Katresnanmu Ketinggalan Kreto

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,
Mrono mrene, dolanan cah telu..

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni..

reff :
Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem..

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni..

reff :
Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem..

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,
Mrono mrene, dolanan cah telu..

[ver: lyrics]
[id: oqzulnsn]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Katresnanmu Ketinggalan Kreto]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:01.41]Katresnanmu Ketinggalan Kreto
[00:35.41]Versi : Didi Kempot
[00:38.41][01:17.50][01:58.38][02:11.42][03:23.06][03:36.08][04:47.89]
[00:41.51][02:14.42][03:39.08]>>>
[00:42.51][02:15.42][03:40.08]>>
[00:43.51][02:16.42][03:41.08]>
[00:44.51][04:15.68]Aku kenal sliramu wis suwe,
[00:52.30][04:23.71]Malah tak anggep adhiku dewe,
[01:00.73][04:31.93]Bojoku konco akrab sliramu,
[01:09.04][04:39.84]Mrono mrene, dolanan cah telu..
[01:25.55][02:51.35]Saikine aku uwis ngerti,
[01:33.86][02:58.51]Kowe nandang tresno marang aku,
[01:42.49][03:07.03]Biyene ra gelem amiwiti,
[01:50.29][03:15.20]Njur kepriye, anggonku nglakoni..
[02:01.42]=didi kempot,katresnanmu ketinggalan kreto=
[02:17.42][03:42.08]Katresnanmu, ketinggalan kreto
[02:25.58][03:50.17]Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
[02:33.59][03:58.71]Nduwe karep, mung disimpen simpen
[02:41.81][04:06.83]Atiku, biyene kesengsem..
[03:26.08]=katresnanmu ketinggalan kreto,didi kempot=

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BlevUSm-ULc