Lintang

Ciptaan : Raden Husein Albana
Vokal : Dian Marshanda
Produksi : Aini Record

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

reff:
kembali keatas..tak tulis layang…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bnppwzcs]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Lintang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.80]Lintang
[00:26.80]Versi : Dian Marshanda
[00:29.80][02:42.17][03:01.02][05:12.87]
[00:32.80][03:04.02]>>>
[00:33.80][03:05.02]>>
[00:34.80][03:06.02]>
[00:35.80][03:07.02]Tak tulis layang iki,
[00:40.22][03:11.02]Sing nembangke kangene ati..
[00:49.61][03:19.96]Mergo setyoku iki,
[00:54.84][03:25.56]Lan tresnoku, sing tansah gati..
[01:02.81][03:34.95]Soyo cedhak ning ati,
[01:09.09][03:39.61]Nadyan adoh karo sliramu..
[01:17.50][03:47.51]Tak jaluk ning tresnamu,
[01:23.28][03:52.73]Ojo nganti ngeliyo ati..
[01:31.23][04:03.31]Sak tenane abot njerone ati,
[01:40.15][04:11.15]Mergo gedhe kangenku..
[01:45.93][04:16.13]Nanging kudu tak trimo,
[01:49.42][04:19.55]Kanti sabar atiku..
[01:58.36][04:28.87]Koyo lintang kerlip ning awang,
[02:06.02][04:36.22]Sing nggambarke kangenku iki..
[02:13.05][04:43.51]Koyo lintang sing kebak ning awang,
[02:19.77][04:50.28]Tansah madhangi njeroning ati..
[02:27.17][04:57.68]Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
[02:34.03][05:04.41]Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
[02:45.73]==dian marshanda, lintang==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZY6UBM0EDYA

Naleni Ati

Karya : Silvi Nurmay
Vokal : Rika Rahma
Produksi : Aini Record

Ha a.a.a.a.a.a.a.a…
Ha a.a.a.a.a.a.a.a…
Wis tak cobo nglalekno,
Tresnaku marang sliramu..
Nanging tresnaku iki kadhung naleni ati,
Prasasat aku ra biso lali..

Wis tak cobo ngawiti,
Tresno marang liyo ati..
Ning tetep ora biso nompo tresnane liyo,
Mergo atiku wis ketali sliramu..

reff:
Nadyan kowe kondho wis ra bakal tresno,
Nanging ati isih ra kuwowo nglilakno..

Tresno sejatiku mung marang sliramu,
Nanging kowe tego nyulayani atiku..
Selawase uripku tansah eling sliramu,
Tresno iki naleni atiku..

reff:
kembali ke atas..wis tak cobo nglalekno…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bcpswzcs]
[ar: Rika Rahma]
[ti: Naleni Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:07.07][00:12.90]Ha a.a.a.a.a.a.a.a…
[00:25.07][02:55.51]Wis tak cobo nglalekno,
[00:32.24][03:02.54]Tresnaku marang sliramu..
[00:40.13][03:10.49]Nanging tresnaku iki kadhung naleni ati,
[00:48.40][03:18.44]Prasasat aku ra biso lali..
[00:59.17][03:29.41]Wis tak cobo ngawiti,
[01:06.87][03:37.32]Tresno marang liyo ati..
[01:14.60][03:45.30]Ning tetep ora biso nompo tresnane liyo,
[01:22.00][03:52.76]Mergo atiku wis ketali sliramu..
[01:28.91][02:00.75][02:34.42][03:59.85][04:30.24][05:12.98]
[01:41.00][02:52.51][04:11.57]>>>
[01:42.00][02:53.51][04:12.57]>>
[01:43.00][02:54.51][04:13.57]>
[01:44.00][04:14.57]Nadyan kowe kondho wis ra bakal tresno,
[01:52.90][04:22.57]Nanging ati isih ra kuwowo nglilakno..
[02:04.00][04:34.09]Tresno sejatiku mung marang sliramu,
[02:12.10][04:42.50]Nanging kowe tego nyulayani atiku..
[02:19.69][04:50.03]Selawase uripku tansah eling sliramu,
[02:26.33][04:56.74][05:04.52]Tresno iki naleni atiku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hrpyYCfxIKQ

Kembang Jambe

Ciptaan : Ahmadi
Vokal : Demy
Produksi : Abadi Record

Banyu moto cicir nong pipi,
Gemerucuk koyo kembang jambe..
Dung wis cicir sing keneng dironce,
Opo tah riko wis lali..

