Sing Empun Nggih Sampun

Ciptaan : Manthous
Vokal : Mery Marsini f. Jaka Wirya
Produksi : Dasa Studio

Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

reff:
kembali keatas..mbok eling jaman…

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bozvbacs]
[ar: Mery Marsini f. Jaka Wirya]
[ti: Sing Empun Nggih Sampun]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.08]Sing Empun Nggih Sampun
[00:23.08]Versi : Mery Marsini f. Jaka Wirya
[00:26.08][01:20.37][02:02.49][03:17.18][04:36.57]
[00:29.08][02:26.07]>>>
[00:30.08][02:27.07]>>
[00:31.08][02:28.07]>
[00:32.08][02:29.07]Pr: Mbok eling jaman semono,
[00:36.94][02:32.97]Pr: Nalikane sepisan ketemu..
[00:44.09][02:40.38]Pr: Wira wiri sabendino,
[00:49.07][02:45.29]Pr: Nora bosen mben menit telpon..
[00:56.24][02:53.04]Lk: Sing empun empun nggih sampun,
[01:01.02][02:58.28]Lk: Pun kedangon wus ganti lelakon..
[01:08.05][03:04.81]Lk: Ngusik usik macan turu,
[01:13.28][03:10.46]Lk: Yen diguwak dhik jo nyalahke aku..
[01:26.22][03:22.84][03:59.24]Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
[01:32.00][03:28.82][04:05.03]Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
[01:37.79][03:34.66][04:11.20]Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
[01:44.01][03:41.02][04:16.47]Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
[01:49.97][03:47.30][04:23.32]Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
[01:56.13][03:53.03][04:29.04]Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oS_NplwQpFw

Mancep

Ciptaan : Hidayati Samudra
Vokal : Reny Farida
Produksi : Samudra Record

Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

reff:
kembali ke atas..keliwat kangen hang…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: npbhbacs]
[ar: Reny Farida]
[ti: Mancep]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:01.07]Mancep
[00:35.07]Versi : Reny Farida
[00:38.07][01:26.34][02:26.91][03:01.08][03:19.03][04:06.68][05:04.44][05:38.17]
[00:41.07][01:54.01][03:22.03][04:33.68]>>>
[00:42.07][01:55.01][03:23.03][04:34.68]>>
[00:43.07][01:56.01][03:24.03][04:35.68]>
[00:44.07][03:25.03]Keliwat kangen hang sun roso,
[00:50.07][03:31.63]Sing leren leren ulie nggudho..
[00:57.79][03:39.73]Sing ono hang biso ngilangi,
[01:04.87][03:46.26]Aran riko mancep nong ati..
[01:12.15][03:54.28]Paribasan sewu kumbang,
[01:19.82][04:00.39]Sing bakal biso ngganteni..
[01:57.01][02:32.45][04:36.68][05:09.55]Sun pokso ati iki ngeliyo,
[02:03.41][02:38.80][04:42.28][05:15.66]Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
[02:10.43][02:45.09][04:48.65][05:22.00]Masio sun nyanding wong liyo,
[02:20.72][02:54.11][04:58.35][05:31.84]Rupan riko nglewes ring moto..
[03:04.56]==reny farida, mancep==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oVreSfB7plA

Kadhung Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : Oesje Soekatma
Produksi : ??

ATI DEG-DEGAN WAE,
CUPET ING JRONING DODO,
YEN KELINGAN KOWE..

KOYO NGENE RASANE,
RINO WENGI NELONGSO,
YEN KANGENAN KOWE..

OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KOWE DEWE..

BINGUNG YEN NGRASAK’AKE,
MUMET YEN RUMONGSO,
ADOH KARO KOWE..

URIPKU KOYO NGENE,
TANSAH MUNG KROSO LORO,
ORA NYANDHING KOWE..

OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..

reff:
OPO PANCEN WIS JODOHNE,
ROSO TRESNO SELAWASE..

KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG SENENG RO KOWE..

