Suk Kapan (suliyana)

Ciptaan : Is Hariyanto
Vokal : Suliyana
Produksi : Sandi Record

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: awswwbcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Suk Kapan]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.81]Suk Kapan
[00:57.81]Versi : Suliyana
[01:00.81][01:33.26][02:09.34][02:57.34][03:29.09][04:05.30][04:53.38][05:23.32][06:07.06]
[01:03.81][03:00.77][04:56.38]>>>
[01:04.81][03:01.77][04:57.38]>>
[01:05.81][03:02.77][04:58.38]>
[01:06.81]Suk kapan aku ora ngerti,
[01:13.72]Enteke sengsarane uripku..
[01:20.13]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[01:26.79]Adoh coba lan beboyo..
[01:44.45]Nelongso ing sabendinane,
[01:50.67]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:56.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:03.73]Teko lungo koyo ngene..
[02:12.34]==suliyana, suk kapan==
[04:08.38]==suk kapan, suliyana==
[03:03.77][04:59.38]Penyuwunku, aku biso
[03:09.99][05:05.29]Tabah nggonku nglakoni..
[03:16.21][05:11.76]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:22.31][05:17.54]Madhangi dalan uripku..
[03:40.48][05:36.04]Prihatin, esuk awan sore
[03:46.21][05:41.94]Prihatin, nganti tekan seprene..
[03:52.73][05:48.40]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:59.14][05:54.87][06:01.22]Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=o3Qa6K_Sw9E

Iwak Tempe

Ciptaan : Edy Sonata
Vokal : Dian Marshanda
Produksi : Samudra Record

ENAK’E WONG GENDA’AN,
RA KOYO’ KAWIN TEMENAN..
GENDA’AN MESTI DELI’-DELI’AN,
KAWIN TEMENAN KETO’ BLAK-BLAKAN..
ORA COLONG COLONGAN..

ENAK’E MANGAN SATE,
RA KOYO’ WONG MANGAN TEMPE..
MANGAN SATE IKU AKEH PENYAKITE,
MANGAN TEMPE TETEP AKEH GIZINE,
YO DADEKKE SUGIHE..

reff:
JO’ TERUSNO MU LEK GENDA’AN,
MUMPUNG DURUNG KOWE KENE’ ALANGAN..
SUK NEK MATI MLEBU NEROKO,
DIGODHOG NDUK KUALI OMBO..

NEK WIS DADI BOJO TEMENAN,
JUNGKIR WALIK ORA ONO SING NGLARANG..
KANGEN ISO TERANG TERANGAN,
SABEN DINO ISO SAYANG SAYANGAN..

reff:
kembali ke atas..enak’e wong genda’an…
SABEN DINO ISO KELON KELONAN..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Iwak Tempe]
[al: Dangut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[id: czqzwbcs]
[00:01.00]Iwak Tempe
[00:35.00]Versi : Dian Marshanda
[00:38.00][01:22.65][02:23.36][03:01.36][03:46.75][04:52.63]
[00:41.00][01:40.87][03:04.36][04:04.29]>>>
[00:42.00][01:41.87][03:05.36][04:05.29]>>
[00:43.00][01:42.87][03:06.36][04:06.29]>
[00:44.00][03:07.36]Enak’e wong genda’an,
[00:46.51][03:10.42]Ra koyo’ kawin temenan..
[00:50.31][03:14.08]Genda’an mesti deli’-deli’an,
[00:55.10][03:18.68]Kawin temenan keto’ blak-blakan..
[00:59.07][03:22.98]Ora colong colongan..
[01:04.24][03:27.58]Enak’e mangan sate,
[01:06.67][03:30.24]Ra koyo’ wong mangan tempe..
[01:10.15][03:33.93]Mangan sate iku akeh penyakite,
[01:15.01][03:38.58]Mangan tempe tetep akeh gizine,
[01:19.17][03:43.06]Yo dadekke sugihe..
[01:43.87]Jo’ terusno mu lek genda’an,
[01:48.34][04:11.75]Mumpung durung kowe kene’ alangan..
[01:54.01][04:17.54]Suk nek mati mlebu neroko,
[01:58.29][04:22.02]Digodhog nduk kuali ombo..
[02:04.02][04:27.55]Nek wis dadi bojo temenan,
[02:08.49][04:31.84]Jungkir walik ora ono sing nglarang..
[02:14.09][04:37.63]Kangen iso terang terangan,
[02:18.51][04:41.80]Saben dino iso sayang sayangan..
[02:26.36]==dian marshanda, iwak tempe==
[04:07.29]Jo’ terusno mu lek genda’an mas,
[04:46.96]Saben dino iso kelon kelonan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UxWzCsO-Bkg

Jambu Opo Jeruk

Karya : Koes Plus
Vokal: Koes Plus
Produksi : ??