Mendhung peteng udane teko,
Welas isun ilang lan sirno..
Ilange gemantung nong mego,
Panas ati gemulak ring dodo..

reff:
Ulan padhangono..,
Angin silireno..
Sun sambataken welas iki yo nyang riko,
Mili banyu moto temeblug ring dodo..

Mendhung peteng udane teko,
Welas isun ilang lan sirno..
Ilange gemantung nong mego,
Panas ati gemulak ring dodo..

reff:
Ulan padhangono..,
Angin silireno..
Sun sambataken welas iki yo nyang riko,
Mili banyu moto temeblug ring dodo..

Ulan padhangono..,
Angin silireno..
Sun sambataken welas iki yo nyang riko,
Mili banyu moto temeblug ring dodo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kuuuwbcs]
[ar: Demy]
[ti: Kembang Jambe]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:01.71]Kembang Jambe
[00:22.71]Versi : Demy
[00:25.71][01:04.16][01:43.34][02:09.85][02:57.47][03:37.56][04:03.87][05:34.61]
[00:28.71][02:12.85][04:06.87]>>>
[00:29.71][02:13.85][04:07.87]>>
[00:30.71][02:14.85][04:08.87]>
[00:31.71]Banyu moto cicir nong pipi,
[00:39.71]Gemerucuk koyo kembang jambe..
[00:48.04]Dung wis cicir sing keneng dironce,
[00:57.00]Opo tah riko wis lali..
[01:11.73][03:05.72]Mendhung peteng udane teko,
[01:19.53][03:13.62]Welas isun ilang lan sirno..
[01:27.85][03:22.07]Ilange gemantung nong mego,
[01:36.44][03:30.35]Panas ati gemulak ring dodo..
[01:46.64]==demy, kembang jambe==
[03:40.74]==kembang jambe, demy==
[02:15.85][04:09.87][04:50.94]Ulan padhangono..,
[02:24.85][04:18.87][05:01.02]Angin silireno..
[02:31.58][04:26.04][05:07.93]Sun sambataken welas iki yo nyang riko,
[02:47.77][04:42.91][05:24.80]Mili banyu moto temeblug ring dodo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=6g7kv8SthJM

Suk Kapan (suliyana)

Ciptaan : Is Hariyanto
Vokal : Suliyana
Produksi : Sandi Record

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: awswwbcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Suk Kapan]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.81]Suk Kapan
[00:57.81]Versi : Suliyana
[01:00.81][01:33.26][02:09.34][02:57.34][03:29.09][04:05.30][04:53.38][05:23.32][06:07.06]
[01:03.81][03:00.77][04:56.38]>>>
[01:04.81][03:01.77][04:57.38]>>
[01:05.81][03:02.77][04:58.38]>
[01:06.81]Suk kapan aku ora ngerti,
[01:13.72]Enteke sengsarane uripku..
[01:20.13]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[01:26.79]Adoh coba lan beboyo..
[01:44.45]Nelongso ing sabendinane,
[01:50.67]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:56.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:03.73]Teko lungo koyo ngene..
[02:12.34]==suliyana, suk kapan==
[04:08.38]==suk kapan, suliyana==
[03:03.77][04:59.38]Penyuwunku, aku biso
[03:09.99][05:05.29]Tabah nggonku nglakoni..
[03:16.21][05:11.76]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:22.31][05:17.54]Madhangi dalan uripku..
[03:40.48][05:36.04]Prihatin, esuk awan sore
[03:46.21][05:41.94]Prihatin, nganti tekan seprene..
[03:52.73][05:48.40]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:59.14][05:54.87][06:01.22]Teko lungo koyo ngene..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=o3Qa6K_Sw9E

Iwak Tempe

Ciptaan : Edy Sonata
Vokal : Dian Marshanda
Produksi : Samudra Record

ENAK’E WONG GENDA’AN,
RA KOYO’ KAWIN TEMENAN..
GENDA’AN MESTI DELI’-DELI’AN,
KAWIN TEMENAN KETO’ BLAK-BLAKAN..
ORA COLONG COLONGAN..

