Danas Pentil

Ciptaan: Wadi Oon
Vokal : Diana Sastra
Produksi : Dian Prima Record

Danas danas pentil, dibuang ning dalan
Yen sampean kucir, aja sokat demenan..

Kula luru lanang, sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni, sing wis ana buntute..

reff:
Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Kula luru lanang, sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni, sing wis ana buntute..

reff:
Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Danas danas pentil, dibuang ning dalan
Yen sampean kucir, aja sokat demenan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nnknsbcs]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Danas Pentil]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:01.02]Danas Pentil
[00:25.02]Versi : Diana Sastra
[00:28.02][00:47.49][01:15.15][01:34.65][01:53.87][02:21.50][02:49.25][03:08.34][03:27.77][03:55.49][04:23.30]
[00:31.02][01:37.65][03:11.34]>>>
[00:32.02][01:38.65][03:12.34]>>
[00:33.02][01:39.65][03:13.34]>
[00:34.02][04:09.46]Danas danas pentil,
[00:36.72][04:12.26]Dibuang ning dalan..
[00:39.99][04:15.82]Yen sampean kucir,
[00:43.08][04:18.83]Aja sokat demenan..
[01:01.12][02:35.31]Kula luru lanang,
[01:04.25][02:38.28]Sing wis langka rabine..
[01:07.99][02:41.92]Bli arep ngladeni,
[01:10.55][02:44.75]Sing wis ana buntute..
[01:18.66]==diana sastra, danas pentil==
[02:51.73]==danas pentil, diana sastra==
[01:40.65][03:14.34]Ari ngomong kaya manuk beo,
[01:46.50][03:20.29]Ari ngayal pengen rabi loro..
[02:08.04][03:42.25]Dasar kakang, wedi ning rabine
[02:14.30][03:48.10]Yen ketangguan, dipulir kupinge..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fX4qQPHH5Ek

Thiwul Gunung Kidul

Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous f. Lilis Diana
Produksi : HP Record

Pr:
Tak pikir kowe wis lali mas,
Karo aku cah gunung kidul..
Iling iling panggonane dhuwur,
Tlalah ngayogja sak wetan bantul..

Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e campursari gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e campursari gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: slbpspcs]
[ar: Manthous f. Lilis Diana]
[ti: Thiwul Gunung Kidul]
[al: Pop Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.00]Thiwul Gunung Kidul
[00:06.00]Versi : Manthous f. Lilis Diana
[00:08.00][00:52.46][01:39.01][01:53.00][02:18.47][03:06.04][03:20.05][03:45.12][04:13.46]
[00:10.00][01:56.00][03:23.05]>>>
[00:11.00][01:57.00][03:24.05]>>
[00:12.00][01:58.00][03:25.05]>
[00:13.00]Pr: Tak pikir kowe wis lali mas,
[00:17.15]Pr: Karo aku cah gunung kidul..
[00:22.16]Pr: Iling iling panggonane dhuwur,
[00:26.42]Pr: Tlalah ngayogja sak wetan bantul..
[00:31.74][01:59.00][03:26.05]Lk: Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
[00:35.74][02:03.29][03:29.95]Lk: Watu lintang opo watu dapur..
[00:41.59][02:08.88][03:35.08]Lk: Babagan seni ojo maido,
[00:45.47][02:12.84][03:39.38]Lk: Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..
[01:01.05][02:28.21][03:54.79]Pr: Krakal baron lan kukup,
[01:05.08][02:32.27][03:58.85]Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
[01:10.51][02:37.62][04:04.03]Pr: Sadeng opo wediombo,
[01:15.13][02:41.86][04:08.53]Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..
[01:20.62][02:47.76]Pr: Sinden mas ketoprak’e,
[01:24.03][02:51.45]Lk: E e campursari gunung gunung kidul..
[01:30.30][02:57.38]Pr: Thiwul mas gunung kidul,
[01:33.85][03:01.22]Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..
[01:42.09]==manthous f. lilis diana, thiwul gunung kidul==
[03:08.78]==thiwul gunung kidul, manthous f. lilis diana==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=M4OVkyAIDkQ

Pamit Lungo

Ciptaan : ??
Vokal : Wagiran Pratama
Produksi : Perdana Record

Sekar pisang..,
Pisang sesaji mrih karyo..
Patut lamun..,
Linulutan mring sesomo..

