Ngamen 9

Ngamen 9
Ciptaan : Bayu Sanjaya
Vokal : Eny Sagita
Produksi : Aini Record

Pak’e, kulo pamit budhal nyambut gawe
Kulo nyuwun, dungo restune
Mbok’e, kulo pethuk karo cowok kae
Ngguya ngguyu, mesam mesem nyawang aku

Pak’e , pak’e mbok’e
Nanging kulo ra kesusu nggugu
Nggugu karepe nafsu

Kulo budhal nyambut gawe, mugo lancar rejekine
Mugo mugo, biso mbangun omah gede
Kulo budhal nyambut gawe, mugo lancar rejekine
Mugo mugo, biso nyaur utange

reff :
Telung taun aku kerjo ning restoran
Saben bengi aku golek duwit ceperan
Kumpul bareng ngamen bareng cah proyekan
Sing penting kenek nggo tuku jajan camilan

Muleh ngamen kabeh , podo cecangkruk’an
Ning pinggir ndalan karo gitaran
Ngguya ngguyu nyawang bocah pacaran
Karepe yo pengen nduwe gandhengan

kembali ke atas..pak’e,kulo pamit…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TEeYdaacUPA