ENAK’E MANGAN SATE,
RA KOYO’ WONG MANGAN TEMPE..
MANGAN SATE IKU AKEH PENYAKITE,
MANGAN TEMPE TETEP AKEH GIZINE,
YO DADEKKE SUGIHE..

reff:
JO’ TERUSNO MU LEK GENDA’AN,
MUMPUNG DURUNG KOWE KENE’ ALANGAN..
SUK NEK MATI MLEBU NEROKO,
DIGODHOG NDUK KUALI OMBO..

NEK WIS DADI BOJO TEMENAN,
JUNGKIR WALIK ORA ONO SING NGLARANG..
KANGEN ISO TERANG TERANGAN,
SABEN DINO ISO SAYANG SAYANGAN..

reff:
kembali ke atas..enak’e wong genda’an…
SABEN DINO ISO KELON KELONAN..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Iwak Tempe]
[al: Dangut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[id: czqzwbcs]
[00:01.00]Iwak Tempe
[00:35.00]Versi : Dian Marshanda
[00:38.00][01:22.65][02:23.36][03:01.36][03:46.75][04:52.63]
[00:41.00][01:40.87][03:04.36][04:04.29]>>>
[00:42.00][01:41.87][03:05.36][04:05.29]>>
[00:43.00][01:42.87][03:06.36][04:06.29]>
[00:44.00][03:07.36]Enak’e wong genda’an,
[00:46.51][03:10.42]Ra koyo’ kawin temenan..
[00:50.31][03:14.08]Genda’an mesti deli’-deli’an,
[00:55.10][03:18.68]Kawin temenan keto’ blak-blakan..
[00:59.07][03:22.98]Ora colong colongan..
[01:04.24][03:27.58]Enak’e mangan sate,
[01:06.67][03:30.24]Ra koyo’ wong mangan tempe..
[01:10.15][03:33.93]Mangan sate iku akeh penyakite,
[01:15.01][03:38.58]Mangan tempe tetep akeh gizine,
[01:19.17][03:43.06]Yo dadekke sugihe..
[01:43.87]Jo’ terusno mu lek genda’an,
[01:48.34][04:11.75]Mumpung durung kowe kene’ alangan..
[01:54.01][04:17.54]Suk nek mati mlebu neroko,
[01:58.29][04:22.02]Digodhog nduk kuali ombo..
[02:04.02][04:27.55]Nek wis dadi bojo temenan,
[02:08.49][04:31.84]Jungkir walik ora ono sing nglarang..
[02:14.09][04:37.63]Kangen iso terang terangan,
[02:18.51][04:41.80]Saben dino iso sayang sayangan..
[02:26.36]==dian marshanda, iwak tempe==
[04:07.29]Jo’ terusno mu lek genda’an mas,
[04:46.96]Saben dino iso kelon kelonan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UxWzCsO-Bkg

Jambu Opo Jeruk

Karya : Koes Plus
Vokal: Koes Plus
Produksi : ??

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhne mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

reff:
Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..

Jambu..opo jeruk,
Aku melu..opo entuk..
Melu..menyang endi,
Aku melu..lungguh kursi..
Goyang..karo ngantuk,
Yen digoyang..manthuk manthuk..

