Mapak Sinden

Ciptaan : Dalang Pur
Vokal : Cak Dikin f. Endah
Produksi : Dasa Studio

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
kembali ke atas..mbakyu sinden nopo…
—————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zqvwuzcs]
[ar: Cak Dikin f. Endah]
[ti: Mapak Sinden]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.04]Mapak Sinden
[00:28.04]Versi : Cak Dikin f. Endah
[00:31.04][02:12.94][02:31.09][04:12.71]
[00:34.04][02:34.09]>>>
[00:35.04][02:35.09]>>
[00:36.04][02:36.09]>
[00:37.04][02:37.09]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[00:42.14][02:42.79]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[00:48.33][02:48.54]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[00:54.42][02:54.39]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[01:00.27][03:00.86]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[01:06.37][03:06.71]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[01:12.66][03:12.68]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[01:18.12][03:18.35]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[01:24.66][03:25.24]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[01:30.38][03:31.03]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[01:36.67][03:36.94]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[01:42.51][03:42.72]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[01:48.87][03:48.76]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[01:54.65][03:54.55]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[02:00.81][04:00.51]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[02:06.59][04:06.11]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[02:15.55]==cak dikin, mapag sinden==
——————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aibCqWQ43pw

Ketiban Bulan

Ciptaan : S.Harsono
Vokal : Cak Dikin f. Mar’atus S
Produksi : Dasa Studio

Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

reff:
kembali keatas..kepiye dik rasane…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: zlibvlcs]
[ar: Cak Dikin f. Maratus]
[ti: Ketiban Bulan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.01]Ketiban Bulan
[00:20.01]Versi : Cak Dikin f. Mar’atus S
[00:23.01][01:17.66][02:17.36][02:33.03][03:27.93][04:27.85]
[00:26.01][02:36.03]>>>
[00:27.01][02:37.03]>>
[00:28.01][02:38.03]>
[00:29.01][01:27.09][01:52.08][02:39.03][03:38.09][04:02.08]Lk:———–
[00:30.01][02:40.03]Kepiye dik rasane atimu,
[00:35.91][02:46.42]Nalikane aku lan kowe ketemu..
[00:41.12][02:52.10]Opo eling rikolo jaman semono,
[00:47.11][02:57.64]Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..
[00:52.08][01:39.32][02:03.49][03:02.08][03:50.24][04:14.49]Pr:———–
[00:53.78][03:03.80]Ora bedo mas rasane atiku,
[00:59.80][03:09.91]Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
[01:05.09][03:15.01]Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
[01:11.19][03:21.40]Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..
[01:28.09][03:39.24]Bungah rasane koyo ketiban bulan,
[01:34.47][03:45.24]Opo slirane saiki isih dewekan..
[01:40.32][03:51.24]Isih legan mas durung duwe pasangan,
[01:46.23][03:57.24]Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..
[01:53.08][04:03.22]Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
[01:58.38][04:08.94]Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
[02:04.49][04:15.20]Opo iki mas arane tresno sejati,
[02:10.70][04:20.68]Nadyan pisah ora wurung bakal bali..
[02:20.36]==cak dikin f. maratus, ketiban bulan==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Gu_mnLxgYCQ

Montor Mogok

Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Dini Aditama
Produksi: IMC Duta Record

Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

reff:
kembali ke atas..aduh dik montorku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kbbalkcq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Montor Mogok]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.06]Montor Mogok
[00:25.06]Versi : Cak Dikin & Dini Aditama
[00:28.06][01:03.67][01:28.32][01:51.61][02:09.64][02:50.42][03:54.24]
[00:31.06][02:18.42]>>>
[00:32.06][02:19.42]>>
[00:33.06][02:20.42]>
[00:34.06][02:21.42]Lk: Aduh dik montorku mogok,
[00:37.65][02:24.13]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[00:41.27][02:27.98][03:39.18]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[00:44.40][02:31.31][03:42.87]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[00:49.02][02:36.05]Lk: Wis tak surung lha kok ora kuat,
[00:51.41][02:38.68]Lk: Awak lemes bubar nyambut gawe..
[00:55.02][02:41.87]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[00:58.91][02:45.88]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[01:12.04][02:59.72]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
[01:15.18][03:03.41]Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
[01:19.30][03:06.84]Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
[01:22.64][03:10.18]LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..
[01:36.54][03:14.53]Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
[01:40.00][03:17.60]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
[01:43.04][03:21.09]Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
[01:46.50][03:24.42]Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..
[01:54.69][03:32.57]LK: Aduh dik montore mogok,
[01:57.46][03:35.66]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[02:01.35]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[02:05.06]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[03:46.43]Pr: Aduh kangmas ngono wae kok repot,
[03:49.90]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=htKMOy8xRv8

Kesepian

Ciptaan : Maryono/Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin f. Iis Mawanti
Produksi : IMC Duta Record

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
kembali ke atas..mas moas,aku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ocwlkicq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Kesepian]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:01.28]Kesepian
[00:28.28]Versi : Cak Dikin f. Iis Mawanti
[00:31.28][01:42.95][02:57.83][03:22.59][04:33.98][05:49.24]
[00:34.28][03:25.59]>>>
[00:35.28][03:26.59]>>
[00:36.28][03:27.59]>
[00:37.28][03:28.59]Pr: Mas moas, aku kesepian
[00:43.85][03:34.86]Pr: Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
[00:51.22][03:42.47]Pr: Ora ono kancane, kanggo gojegan
[00:58.23][03:49.62]Pr: Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..
[01:06.24][03:57.69]Lk: Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
[01:13.48][04:04.65]Lk: Aku iki tenane, juga kesepian..
[01:21.04][04:12.03]Lk: Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
[01:28.40][04:19.34]Lk: Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
[01:36.35][04:27.51]Pr: Mas moas, aku kesepian..
[01:58.69][04:49.24]Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
[02:05.76][04:56.17]Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
[02:13.18][05:04.65]Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
[02:20.22][05:11.99]Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..
[02:27.92][05:19.64]Pr: Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
[02:35.50][05:26.92]Pr: Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
[02:43.01][05:34.35]Lk: Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
[02:50.27][05:41.55]Lk: Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
[03:00.59]==kesepian, cak dikin f. iis mawanti==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Cns8xlGyRm8

Treteg Kali Kethek

Ciptaan : Kang Yoto
Vokal : Cak Dikin f. Ani Tiara
Produksi : ??

Lk : Sore-sore neng treteg kali kethek,
Lk : Ngenteni dik tekane sliramu..
Pr : Neng kene mas neng kene dek biyen
Duet: Awake dewe biyen ketemu..

Lk : Angine sumilir asrep,
Lk : Banyune, banyune bening..
Pr : Bengawan solo dadi saksi
Duet: Katresnanan ono neng ati..

Lk : Sore-sore, srengengene isih sumringah
Lk : Atiku waduh tambah bungah
Lk : Sore=sore, kembang peleme katon mesem
Lk : Poro konco, podo mulih mergawe..

Duet: Sore-sore, bengawan solone
Lk : Anglerap lerap, nyenengne ati..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..

reff :
kembali ke atas..sore sore neng…

Lk : Sore-sore, srengengene isih sumringah
Lk : Atiku waduh tambah bungah
Lk : Sore=sore, kembang peleme katon mesem
Lk : Poro konco, podo mulih mergawe..

