Pulsa Dong Yang

Pulsa Dong Yang
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Yan Vellia & Didi Kempot
Produksi : ??

Pr :
Pulsa dong yang, minta pulsamu sayang
Nggonku entek, raiso nggo omongan

Lk :
Yen wis tak kirim pulsa, pasti ada bonusnya
Tak tukokke, mengko mbok ijoli apa

Pr :
Pulsa satus, diskone telung ewu
Bubar adus, kowe mengko tak tunggu

Lk :
Sangangpuluh pitu ewu, yen satus yo kurang telu
Yen wis mlebu, mengko bisikono aku

Pr :
Pulsa dong yang, pulsa dong yang
Tak tunggu pulsamu sayang

Lk :
Wis tak gesek-gesek, lebokno ning nggonmu

reff :

Lk : Satelit manggone neng nduwur langit
Pr : Tanggal muda mestine yo banyak duwit
Lk : Uwong wedok senenge mesti kok duwit
Pr : Yen ra entuk, yo wis aku nyuwun pamit
Lk : Wong wis mlebu, wis mlebu, mlebu neng nggonmu
[Ora kroso to?]
reff :
kembali ke atas..pulsa dong yang…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tsGKbmmKuug