Lilalono aku pamit,
Aku lungo mung bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

reff:
Lilalono aku pamit,
Aku lungo nimas bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: wbpwspcs]
[ar: Wagiran Pratama]
[ti: Pamit Lungo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:01.68]Pamit Lungo
[00:16.68]Versi : Wagiran Pratama
[00:19.68][03:23.39][04:07.05][06:51.38]
[00:22.68][04:10.05]>>>
[00:23.68][04:11.05]>>
[00:24.68][04:12.05]>
[00:25.68]Sekar pisang..,
[00:38.28]Pisang sesaji mrih karyo..
[00:57.95]Patut lamun..,
[01:10.82]Linulutan mring sesomo..
[01:22.64][04:13.05]Lilalono aku pamit,
[01:28.50]Aku lungo mung bakal ngrubah nasib..
[01:37.27][04:25.36]Ora usah ditangisi,
[01:44.37][04:30.87]Mugo mugo aku enggalo bali..
[01:53.56][04:38.72]Sak tenane ra mentolo,
[01:59.58][04:43.67]Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
[02:09.09][04:51.21]Nanging aku kudu piye,
[02:15.46][04:56.45]Dadi crito urip mung koyo ngene..
[02:25.87][02:40.77][05:04.57][05:16.91][05:55.16][06:09.08]Wis lilakno,
[02:29.92][05:09.35][06:00.85]Aku lungo kerjo ing luar negri..
[02:46.58][05:21.60][06:14.13]Lungaku ra usah ditangisi..
[02:55.20][05:28.84][06:22.32]Nyenyuwuno marang gusti,
[03:01.94][05:34.55][06:27.36]Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
[03:09.70][05:41.26][06:34.51]Urip sarwo kecukupan,
[03:16.42][05:47.18][06:40.45]Ayem tentrem anggoning bebrayan..
[03:26.39]==wagiran, pamit lungo==
[04:17.95]Aku lungo nimas bakal ngrubah nasib..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3kbBy_3sXTk

Pitulikur Taun

Ciptaan: Suka Wijaya
Vokal : Diana Sastra
Produksi : Dian Prima Record

Pitulikur taun, pisahan karo demenan..
Sampe seprene, masih kelingan bae..

Susah ngilangaken, demene kula ning kakang..
Gonta ganti cinta, malah nyiksa ning jiwa..

reff:
Sun nyoba tek ilangaken,
Kenangan cinta sampean,
Nyatane bli bisa hilang..

Duh tega sampean tega,
Nyiksa cintae kula,
Bli kuat..nahan rindu berat..
Lawase..pitulikur taun..

Susah ngilangaken, demene kula ning kakang..
Gonta ganti cinta, malah nyiksa ning jiwa..

reff:
Sun nyoba tek ilangaken,
Kenangan cinta sampean,
Nyatane bli bisa hilang..

Duh tega sampean tega,
Nyiksa cintae kula,
Bli kuat..nahan rindu berat..
Lawase..pitulikur taun..

Pitulikur taun, pisahan karo demenan..
Sampe seprene, masih kelingan bae..

Susah ngilangaken, demene kula ning kakang..
Gonta ganti cinta, malah nyiksa ning jiwa..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: pzkssocs]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Pitulikur Taun]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:01.00]Pitulikur Taun
[00:22.00]Versi : Diana Sastra
[00:25.00][00:47.78][01:16.52][01:39.00][01:58.99][02:48.07][03:11.07][03:31.62][04:19.82][04:48.87]
[00:28.00][01:42.00][03:14.07]>>>
[00:29.00][01:43.00][03:15.07]>>
[00:30.00][01:44.00][03:16.07]>
[00:31.00][04:02.48]Pitulikur taun, pisahan karo demenan..
[00:39.40][04:10.32]Sampe seprene, masih kelingan bae..
[00:58.47][02:29.68][04:30.46]Susah ngilangaken, demene kula ning kakang..
[01:07.88][02:37.51][04:38.43]Gonta ganti cinta, malah nyiksa ning jiwa..
[01:19.21]==diana sastra, pitulikur taun==
[02:51.07]==pitulikur taun, diana sastra==
[01:45.00][03:17.07]Sun nyoba tek ilangaken,
[01:49.34][03:20.97]Kenangan cinta sampean,
[01:52.98][03:25.36]Nyatane bli bisa hilang..
[02:07.60][03:40.27]Duh tega sampean tega,
[02:11.60][03:44.21]Nyiksa cintae kula,
[02:15.22][03:47.97]Bli kuat..nahan rindu berat..
[02:21.61][03:54.23]Lawase..pitulikur taun..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lvsQoC1chbM

