Dalan Tembus

Dalan Tembus
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot feat Ibu Hj. Rina Iriani SRN,S.Pd Mhum (Bupati Karanganyar)
Produksi : -

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pr :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Duet :
Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pr :
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Lk :
Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
[Kenal pisan selawase mesti eling]
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
[Dalan tembus] dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Duet :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G8TmAA7lzBs