ORA ONO, ORA ONO LIYO
WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
KOWE DEWE..
KOWE DEWE..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Oesje Soekatma]
[ti: Kadhung Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.06]Kadhung Tresno
[00:23.06]Versi : Oesje Soekatma
[00:26.06][00:42.95][00:59.39][01:53.89][02:10.80][02:27.35][03:19.82][04:33.55]
[00:29.06][03:34.09]>>>
[00:30.06][03:35.09]>>
[00:31.06][03:36.09]>
[00:32.06]ATI DEG-DEGAN WAE,
[00:35.36]CUPET ING JRONING DODO,
[00:39.02]YEN KELINGAN KOWE..
[00:48.06]KOYO NGENE RASANE,
[00:51.22]RINO WENGI NELONGSO,
[00:55.02]YEN KANGENAN KOWE..
[01:05.05][02:32.96][03:37.09]OPO PANCEN WIS JODOHNE,
[01:10.94][02:39.12][03:42.39]ROSO TRESNO SELAWASE..
[01:18.16][01:27.62][01:43.37][02:47.35][02:55.45][03:11.37][03:51.21][03:59.82][04:15.81]KADHUNG TRESNO, KADHUNG TRESNO
[01:22.57][01:47.29][02:50.53][03:14.78][03:54.42][04:18.67]OO KADHUNG TRESNO RO KOWE..
[01:30.47][02:59.05][04:02.38]OO KADHUNG SENENG RO KOWE..
[01:35.42][03:03.16][04:07.29]ORA ONO, ORA ONO LIYO
[01:39.51][03:07.38][04:11.52]WONG WADON KEJOBO KOWE DEWE..
[01:51.20][04:23.28][04:30.44]KOWE DEWE..
[02:00.29]BINGUNG YEN NGRASAK’AKE,
[02:03.28]MUMET YEN RUMONGSO,
[02:06.51]ADOH KARO KOWE..
[02:15.35]URIPKU KOYO NGENE,
[02:18.77]TANSAH MUNG KROSO LORO,
[02:22.51]ORA NYANDHING KOWE..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=H0i4nN5ECY8

Goro Goro Perawan (wedhus)

Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny Josz
Produksi : ??

Pancen jempolan, manteb temenan
Prawan gunung ayune ra karuan..
Najan ra dandan enak disawang,
Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: houibqcs]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Goro Goro Perawan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:01.04]Goro Goro Perawan (wedhus)
[00:14.04]Versi : Sonny Josz
[00:17.04][01:02.98][01:23.88][01:59.76][02:20.73][02:46.97][03:13.35][03:29.21]
[00:20.04][01:10.49][02:07.30]>>>
[00:21.04][01:11.49][02:08.30]>>
[00:22.04][01:12.49][02:09.30]>
[00:23.04][00:43.07][01:39.65]Pancen jempolan, manteb temenan
[00:27.84]Prawan gunung ayune ra karuan..
[00:32.99]Najan ra dandan enak disawang,
[00:37.72]Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..
[00:47.69][01:44.38]Tego temen kowe kok kebangetan..
[00:53.03][01:49.68]Nganti tak rewangi, utang kreditan
[00:57.75][01:54.41]Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..
[01:13.49][01:29.14][02:10.30][02:25.69][02:35.73][02:52.07][03:02.72][03:18.14](Goro goro kedanan karo perawan),
[01:18.66][02:15.12][02:41.50][03:08.07]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[01:33.94][02:30.24][02:56.68][03:23.12]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Xug86r65eQ0

Lamis

Ciptaan : Manthous
Vokal : Tokek SM
Produksi : Aini Record

Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..

reff :
Sopo wonge ra kuciwo,
Cinidro marang janji..
Tanpo guno sumpah prasetyo,
Bumi langit nyekseni..

Manis manis ngendikanmu,
Nanging ugo lamis atimu..
Nora ngiro tego sliramu,
Ninggal janji lan prasetyo..

Nora keno tak belani,
Opo maneh nggondheli..
Becik andum basuki,
Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..

Pungkasaning mung welingku,
Ing sak mangke ojo nganti..
Gawe gelaning ati,
Gawe cuwaning ati tumrap priyo liyane..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: asawnwcs]
[ar: Tokek SM]
[ti: Lamis]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.09]Lamis
[00:22.09]Versi Tokek SM
[00:25.09][02:31.54][05:35.04]
[00:28.09][03:07.00]>>>
[00:29.09][03:08.00]>>
[00:30.09][03:09.00]>
[00:31.09][03:10.00]Sopo wonge ra kuciwo,
[00:38.89][03:18.40]Cinidro marang janji..
[00:45.20][03:27.02]Tanpo guno sumpah prasetyo,
[00:53.28][03:35.85]Bumi langit nyekseni..
[01:01.06][03:45.49]Manis manis ngendikanmu,
[01:08.28][03:53.89]Nanging ugo lamis atimu..
[01:16.05][04:03.41]Nora ngiro tego sliramu,
[01:23.58][04:12.60]Ninggal janji lan prasetyo..
[01:31.60][04:22.13]Nora keno tak belani,
[01:38.53][04:30.78]Opo maneh nggondheli..
[01:45.55][04:40.29]Becik andum basuki,
[01:51.59][04:46.20]Boyo tumeko ing wanci mung kariyo rahayu..
[02:01.56][04:57.90]Pungkasaning mung welingku,
[02:08.14][05:06.73]Ing sak mangke ojo nganti..
[02:16.48][05:16.25]Gawe gelaning ati,
[02:21.47][05:22.11]Gawe cuwaning ati, tumrap priyo liyane..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=itInWT-ceIA

STMJ

Ciptaan : Hawadin
Vokal : Hawadin f. Wiwin AC
Produksi : CHGB Record

Pr:
STMJ susu telot madu jahe kang,
Mari ngombe awak enak rasane..
Lk:
Roso seger podo nyang bakule dik,
Tambah manis lambe tipis kinyis kinyis..