Takdir Cinta

Ciptaan: Dimas Natajaya
Vokal : Dadang Anesa
Produksi : ??

Ha..ha…
Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae..

reff:
Kula kang masih demen, emong ninggalaken
Tapi kang kepriben, bokat kudune mengkenen..

Kula ora berdaya, kenang jalukan wong tua
Mungkin garis kang kuasa, bokat wis takdire cinta..
Bokat wis takdire cinta..

Selamat tinggal sayang…
Selamat tinggal kekasih…
Mugaha sampean, bisa luruh ganti..

Kang..wis aja ngarepaken
Kakang wis aja nemen nemen..
Najan kakang demen, bli mungkin bisa bareng
Sebab kula wis dijodohaken..

Kang..wis aja ditangisi,
Kakang wis aja ngenes ati..
Bokat wis kudune, bokat wis takdire
Cinta kita wong loro, sampe ning kene bae.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: paiusocs]
[ar: Dadang Anesa]
[ti: Takdir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:48]
[00:01.08]Takdir Cinta
[00:11.08]Versi : Dadang Anesa
[00:14.08][00:45.77][01:42.49][02:16.46][02:49.01][03:09.12][04:11.90][04:44.00][05:03.80][06:05.82][06:40.81]
[00:15.08]Ha..ha…
[00:21.16][03:32.38][05:26.85]Selamat tinggal sayang…
[00:27.30][03:34.91][05:29.72]Selamat tinggal kekasih…
[00:34.48][03:38.46][05:33.25]Mugaha sampean, bisa luruh ganti..
[01:15.06][02:52.01][04:47.00]>>>
[01:16.06][02:53.01][04:48.00]>>
[01:17.06][02:54.01][04:49.00]>
[01:18.06][05:40.83]Kang..wis aja ngarepaken
[01:23.56][05:46.20]Kakang wis aja nemen nemen..
[01:29.79][05:52.94]Najan kakang demen,
[01:33.42][05:56.61]Bli mungkin bisa bareng
[01:36.87][06:00.16]Sebab kula wis dijodohaken..
[01:50.28][03:46.36][06:13.59]Kang..wis aja ditangisi,
[01:56.35][03:52.00][06:19.98]Kakang wis aja ngenes ati..
[02:02.91][03:58.41][06:26.21]Bokat wis kudune, bokat wis takdire
[02:09.68][04:05.23][06:32.93]Cinta kita wong loro,
[02:12.54][04:07.91][06:36.60]Sampe ning kene bae..
[02:19.28]==dadang anesa, takdir cinta==
[04:14.33]==takdir cinta, dadang anesa==
[02:55.01][04:50.00]Kula kang masih demen,
[02:58.46][04:53.37]Emong ninggalaken
[03:02.00][04:56.46]Tapi kang kepriben,
[03:04.72][04:59.44]Bokat kudune mengkenen..
[03:15.50][05:10.29]Kula ora berdaya,
[03:18.59][05:13.47]Kenang jalukan wong tua
[03:22.09][05:17.04]Mungkin garis kang kuasa,
[03:25.53][03:28.90][05:20.11][05:23.59]Bokat wis takdire cinta..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BngcvvMTIGQ

Karep Hang Kesidem

Ciptaan : Parto L.
Vokal : Yopy
Produksi : Aneka Safari

Ngerandu jebule ulan,
Nong usum udan..
Udan soyo ger-geran,
koyo koyo-o wis semayanan..