Thengak thenguk..nemu gethuk,
Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
Omah gedhong..kari manggon..
Enak opo.., butuh opo..
Ora butuh..ngena ngene,
Butuhku mung nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: qkznwlcs]
[ar: Koes Plus]
[ti: Jambu Opo Jeruk]
[al: Pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:58]
[00:01.05]Jambu Opo Jeruk
[00:12.05]Versi : Koes Plus
[00:15.05][01:42.09][03:53.76]
[00:18.05][01:54.09]>>>
[00:19.05][01:55.09]>>
[00:20.05][01:56.09]>
[00:21.05][01:57.09][01:19.11][02:55.75]Jambu..opo jeruk,
[00:24.55][02:00.69][01:23.24][02:59.62]Aku melu..opo entuk..
[00:28.04][02:04.63][01:27.06][03:03.65]Melu..menyang endi,
[00:32.00][02:07.91][01:30.41][03:06.83]Aku melu..lungguh kursi..
[00:35.51][02:11.78][01:34.19][03:10.81]Goyang..karo ngantuk,
[00:38.07][02:14.82][01:37.55][03:13.72]Yen digoyang..manthuk manthuk..
[00:42.36][02:18.48][03:18.99]Thengak thenguk..nemu gethuk,
[00:50.94][02:26.21][03:25.26]Sandang pangan..tumpuk tumpuk..
[00:57.42][02:33.86][03:32.11]Omah gedhong..kari manggon..
[01:05.15][02:42.02][03:40.20]Enak opo.., butuh opo..
[01:10.46][02:46.87][03:45.75]Ora butuh..ngena ngene,
[01:14.71]Butuhne mung nyambut gawe..
[02:50.29][03:49.03]Butuhku mung nyambut gawe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jUVl-HjokC0

Merang Segedeng

Ciptaan: Suka Wijaya
Vokal : Rohid Falak
Produksi : Mantra Asmara

Bokong merang segedeng pribasane,
Rai suruh selembar umpamane..
Akeh lanang kedanan pantes dadi rebutan,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

Lambene manggis rengat kesawange,
Alis bawang sesiung lirikane..
Pantes dadi rebutan akeh lanang kebayang,
Sing sanja ampun eh antri pisan..

reff:
Pribansane wong pecuk jagone tarung,
Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
Ora rela yen kakang cintane wurung,
Bagen mati tenimbang ora dadi siji..

Pribasane bode lor ning karang sari,
Watu belah anane ning pesalakan..
Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
Lamon urip tekang ora sida kawinan..

Pribasane batik dermayu,
Anane ning desa paoman..
Pengen kelakon karo wong ayu,
Bagen edan jejaranan..

kembali ke bait-2..lambene manggis rengat…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: chqowkcs]
[ar: Rohid Falak]
[ti: Merang Segedeng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.07]Merang Segedeng
[00:34.07]Versi : Rohid Falak
[00:37.07][01:01.24][01:28.80][02:13.99][03:18.02][04:03.34][05:07.26]
[00:40.07][01:50.05][03:41.03]>>>
[00:41.07][01:51.05][03:42.03]>>
[00:42.07][01:52.05][03:43.03]>
[00:43.07]Bokong merang segedeng pribasane,
[00:47.07]Rai suruh selembar umpamane..
[00:51.47]Akeh lanang kedanan pantes dadi rebutan,
[00:56.44][01:23.33][03:13.05][05:02.16]Sing sanja ampun eh antri pisan..
[01:10.01][02:59.49][04:48.53]Lambene manggis rengat kesawange,
[01:13.62][03:03.54][04:52.40]Alis bawang sesiung lirikane..
[01:18.41][03:08.32][04:57.18]Pantes dadi rebutan lanang pada kebayang,
[01:53.05][03:44.03]Pribansane wong pecuk jagone tarung,
[01:58.65][03:48.33]Tulung tulung bura kena wong sentinggi..
[02:04.29][03:53.73]Ora rela yen kakang cintane wurung,
[02:08.71][03:58.34]Bagen mati tenimbang ora dadi siji..
[02:27.19][04:17.12]Pribasane bode lor ning karang sari,
[02:31.79][04:21.60]Watu belah anane ning pesalakan..
[02:37.15][04:26.77]Langka jodoh kakang mah nok bagen mati,
[02:41.75][04:31.49]Lamon urip tekang ora sida kawinan..
[02:47.23][04:36.48]Pribasane batik dermayu,
[02:49.60][04:38.58]Anane ning desa paoman..
[02:52.39][04:41.39]Pengen kelakon karo wong ayu,
[02:54.89][04:43.82]Bagen edan jejaranan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=TD6YaKoXur8