Mapak Sinden

Ciptaan : Dalang Pur
Vokal : Cak Dikin f. Endah
Produksi : Dasa Studio

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
kembali ke atas..mbakyu sinden nopo…
—————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zqvwuzcs]
[ar: Cak Dikin f. Endah]
[ti: Mapak Sinden]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.04]Mapak Sinden
[00:28.04]Versi : Cak Dikin f. Endah
[00:31.04][02:12.94][02:31.09][04:12.71]
[00:34.04][02:34.09]>>>
[00:35.04][02:35.09]>>
[00:36.04][02:36.09]>
[00:37.04][02:37.09]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[00:42.14][02:42.79]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[00:48.33][02:48.54]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[00:54.42][02:54.39]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[01:00.27][03:00.86]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[01:06.37][03:06.71]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[01:12.66][03:12.68]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[01:18.12][03:18.35]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[01:24.66][03:25.24]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[01:30.38][03:31.03]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[01:36.67][03:36.94]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[01:42.51][03:42.72]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[01:48.87][03:48.76]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[01:54.65][03:54.55]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[02:00.81][04:00.51]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[02:06.59][04:06.11]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[02:15.55]==cak dikin, mapag sinden==
——————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aibCqWQ43pw

Ketiban Bulan

Ciptaan : S.Harsono
Vokal : Cak Dikin f. Mar’atus S
Produksi : Dasa Studio

Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

reff:
kembali keatas..kepiye dik rasane…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: zlibvlcs]
[ar: Cak Dikin f. Maratus]
[ti: Ketiban Bulan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.01]Ketiban Bulan
[00:20.01]Versi : Cak Dikin f. Mar’atus S
[00:23.01][01:17.66][02:17.36][02:33.03][03:27.93][04:27.85]
[00:26.01][02:36.03]>>>
[00:27.01][02:37.03]>>
[00:28.01][02:38.03]>
[00:29.01][01:27.09][01:52.08][02:39.03][03:38.09][04:02.08]Lk:———–
[00:30.01][02:40.03]Kepiye dik rasane atimu,
[00:35.91][02:46.42]Nalikane aku lan kowe ketemu..
[00:41.12][02:52.10]Opo eling rikolo jaman semono,
[00:47.11][02:57.64]Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..
[00:52.08][01:39.32][02:03.49][03:02.08][03:50.24][04:14.49]Pr:———–
[00:53.78][03:03.80]Ora bedo mas rasane atiku,
[00:59.80][03:09.91]Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
[01:05.09][03:15.01]Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
[01:11.19][03:21.40]Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..
[01:28.09][03:39.24]Bungah rasane koyo ketiban bulan,
[01:34.47][03:45.24]Opo slirane saiki isih dewekan..
[01:40.32][03:51.24]Isih legan mas durung duwe pasangan,
[01:46.23][03:57.24]Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..
[01:53.08][04:03.22]Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
[01:58.38][04:08.94]Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
[02:04.49][04:15.20]Opo iki mas arane tresno sejati,
[02:10.70][04:20.68]Nadyan pisah ora wurung bakal bali..
[02:20.36]==cak dikin f. maratus, ketiban bulan==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Gu_mnLxgYCQ

Montor Mogok

Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Dini Aditama
Produksi: IMC Duta Record

Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

reff:
kembali ke atas..aduh dik montorku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kbbalkcq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Montor Mogok]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.06]Montor Mogok
[00:25.06]Versi : Cak Dikin & Dini Aditama
[00:28.06][01:03.67][01:28.32][01:51.61][02:09.64][02:50.42][03:54.24]
[00:31.06][02:18.42]>>>
[00:32.06][02:19.42]>>
[00:33.06][02:20.42]>
[00:34.06][02:21.42]Lk: Aduh dik montorku mogok,
[00:37.65][02:24.13]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[00:41.27][02:27.98][03:39.18]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[00:44.40][02:31.31][03:42.87]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[00:49.02][02:36.05]Lk: Wis tak surung lha kok ora kuat,
[00:51.41][02:38.68]Lk: Awak lemes bubar nyambut gawe..
[00:55.02][02:41.87]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[00:58.91][02:45.88]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[01:12.04][02:59.72]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
[01:15.18][03:03.41]Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
[01:19.30][03:06.84]Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
[01:22.64][03:10.18]LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..
[01:36.54][03:14.53]Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
[01:40.00][03:17.60]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
[01:43.04][03:21.09]Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
[01:46.50][03:24.42]Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..
[01:54.69][03:32.57]LK: Aduh dik montore mogok,
[01:57.46][03:35.66]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[02:01.35]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[02:05.06]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[03:46.43]Pr: Aduh kangmas ngono wae kok repot,
[03:49.90]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=htKMOy8xRv8

