Kopi Lampung

Kopi Lampung
Vokal : Didi Kempot

Secangkir wedang kopi
Kopi lampung niku kopi asli
Gulo batu nopo gulo tebu
Srupat sruput ting wanci dalu

Wancine udan grimis
Soyo wengi o soyo ngriwis
Gerimis kok ora uwis uwis
Terus kelingan kowe wong manis

reff :
[Merak- Bakahuni]
[Numpak kapal kapale fery]
Adoh adoh kowe tak parani
Mugo mugo kowe ora lali

reff :
[Merak- Bakahuni]
[Numpak kapal kapale fery]
Aku cinta setengah mati
Kelingan yel ngudek kopi

[Kelingan wedange kopi]
[Nggelar kloso ing wayah wengi]
[Aku cinta setengah mati]
[Kelingan yel ngudek kopi]

reff :
kembali ke atas… secangkir…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=JxR_MhnhjZA