Tukini

Ciptaan : Dhimas Tukizan
Vokal : Demy
Produksi : Sandi Record

Tukini sakat isun kenal riko,
Masio mung liwat telfon tapi biso sun roso..
Kepingine sun biso kecaruk ambi riko,
Masio mung sedelo myakne biso gawe tombo..

Tukini dung rungu suarane riko,
Gawe angenan katon kewelo-welo..
Koyo sing serantan kepingin nyanding riko,
Nak sun kudang kudang myakne atinisun lego..

Kadhung sun eling, waktu semayanan
Janji ketemu ring taman,
E..tibane larene lemu temenan..

Tukini sepurane isun sing wani..
Nawi isun iki kelangan nyali..
Nawi kelangan nyali..

Tukini sepurane isun sing biso..
Ngudang awak riko..
Ugo nyanding riko,
Isun sing biso koyo-koyo,
Awak iki kelangan doyo..

reff:
Tukini dung rungu suarane riko,
Gawe angenan katon kewelo-welo..
Koyo sing serantan kepingin nyanding riko,
Nak sun kudang kudang myakne atinisun lego..

Kadhung sun eling, waktu semayanan
Janji ketemu ring taman,
E..tibane larene lemu temenan..

Tukini sepurane isun sing wani..
Nawi isun iki kelangan nyali..
Nawi kelangan nyali..

Tukini sepurane isun sing biso..
Ngudang awak riko..
Ugo nyanding riko,
Isun sing biso koyo-koyo,
Awak iki kelangan doyo..

Tukini sepurane isun sing biso..
Ngudang awak riko..
Ugo nyanding riko,
Isun sing biso koyo-koyo,
Awak iki kelangan doyo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nabpnhcs]
[ar: Demy]
[ti: Tukini]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:01.00]Tukini
[00:34.00]Versi : Demy
[00:37.00][02:46.54][03:11.00][05:26.12]
[00:40.00][03:14.00]>>>
[00:41.00][03:15.00]>>
[00:42.00][03:16.00]>
[00:43.00]Tukini sakat isun kenal riko,
[00:46.76]Masio mung liwat telfon tapi biso sun roso..
[00:54.91]Kepingine sun biso kecaruk ambi riko,
[00:59.51]Masio mung sedelo myakne biso gawe tombo..
[01:07.06][03:17.00]Tukini dung rungu suarane riko,
[01:12.28][03:21.50]Gawe angenan katon kewelo-welo..
[01:19.07][03:28.56]Koyo sing serantan kepingin nyanding riko,
[01:23.73][03:33.17]Nak sun kudang kudang myakne atinisun lego..
[01:31.25][03:41.32]Kadhung sun eling, waktu semayanan
[01:41.59][03:50.66]Janji ketemu ring taman,
[01:46.37][03:55.38]E..tibane larene lemu temenan..
[01:53.02][04:02.79]Tukini sepurane isun sing wani..
[02:02.92][04:11.75]Nawi isun iki kelangan nyali..
[02:11.52][04:20.27]Nawi kelangan nyali..
[02:17.36][04:26.18][04:57.75]Tukini sepurane isun sing biso..
[02:27.56][04:38.21][05:06.21]Ngudang awak riko..
[02:32.04][04:41.81][05:10.76]Ugo nyanding riko,
[02:35.28][04:45.24][05:14.49]Isun sing biso koyo-koyo,
[02:40.07][04:50.64][05:19.46]Awak iki kelangan doyo..
[02:49.00]==demy, tukini==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=or4FmO8OEXM

Embuh Apane

Ciptaan : ??
Vokal : Nenny Angelia
Produksi : ??

Ora entek gumunku tekan seprene,
Rong sesasi kenalan karo dewek’e..
Ora lemu yo ora kuru,
Celuluku nggudhege atiku..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Suwe suwe aku kok nduweni roso,
Carane nyawang aku kok rodo bedo..
Atiku ugo rasane liyo,
Mugo mugo ati iki podho..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

reff:
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Bengi ra turu anane klisik’an..

Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
Yen limang ndino dek’e ora moro,
Kroso kangenku kok kelewatan,
Yen telung ndino dek’e ra teko,
Kroso sepine ora karuan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kqllnvcs]
[ar: Nenny Angelia]
[ti: Embuh Apane]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:32]
[00:01.08]Embuh Apane
[00:15.08]Versi : Nenny Angelia
[00:18.08][00:40.89][01:07.79][01:31.95][01:59.83][02:21.03][03:27.33]
[00:21.08][02:24.03]>>>
[00:22.08][02:25.03]>>
[00:22.08][02:26.03]>
[00:23.08]Ora entek gumunku tekan seprene,
[00:28.32]Rong sesasi kenalan karo dewek’e..
[00:32.01]Ora lemu yo ora kuru,
[00:35.87]Celuluku nggudhege atiku..
[00:48.04][01:40.07][02:27.03][02:47.91][03:03.77][03:19.61]Yen telung ndino dek’e ra teko,
[00:51.93][01:43.85][02:31.31][02:51.58][03:07.24][03:23.90]Kroso sepine ora karuan..
[00:56.04][01:47.81][02:35.80][02:55.82][03:11.40]Yen limang ndino dek’e ora moro,
[00:59.93][01:51.80][02:39.60][02:59.47][03:15.45]Kroso kangenku kok kelewatan,
[01:04.02][01:55.79][02:43.83]Bengi ra turu anane klisik’an..
[01:16.07]Suwe suwe aku kok nduweni roso,
[01:20.27]Carane nyawang aku kok rodo bedo..
[01:24.10]Atiku ugo rasane liyo,
[01:28.01]Mugo mugo ati iki podho..
[02:02.33]==nenny angelia, embuh apane==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yOI03nHkX9I

Kangenku

Ciptaan : Mas Ipung
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : ??

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..
Mung marang sliramu sawiji..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iklsnvcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Kangenku]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.07]Kangenku
[00:19.07]Versi : Arie Koesmiran
[00:22.07][01:31.97][02:00.02][03:41.00][04:08.66][04:53.67]
[00:25.07][02:03.02][04:11.66]>>>
[00:26.07][02:04.02][04:12.66]>>
[00:27.07][02:05.02][04:13.66]>
[00:28.07][02:36.25]Wis suwe anggonku ngenteni,
[00:35.27][02:44.59]Wis suwe nelongsoning ati..
[00:43.70][02:53.23]Ngenteni rino klawan wengi,
[00:50.86][03:00.81]Sliramu sing tak impi impi..
[00:58.89][03:08.41]Kangenku mung marang sliramu,
[01:07.04][03:16.56]Kangenku ndang biso ketemu..
[01:15.62][03:24.83]Seminggu rasane sewindu,
[01:23.33][03:32.22]Sliramu pancen katresnanku..
[01:34.96]==arie koesmiran, kangenku==
[03:44.55]==kangenku, arie koesmiran==
[02:06.02][04:14.66]Sabendinane, aku tansah kangen
[02:13.16][04:22.70]Esemu sing gawe marak ati..
[02:21.02][04:30.84]Katresnanku tansah, ora biso luntur
[02:28.83][04:38.61][04:46.08]Mung marang sliramu sawiji..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WEzCrqAMm2U

Panelongso (pop jawa-danny pelo)

Ciptaan : ??
Vokal : Danny Pelo
Produksi : ??

Sepiro lawase, urip kang nandang priatin
Rungkepi gegayuhane ati..
Lelaku nisto, ing sabendinane
Meres kringet mekso rogo..

Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..

reff:
Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hwilnacs]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Panelongso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.69]Panelongso
[00:28.69]Verso: Danny Pelo
[00:31.69][01:41.45][02:45.25][03:15.86][03:51.12][04:55.52]
[00:34.69][03:18.86]>>>
[00:35.69][03:19.86]>>
[00:36.69][03:20.86]>
[00:37.69]Sepiro lawase, urip kang nandang priatin
[00:45.34]Rungkepi gegayuhane ati..
[00:52.67]Lelaku nisto, ing sabendinane
[01:00.39]Meres kringet mekso rogo..
[01:09.65][03:21.86]Mugo mugo gusti kerso paring idi,
[01:19.05][03:28.57]Ilang panelongso tembe mburine..
[01:26.84][03:35.72]Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
[01:34.55][03:44.46]Ibo bungahe ati iki..
[01:45.46][03:55.23]Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
[01:53.87][04:02.99]Neng aku ora bakal nelongso..
[02:00.89][04:10.41]Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
[02:08.74][04:17.92]Neng aku ora bakal loro ati..
[02:16.13][04:25.71]Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
[02:23.98][04:33.54]Rekoso kuwi sak pantese..
[02:30.81][04:40.34]Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
[02:39.16][04:48.48]Rekoso kuwi ono watese..
[02:48.10]==danny pelo, panelongso==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://youtube.com/watch?v=E26zkimZZ08

Titip Icip

Ciptaan: Papae Mamat
Vokal : Diana Satra
Produksi : ??

LIR KAYA LANGIT LANGKA WULAN,
LIR KAYA LANGIT LANGKA LINTANG..
JAGAT PETENG NDEDET, TUNGKEP AMUN AMUN
KAYA JAGAT MELU NANGISI..

KAYA GLUDUG MUNI KETIGA,
NALIKA SUN NGRUNGU BERITA..
PUJAANING ATI, SING TEK SAYANGI
SAMPE TEGA MENGHIANATI..

reff:
PARIBASANE RAJEG MANGAN TANDURAN,
SING DITITIPI MALAH TEGA NGICIPI..

TEKADING ATI SUN BLI BAKAL MUNDUR,
BAGEN JAGAT IBUR TENIMBANG DIRUNJANG BATUR..

KARI BABAL UWOHE GORI,
SING ORA DISANGKA SANGKA..
BATUR SING DIPERCAYA, MALAH SAMPE TEGA
NGREBUT CINTA SING DIRI KULA..

reff:
PARIBASANE RAJEG MANGAN TANDURAN,
SING DITITIPI MALAH TEGA NGICIPI..

TEKADING ATI SUN BLI BAKAL MUNDUR,
BAGEN JAGAT IBUR TENIMBANG DIRUNJANG BATUR..

KARI BABAL UWOHE GORI,
SING ORA DISANGKA SANGKA..
BATUR SING DIPERCAYA, MALAH SAMPE TEGA
NGREBUT CINTA SING DIRI KULA..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: vuuqnacs]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Titip Icip]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.05]Titip Icip
[00:30.05]Versi : Diana Satra
[00:33.05][01:01.64][01:32.24][02:08.07][02:27.08][02:47.63][03:15.70][03:51.94][04:10.75][04:31.52][04:58.72]
[00:36.05][02:11.07][03:54.94]>>>
[00:37.05][02:12.07][03:55.94]>>
[00:38.05][02:13.07][03:56.94]>
[00:39.05]LIR KAYA LANGIT LANGKA WULAN,
[00:44.05]LIR KAYA LANGIT LANGKA LINTANG..
[00:50.44]JAGAT PETENG NDEDET,
[00:53.26]TUNGKEP AMUN AMUN,
[00:56.66]KAYA JAGAT MELU NANGISI..
[01:08.56]KAYA GLUDUG MUNI KETIGA,
[01:14.28]NALIKA SUN NGRUNGU BERITA..
[01:20.61]PUJAANING ATI, SING TEK SAYANGI
[01:26.65]SAMPE TEGA MENGHIANATI..
[01:35.85]==titip icip, diana sastra==
[03:18.62]==diana sastra, titip icip==
[02:14.07][03:57.94]PARIBASANE, RAJEG MANGAN TANDURAN
[02:20.07][04:03.67]SING DITITIPI MALAH TEGA NGICIPI..
[02:34.60][04:18.35]TEKADING ATI, SUN BLI BAKAL MUNDUR
[02:41.38][04:24.82]BAGEN JAGAT IBUR,
[02:43.88][04:26.52]TENIMBANG DIRUNJANG BATUR..
[02:52.61][04:35.26]KARI BABAL UWOHE GORI,
[02:57.84][04:40.49]SING ORA DISANGKA SANGKA..
[03:04.31][04:47.08]BATUR SING DIPERCAYA,
[03:06.33][04:49.87]MALAH SAMPE TEGA
[03:10.28][04:52.87]NGREBUT CINTA SING DIRI KULA..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=90X1eIwJ-CI

Lali (didi kempot)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Loro tenan atiku iki,
Yen eling awakmu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke aku..