Duet: Sore-sore, bengawan solone
Lk : Anglerap lerap, nyenengne ati..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ovbwovsw]
[ar: cak dikin f. ani tiara]
[ti: treteg kali kethek]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:01.39]Treteg Kali Kethek
[00:39.39]Versi : Cak Dikin f. Ani Tiara
[00:42.39][02:30.24][05:34.17]
[00:45.39][02:54.60]>>>
[00:46.39][02:55.60]>>
[00:47.39][02:56.60]>
[00:48.39][02:57.60]Lk: Sore-sore neng treteg kali kethek,
[00:54.35][03:03.81]Lk: Ngenteni dik tekane sliramu..
[01:01.44][03:11.18]Pr: Neng kene mas neng kene dek biyen
[01:07.99][03:17.56]Duet: Awake dewe biyen ketemu..
[01:15.27][03:24.81]Lk: Angine sumilir asrep,
[01:21.60][03:31.29]Lk: Banyune, banyune bening..
[01:28.55][03:38.45]Pr: Bengawan solo dadi saksi
[01:35.51][03:45.14]Duet: Katresnanan ono neng ati..
[01:43.47][03:52.65][04:39.33]Lk: Sore-sore, srengengene isih sumringah
[01:49.02][03:58.85][04:46.29]Lk: Atiku waduh tambah bungah
[01:55.88][04:05.54][04:53.26]Lk: Sore-sore, kembang peleme katon mesem
[02:02.59][04:12.32][05:00.03]Lk: Poro konco, podo mulih mergawe..
[02:09.42][04:19.20][05:06.95]Duet: Sore-sore, bengawan solone
[02:16.21][04:25.86][05:13.54]Lk: Anglerap lerap, nyenengne ati..
[02:22.15][04:31.89][05:20.39][05:26.40]Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jlpXKFd_4wU

Deso Roso Kutho

Ciptaan : Kang Yoto
Vokal : Cak Dikin
Produksi : ??

Sewu dino aku lungo, ninggalne anak bojo
Neng kutho supoyo urip, ben iso tambah mulyo..
Nang deso anak bojoku,
Ngurus urip tanpo bojo tanpo mertuwo..

Neng riyoyo aku mulih, anakku tambah pinter
Bungah ati bojoku setyo..
Neng riyoyo aku mulih, desoku wis podo malih
Desoku wis katon maton,
Iki deso roso kutho..

reff :
Sewu dino aku lungo, ninggalne anak bojo
Neng kutho supoyo urip, ben iso tambah mulyo..
Nang deso anak bojoku,
Ngurus urip tanpo bojo tanpo mertuwo..

Neng riyoyo aku mulih, anakku tambah pinter
Bungah ati bojoku setyo..
Neng riyoyo aku mulih, desoku wis podo malih
Desoku wis katon maton,
Iki deso roso kutho..

Neng riyoyo aku mulih, anakku tambah pinter
Bungah ati bojoku setyo..
Neng riyoyo aku mulih, desoku wis podo malih
Desoku wis katon maton,
Iki deso roso kutho..
Iki deso roso kutho..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: wvvclssw]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Deso Roso Kutho]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:01.65]Deso Roso Kutho
[00:26.65]Versi : Cak Dikin
[00:29.65][01:34.61][01:57.73][03:46.75]
[00:32.65][02:00.73]>>>
[00:33.65][02:01.73]>>
[00:34.65][02:02.73]>
[00:35.65][02:03.73]Sewu dino aku lungo, ninggalne anak bojo
[00:42.06][02:10.50]Neng kutho supoyo urip, ben iso tambah mulyo..
[00:49.07][02:17.87]Nang deso anak bojoku,
[00:52.87][02:21.34]Ngurus urip tanpo bojo tanpo mertuwo..
[01:00.40][02:28.88][03:04.91]Neng riyoyo aku mulih, anakku tambah pinter
[01:07.30][02:35.65][03:11.50]Bungah ati bojoku setyo..
[01:13.72][02:42.09][03:17.97]Neng riyoyo aku mulih, desoku wis podo malih
[01:21.42][02:49.79][03:25.55]Desoku wis katon maton,
[01:28.58][02:56.46][03:31.94][03:39.78]Iki deso roso kutho..
[01:37.73]==cak dikin, deso roso kutho==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NYm6rgSDPfc

Mawar Alas Purwo

Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin
Produksi : ??

