Caping Gunung

Vokal : Nurhana
Ciptaan : Gesang
Produksi : Dasa Studio

Dhek jaman berjuang, njur kelingan anak lanang
Biyen tak openi, ning saiki ono ngendi..
Jarene wis menang, keturutan sing digadang
Biyen ninggal janji, ning saiki opo lali..

Neng nggunung, tak cadhongi sego jagung..
Yen mendhung, tak silihi caping nggunung..
Sukur biso nyawang, gunung ndeso dadi rejo..
Bene ora ilang, nggone podho loro lopo..

reff:
kembali ke atas..dhek jaman…
————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nqzwpqsw]
[ar: Nurhana]
[ti: Caping Gunung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:01.43]Caping Gunung
[00:20.43]Versi : Nurhana
[00:23.43][02:45.78][03:03.41][04:34.28]
[00:26.43][03:06.41]>>>
[00:27.43][03:07.41]>>
[00:28.43][03:08.41]>
[00:29.43][03:09.41]Dhek jaman berjuang,
[00:35.17][03:13.66]Njur kelingan anak lanang
[00:41.93][03:19.62]Biyen tak openi,
[00:48.03][03:24.03]Ning saiki ono ngendi..
[00:59.27][03:31.60]Jarene wis menang,
[01:06.79][03:35.59]Keturutan sing digadang
[01:15.92][03:41.49]Biyen ninggal janji,
[01:23.99][03:46.02]Ning saiki opo lali..
[01:36.29][03:52.79]Neng nggunung,
[01:43.18][03:57.07]Tak cadhongi sego jagung..
[01:53.42][04:03.47]Yen mendhung,
[01:59.43][04:06.76]Tak silihi caping nggunung..
[02:10.86][04:13.65]Sukur biso nyawang,
[02:17.88][04:17.70]Gunung ndeso dadi rejo..
[02:27.40][04:23.41]Bene ora ilang,
[02:35.08][04:27.94]Nggone podho loro lopo..
[02:48.70]==nurhana, caping gunung==
————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dyVA8-63p_I