Saiki aku dewek’an,
Tanpo sliramu..
Duh bocah ayu,
Tego temen kowe karo aku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosa opo aku..
Salah opo cah ayu awakku,
Opo salahku..
Opo salahku..

reff:
Lemes koyo entek sumsumku,
Mikirke sliramu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke awakku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosaku opo..
Salah opo cah ayu awakku,
Salahku opo..
Salahku opo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kbolnscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lali]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:20]
[00:01.05]Lali
[00:21.05]versi : Didi Kempot
[00:24.05][01:24.33][02:28.47][03:19.60][03:52.69][04:56.90]
[00:27.05][03:22.60]>>>
[00:28.05][03:23.60]>>
[00:29.05][03:24.60]>
[00:30.05]Loro tenan atiku iki,
[00:36.85]Yen eling awakmu..
[00:44.33][03:39.48]Opo salahku,
[00:48.56]Kowe lungo ninggalke aku..
[00:58.07]Saiki aku dewek’an,
[01:04.72]Tanpo sliramu..
[01:12.31]Duh bocah ayu,
[01:17.61]Tego temen kowe karo aku..
[01:29.32][03:56.19]Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
[01:40.32][04:10.34]Opo ra eling, nalikane sesandhingan..
[01:53.61][04:22.34]Dosa opo awakku cah ayu,
[02:01.92]Dosa opo aku..
[02:08.13][04:36.08]Salah opo cah ayu awakku,
[02:14.79]Opo salahku..
[02:23.65]Opo salahku..
[02:31.60]==didi kempot, lali==
[03:25.60]Lemes koyo entek sumsumku,
[03:32.07]Mikirke sliramu..
[03:45.59]Kowe lungo ninggalke awakku..
[04:28.75]Dosaku opo..
[04:43.10][04:50.73]Salahku opo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-uITy_FoJeA

Lali Dalane

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Bubrah.., saiki bubrah
Ajur mumur wutuh dadi pecah..
Rusak.., saiki wis ora nggenah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

reff:
Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..
Bubrah.., saikine bubrah
Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lipanscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lali Dalane]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.06]Lali Dalane
[00:27.06]Versi: Didi Kempot
[00:30.06][01:04.81][01:37.55][02:35.56][03:35.29][04:47.94]
[00:33.06][01:51.02][03:03.15][03:48.27]>>>
[00:34.06][01:52.02][03:04.15][03:49.27]>>
[00:35.06][01:53.02][03:05.15][03:50.27]>
[00:36.06]Bubrah.., saiki bubrah
[00:42.46]Ajur mumur wutuh dadi pecah..
[00:49.96]Rusak.., saiki wis ora nggenah
[00:57.23][02:28.78][04:26.23]Kowe lali janjimu naliko nikah..
[01:08.09][03:06.15]Pisah.., saiki pisah
[01:15.72][03:13.06]Aku karo kowe uwis pisah..
[01:23.37][03:20.84]Kembang sing tandur ono ngomah,
[01:30.46][03:28.05]Mati alum koyo atiku sing susah..
[01:54.02][03:51.27]Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
[02:00.72][03:57.99]Koyo wong mlaku wis lali dalane..
[02:07.93][04:05.76]Aku dewe, saiki paribasane
[02:14.83][04:12.29]Koyo langit ora ono bumine..
[02:21.87][04:19.45][04:34.26]Bubrah.., saikine bubrah
[04:41.23]Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FnWy-Ggkaj0