Pr:
E kang riko ojo pati pati ngrayu kang,
Atinisun sing bakal kepilu..
Lk:
Kadhung riko sing gelem nang isun dik,
Sing ngentekno bondho menyan sak gudang..

Pr:
Opo riko sing iling rabine,
Wong kang wadon wis ayu rupane..
Abang abang kang uwohe manggis,
Belalakan ono bathuk kelimis..

Lk:
Omong guyon dik jo dinggo ati,
Timbang meneng ring kene katon sepi..

reff:
Pr:
STMJ susu telot madu jahe kang,
Mari ngombe awak enak rasane..
Lk:
Roso seger podo nyang bakule dik,
Tambah manis lambe tipis kinyis kinyis..

Pr:
E kang riko ojo pati pati ngrayu kang,
Atinisun sing bakal kepilu..
Lk:
Kadhung riko sing gelem nang isun dik,
Sing ngentekno bondho menyan sak gudang..

Pr:
Opo riko sing iling rabine,
Wong kang wadon wis ayu rupane..
Abang abang kang uwohe manggis,
Belalakan ono bathuk kelimis..

Lk:
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis (jo ngarang lik)
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis (manis sekali)
Rupan riko dik stmj,
Aduh seger tambah manis
Rupan riko dik stmj,
Seger seger tambah manis
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: ahvhnbcs]
[ar: Hawadin f. WiwinAC]
[ti: STMJ]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.03]STMJ
[00:56.14]Versi : Hawadin f. Wiwin AC
[00:59.14][01:25.53][02:17.55][03:00.55][04:18.18]
[01:02.14][02:38.26]>>>
[01:03.14][02:39.26]>>
[01:04.14][02:40.26]>
[01:05.14][02:41.26]Pr: STMJ susu telot madu jahe kang,
[01:10.54][02:46.67]Pr: Mari ngombe awak enak rasane..
[01:14.90][02:51.39]Lk: Roso seger podo nyang bakule dik,
[01:19.62][02:55.81]Lk: Tambah manis lambe tipis kinyis kinyis..
[01:29.02][03:05.04]Pr: E kang riko ojo pati pati ngrayu kang,
[01:33.24][03:09.51]Pr: Atinisun sing bakal kepilu..
[01:37.99][03:13.80]Lk: Kadhung riko sing gelem nang isun dik,
[01:42.34][03:18.53]Lk: Sing ngentekno bondho menyan sak gudang..
[01:48.94][03:25.56]Pr: Opo riko sing iling rabine,
[01:54.00][03:29.72]Pr: Wong kang wadon wis ayu rupane..
[01:58.06][03:34.32]Pr: Abang abang kang uwohe manggis,
[02:03.13][03:39.18]Pr: Belalakan ono bathuk kelimis..
[02:07.76]Lk: Omong guyon dik jo dinggo ati,
[02:12.67]Lk: Timbang meneng ring kene katon sepi..
[03:43.72][03:53.05][04:01.76][04:10.96]Lk: Rupan riko dik stmj,
[03:48.08]Lk: Seger seger tambah manis (jo ngarang lik)
[03:56.97]Lk: Seger seger tambah manis (manis sekali)
[04:06.12]Lk: Aduh seger tambah manis
[04:15.08]Lk: Seger seger tambah manis
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://youtube.com/watch?v=MIVSNx80MT8

Suk Kapan (keroncong-arie koesmiran)

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Arie Koesmiran
Produksi : Elang Emas Vision

Suk kapan aku ora ngerti,
Entek ing sengsaraning uripku..
Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kulunbcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Suk Kapan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.08]Suk Kapan
[00:16.08]Versi : Arie Koesmiran
[00:19.08][01:50.83][02:54.26][04:34.10]
[00:22.08][02:09.04][03:13.05]>>>
[00:23.08][02:10.04][03:14.05]>>
[00:24.08][02:11.04][03:15.05]>
[00:25.08]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:32.28]Entek ing sengsaraning uripku..
[00:39.26]Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
[00:46.16]Adoh beko lan beboyo..
[00:53.10][03:59.08]Nelongso ing sabendinane,
[01:00.63][04:05.92]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:07.71][02:12.04][03:16.05][04:12.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:15.06][02:19.44][03:23.55][04:20.54][04:27.51]Teko lungo koyo ngene..
[01:22.27][02:26.33][03:30.28]Panyuwunku, aku biso
[01:30.54][02:34.23][03:37.81]Tabah nggonku nglakoni..
[01:36.53][02:40.88][03:45.39]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[01:43.48][02:47.79][03:51.99]Ngadhangi dalan uripku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=y_tu1p8crh8