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhne mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

reff:
Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: qkznwlcs]
[ar: Koes Plus]
[ti: Jambu Opo Jeruk]
[al: Pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:58]
[00:01.05]Jambu Opo Jeruk
[00:12.05]Versi : Koes Plus
[00:15.05][01:42.09][03:53.76]
[00:18.05][01:54.09]>>>
[00:19.05][01:55.09]>>
[00:20.05][01:56.09]>
[00:21.05][01:57.09][01:19.11][02:55.75]Jambu..opo jeruk,
[00:24.55][02:00.69][01:23.24][02:59.62]Aku melu..opo entuk..
[00:28.04][02:04.63][01:27.06][03:03.65]Melu..menyang endi,
[00:32.00][02:07.91][01:30.41][03:06.83]Aku melu..lungguh kursi..
[00:35.51][02:11.78][01:34.19][03:10.81]Goyang..karo ngantuk,
[00:38.07][02:14.82][01:37.55][03:13.72]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[00:42.36][02:18.48][03:18.99]Thengak thenguk..nemu gethuk,
[00:50.94][02:26.21][03:25.26]Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
[00:57.42][02:33.86][03:32.11]Omah gedhong..kari manggon..
[01:05.15][02:42.02][03:40.20]Enak opo.., butuh opo..
[01:10.46][02:46.87][03:45.75]Ora butuh..ngena ngene,
[01:14.71]Butuhne mung nyambut gawe..
[02:50.29][03:49.03]Butuhku mung nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jUVl-HjokC0

Merang Segedeng

Ciptaan: Suka Wijaya
Vokal : Rohid Falak
Produksi : Mantra Asmara

Bokong merang segedeng pribasane,
Rai suruh selembar umpamane..
Akeh lanang kedanan pantes dadi rebutan,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

Lambene manggis rengat kesawange,
Alis bawang sesiung lirikane..
Pantes dadi rebutan akeh lanang kebayang,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

reff:
Pribansane wong pecuk jagone tarung,
Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
Ora rela yen kakang cintane wurung,
Bagen mati tenimbang ora dadi siji..

Pribasane bode lor ning karang sari,
Watu belah anane ning pesalakan..
Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
Lamon urip tekang ora sida kawinan..

Pribasane batik dermayu,
Anane ning desa paoman..
Pengen kelakon karo wong ayu,
Bagen edan jejaranan..

kembali ke bait-2..lambene manggis rengat…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: chqowkcs]
[ar: Rohid Falak]
[ti: Merang Segedeng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.07]Merang Segedeng
[00:34.07]Versi : Rohid Falak
[00:37.07][01:01.24][01:28.80][02:13.99][03:18.02][04:03.34][05:07.26]
[00:40.07][01:50.05][03:41.03]>>>
[00:41.07][01:51.05][03:42.03]>>
[00:42.07][01:52.05][03:43.03]>
[00:43.07]Bokong merang segedeng pribasane,
[00:47.07]Rai suruh selembar umpamane..
[00:51.47]Akeh lanang kedanan pantes dadi rebutan,
[00:56.44][01:23.33][03:13.05][05:02.16]Sing sanja ampun eh antri pisan..
[01:10.01][02:59.49][04:48.53]Lambene manggis rengat kesawange,
[01:13.62][03:03.54][04:52.40]Alis bawang sesiung lirikane..
[01:18.41][03:08.32][04:57.18]Pantes dadi rebutan lanang pada kebayang,
[01:53.05][03:44.03]Pribansane wong pecuk jagone tarung,
[01:58.65][03:48.33]Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
[02:04.29][03:53.73]Ora rela yen kakang cintane wurung,
[02:08.71][03:58.34]Bagen mati tenimbang ora dadi siji..
[02:27.19][04:17.12]Pribasane bode lor ning karang sari,
[02:31.79][04:21.60]Watu belah anane ning pesalakan..
[02:37.15][04:26.77]Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
[02:41.75][04:31.49]Lamon urip tekang ora sida kawinan..
[02:47.23][04:36.48]Pribasane batik dermayu,
[02:49.60][04:38.58]Anane ning desa paoman..
[02:52.39][04:41.39]Pengen kelakon karo wong ayu,
[02:54.89][04:43.82]Bagen edan jejaranan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=TD6YaKoXur8

Kodok Numpak Jaran

Ciptaan : Nomo Koeswoyo
Vokal : Nomo Koeswoyo
Produksi : ??

Kodok numpak jaran,
Kahanane pancen ngene..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..
E..laela elo..
E..lagela gelo..

Kawulo cilik kabeh pengen sing becik,
Gemah ripah lohjinawi nuswantoro..
Nunggu padhang padhange sore yo kencono,
Nerangi bawono kang nandang sengsoro..

reff:
Kodok numpak jaran,
Pancen ngene kahanane..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..
E..laela elo..
E..lagela gelo..

Kawulo cilik kabeh pengen sing becik,
Gemah ripah lohjinawi nuswantoro..
Nunggu padhang padhange sore yo kencono,
Nerangi bawono kang nandang sengsoro..

reff:
Kodok numpak jaran,
Pancen ngene kahanane..
Ulo adus geni,
Den bagus akeh sing wani..