Mendung geliso ilang,
Gage nyingkriyo..
Ojo kari suwi, ngemuli rogo
Ati hang warang..

reff:
Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..

Ngerandu jebule ulan,
Nong usum udan..
Udan soyo ger-geran,
koyo koyo-o wis semayanan..

Mendung geliso ilang,
Gage nyingkriyo..
Ojo kari suwi, ngemuli rogo
Ati hang warang..

Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..

Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..
Balesan karep hang kesidem..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: oauusocs]
[ar: Yopy]
[ti: Karep Hang Kesidem]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.01]Karep Hang Kesidem
[00:20.01]Versi : Yopy
[00:23.01][01:11.40][01:57.68][03:42.52]
[00:26.01][01:32.09]>>>
[00:27.01][01:33.09]>>
[00:28.01][01:34.09]>
[00:29.01][02:02.02]Ngerandu jebule ulan,
[00:33.61][02:06.78]Nong usum udan..
[00:37.26][02:11.07]Udan soyo ger-geran,
[00:42.63][02:16.48]Koyo koyo-o wis semayanan..
[00:50.09][02:24.08]Mendung geliso ilang,
[00:54.80][02:28.95]Gage nyingkriyo..
[00:59.54][02:33.13]Ojo kari suwi, ngemuli rogo
[01:07.74][02:41.62]Ati hang warang..
[01:35.09][02:45.56][03:10.62]Tulung katokno aju ngomongo,
[01:40.35][02:52.14][03:17.19]Myakne sing kesuwen nganteni..
[01:46.51][02:58.29][03:23.46]Balesan karep hang kesidem,
[01:51.86][03:03.94][03:28.97][03:34.77]Balesan karep hang kesidem..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mDcTC2DGHLU

Oleh Prawan

Ciptaan : ??
Vokal : Beta
Produksi : Perdana Record

Ora eling tak penakne,
Naliko soro mbiyene..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung trimo diece..

Mbok yo eling kawitane,
Janji ora ninggalake..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung ditinggalake..

Jangan terong sing tak bumboni,
Kabeh mau dadi seksi..
Jangan terong sing tak bumboni,
Kowe nesu sih tak geneni..

Mbok ojo gampang sembrono,
Dupeh aku uwis tuwo..
Kowe nesu gawe jalaran,
Jebul oleh ganti prawan..

reff:
kembali ke atas..ora eling tak…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ar: Beta]
[ti: Oleh Prawan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[id: ahwoskcs]
[00:01.00]Oleh Prawan
[00:23.00]Versi: Beta
[00:26.00][01:30.34][02:35.33][03:20.00][04:23.17]
[00:29.00][01:41.00][03:23.00]>>>
[00:30.00][01:41.00][03:23.00]>>
[00:31.00][01:42.00][03:24.00]>
[00:32.00][01:43.00][03:25.00]Ora eling tak penakne,
[00:35.44][01:45.00][03:28.72]Naliko soro mbiyene..
[00:39.45][01:49.83][03:32.07]Bareng kepenak uripe,
[00:42.77][01:53.13][03:35.11]Aku mung trimo diece..
[00:46.78][01:56.68][03:38.94]Mbok yo eling kawitane,
[00:49.91][01:59.54][03:41.57]Janji ora ninggalake..
[00:53.67][02:02.69][03:45.06]Bareng kepenak uripe,
[00:57.07][02:05.59][03:48.13]Aku mung ditinggalake..
[01:00.91][02:09.23][03:51.69]Jangan terong sing tak bumboni,
[01:04.00][02:12.29][03:54.91]Kabeh mau dadi seksi..
[01:07.97][02:15.47][03:58.24]Jangan terong sing tak bumboni,
[01:11.53][02:18.74][04:01.48]Kowe nesu sih tak geneni..
[01:15.27][02:22.06][04:04.79]Mbok ojo gampang sembrono,
[01:18.52][02:25.24][04:07.67]Dupeh aku uwis tuwo..
[01:22.41][02:28.35][04:10.98]Kowe nesu gawe jalaran,
[01:25.74][02:31.35][04:14.63]Jebul oleh ganti prawan..
[02:38.00]==beta , oleh prawan==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=O_0qVMUqV7Y