“mawar, ibarat layangan pedhot,
sliramu wis methit duwur,
nanging aku isih nyekel bolah,
minongko tenger,
yen ndhisik tau ono’ sesambungan,
kowe karo aku..”

AKU KANG MLAKU GINARIS,
MELU LELAKONE URIP..
MELU SANG DALANGE JAGAT..
KANG BEJO CILOKO,
INGSUN PASRAH TAK DODO,
LAN KANGGO NGEBAK’I CRITO..

DUH MAWAR INDAH SUMUNAR,
ING TELENGING ALAS PURWO..
LAN SUN PIKUL MIDER NDUNYO..
ANGAMBAR TRUS ARUM,
BANJUR DADI PETHETAN URIPKU,
PADANG NDUNYAKU..

SAIKI PUNDHAKKU RINGKIH,
MAWAR IBUR METHIT DUWUR,
SAIKI AMUNG NGLINDUR..
MUNGKUR SLIRAMU RA MATUR,
GENDING LOKANANTA MBACUT..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..

reff :
DUH MAWAR INDAH SUMUNAR,
ING TELENGING ALAS PURWO..
LAN SUN PIKUL MIDER NDUNYO..
ANGAMBAR TRUS ARUM,
BANJUR DADI PETHETAN URIPKU,
PADANG NDUNYAKU..

SAIKI PUNDHAKKU RINGKIH,
MAWAR IBUR METHIT DUWUR,
SAIKI AMUNG NGLINDUR..
MUNGKUR SLIRAMU RA MATUR,
GENDING LOKANANTA MBACUT..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..
NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..
——————————————————————————————————————–
[id: uiplkbsw]
[ver: lyrics]
[ar: cak dikin]
[ti: mawar alas purwo]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.83]Mawar Alas Purwo- cak dikin
[00:09.46][00:34.21][01:56.99][02:52.32][03:23.18][04:07.18][05:12.62]
[00:11.46]“mawar, ibarat layangan pedhot,
[00:16.54]sliramu wis methit duwur,
[00:21.02]nanging aku isih nyekel bolah,
[00:25.83]minongko tenger,
[00:27.89]yen ndhisik tau ono’ sesambungan,
[00:32.56]kowe karo aku..”
[00:38.79]AKU KANG MLAKU GINARIS,
[00:45.80]MELU LELAKONE URIP..
[00:51.93]MELU SANG DALANGE JAGAT..
[00:59.44]KANG BEJO CILOKO,
[01:02.27]INGSUN PASRAH TAK DODO..
[01:08.80]LAN KANGGO, NGEBAK’I CRITO..
[01:17.28][03:29.18]DUH MAWAR INDAH SUMUNAR,
[01:27.02][03:36.60]ING TELENGING ALAS PURWO..
[01:33.04][03:42.75]LAN SUN PIKUL MIDER NDUNYO..
[01:40.23][03:50.27]ANGAMBAR TRUS ARUM,
[01:43.72][03:53.53]BANJUR DADI PETHETAN URIPKU,
[01:51.52][04:01.22]PADANG NDUNYAKU..
[02:10.83][04:20.08]SAIKI PUNDHAKKU RINGKIH,
[02:16.17][04:25.80]MAWAR IBUR METHIT DUWUR,
[02:22.89][04:32.58]SAIKI AMUNG NGLINDUR..
[02:31.18][04:40.92]MUNGKUR SLIRAMU RA MATUR,
[02:37.36][04:47.02]GENDING LOKANANTA MBACUT..
[02:44.54][04:54.26][05:00.98]NEMBANGI, NGGRANTASING TLUTUR..
[02:55.63]==cak dikin, mawar alas purwo==
[03:26.18]>>>
[03:27.18]>>
[03:28.18]>
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=n7k_nKsadFI