Wedhus mangan sego,
Den bagus ra wedi dosa..
Cempe mangan jambe,
Nanggung dosa sak lawase..

E..laela elo..
E..lagela gelo..
E..laela elo..
E..lagela gelo..
E..laela elo..
E..lagela gelo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: qlzwwics]
[ar: Nomo Koeswoyo]
[ti: Kodok Numpak Jaran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.09]Kodok Numpak Jaran
[00:10.09]Versi : Nomo Koeswoyo
[00:12.09][01:40.26][03:10.36][04:23.85]
[00:15.09]>>>
[00:16.09]>>
[00:17.09]>
[00:18.09][01:48.58][03:21.63]Kodok numpak jaran,
[00:22.39]Kahanane pancen ngene..
[00:26.70][01:57.77][03:30.88]Ulo adus geni,
[00:31.45][02:01.88][03:34.98]Den bagus akeh sing wani..
[00:36.25][02:06.91][03:39.84]Wedhus mangan sego,
[00:40.46][02:10.90][03:44.01]Den bagus ra wedi dosa..
[00:45.18][02:16.06][03:48.85]Cempe mangan jambe,
[00:49.03][02:19.92][03:53.14]Nanggung dosa sak lawase..
[00:53.09][02:24.65][03:57.13][04:06.31][04:15.14]E..laela elo..
[00:58.49][02:29.19][04:01.27][04:10.60][04:19.37]E..lagela gelo..
[01:04.25][02:34.85]Kawulo cilik kabeh pengen sing becik,
[01:13.87][02:43.93]Gemah ripah lohjinawi nuswantoro..
[01:21.84][02:52.45]Nunggu padhang padhange sore yo kencono,
[01:30.96][03:01.54]Nerangi bawono kang nandang sengsoro..
[01:52.63][03:25.84]Pancen ngene kahanane..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=TmylrwZnSw4

Suk Kapan (bosas jawa)

Ciptaan : Is Hariyanto
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: inuawucs]
[ar: Endah Saraswati]
[ti: Suk Kapan]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.27]Suk Kapan
[00:16.27]Versi : Endah Saraswati
[00:19.27][02:36.75][04:21.65]
[00:22.27][03:14.09]>>>
[00:23.27][03:15.09]>>
[00:24.27][03:16.09]>
[00:25.27]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:33.09]Enteke sengsarane uripku..
[00:41.17]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[00:50.80]Adoh beko lan beboyo..
[00:58.40][02:05.28][03:50.43]Nelongso esok awan sore,
[01:06.05][02:12.63][03:57.39]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:14.75][02:21.64][04:06.10]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:23.41][02:30.16][04:15.06]Teko lungo koyo ngene..
[01:31.31][03:17.09]Penyuwunku, aku biso
[01:40.34][03:25.11]Tabah nggonku nglakoni..
[01:48.55][03:32.95]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[01:56.94][03:41.59]Madhangi dalan uripku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CDyGdfv328k

Kesandung Tresno

Ciptaan : Hidayati
Vokal : Magdalena
Produksi : Samudra Record

Loro ing atiku, sliramu sing nggarai
Loro ing atiku, sliramu sing miwiti..
Mergo saiki aku mbok tinggalno,
Sliramu katut wong liyo..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
Tibane saiki aku mbok lalekno..
Tresno kang suci saiki wis musno,
Loro ing atiku loro..

reff:
Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..

Percumo yen tak terusno,
Sliramu kesandung tresno..
Percumo anggonku nggetuni,
Sliramu ngeliyo ati..
Sliramu ngeliyo ati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: khunwucs]
[ar: Magdalena]
[ti: Kesandung Tresno]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.05]Kesandung Tresno
[00:26.05]Versi : Magdalena
[00:29.05][01:03.27][01:42.90][02:33.01][03:04.59][03:45.52][04:35.61][05:43.27]
[00:32.05][02:36.01][04:38.98]>>>
[00:33.05][02:37.01][04:39.98]>>
[00:34.05][02:38.01][04:40.98]>
[00:35.05]Loro ing atiku sliramu sing nggarai,
[00:42.49]Loro ing atiku sliramu sing miwiti..
[00:49.09]Mergo saiki aku mbok tinggalno,
[00:55.50]Sliramu katut wong liyo..
[01:15.98][03:18.59]Mbiyen nggonmu janji, ora bakal suloyo
[01:23.19][03:25.75]Tibane saiki aku mbok lalekno..
[01:29.72][03:32.58]Tresno kang suci saiki wis musno,
[01:36.30][03:39.05]Loro ing atiku loro..
[01:45.01][03:48.57]==magdalena, kesandung tresno==
[02:39.01][04:41.98][05:08.99]Percumo yen tak terusno,
[02:44.61][04:48.64][05:15.77]Sliramu kesandung tresno..
[02:51.84][04:55.61][05:22.67]Percumo anggonku nggetuni,
[02:58.43][05:02.39][05:29.76][05:35.92]Sliramu ngeliyo ati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————