Merpati Putih

Merpati Putih
Ciptaan : M. Arif Wijaya
Vokal : Suliana
Produksi : Aneka Safari

Riko saiki, hang ono ring kadohan
Yo wis sak ulan, isun sing ketemu riko
Kangen isun ambi pelukan riko
Kangen isun ambi kecupan riko

Sun jaluk riko, hang ono ring kono
Duweni roso, hang koyo ring atinisun
Kecupan riko, hang bengen magih keroso
Sampek seprene, sun sing biso ngilangno

Merpati putih, wis gancang mibero
Sampekno suworo hang ono ring njero ati
Merpati putih, sun jaluk gancang gadugno
Surat kang sun tulis kanggo hang duweni ati

Kakang…, kadung riko wis moco
Sun anteni balesan riko

reff :
Sun jaluk riko, hang ono ring kono
Duweni roso, hang koyo ring atinisun
Kecupan riko, hang bengen magih keroso
Sampek seprene, sun sing biso ngilangno

Merpati putih, wis gancang mibero
Sampekno suworo hang ono ring njero ati
Merpati putih, sun jaluk gancang gadugno
Surat kang sun tulis kanggo hang duweni ati

Kakang…, kadung riko wis moco
Sun anteni balesan riko

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Cy81eb_C2_I