Wes Hewes Hewes

Wes Hewes hewes
Ciptaan : Budi Jolong
Vokal : Nurhana
Produksi : IMK Indo MUsik

(Wes Hewes Hewes)
Dikandani ora ngrewes
Nganyelke ati

(Wes Hewes Hewes)
Salin klambi langsung bablas
Tanpo bosa basi

(Wes Hewes Hewes)
Molor koyo permen karet ra mari-mari
Janjine teko ditunggoni nganti wengi
Ra bali-bali

Reff :
Jo ngono mas…..ojo ngono (ojo nggono)
Ndisik ngene saiki kok ngono
Pipo londho kacang dionceki
Lungo terus sopo to sing diparani

Ojo ngono mas….ojo ngono (ojo ngono)
Pipo ledeng ojo ditutuki
Ngakune aku sing ditresnani
Nyatane aku ratau dikancani

reff :
kembali ke atas ……….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xdok6_T-NCQ