Kepungan

Ciptaan : A’om
Vokal : Bije Patik
Produksi : dp60 studio

“Aku mikir nembe kepungan, slametan mitung dina,
Olihe pithi gede pisan, bareng dibuka…isine rupa-rupa..”

Krupuke ana, peyeke ana
Pisange mung siji, iwake kur seblindhi
Bakmine ana, [ana] bihune ana [ana]
Kluban ora keri, diwadahi sudhi

reff :
Ho..o.o.o., esih katon kurang uyah,[Koh kurang uyah...]
Endhoge kur setengah, [endhoge kur setengah]
Ho..o.o.o., esih katon kurang uyah,[Koh kurang uyah...]
Endhoge kur setengah, [endhoge kur setengah]

Segane tah munthuk-munthuk,
Segane tak muthuk-munthuk
Ditambah sambel jeruk, sing nguleg sukiyah
Sing nguleg sukiyah,

[Krupuk ana, peyek ana, kluban-kluban ya kholu...]

Krupuke ana, peyeke ana
Pisange mung siji, iwake kur seblindhi
Bakmine ana, [ana] bihune ana [ana]
Kluban ora keri, diwadahi sudhi

reff :
kembali ke reff..ho.o.o.esih katon…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-NhKYWmw9dU