tansah paring rahayu..
[02:17.04]“yen tak pikir-pikir,
[02:19.58]“aku ki soyo suwe soyo tuwo,
[02:23.44]“kok yo biso bisone,
[02:26.23]“sing negoro koyo ngene adohe,
[02:28.87]“aku ono ing njowo,
[02:31.57]“kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
[02:35.05]“nanging kowe kabeh kuwi,
[02:37.08]“sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..
[03:52.29]Donga pamujimu,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GqKRxo82PTs

Wader Mangan Manggar

Ciptaan : ??
Vokal : Danny Pelo
Produksi : ??

Pancen nyoto, yen pini sepuh ngendiko
Witing tresno, jalaran soko kulino..
Ono meneh, kebo jare nusu gudel
Pratelane, wong tuwo yo mung nyengkuyung..

Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

reff:
Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: vzuvnics]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Wader Mangan Manggar]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:09]
[00:01.00]Wader Mangan Manggar
[00:10.00]Versi : Danny Pelo
[00:13.00][02:29.28][02:57.00]
[00:16.00][03:00.00]>>>
[00:17.00][03:01.00]>>
[00:18.00][03:02.00]>
[00:19.00]Pancen nyoto, yen pini sepuh ngendiko
[00:26.19]Witing tresno, jalaran soko kulino..
[00:34.09]Ono meneh, kebo jare nusu gudel
[00:42.69]Pratelane, wong tuwo yo mung nyengkuyung..
[00:50.85][03:03.00]Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
[00:58.38][03:10.80]Medhar jongko, wader mangan manggar..
[01:06.93][03:19.85]Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
[01:14.18][03:26.44]Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..
[01:22.48][03:36.04]Pawelinge, bopo lan biyungku
[01:30.76][03:43.19]Lali lali, ken elingo jarene..
[01:37.91][03:49.97]Sak bejo bejane wong lali,
[01:41.98][03:53.76]Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..
[01:48.74][01:52.33][04:00.61][04:03.97][04:41.49][04:51.03][04:54.96][04:58.88][05:02.73][05:05.54](sing eling lan waspodo,)..
[01:57.99][04:10.95]Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
[02:06.07][04:18.03]Yen karepku yo karo liya liyane..
[02:13.01][04:26.13]Nggutirno marang kadang pamikrane,
[02:21.57][04:33.77]Ojo lali karo mulo bukane..
[02:32.85]==danny pelo, wader mangan manggar==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q_uQ-h6XUT8

Embuh Apane

Ciptaan : ??
Vokal : Nenny Angelia
Produksi : ??

Ora entek gumunku tekan seprene,
Rong sesasi kenalan karo dewek’e..
Ora lemu yo ora kuru,
Celuluku nggudhege atiku..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Suwe suwe aku kok nduweni roso,
Carane nyawang aku kok rodo bedo..
Atiku ugo rasane liyo,
Mugo mugo ati iki podho..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

reff:
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kqllnvcs]
[ar: Nenny Angelia]
[ti: Embuh Apane]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:32]
[00:01.08]Embuh Apane
[00:15.08]Versi : Nenny Angelia
[00:18.08][00:40.89][01:07.79][01:31.95][01:59.83][02:21.03][03:27.33]
[00:21.08][02:24.03]>>>
[00:22.08][02:25.03]>>
[00:22.08][02:26.03]>
[00:23.08]Ora entek gumunku tekan seprene,
[00:28.32]Rong sesasi kenalan karo dewek’e..
[00:32.01]Ora lemu yo ora kuru,
[00:35.87]Celuluku nggudhege atiku..
[00:48.04][01:40.07][02:27.03][02:47.91][03:03.77][03:19.61]Yen telung ndino dek’e ra teko,
[00:51.93][01:43.85][02:31.31][02:51.58][03:07.24][03:23.90]Kroso sepine ora karuan..
[00:56.04][01:47.81][02:35.80][02:55.82][03:11.40]Yen limang ndino dek’e ora moro,
[00:59.93][01:51.80][02:39.60][02:59.47][03:15.45]Kroso kangenku kok kelewatan,
[01:04.02][01:55.79][02:43.83]Bengi ra turu anane klisik’an..
[01:16.07]Suwe suwe aku kok nduweni roso,
[01:20.27]Carane nyawang aku kok rodo bedo..
[01:24.10]Atiku ugo rasane liyo,
[01:28.01]Mugo mugo ati iki podho..
[02:02.33]==nenny angelia, embuh apane==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yOI03nHkX9I