Kesepian

Ciptaan : Maryono/Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin f. Iis Mawanti
Produksi : IMC Duta Record

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
kembali ke atas..mas moas,aku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ocwlkicq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Kesepian]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:01.28]Kesepian
[00:28.28]Versi : Cak Dikin f. Iis Mawanti
[00:31.28][01:42.95][02:57.83][03:22.59][04:33.98][05:49.24]
[00:34.28][03:25.59]>>>
[00:35.28][03:26.59]>>
[00:36.28][03:27.59]>
[00:37.28][03:28.59]Pr: Mas moas, aku kesepian
[00:43.85][03:34.86]Pr: Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
[00:51.22][03:42.47]Pr: Ora ono kancane, kanggo gojegan
[00:58.23][03:49.62]Pr: Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..
[01:06.24][03:57.69]Lk: Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
[01:13.48][04:04.65]Lk: Aku iki tenane, juga kesepian..
[01:21.04][04:12.03]Lk: Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
[01:28.40][04:19.34]Lk: Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
[01:36.35][04:27.51]Pr: Mas moas, aku kesepian..
[01:58.69][04:49.24]Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
[02:05.76][04:56.17]Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
[02:13.18][05:04.65]Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
[02:20.22][05:11.99]Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..
[02:27.92][05:19.64]Pr: Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
[02:35.50][05:26.92]Pr: Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
[02:43.01][05:34.35]Lk: Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
[02:50.27][05:41.55]Lk: Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
[03:00.59]==kesepian, cak dikin f. iis mawanti==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Cns8xlGyRm8

Treteg Kali Kethek

Ciptaan : Kang Yoto
Vokal : Cak Dikin f. Ani Tiara
Produksi : ??

Lk : Sore-sore neng treteg kali kethek,
Lk : Ngenteni dik tekane sliramu..
Pr : Neng kene mas neng kene dek biyen
Duet: Awake dewe biyen ketemu..

Lk : Angine sumilir asrep,
Lk : Banyune, banyune bening..
Pr : Bengawan solo dadi saksi
Duet: Katresnanan ono neng ati..

Lk : Sore-sore, srengengene isih sumringah
Lk : Atiku waduh tambah bungah
Lk : Sore=sore, kembang peleme katon mesem
Lk : Poro konco, podo mulih mergawe..

Duet: Sore-sore, bengawan solone
Lk : Anglerap lerap, nyenengne ati..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..

reff :
kembali ke atas..sore sore neng…

Lk : Sore-sore, srengengene isih sumringah
Lk : Atiku waduh tambah bungah
Lk : Sore=sore, kembang peleme katon mesem
Lk : Poro konco, podo mulih mergawe..

Duet: Sore-sore, bengawan solone
Lk : Anglerap lerap, nyenengne ati..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ovbwovsw]
[ar: cak dikin f. ani tiara]
[ti: treteg kali kethek]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:01.39]Treteg Kali Kethek
[00:39.39]Versi : Cak Dikin f. Ani Tiara
[00:42.39][02:30.24][05:34.17]
[00:45.39][02:54.60]>>>
[00:46.39][02:55.60]>>
[00:47.39][02:56.60]>
[00:48.39][02:57.60]Lk: Sore-sore neng treteg kali kethek,
[00:54.35][03:03.81]Lk: Ngenteni dik tekane sliramu..
[01:01.44][03:11.18]Pr: Neng kene mas neng kene dek biyen
[01:07.99][03:17.56]Duet: Awake dewe biyen ketemu..
[01:15.27][03:24.81]Lk: Angine sumilir asrep,
[01:21.60][03:31.29]Lk: Banyune, banyune bening..
[01:28.55][03:38.45]Pr: Bengawan solo dadi saksi
[01:35.51][03:45.14]Duet: Katresnanan ono neng ati..
[01:43.47][03:52.65][04:39.33]Lk: Sore-sore, srengengene isih sumringah
[01:49.02][03:58.85][04:46.29]Lk: Atiku waduh tambah bungah
[01:55.88][04:05.54][04:53.26]Lk: Sore-sore, kembang peleme katon mesem
[02:02.59][04:12.32][05:00.03]Lk: Poro konco, podo mulih mergawe..
[02:09.42][04:19.20][05:06.95]Duet: Sore-sore, bengawan solone
[02:16.21][04:25.86][05:13.54]Lk: Anglerap lerap, nyenengne ati..
[02:22.15][04:31.89][05:20.39][05:26.40]Duet: Wis wayahe, bocah-bocah budhal ngaji..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jlpXKFd_4wU