Angge Angge Orong Orong

Vokal : Didi Kempot f. Dewi Angin angin
ciptaan : Jhoni Sayekti/Ragil Suro Bangkit

lk :
Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Baraeng wis kawin anake sak kandang

pr :
Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

lk :
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

pr :
Anak limo akeh mangane
Penting mbok’e enak rasane

reff :
lk :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

pr :
Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

lk :
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

pr :
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

(kembali ke reff : )

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pLHJw3NBoXU